Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Možemo biti prvi kao što možemo biti treći.
Sve zavisi od nas, i to je po prvi put dobra stvar.
Robi je uveo pozitivan mentalitet.
Sve zavisi od nas, i to je po prvi put dobra stvar.
Robi je uveo pozitivan mentalitet.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma Armenija joj mene, mjesam ih hahaBazinga12345 je napisao/la:Kakva ba MoldavijaJavierBosnia je napisao/la:Ma dajte Moldavija ima jednog Mikitarijana i to je sve. Ne kostaju 30 miliona, sam Pjanic je duplo vise.
Grci propali. Imaju Sokratisa i Manolasa nazad to je jedini plus. Inace gubili od Estonije, Finske u zadnjim utakmicama. Mozda je prednost sto poznaju Fince.![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bila bi odlična grupa da smo izbjegli Grčku, jest da nisu jači od nas ali su cigani i uvijek nam je zajebano protiv njih (nije ni njima doduše lahko protiv nas). Što se tiče Italije ne bi me iznenadilo da ih pobijedim kod nas ili barem izvučemo remi, od ovih najjačih reprezentacija sa njima se nekako najlakše može igrat.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
najnezgodniji protivnik ce nam biti ta Finska, vidjecete
Kada se igraju prve utakmice?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Cuj Italija nije sila. A Sj. Irska razvalila u obje tekme, pogotovo tamo. Haj malo realnosti.
Osrednja grupa, Italija ubjedljivi favorit. Ko kaze da je Finska qarina nije ih odavno gledao. Jaci od njih jesmo, al ne treba bodove unaprijed upisati, nece bit tako jednostavno. Borba sa Grcima za 2. mjesto jer ce i oni kiksat na Armeniji ili Finskoj.
Osrednja grupa, Italija ubjedljivi favorit. Ko kaze da je Finska qarina nije ih odavno gledao. Jaci od njih jesmo, al ne treba bodove unaprijed upisati, nece bit tako jednostavno. Borba sa Grcima za 2. mjesto jer ce i oni kiksat na Armeniji ili Finskoj.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JohnCleese
- Kontakt:
Smijesna grupa
Dzaba smo se lomili u ligi nacija

Dzaba smo se lomili u ligi nacija

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Realno Grcka bi bila problem da imas nekog iz prvog pota ko ce ih trpati dok im ne zgade fudbal, tipa Francuske, a ovako se za nas eventualni kiks protiv Grcke mozemo nadati da ce ga kiks italijana protiv Grcke anulirati.
Mada grcima je upitna i pobjeda protiv Finske i Armenija kuci a pogotovo u gostima. Oni tu nece osvojiti 12 bodova nema sanse, i bitno nam je tu prednost da napravimo pa ce onda i kiks protiv Grcke manje boliti.
Mada grcima je upitna i pobjeda protiv Finske i Armenija kuci a pogotovo u gostima. Oni tu nece osvojiti 12 bodova nema sanse, i bitno nam je tu prednost da napravimo pa ce onda i kiks protiv Grcke manje boliti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
21 do 23 marta mislimSalih1984 je napisao/la:Kada se igraju prve utakmice?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
kOJA KUKNJAVA PA SAD SMO IGRALI SA SJEVERNOM IRSKOM I AUSTRIJOM , OBE REPKE KVALITETNIJE OD GRCKE NISMO IZGUBILI 3 DOBILI, OVA ARMENIJA NIJE MOGLA OSVOJIT GRUPI U D POTU , GRCI IMALI DVA BODA U C POTU , ITALIJA NIKAD TANJA , STA VAM JE ?
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 02 dec 2018, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Samo da Finska ne bude novi Kipar. Ne treba ih potcijenjivati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PA REKOOO SAAAAMDrFilgud je napisao/la:Ne kontam? Tipfeler...gaston je napisao/la:Paa rekoo saamDrFilgud je napisao/la:Ma sto je lose, uzasno!?
Najbolje bi bilo da budemo u grupi sa Andorom,San Mariniom, Luksemburgom i Estonijom, to bi nam odgovaralo![]()
Pa moramo nekada pokazati da mozemo uzeti veliki tim.
Grupa po mjeri, Italija nije velesila, od Grka smo bolji, protiv Finske i Armenije ce biti dobre tekme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaunas je napisao/la:Cuj Italija nije sila. A Sj. Irska razvalila u obje tekme, pogotovo tamo. Haj malo realnosti.

Zarathustra
Treba na tribinama protiv Grčke svi maske onog Mešinog FRAMCUZA da stavimoMoggi je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Cuj Italija nije sila. A Sj. Irska razvalila u obje tekme, pogotovo tamo. Haj malo realnosti.
Osrednja grupa, Italija ubjedljivi favorit. Ko kaze da je Finska qarina nije ih odavno gledao. Jaci od njih jesmo, al ne treba bodove unaprijed upisati, nece bit tako jednostavno. Borba sa Grcima za 2. mjesto jer ce i oni kiksat na Armeniji ili Finskoj.kakvi pacenici, pa i italija jedva dobila saudijsku arabiju sta se imaju nadati protiv nas
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
talijani godinama ne znaju za prvo mjesto
grci godinama ne znaju za drugo mjesto
finci mogu nasekirati bilo koga, al i gore smo kao da igramo kuci zbog skandinavaca nasih
ovo ostalo necu ni komentarisati, kome uzmu bod, ta ekipa 1-2 mjesto vidjeti nece
sve u svemu, grupa srednje teska a prvo mjesto treba biti cilj. respektujem ih, ali talijane uopste ne smatram favoritima ove grupe.
grci godinama ne znaju za drugo mjesto
finci mogu nasekirati bilo koga, al i gore smo kao da igramo kuci zbog skandinavaca nasih
ovo ostalo necu ni komentarisati, kome uzmu bod, ta ekipa 1-2 mjesto vidjeti nece
sve u svemu, grupa srednje teska a prvo mjesto treba biti cilj. respektujem ih, ali talijane uopste ne smatram favoritima ove grupe.
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 02 dec 2018, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Grupa G: Poljska, Austrija, Izrael, Slovenija, Makedonija, Latvija
Joj Latvije kraljice... Gledaj grupe a zadnji pot
Joj Latvije kraljice... Gledaj grupe a zadnji pot

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
ma ovde piše gomila dječurlije i još više onih koji pojma nemaju.Kaunas je napisao/la:Cuj Italija nije sila. A Sj. Irska razvalila u obje tekme, pogotovo tamo. Haj malo realnosti.
imamo jako tešku grupu gdje će italijani otići na evropsko a sve ostalo je moguće. mogla bi lako jermenija odlučiti drugoga u grupi, kad roknu nekoga nenadano
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 02 dec 2018, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Losa grupa realno, ali mislim da drugo mjesto ne bi trebalo biti upitno.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
To je to.paulus je napisao/la:kOJA KUKNJAVA PA SAD SMO IGRALI SA SJEVERNOM IRSKOM I AUSTRIJOM , OBE REPKE KVALITETNIJE OD GRCKE NISMO IZGUBILI 3 DOBILI, OVA ARMENIJA NIJE MOGLA OSVOJIT GRUPI U D POTU , GRCI IMALI DVA BODA U C POTU , ITALIJA NIKAD TANJA , STA VAM JE ?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.