tajger je napisao/la:Haha sto to niste pisali prije ovih asistencija jbo vas on,welback i wolcot u pokusaju

I leđend Rio stuje Rasha.
Et nas vec dvojica.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
tajger je napisao/la:Haha sto to niste pisali prije ovih asistencija jbo vas on,welback i wolcot u pokusaju
Napad je uvijek bio najbolja odbrana, ali to je protiv svih vjerskih ubjeđenja našeg uzvišenog...Policeman je napisao/la:Ok za Rasha svaka cast za ove 2 situacijeali ne treba zaboraviti da je ovo bukvalno prvi put ove sezone da je nesto konkretno i uradio na nekoj utakmici
Sto se tice taktike sto vise stavlja defanzivno orjentisanih igraca u postavu sve vise golova prima GENIJ
Zar je on na terenu? Haha, do sad sam ga bar mogao zbog kose primjetit a sad jedva skontam da je lik na terenu.jasko__ je napisao/la:Koja je svrha ljudi Felainija na terenu??
Ma što bi mi bilo žao krmeta debelog? Ona slika od neki dan koja pokazuje koliko se **** usvinjio je kritična. Živiš od toga, zarađuješ pare koje mi smrtnici možemo samo sanjati, radiš ono što voliš i jedino što moraš - a to je da održavaš svoje tijelo, tvoje sredstvo za rad - on nije u stanju.tajger je napisao/la:Pa čuva se bod bajo moj,eto svrhe i od 85 min ubacuj gadjaj glavu mada ljudi nas ubise,bolje tražiti svrhu pogbine igre
Tacno mi zao lukakua
Haha pa to ti kazem,ovaj potez kad stane na loptu i haman se povrijedi bice na mnogim klipovima,meni neugodno a sta za njega reci,poslije jedva jaknu zakopca led te jboal... je napisao/la:Ma što bi mi bilo žao krmeta debelog? Ona slika od neki dan koja pokazuje koliko se **** usvinjio je kritična. Živiš od toga, zarađuješ pare koje mi smrtnici možemo samo sanjati, radiš ono što voliš i jedino što moraš - a to je da održavaš svoje tijelo, tvoje sredstvo za rad - on nije u stanju.tajger je napisao/la:Pa čuva se bod bajo moj,eto svrhe i od 85 min ubacuj gadjaj glavu mada ljudi nas ubise,bolje tražiti svrhu pogbine igre
Tacno mi zao lukakua
Jedno od to dvoje nazalost jesmo, trenutnoAlanSmith14 je napisao/la:Kretenska publika ponovo aplaudira jbt, kao da smo prosjecan tim koji je na teskom gostovanju stigao do boda... nevjerovatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.