Nije moj odgovor mudro slovo,ali zaista treba zivaca za ovu bagru ispranog fasistickog mozga,vecinom medjutim imaju istu spiku,svi su lose kopije Dodika uglavnom.Scholl je napisao/la:Brcanska malta, svaka ti cast kako im pises
Ja nemam snage da ogovaram ,popicu ban dzaba radi provokatora
Odgoj im je nula nazalost i to se nece nikad promijeniti
Mi ne smijemo nikad zaoraviti sa kim dijelimo ovu zemlju, NIKAD!
I on isto tako radi protiv ove zemlje potkopava je,ali kada mu ide u korist kaze da se drzi slova dejtona,medjutim samo ove,2018,prekrsio je 7 aneksa mirovnog sporazuma...
Cak smo tako naivni da se manipulise Dejtonom,i pretstavlja kao stvaranje BiH,sto je apsurd,jer Dejton je upravo to,OKVIRNI MIROVNI SPORAZUM ZA BIH,dakle Bosna i Hercegovina vec postoji,medjunarodno priznata.....Automatizmom,nakon krsenja bilo kojeg clana,mozemo proglasiti pravno povratak republike i ukidanje rs,jer dejton ima aneks koji se odnosi na krsenje istog...Ali to vodi mozda sukobima,iako sigurno manjeg intenziteta,nismo jos uvjek spremni za to,jer oni se drze BiH jer nas mogu kontrolisat,od policije,do vojske bilo kojeg organa kojeg mozemo iskoristiti u svoju korist...Da ne duzimo,potpuno mi je nevjerovatno da Dodik radi to sto radi,jer kada pricas cinjenicama,tu rasprave nema....Da li imamo zaista toliko nesposobne politicare,ili ih jednostavno boli ku rac....Kako god samo cinjenicama i istinom po celu...