Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
@kumkalesic, kao neka zarazna bolest si 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sreca, sreeecaaa pa imamo Alissona i Dijka koji citavu odbranu cine jacom i sigurnijom. Mi bi sad bili na sredini tabele jer ono sto napadacki pokazujemo je vise nego siromasno. Pocev od veznog reda koji je i prosle sezone bio ocajan, pa sve do napada koji je totalno pogubljen, pa ni kontra napad nije ni 10% proslogodisnjeg.
Salah ocekivano ne moze postici rezultate kao prosle, ali je jedini koji pokrece nesto prodorima. Firmino i Mane skroz indisponirani, ali nadam se da ce kako vrijeme odmice i podizati formu.
Fabinho-Keita i Shaq protiv Evertona pa da vidimo za sta su sposobni, ali mislim da od te ljubavi nema nista.
Protiv Napolitanaca ocekujem prolaz, bice tesko ali ne i nemoguce.
Moram editovati samo da kazem i da su Kloppove izmjene preocajne, prekasne, PSG vodi i Tuchel prvi mijenja. Vidi se koliko fali Dr. Buvac.
Salah ocekivano ne moze postici rezultate kao prosle, ali je jedini koji pokrece nesto prodorima. Firmino i Mane skroz indisponirani, ali nadam se da ce kako vrijeme odmice i podizati formu.
Fabinho-Keita i Shaq protiv Evertona pa da vidimo za sta su sposobni, ali mislim da od te ljubavi nema nista.
Protiv Napolitanaca ocekujem prolaz, bice tesko ali ne i nemoguce.
Moram editovati samo da kazem i da su Kloppove izmjene preocajne, prekasne, PSG vodi i Tuchel prvi mijenja. Vidi se koliko fali Dr. Buvac.
Cuj seta, MVP tako otvara prostor Salahu i Maneu, i ceka ako izgubimo loptu da je odmah vrati u nas posjedmcmanaman je napisao/la:Prosle sezone si imao Coutinha onda Oxa koji znaju kreirati napad.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ni sjena onog Liverpoola od prosle sezone, gulimo dobro u ligi ali do kada pitanje je. Sreca pa se dovedose Alisson i Dijk pa smo defanzovno mocni, napadacki ni blizu.
Evo veoma interesantan podatak, kada su igrali Shaqiri, Firmino, Mane i Salah na terenu u prosjeku zabijamo gol svakih 25 minuta.
Sa Milnerom, Hendersonom i Gnijem u vezi imamo 13 suteva u okvir za 780 minuta![]()
Klopp nesto pokusava na Firminhom na Amfu jucer, sve samo da ovaj trojac ne bi razdvojio. Tako je to izgledalo kao 4-1-2-1-2 formacija gdje samo Henderson stoji na sredini a Wijnaldum i Milner idu na krilne pozicije, i sta ces ti ocekivati od te taktike koja Zepi ne bi sanse napravila jer se sve svodi na to da Salah ili Mane izmisle gol, eventualno neki korner. Henderson alibi igrac dodaje nazad a ima 3 igraca naprijed. Firmino se seta na sredini dok ekipa napada. Totalni fijasko od formacije ali ovo je vec 2. 3. put da ovo pokusava bezuspjesno.
U ligi ide dobro jer trojac Gini Hendo Milner je tu odigrao zadnji put prije 3 mjeseca, protiv LEicestera, ona traljava pobjeda 2-1, i tu nas je spasio korner, igra prosjek i smor
Evo sada se nekako gura ljubimac Lovren u prvu postavu, Gomez i Dijk mozda i najbolji tandem u deset godina ali Klopp mora ispostavati Lovrena inace igraca koji nas je dosta zaduzio tako sto kiksa svaku drugu utakmicu u prosjeku i laze da je zdrav da se ne bi doveo stoper.

U zadnja dva i po mjeseca nas MVP je dao dva gola, kada smo pobijedili Zvijezdu 4:0, i zadnju u prvenstvu kada smo dobili 3:0 Watford, neko bi reko nema vise visokih pobjeda, nema ni golova naseg MVP-a

Ja njega pohvali za tri utakmice, i on nestade sa terena, vrijeme je da se opet proziva

Henderson i Gomez na beku su dva najbeskorisnija igraca na terenu. Sa Gomezom na beku nemas nista, u odbrani ispada, pravi greske, u napadu onako nista i ne moze napraviti, a o Hendersonu je sve receno, zaista ne znam sta on vise radi na terenu, pogotovo na ovoj poziciji zadnjeg veznog, kakva je njegova uloga na terenu

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
dirty harry dere na posudbi u derbyu, trebo bi ga klopp pogurati dogodine.
a onaj ben kvazitalenat bi mogo igrati jedino u 3 rangu takmicenja
a onaj ben kvazitalenat bi mogo igrati jedino u 3 rangu takmicenja

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mora mijenjati vezni red danas. Ja bih volio vidjeti
............Alisson..........
Taa..Joe..VVD...Robo
Gini....Fabinho..Keita
Shaq.....Salah...Mane
............Alisson..........
Taa..Joe..VVD...Robo
Gini....Fabinho..Keita
Shaq.....Salah...Mane
- kumkalesic
- Kontakt:
Sage je napisao/la:@kumkalesic, kao neka zarazna bolest si
Hvala na komplimentu

Možda mi se samo pričinjava, ali se zaista ne sjećam da je Everton imao jačih jedanaest u startnoj protiv nas...baš im izgleda zafrkano ova postava

Joint_fc
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gomez dosta naucio od Van Dijka

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
pa firmino i salah su zivi uzas
Samo gol nedostaje, Firmino skroz los u posljednje vrijeme treba pokusati sa Sturridgeom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Defanzivni napadac se izgleda rotira sa defanzivnim veznim. Malo-malo Firmino dodje izmedju stopera, a Fabinho ispred njega 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Il Firmino il Salah napolje, nek se dogovore. Sturridge unutra. Odma sad.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vrijeme da Origi proradi 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kako ova sezona izgleda lose i koliko su teske skoro sve utakmice za gledati nikad ne bi pomislio da je liverpool dosta bolji nego prosle dok ne pogledas tabelu.
You are someone else I am still right here
ovo sto firmino igra je za doktorata, pa kakva je ovo pozicija jbt
nema izmjene do 70te min standardno, rijesis se hendersona dobijes mu kopiju u vidu ginija.
Ide milner u igru kao spasilac, ne do bog da ubaci keitu,stu,origija
nema izmjene do 70te min standardno, rijesis se hendersona dobijes mu kopiju u vidu ginija.
Ide milner u igru kao spasilac, ne do bog da ubaci keitu,stu,origija
vidi ostavi firmina u igri jos alahse
Ja i Klopp izgleda ne gledmo istu urakmicu.
fino sam im ja govorioOsim13 je napisao/la:I vi bi titulu jel
Qrtzu ovo ne valja.

Da liverpool ima 4-5 bodova prednosti s ovom igrom i nabanjem ovakvim ja se ne bi tituli nadao a ne vidim sta se moze desiti da city prospe ovu prednost.
Drugo mjesto bi bilo super pa i trece samo da ne bude opet cetvrto.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.