Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Asteriks
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Asteriks » 01 dec 2018, 19:26

tajger je napisao/la:Haha sto to niste pisali prije ovih asistencija jbo vas on,welback i wolcot u pokusaju
slika

I leđend Rio stuje Rasha.

Et nas vec dvojica.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 01 dec 2018, 19:31

Ok za Rasha svaka cast za ove 2 situacije :clap: ali ne treba zaboraviti da je ovo bukvalno prvi put ove sezone da je nesto konkretno i uradio na nekoj utakmici

Sto se tice taktike sto vise stavlja defanzivno orjentisanih igraca u postavu sve vise golova prima GENIJ
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 dec 2018, 19:37

Policeman je napisao/la:Ok za Rasha svaka cast za ove 2 situacije :clap: ali ne treba zaboraviti da je ovo bukvalno prvi put ove sezone da je nesto konkretno i uradio na nekoj utakmici

Sto se tice taktike sto vise stavlja defanzivno orjentisanih igraca u postavu sve vise golova prima GENIJ
Napad je uvijek bio najbolja odbrana, ali to je protiv svih vjerskih ubjeđenja našeg uzvišenog...

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 01 dec 2018, 19:52

Zanimljivo je da zadnja nasa 3 gola zabijaju likovi koje zelim na klupi, tj na tribinama..Fella Lukaku i Herrera

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 dec 2018, 19:58

Lukaku trči po desnom krilu, bem' ti plan. Evo ga Shaw zalegao, e u PM

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 dec 2018, 19:59

Kako li je ovaj sumo hrvač jos na terenu,lik ko transporter
A Shaw igrač u kojeg se ne mozes pouzdati da odigra sezonu bez ovakvih povreda jbg pomirit se sa tim

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 01 dec 2018, 20:05

Koja je svrha ljudi Felainija na terenu??

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 01 dec 2018, 20:08

jasko__ je napisao/la:Koja je svrha ljudi Felainija na terenu??
Zar je on na terenu? Haha, do sad sam ga bar mogao zbog kose primjetit a sad jedva skontam da je lik na terenu.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 dec 2018, 20:09

Pa čuva se bod bajo moj,eto svrhe i od 85 min ubacuj gadjaj glavu mada ljudi nas ubise,bolje tražiti svrhu pogbine igre
Tacno mi zao lukakua

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 dec 2018, 20:22

Davno vidjeno,ekipa koja ima muda napast samo kad nema sta izgubiti,cim se vrati rezultatski odmah se stane sa igrom prepusti se protivniku
Mogucih 9 bodova nakon sutra za 4 mjestom a lik hladno siguran na klupi,bravo upravo samo naprijed

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 dec 2018, 20:22

tajger je napisao/la:Pa čuva se bod bajo moj,eto svrhe i od 85 min ubacuj gadjaj glavu mada ljudi nas ubise,bolje tražiti svrhu pogbine igre
Tacno mi zao lukakua
Ma što bi mi bilo žao krmeta debelog? Ona slika od neki dan koja pokazuje koliko se **** usvinjio je kritična. Živiš od toga, zarađuješ pare koje mi smrtnici možemo samo sanjati, radiš ono što voliš i jedino što moraš - a to je da održavaš svoje tijelo, tvoje sredstvo za rad - on nije u stanju.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 01 dec 2018, 20:25

Kretenska publika ponovo aplaudira jbt, kao da smo prosjecan tim koji je na teskom gostovanju stigao do boda ... nevjerovatno
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 dec 2018, 20:26

al... je napisao/la:
tajger je napisao/la:Pa čuva se bod bajo moj,eto svrhe i od 85 min ubacuj gadjaj glavu mada ljudi nas ubise,bolje tražiti svrhu pogbine igre
Tacno mi zao lukakua
Ma što bi mi bilo žao krmeta debelog? Ona slika od neki dan koja pokazuje koliko se **** usvinjio je kritična. Živiš od toga, zarađuješ pare koje mi smrtnici možemo samo sanjati, radiš ono što voliš i jedino što moraš - a to je da održavaš svoje tijelo, tvoje sredstvo za rad - on nije u stanju.
Haha pa to ti kazem,ovaj potez kad stane na loptu i haman se povrijedi bice na mnogim klipovima,meni neugodno a sta za njega reci,poslije jedva jaknu zakopca led te jbo

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 01 dec 2018, 20:29

AlanSmith14 je napisao/la:Kretenska publika ponovo aplaudira jbt, kao da smo prosjecan tim koji je na teskom gostovanju stigao do boda... nevjerovatno
Jedno od to dvoje nazalost jesmo, trenutno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 01 dec 2018, 20:30

Sta vise reci upravo ovo sto gore rece tajger sve dok ne gube njih gol protivnika ne zanima

Pa samo evo zadnjih 20min lik koja pomjera linije prema naprijed je yebeni Hughes a nas se povlaci i vrsi samo pozicione izmjene Rash-Martial Lukaku-Lingard a taktika se ne mjenja a zasto zato sto je zadovoljan bodom
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Gerro
Kontakt:

Post Postao/la Gerro » 01 dec 2018, 20:32

nije ovaj bod toliko los obzirom da smo gubili 2-0 i da je Mourinho bio bez nekih od glavnih igrača kao sto su Sanchez, Bailly, Smalling, Valencia.
Raduje me povratak Rashforda :clap: Ako ovako nastavi momčina top 4 je zagarantovan.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 dec 2018, 20:37

Dakle, klošar ima zadnju liniju sa trojicom, od čega su dvojica veznjaci, dva panja u veznom redu i mimo Pogbe nikakve kreativnosti. Young mjesto živog Dalota desno. Bolji vezni red mu sjedi na klupi. Ni funte mu ne treba dati na pojačanja, nego tjerati već na polusezoni. Ako neće već Zidane odmah da zasuče rukave, nek' vode ovi "vojnici" Carra i Neville, a na ljeto nek kontaju šta će. Sve mimo ovoga je bolesno produžavanje agonije. Nije sve crno, ima ovdje finog materijala, ali šnajdera treba zamijeniti pod hitno. Ovaj svilu pretvara u dronjke.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 01 dec 2018, 20:38

Rece lik NIJE OVAJ BOD TOLIKO LOŠ..kako bolan nije los kad je protiv ekipe koja je na dnu, koja ima jednu pobjedu u ligi..koja u zadnjih 7 ima 4 poraza i 3 remija, kojoj je City zabio 6 komada
Ne da nije los, nego je katastrofalan rezultat..rezultat za otkaza..7 mjesto, 16 bodova iza lidera, negativna gol razlika, bez ikakve igre, napretka..koji se qrac vise ceka

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 01 dec 2018, 20:46

Opet sam propustio utakmicu namjerno, treća uzastopno. To se nikad nije dogodilo, što dovoljno govori...

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 01 dec 2018, 20:50

Koje ovaj lik sto reče nije bod los....koliko imas drug godina pa zbog takvih kao ti ovaj lik uništava united,jer su postali navijači zadovoljni borbom za 4 mjesto i aplaudiraju raspalom klošaru,odakle se ti pojavi stručnjaku koji si zadovoljan bodom protiv sautemptona pa nisi gubio od citya,Liverpoola Chelsea pa da si ovim zadovoljan moje djete bravo za tu izjavu

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.