U potpunosti se slazem sto se igre tice ali nemozemo biti hladnokrvni i neobazirati se na SCUM posto nam sad treba njihov kiks vise nego ikad ...Ali naravno jos vise nam trebaju nase igre kakve su bile u zadnja tri meca ...reds_forever je napisao/la:za nas je bitno da mi pobjedjujemo,a scum nam je sporedna stvar,i da nije borba za titulu,ovo je kako trebamo igrati
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
-
- Kontakt:
pozdrav scousersi,
a sto se tice fulhama pobijeda ne bi trebala bit upitna ak nastave kao sto su igrali prije ove pauze, al treba bit oprezan,moze bit zajeban taj fulham
YOU'LL NEVER WALK ALONE LIVERPOOL
nisam siguran da li je istina al sam negdje procito da je odbijo produzenje ugovora,YNWA je napisao/la:nadam da ce i agger uskoro potpisati novi ugovor
a sto se tice fulhama pobijeda ne bi trebala bit upitna ak nastave kao sto su igrali prije ove pauze, al treba bit oprezan,moze bit zajeban taj fulham
agger je odbio produziti ugovor ali nadam se da ce se predomislitiNACIONALNOSTPUNKER je napisao/la:pozdrav scousersi,
nisam siguran da li je istina al sam negdje procito da je odbijo produzenje ugovora,YNWA je napisao/la:nadam da ce i agger uskoro potpisati novi ugovor
protiv fulhama ce dossena igrati najvjerovatnije krilo

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- reds_forever
- Kontakt:
36 minut 0-0 valjda cemo izvuci pobjedu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Poluvrijeme 0:0 pa nemogu da vjerujem ....
Igra fantasticna 4 puta precka 1 stativa Fulham imo samo jedan sut prema golu i to iz slobodnjaka visoko iznad gola ..
Nadam se da cemo uspjeti dati gol u nastavku ....
Igra fantasticna 4 puta precka 1 stativa Fulham imo samo jedan sut prema golu i to iz slobodnjaka visoko iznad gola ..
- reds_forever
- Kontakt:
sreca radi protiv nas,njoj je scum miljenikLFCBiH je napisao/la:Poluvrijeme 0:0 pa nemogu da vjerujem ....

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
nece lopta u gol nikako, ne mogu da vjerujem dosad smo trebali voditi najmanje 3:0LFCBiH je napisao/la:Poluvrijeme 0:0 pa nemogu da vjerujem ....
bojim se da ovo nije nas dan
Sarajevo i Liverpool
Ma najgore je sto imamo sve igru prilike apsolutno sve ..
Ko gleda tekmu mogao je vidjeti majstoriju Toress i Gerard dupli pas glavama i onda Toress prolazi ono kako on zna matira golmana i lopta ono lagano u stativu ..
Pa Skrtel zdrma precku nakon njega Alonso i jos dvije precek ma kazem vam sve super igra zalaganje sve sve ali eto na zalost jos nema pogodaka ...
Ko gleda tekmu mogao je vidjeti majstoriju Toress i Gerard dupli pas glavama i onda Toress prolazi ono kako on zna matira golmana i lopta ono lagano u stativu ..
Pa Skrtel zdrma precku nakon njega Alonso i jos dvije precek ma kazem vam sve super igra zalaganje sve sve ali eto na zalost jos nema pogodaka ...
- reds_forever
- Kontakt:
treba nastaviti napadati,nema druge ako hocemo borbu za titulu
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Aaaaa... Šta je ovo??? 87 Minuta
Fulham 0 - 0 Liverpool

Fulham 0 - 0 Liverpool

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hajde više jbt

- TheScouser
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hajde više jbt![]()
![]()
BENAYOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN TOO TO TO TO TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :d:d:d:d:d:d
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllll!
Bar tako piše na LiveScore
Bar tako piše na LiveScore
Benayoun kralj,eto vas na prvom mjestu :ugeek:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- TheScouser
- Kontakt:
HA HAAAAAAAAAAA =) Kakva takticka izmjena co'jece, Yossi umjesto indisponiranog Kuyta i idemo na VRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! To Bozeeeeee, tooooooo,hammers je napisao/la:Benayoun kralj,eto vas na prvom mjestu :ugeek:

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kraj kraj krajjjjjjjjjjjjjjjjj
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je hvala bogu da prodje bar 1 od 10 opet gerard asistiro benayun pogodio dobro je bilo bi mi zao da smo ostali na 0:0 a odlicno odigrali utakmicu u svim segmentima igre pogotovo prvo pol..
Jebote kako nam se sreca okrenu,sta smo sansi imali i jedva dobismo 

prvo poluvrijeme je bilo odlicno u drugom smo pali, nazalost nisam vidio gol jer nisam gledao zadnjih nekoliko minutaLFCBiH je napisao/la:Dobro je hvala bogu da prodje bar 1 od 10 opet gerard asistiro benayun pogodio dobro je bilo bi mi zao da smo ostali na 0:0 a odlicno odigrali utakmicu u svim segmentima igre pogotovo prvo pol..
zasluzili smo pobjedu, trebali smo dobiti sa mnogo vise golova razlike ali najvaznije je da su tri boda upisana
Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.