Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma nije ono bio penal. Meni se cini da Zaniolo jeste sapleten, al nedovoljno, vise se sam bacio.
Inace Roma smece od ekipe, prosto nevjerojatno da je Monchi jos uvijek na funkciji.
Inace Roma smece od ekipe, prosto nevjerojatno da je Monchi jos uvijek na funkciji.
embrace the chaos
Gledamo li istu utakmicu?Romagnoli13 je napisao/la:Inter i večeras loš i nikakav.
Inter značajno bolji.Roma je imala 10ak minuta dobre igre gdje je stvorila par šansi.U vezi se ne mogu sastavit sa loptom.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 02 dec 2018, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
šta ja znam, meni je ovaj penal fifti fifti situacija.
jest d'ambrosio ispružio nogu, ali je isto tako brzo vratio nazad, a zaniolo odlučio zaplivati nakon što je već napravio korak-dva nakon kontakta.
roma jeste bolja ali ko ih yebe, forza inter.
jest d'ambrosio ispružio nogu, ali je isto tako brzo vratio nazad, a zaniolo odlučio zaplivati nakon što je već napravio korak-dva nakon kontakta.
roma jeste bolja ali ko ih yebe, forza inter.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Peh brate, šta ćešmuxa je napisao/la:Hahaha ja bas htio napisati, otisao u kupatilo, vratim ce Inter vodi a evo čitam i da sam propustio moguću sudijsku greškuRaonffa je napisao/la:E yebemu mater kako ja vazda propustim te sočne detalje oko penala, odem na 5-10 minuta da šta pojedem, propustim i penale i gol i sve

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al fkt sta je ovaj Monchi uradio od onakve Rome za samo jedan prelazni rok, strasno
@rope
Jes ti to upravo napisao to sto si napisao, kao navijac Milana to je nedopustivo
@rope
Jes ti to upravo napisao to sto si napisao, kao navijac Milana to je nedopustivo
Odmori opet u drugom pol na 10 minuta da bude 2:0Raonffa je napisao/la:E yebemu mater kako ja vazda propustim te sočne detalje oko penala, odem na 5-10 minuta da šta pojedem, propustim i penale i gol i sve

po meni je ono cisti penal.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Može, to će te koštati nekih 10 eura (minuta=euro, poštenoTritolone je napisao/la:Odmori opet u drugom pol na 10 minuta da bude 2:0Raonffa je napisao/la:E yebemu mater kako ja vazda propustim te sočne detalje oko penala, odem na 5-10 minuta da šta pojedem, propustim i penale i gol i sve![]()
po meni je ono cisti penal.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
moram, cilj opravdava sredstvoronaldo99 je napisao/la:

još me i oni sikiraju kao milan sa ovim forsiranjem pas igre sa golmanom, sav pretrnem kad ih vidim da se krenu dodavati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Po mene Roma bolja u prvom dijelu, imao je i Inter jedan dio kada je bio bolji, ali sve u svemu Roma vise napadala, ali Samke na visini zadatka.
Sto se tice penala, trebao se gledati VAR, ili su javili da nije bilo kontakta, kako god sumnjiva odluka...
Sto se tice penala, trebao se gledati VAR, ili su javili da nije bilo kontakta, kako god sumnjiva odluka...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Dzaba sve nemos to napisati, i ja prizeljkujem da inter ne izg al to nmg nikad napisatirope11 je napisao/la:moram, cilj opravdava sredstvoronaldo99 je napisao/la:
Jes ti to upravo napisao to sto si napisao, kao navijac Milana to je nedopustivo![]()
još me i oni sikiraju kao milan sa ovim forsiranjem pas igre sa golmanom, sav pretrnem kad ih vidim da se krenu dodavati.

to je taj momenat, krenuo dajvati kad je ovaj već sklonio nogu tako da me ni ne čudi da oni iz var sobe nisu reagovali, preblag je bio kontakt i ekspresno brzo je sklonio nogu.
ne bi doduše bila greška ni da je svirao, ali po meni nije ni ovako pogriješio, slobodna volja sudija.

ne bi doduše bila greška ni da je svirao, ali po meni nije ni ovako pogriješio, slobodna volja sudija.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Golcina 

Jesi živ Roup 

forza inter, vratiće se oni 
ovaj under u repertoaru ima samo ovaj udarac, mimo toga je i balvan korisniji od njega.

ovaj under u repertoaru ima samo ovaj udarac, mimo toga je i balvan korisniji od njega.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Roup na aparatima 

Bilo bi dobro nekoga i dobiti 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
A dobro, jeste ovaj Under kokoš prava, baš ne zna kada treba dati gol, a kada ne 

Raonffa je napisao/la:A dobro, jeste ovaj Under kokoš prava, baš ne zna kada treba dati gol, a kada ne
Transakcija prosla na vrijeme, hvala

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
I drugi putTritolone je napisao/la:Raonffa je napisao/la:A dobro, jeste ovaj Under kokoš prava, baš ne zna kada treba dati gol, a kada ne
Transakcija prosla na vrijeme, hvala

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 02 dec 2018, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
rekoh ja, vratiće se inter za one što ga vole 
maaaa uuuu roooo
mada milanu ovdje i bod odgovara samo što si dosta komfortniji kad inter ima gol prednosti.

maaaa uuuu roooo

mada milanu ovdje i bod odgovara samo što si dosta komfortniji kad inter ima gol prednosti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.