To je tacno sve,dobro si napisaosviunapad1010 je napisao/la:Zaboravio si krađu protiv pitara. To je veca krađa bila od one protiv zeljescara. Vjerovatno bi uzeli 3 boda a bod sigurno da je priznat cist gol Smajića a i onaj ofsajd Barabana. Tu smo najvise pokradeni pa onda protiv melje i mujic iz banovica protiv sloge.Brcanskamalta je napisao/la:Dva boda su nam ukradena na Grbavici,tri poraz protiv Zvijezde,barem bod da smo uzeli Sirokom,i dva smo izgubili protiv Sitija, to je braco moja 8 bodova,to je minimum. ..
Sa tim bodovima cvrsto bi drzali 3 mjesto i mozes misliti, bili u igri i za titulu....
A sa tim bodovima vec sada bi rjesili pola posla za evropu,u slucaju da i 4 vodi.....E yebem ti nas ....Steta. Ali eto dobro je trenutno rjesiti na pauzi stvari u klubu pojacat se pa sta nam bog da.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
DRŽAVA TUZLA!!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ludnica u svlacionici
Neka,lijepo,nadam se da ostaje Nalic

Neka,lijepo,nadam se da ostaje Nalic

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Nalić napravi pitu od vnago. Uz dva pojačanja i Nalu ni Evropa nije isključena 

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Eto zavrsi se ovaj dio sezone,dobro smo odigrali pod vodstvom trenera Nalića.Sta sad i kako dalje
Nema srece tacno za.ebava ga podznak u horoskopu al neka proradit ce on, nece Venera vjecno biti u kvadratu Marsaultrasstyle_tz je napisao/la:ovo vec prelazi granice dobrog ukusa i vidi se da je pojedinca il Senad il Smajic negdje licno zajebo
pa malac je danas poslije Barabana najbolji igrac bio. Samo nece lopta u go, prvo stativa, a drugo jel ko vidio onaj sut glavom, nema veze sto je 6-7 metara gadjao je jedino gdje golmana nema i ode pored gola, nemamo ni srece jbg
i trece pa dijete je donijelo 3 boda danas. Ovo je njegov go, sa onakvim djuturumima na ledjima , sa uz Acu dva mozda najjaca stopera u ligi na ledjima, onako primit loptu zagradit i odlozit Mesi ko na tanjiru.
pa da mi je vidjet koje jos dijete od 19 godina u ligi moze ono
fakat smo mi idioti malo je rec

Beganovic je za njega Bog Zeus.
Bravo igrači,bravo Nala.Vidit ćemo šta nosi skupština i tmurna zima.Veliki uspjeh našeg Di Frančeska sa ovakvim igračkim kadrom.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pusti bolan dijete na miru sta ako nije dao gol.Uostalom najboilji igrac svjetskog provenstva Luka Modric nije dao gol godinu dana pa jeli nevalja sto nije dao ni jedan gol.Hajde neglupiraj se i pusti dijetew na miru.NjonjoVam je napisao/la:Cestitke Naliću i Igračima.Kakva je ekipa ovo je veliki uspjeh trenera Nalića.
Smajiću čestitam nula gola u ovoliko utakmica (19 kola)![]()
![]()
![]()
![]()
nadam se da ce doći par provjerenih igrača,umjesto ovih par prevara od igrača,naravno i pravi centarfor a ne ovaj dajdzin .
Elem kako god ja sam prezadovoljan osvojenim brojem poena sto bi kralj Nalić rekao i jos jednom mu skidam kapu!!Naklon do poda!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ako se uspije promijeniti statut sada na skupstini, ja bi radije da nas uzme Bingo nego neki nepoznati Kinezi na celu sa najvecim fudbalskim kriminalcem u drzavi i zagovornikom svega protiv Tuzle i Slobode, husaricom. Samo malo razmislite, da li bi covjek koji bukvalno drzi pola drzave pod svojim dozvolio da nas sudije jeb*vaju svako drugo kolo i klosarcici tipa Begica koji sjede u fotelji? On ako ce uloziti pare, ali stvarno uloziti pare mislim da mu apsolutno nista ne moze stati na put u ovoj polu njegovoj drzavi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Statistika je neumoljiva.19 god nije dijete a ta odrasla osoba ima statistiku stopera!!Valjda imam pravo reci svoje misljenje(nije mi rod da ga hvalim)i reci da je igrac ko k.ita!tuzla075 je napisao/la:Pusti bolan dijete na miru sta ako nije dao gol.Uostalom najboilji igrac svjetskog provenstva Luka Modric nije dao gol godinu dana pa jeli nevalja sto nije dao ni jedan gol.Hajde neglupiraj se i pusti dijetew na miru.NjonjoVam je napisao/la:Cestitke Naliću i Igračima.Kakva je ekipa ovo je veliki uspjeh trenera Nalića.
![]()
![]()
![]()
nadam se da ce doći par provjerenih igrača,umjesto ovih par prevara od igrača,naravno i pravi centarfor a ne ovaj dajdzin .
Elem kako god ja sam prezadovoljan osvojenim brojem poena sto bi kralj Nalić rekao i jos jednom mu skidam kapu!!Naklon do poda!
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 01 dec 2018, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!
I Buffon isto nikad nije dao gol u karijeri a smatraju ga jednim od najboljih golmana svih vremena isto kao da se fudbal igra radi golova kome je to bitno uopste.tuzla075 je napisao/la:Pusti bolan dijete na miru sta ako nije dao gol.Uostalom najboilji igrac svjetskog provenstva Luka Modric nije dao gol godinu dana pa jeli nevalja sto nije dao ni jedan gol.Hajde neglupiraj se i pusti dijetew na miru.NjonjoVam je napisao/la:Cestitke Naliću i Igračima.Kakva je ekipa ovo je veliki uspjeh trenera Nalića.
![]()
![]()
![]()
Ostavite maksuma na miru, nek se malac igra !!!
Nego sta bi sa ovim kineskim juanima jesu legli u kasu naseg kluba

HElo je napisao/la:I Buffon isto nikad nije dao gol u karijeri a smatraju ga jednim od najboljih golmana svih vremena isto kao da se fudbal igra radi golova kome je to bitno uopste.tuzla075 je napisao/la:Pusti bolan dijete na miru sta ako nije dao gol.Uostalom najboilji igrac svjetskog provenstva Luka Modric nije dao gol godinu dana pa jeli nevalja sto nije dao ni jedan gol.Hajde neglupiraj se i pusti dijetew na miru.NjonjoVam je napisao/la:Cestitke Naliću i Igračima.Kakva je ekipa ovo je veliki uspjeh trenera Nalića.
![]()
![]()
![]()
Ostavite maksuma na miru, nek se malac igra !!!
Nego sta bi sa ovim kineskim juanima jesu legli u kasu naseg kluba

Samo Bufon nema 10 na leđima

DRŽAVA TUZLA!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Kako vise ne dosadis sam sebi kad si vec svima dosadio na ovom forumu?NjonjoVam je napisao/la:Statistika je neumoljiva.19 god nije dijete a ta odrasla osoba ima statistiku stopera!!Valjda imam pravo reci svoje misljenje(nije mi rod da ga hvali)i reci da je igracko k.ita!tuzla075 je napisao/la:Pusti bolan dijete na miru sta ako nije dao gol.Uostalom najboilji igrac svjetskog provenstva Luka Modric nije dao gol godinu dana pa jeli nevalja sto nije dao ni jedan gol.Hajde neglupiraj se i pusti dijetew na miru.NjonjoVam je napisao/la:Cestitke Naliću i Igračima.Kakva je ekipa ovo je veliki uspjeh trenera Nalića.
![]()
![]()
![]()
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Poenta je u tome sto puno mladih nasih igrača sjedi na klupi a puno su bolji...Primjer je Beganović...
DRŽAVA TUZLA!!
Krenuli i Nalu pljuvati, samo da bi opravdali pljuvanje po Edisu! Pisaj ih Edise!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Madal je napisao/la:Krenuli i Nalu pljuvati, samo da bi opravdali pljuvanje po Edisu! Pisaj ih Edise!
Nalić je najbolji trener u ovoj kaljavoj PL BiH
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tesko da se sta moze promjeniti u vodstvu kluba radikalno za jedno mjesec ili dva. Cak i da se izglasa promjena statuta brzo ide januar, okupljanje, dovodjenje slobodnih igraca, pripreme. Najveci bi bio uspjeh da ostane onaj ko se pokazao i da ostane trener, pa da se mozda stvori prostor neki sa parama da dodju 2-3 pristojna igraca. U Evropu mozemo sa ovom borbom i uz to da Zeljeznicar i Siroki prespavaju zimu i nastave ovako.
-
- Kontakt:
De se dogovori sam sa sobom. Prvo kritikuješ da mladi igraci bolji sjede na klupi a onda Nala najbolji. A prvo si rekao da ne zna.NjonjoVam je napisao/la:Madal je napisao/la:Krenuli i Nalu pljuvati, samo da bi opravdali pljuvanje po Edisu! Pisaj ih Edise!
Nalić je najbolji trener u ovoj kaljavoj PL BiH
Očigledno nisi prebolio jos.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pripreme u fojnici na tabeli cetvrti 

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada bi ovako ostalo do kraja Slobodin raspored bi bio:
1.Sloboda-Celik
2.City-Sloboda
3.Sloboda-Gosk
4.Sarajevo-Sloboda
5.Sloboda-Zrinjski
6.Zeljeznicar-Sloboda
7.Sloboda-Krupa
8.Sloboda-Siroki
9.Mladost-Sloboda
10.Sloboda-Radnik
11.Zvijezda-Sloboda
Ovo bi bilo top ali normalno imaju jos 3 kola i sigurno ce biti promjena na tabeli. Ovako bi imali 7 domacih, dva puta u Sarajevo, preko brda jednom i jednom u DK.
1.Sloboda-Celik
2.City-Sloboda
3.Sloboda-Gosk
4.Sarajevo-Sloboda
5.Sloboda-Zrinjski
6.Zeljeznicar-Sloboda
7.Sloboda-Krupa
8.Sloboda-Siroki
9.Mladost-Sloboda
10.Sloboda-Radnik
11.Zvijezda-Sloboda
Ovo bi bilo top ali normalno imaju jos 3 kola i sigurno ce biti promjena na tabeli. Ovako bi imali 7 domacih, dva puta u Sarajevo, preko brda jednom i jednom u DK.
Ne znam jel ko skonto al danas je prvi put da se ova ekipa rezultatski vratila nakon sto je primila go.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.