Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Kako igramo od pocetka trebalo bi da smo medju zadnje 4 ekipe onslo realno
Zeljeznicar! 1921 !
Pravda za tajgera
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Lik koji zavrsi utakmicu s 3 stopera a treba ti pobjeda je neko ko nema ambicije i kome je cilj samo da prezivi na klupi sto duze i nista vise
Na osnovu cega da dobije vise i £1
Nisam tip koji bi volio seriju poraza da bi neko dobio otkaz ali s njim na klupi sam u ozbiljnom iskusenju
Ne reagujte na ovog lika ovo je neki topnik ili skauzer
Na osnovu cega da dobije vise i £1
Nisam tip koji bi volio seriju poraza da bi neko dobio otkaz ali s njim na klupi sam u ozbiljnom iskusenju
Ne reagujte na ovog lika ovo je neki topnik ili skauzer
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa on nece da prezivi,on izaziva otkaz i zeli pare
Zeljeznicar! 1921 !
Moj brokula mozda nas Arsenal u srijedu spasi pa ovaj ode il ce Emery reci pusti mek ponjedw da čovjek ostaneBrokula je napisao/la:Pravda za tajgera
Meni se ovo već neko vrijeme vrti po glavi, ne reci dvaput...Format je napisao/la:Pa on nece da prezivi,on izaziva otkaz i zeli pare
Pa i bilo bi dobro da nas Arsenal raskuje na Old Traffordu i dodatno udalji od 4. pozicije. Otkaz Mourinhu do januara je jedini moguci spas sezone za United.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Izvuče,bod protiv Sotona,izvuče bod protiv palasa izvuče pobjedu protiv young boysa,od ove tri ekipe svaku je trebao izgubiti i lik hladno jos sjedi na klupi i po presici optužuje igrače,traži pojačanje,a na klupi ima Freda a igra sa 4 defanzivna vezna od kojih je jedan stoper,a pojačanje terena vodilo nije,gubi bodove gdhe stigne a wudvord to hladno gleda dao Bog propalo mu carstvo marketinga
Također sam propustio tekmu (nisam svjesno, iskrslo nešto), ali ne žalim sigurno, pogotovo kada sam vidio prvih 11.
U ovom trenutku i sa Mourinhom na klupi mi 90% nismo top4. Uprava ako želi takvu situaciju neka ga hladno zadrže do kraja pa će onda fino osjetiti na prihodima sljedeće sezone bez LP. Ako ništa to i zaslužuju nakon katastrofalnog vodstva kluba, jer ovo što oni rade unazad nekoliko godina je haotično, naravno sa sportskog aspekta.
Ne znam da li je ko iole kvalitetan dostupan. Tu su Zidane, Jardim, Wenger... Pitanje je koliko su isti dobre opcije, ili već neko drugi. Al' hajd', neka Žozea. Nije loš na pressicama, vjerovatno njegova najveća vrlina kao trenera.

U ovom trenutku i sa Mourinhom na klupi mi 90% nismo top4. Uprava ako želi takvu situaciju neka ga hladno zadrže do kraja pa će onda fino osjetiti na prihodima sljedeće sezone bez LP. Ako ništa to i zaslužuju nakon katastrofalnog vodstva kluba, jer ovo što oni rade unazad nekoliko godina je haotično, naravno sa sportskog aspekta.
Ne znam da li je ko iole kvalitetan dostupan. Tu su Zidane, Jardim, Wenger... Pitanje je koliko su isti dobre opcije, ili već neko drugi. Al' hajd', neka Žozea. Nije loš na pressicama, vjerovatno njegova najveća vrlina kao trenera.

Haha kakvi kraljevi ovi što izlaze sa stadiona, kaže lik mislim da ono Lukaku nije sutao kod gola već primao loptu,obično mu je onakav tvrd prijam, kaže da je sutao vjerovatno bi masio haha ljudi ga podjebaju ko kad i jeste zaslužio, strvina zamalo ligamente sam sebi ne pocupa kad stade na loptu
E čuj lik izjavi da je zadovoljan željom i timskim duhom, jel moguće sta ovaj čovjek priča,ovo je već za psihica nekog, idi sw liječi imbecilu jedan
E čuj lik izjavi da je zadovoljan željom i timskim duhom, jel moguće sta ovaj čovjek priča,ovo je već za psihica nekog, idi sw liječi imbecilu jedan
e ne mozes vise biti pametan ovdje....ekipa goli **** a jos imam osjecaj da babuka namjerno provocira otkaz da ga nervira sve ovdje....mada kad vidis kakvu ima podrsku pravih navijaca...ni malo mu nije ugrozen posao na zalost forumasa ss
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Babuka ja cirkus cuj babuka vidi mu izbor igraca i formacije i onda krivi igraci. Chelsea je osvojio titulu nakon njegov odlaska a nisu 11 igraca novih uzeli.
Zeljeznicar! 1921 !
Hladno Conte babuki s njegovom ekipom uze titulu. Jos ga natrpa, ovaju govori nemoj ba tako slavit kad je 4:0 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Od idućeg kola hladno dvocifrena razlika od 4 mjesta, no wudwordu zao isplatit cigana,da ima stida otišao bi sam bez dinara mamu mu koliko je unazadio klub i psihu igrača
Treba Butta i Carricka postavit,prvi radi odlucno s mladima,velika imena kluba obojica.
Zeljeznicar! 1921 !
Definitivno bih probao nesto kao Real sa Solarijem. Stavi Carricka nek mijenja ovog smrada kad dobije otkaz, pa ako se u medjuvremenu dokaze daj mu ugovor.
Ne kao sto je dosad bila praksa, unaprijed dogovoris neku budaletinu koja odmah poslije starog trenera zasjedne na klupu i eto ti cirkusa
Ne kao sto je dosad bila praksa, unaprijed dogovoris neku budaletinu koja odmah poslije starog trenera zasjedne na klupu i eto ti cirkusa
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Koliko smo mi daleko od ovog fudbala koji se igra u Londonu...da li ono portuglasko smece ima mozga pa da to bar sebi prizna
Ovo je prijenos uzivo, a nasi su usporeni snimak. Tolika je razlika u kvaliteti izmedju nas i ovih sto igraju trenutno u Londonu. Za sve to je kriv iskljucivo Mourniho.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 02 dec 2018, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Hahaha a zamisli kad bi toreira igrao kod Mourinjo,nikad a momak se pokazuje kao super radilica na sredini terena,al nema 2 metra sta ce mu takvi igrači
Kako se ljudi bore u 95 min meni se plaće kad se sjetim naši kornjača koje se vuku ko babe,jbmli ti porijeklo,da hoce ovaj Arsenal u srijedu popisat na sred traforda pa nek mu opet aplaudiraju sa trbina majku im glupu englesku budjovansku
Kako se ljudi bore u 95 min meni se plaće kad se sjetim naši kornjača koje se vuku ko babe,jbmli ti porijeklo,da hoce ovaj Arsenal u srijedu popisat na sred traforda pa nek mu opet aplaudiraju sa trbina majku im glupu englesku budjovansku
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma sve je bolje od ovog užasa sada, do kraja sezone bih i Giggsu ili Carricku dao, čak i neville dolazi u obzir samo da Jozu ne gledamo više, jer fakat nemamo šta izgubiti više, top 4 je svakako izgubljen sa njim, i tonemo sve dublje i dublje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.