Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Bice yebeno ovdje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Yebo vam ja dan pickasti PA KAKO MISLITE BIT PRVACI??
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma kad ovako vidim mentalitet, najbolje bi bilo da se srokamo u D ligu nacija, pa da nam zrijeb bude po volji 

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 02 dec 2018, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.

Nije ovo lose, bespotrebno se drami ... i dobro je sto je Armenija u grupi jer Finska i Grcka nece dobiti to u gostima.
Borba sa Italijom za 1. mjesto.
Borba sa Italijom za 1. mjesto.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Realno, sumnjam da i oni znaju vise od 3 BiH reprezentativcaScholl je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Koje ste picketine. Bojite se Grcke i Armenije za koje vjerujem da ne poznajemo ukupno 3 igraca.

- chelsea358
- Kontakt:
Moglo je i bolje, ali nije ni ovo loše
Sve ok samo ova kurceva Grcka nije morala,ali eto bilo je ili oni ili Cipar ne znas ko je gori...
Igramo tako da ce nadjebati Grcku u njihovom stilu.
Igramo tako da ce nadjebati Grcku u njihovom stilu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Dobra grupa. Napokon malo drugačije repke. Ako ne možemo dobiti Grke i Armence, **** onda EURO.
Mislim da je drugo mjesto realna opcija, ako ne i prvo mjesto, Talijani nisu nešto.
Mislim da je drugo mjesto realna opcija, ako ne i prvo mjesto, Talijani nisu nešto.
E jbm mu Italiju, sad kad se Gigi penzionisao zapadoše nas, a nikada ranije...
Ništa sad valja ganjati fotku sa Chiellinijem
Ništa sad valja ganjati fotku sa Chiellinijem

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- prisonbreak
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Dobra grupa. Moglo je bolje da nas zaobidje Grcka ali i ovako je odlicno. Finci Grci i Armenci ce se medjusobno poklat i jedni drugima uzimat bodove. Italija isto bi moglo prosuti dosta bodova, usudit cu se reci da mi mozemo ganjati prvo mjesto u ovoj grupi.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma pizde isprepadane.Captain4 je napisao/la:Najbolje da smo Gibraltar, San Marino, Lihtenštajn, Andoru i Moldaviju dobili. Realno
BATMAN HAS NO LIMITS
Ako se bojimo ekipe koja je gubila od Finske i od Estonije (na svom), onda nemamo sta trazit. Jaci smo od svake ekipe osim Italije. Manite luzerskog mentaliteta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- dr.van nostrand
- Kontakt:
U grupi sa Grčkom nije nam trebala Armenija, puno bolje i lakše bi bilo da je Estonija npr. 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
kakve ste picoke, pa ljudi nas nisu pobijedili zadnje 4 utakmice izvlacili zivu glavu u grckoj pod mrtvim mesom jos
Zarathustra
Fakat vise, tog defetizma i jadikovanja je pun k....Osim13 je napisao/la:Yebo vam ja dan pickasti PA KAKO MISLITE BIT PRVACI??

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma dajte Moldavija ima jednog Mikitarijana i to je sve. Ne kostaju 30 miliona, sam Pjanic je duplo vise.
Grci propali. Imaju Sokratisa i Manolasa nazad to je jedini plus. Inace gubili od Estonije, Finske u zadnjim utakmicama. Mozda je prednost sto poznaju Fince.
Grci propali. Imaju Sokratisa i Manolasa nazad to je jedini plus. Inace gubili od Estonije, Finske u zadnjim utakmicama. Mozda je prednost sto poznaju Fince.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:

Grcka prosipa bodove gdje stigne
cak da nas pobijede 2 puta, oni bi i tad bili treci, uvjeren sam
cak da nas pobijede 2 puta, oni bi i tad bili treci, uvjeren sam
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kakva ba MoldavijaJavierBosnia je napisao/la:Ma dajte Moldavija ima jednog Mikitarijana i to je sve. Ne kostaju 30 miliona, sam Pjanic je duplo vise.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], bhfanatic14, Cwirek, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hafiz00, Hazre, zastitaIdentiteta i 47 gostiju.