hz1987 je napisao/la:to i ja kazem. nas grcka nije mogla uzeti dok smo na klupi imali meshuKajzer10 je napisao/la:Eto napravise od Grcke velesilu.![]()
Koja kuknjava
Ok, mogao si bolje u četvrtom sesiru ali isto tako i gore.
Ovdje kuknjava ko da su Spaniju kaznili necim i poslalti u cetvrti pot i od toliko ekipa mo njih izvucemo.![]()
![]()
Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
dajte ba grci su kita od reprezentacije, evo glave ako ne izvučemo bar 4 boda iz dvomeča.
ovo ostalo je ok, pod robijem ne dovodim u pitanje drugo mjesto.
joj jest mi drago radi italije, milina

ovo ostalo je ok, pod robijem ne dovodim u pitanje drugo mjesto.
joj jest mi drago radi italije, milina
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- MikeToreno
- Kontakt:
Todor će se isprskati po Italiji, poslije čega će ga kupiti Milan kojeg će vratiti na stare vode i biti glavni igrač u timu koji će osvojiti 4 uzastopne klempe. Maldinija će baciti u sjenu.
So.urce: dolazim iz budućnosti, sjeba nas belegija u nalFiu eura. Grci završiše peti u grupi.
So.urce: dolazim iz budućnosti, sjeba nas belegija u nalFiu eura. Grci završiše peti u grupi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Opet odvratni grčki cigani, pa zar moramo uvijek njih dobiti jebote led... očekujem opet neko sranje, crveni kartoni, suspenzija stadiona, možda koja "nož, žica..." sa njihove strane. Uglavnom nismo mogli goru ekipu dobiti iz četvrtog šešira...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zna se ko će to skandirati ali samo treba ignorisati.Vucevich je napisao/la:Opet odvratni grčki cigani, pa zar moramo uvijek njih dobiti jebote led... očekujem opet neko sranje, crveni kartoni, suspenzija stadiona, možda koja "nož, žica..." sa njihove strane. Uglavnom nismo mogli goru ekipu dobiti iz četvrtog šešira...
kako kotiraju ovi armenci u zadnje vrijeme, mogu li nam praviti probleme?
meni je ovo ekstra grupa i 90% zagarantovan prolazak, jedino mi više pun qurac grčke.
meni je ovo ekstra grupa i 90% zagarantovan prolazak, jedino mi više pun qurac grčke.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo kod nas možemo igrati sa Italijom, a da se u isto vrijeme plašimo Finske ili Armenije. 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najjace mi ovi likovi kazu ne valja Armenija zbog Mkhitaryana a Dzeko i Pjanic za klasu bolji od njega,ostale da ne spominjem
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
kakva ba Armenija smijesna ekipa, pa uspjeli su od Gibraltara izgubiti
..zatvoris im Mikhitarijana i zavrsio si posao
Pyro is not a crime !
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:31, ukupno mijenjano 2 puta.
pitao bih ja vas da nam grupa ovako izgleda umjesto finske, grcke i armenije.
italija - bih - srbija - rumunija - makedonija
italija - bih - srbija - rumunija - makedonija
Iz 4. sesira smo mogli dobiti Rumuniju, Sloveniju, Crnu Goru, pa i Kipar (imamo skor losiji nergo s Grcima, posljednjih godina). Te ekipe nisu nista manje nezgodne od Grka.
Ma nama je D liga nacija mjera. Tu su nezgodni protivnici rijetki, iako, vjerujem da bi bilo nezadovoljnih zrijebom, racimo da dobijemo Kosovo, Bjelorusiju.
Ma nama je D liga nacija mjera. Tu su nezgodni protivnici rijetki, iako, vjerujem da bi bilo nezadovoljnih zrijebom, racimo da dobijemo Kosovo, Bjelorusiju.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kosovo ne možemo dobiti...DrFilgud je napisao/la: Ma nama je D liga nacija mjera. Tu su nezgodni protivnici rijetki, iako, vjerujem da bi bilo nezadovoljnih zrijebom, racimo da dobijemo Kosovo, Bjelorusiju.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Pa lakse cemo mi dobiti Armeniju 2 puta , nego Finci ili Grci. Armenija iz petog sesira je prednost za nas, upravo zbog toga sto su dovoljno tvrdi da ih Grci ili Finci ne mogu dobiti 2 puta.
U ovakvoj grupi, bolje je imati Armeniju u petom sesiru nego Gibraltar.
U ovakvoj grupi, bolje je imati Armeniju u petom sesiru nego Gibraltar.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
E pa eto, idealno fudbalsko okruzenje za nas. Protivnici po mjeri.Bazinga12345 je napisao/la:Kosovo ne možemo dobiti...DrFilgud je napisao/la: Ma nama je D liga nacija mjera. Tu su nezgodni protivnici rijetki, iako, vjerujem da bi bilo nezadovoljnih zrijebom, racimo da dobijemo Kosovo, Bjelorusiju.
to ti samo govori da mogu biti nezgodni ako ih ne shvatis dovoljno ozbiljno, ali budimo realni i Lihtenstajn ce nam napraviti problem ako odemo tamo kao turisti, medjutim ako se u svaku tekmu udje maksimalno ozbiljno ni finska ni armenija ni lihtenstajn nam ne mogu nista, kvalitetniji smo od njih, Grcka je vec problem zbog stila igre jer niti daju puno niti primaju puno golova pa s njima bod u Atini bih sad potpisao i da ih kuci nekako dobijemo 1-0 u 94. minuti iz ofsajdaPerryFred je napisao/la:Izgubili od Gibraltara, a razbili 4:0 Makedonce.rope11 je napisao/la:kako kotiraju ovi armenci u zadnje vrijeme, mogu li nam praviti probleme?![]()
Pyro is not a crime !
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 23 dec 2018, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Joj, hoce tekme s Grcima biti patnja za gledati. Igramo fakticki isto, lol.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Kada ce biti poznat raspored odigravnja meceva?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], rukometubih23 i 14 gostiju.