Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Gadno ste prosli.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
navodno večerasEmNer je napisao/la:Kada ce biti poznat raspored odigravnja meceva?
nakon utakmica sa italijom krunic ide u napoli a saric u juventus
Zarathustra
Qarina zesca. Gledao sam nedavno dva njihova meca. Imao na tiketu Armeniju. To treba samljesti. Dobili Makedonce 4-0 ali iz aviona se vidjelo da je tekma namjestena. Golmanu Makedonije na 3 od 4 gola lopta ispada iz ruku.rope11 je napisao/la:kako kotiraju ovi armenci u zadnje vrijeme, mogu li nam praviti probleme?![]()
meni je ovo ekstra grupa i 90% zagarantovan prolazak, jedino mi više pun qurac grčke.
Meni je ovo dobra grupa. Ne kontam sto vlada toliki pesimizam
Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 02 dec 2018, 13:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Sheyi je napisao/la:Samo kod nas možemo igrati sa Italijom, a da se u isto vrijeme plašimo Finske ili Armenije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
MortemHz je napisao/la:Grupa J: Italija, BiH, Finska, Grčka, Armenija, Lihtenštajn
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
MortemHz je napisao/la:
može li neko sa PCom editirati ovu sliku i podvući ili nekako drugo markirati one koji imaju garantovano pripetavanje preko lige nacija
Miske je prvi gol za repku dao protiv Finske 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo je odlicna prilika da dzeko se manciniju osveti za ono zakucavanje za klupu u cityu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Hvala bogu izbjegli smo jednom Portugal ili Belgiju....Takodjer izbjegli smo Francusku Englesku Holandiju pa sta vise hocemo...
Italija nije na nivou kao nekada a igraju slicno nama (trenutno)...Zaista ozbiljnim pristupom mozemo ih dobiti barem kuci.
Ostale ekipe ne bih komentarisao...
Pa sta hocemo mi da budemo mi i 5 Gibraltara
Italija nije na nivou kao nekada a igraju slicno nama (trenutno)...Zaista ozbiljnim pristupom mozemo ih dobiti barem kuci.
Ostale ekipe ne bih komentarisao...
Pa sta hocemo mi da budemo mi i 5 Gibraltara
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Grupa se može i mora proći bez poraza.
ovako nekako, podvučeni imaju pripetavanje obezbjeđeno

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 02 dec 2018, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Džaba napravi, ti već iznad gore stavio.jestamaji je napisao/la:može li neko sa PCom editirati ovu sliku i podvući ili nekako drugo markirati one koji imaju garantovano pripetavanje preko lige nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Iz prvog pota od toliko jakih i ne mozes bolje izvuci, mozes Poljsku ali kolika je sansa mozda 13%. Isto tako iz treceg pota smo mislim dobili jednu od dvije koje smo trazili. Od toga ne mozes bolje..
Cetvrti pot vec smo mogli neke 4 povoljnije ali ne mozes sve.
Prednost grupe je sto Grcka, Italija i Finska kiksaju, tj. gubiti ce bodove i sa nama i medjusobno.
Kljuc prolaska je 13 bodova kuci i ne izgubiti u Grckoj.
Cetvrti pot vec smo mogli neke 4 povoljnije ali ne mozes sve.
Prednost grupe je sto Grcka, Italija i Finska kiksaju, tj. gubiti ce bodove i sa nama i medjusobno.
Kljuc prolaska je 13 bodova kuci i ne izgubiti u Grckoj.
Ako se mi i Austrija plasiramo dalje znači li to da Sjeverna Irska ipak ide u baraž? Žao mi ih sto su zapali u ovu grupu, dobra su raja ljudi. 
Ma ovdje je je vrlo bitno dobiti Armeniju, Finsku, i Lihtenstajn oba puta, od grcke smo bolji barem 2 puta, ali ostaje sumnja da nam mogu otkinuti bod ili bodove zbog starog rivalstva. Takodje ocekujem da se Robi takticki nadigrava sa zabarima gdje ih mozemo iznenaditi barem u jednoj utakmici. Dalje Grcka ce kiksati na ovom trojcu kojeg sam vec pomenuo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zaključat gospu u Ljubuškom kad Italija bude dolazila, ona nas jedina može zayevat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To ne kontam bas.Sheyi je napisao/la:Ako se mi i Austrija plasiramo dalje znači li to da Sjeverna Irska ipak ide u baraž? Žao mi ih sto su zapali u ovu grupu, dobra su raja ljudi.
Naprimjer da mi i Austrija prodjemo kroz svoje grupe, jel onda Irska bez obzira koja zavrsi u grupi ide u baraz, ili repka koja je u kvalifikacijskoj grupi zavrsila iza nas a nije osvojila ligu nacija ide u baraz. Znaci jel prednost ima Irska iz lige nacija ili neka x ekipa iz kvala?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne. Rangiraju se sve ekipe, pa onda ako se mi ppasiramo ide peta najbolja itd.Sheyi je napisao/la:Ako se mi i Austrija plasiramo dalje znači li to da Sjeverna Irska ipak ide u baraž? Žao mi ih sto su zapali u ovu grupu, dobra su raja ljudi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: General505 i 11 gostiju.