Igrač br. 6

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: Igrač br. 6

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 dec 2018, 10:31

Scholl je napisao/la:Brcanska malta, svaka ti cast kako im pises
Ja nemam snage da ogovaram ,popicu ban dzaba radi provokatora
Odgoj im je nula nazalost i to se nece nikad promijeniti
Mi ne smijemo nikad zaoraviti sa kim dijelimo ovu zemlju, NIKAD!
Nije moj odgovor mudro slovo,ali zaista treba zivaca za ovu bagru ispranog fasistickog mozga,vecinom medjutim imaju istu spiku,svi su lose kopije Dodika uglavnom.
I on isto tako radi protiv ove zemlje potkopava je,ali kada mu ide u korist kaze da se drzi slova dejtona,medjutim samo ove,2018,prekrsio je 7 aneksa mirovnog sporazuma...
Cak smo tako naivni da se manipulise Dejtonom,i pretstavlja kao stvaranje BiH,sto je apsurd,jer Dejton je upravo to,OKVIRNI MIROVNI SPORAZUM ZA BIH,dakle Bosna i Hercegovina vec postoji,medjunarodno priznata.....Automatizmom,nakon krsenja bilo kojeg clana,mozemo proglasiti pravno povratak republike i ukidanje rs,jer dejton ima aneks koji se odnosi na krsenje istog...Ali to vodi mozda sukobima,iako sigurno manjeg intenziteta,nismo jos uvjek spremni za to,jer oni se drze BiH jer nas mogu kontrolisat,od policije,do vojske bilo kojeg organa kojeg mozemo iskoristiti u svoju korist...Da ne duzimo,potpuno mi je nevjerovatno da Dodik radi to sto radi,jer kada pricas cinjenicama,tu rasprave nema....Da li imamo zaista toliko nesposobne politicare,ili ih jednostavno boli ku rac....Kako god samo cinjenicama i istinom po celu...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 dec 2018, 10:51

Kajzer10 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Pa kakve veze ima to sto je neko igrao u omladinskim selekcijama? To automatski govori da bi on ostao tamo da je imao mjesta? Eto dolaze nam igraci iz velesila Luxemburga i Austrije jer nemaju tamo mjesta.

Isto tako imas u BiH slucaj da igraci igraju za nas mladje uzraste pa odu kod komsija u seniore. Garant nemaju mjesta ovdje pa odose kod viceprvaka svijeta jebote zivot.

I razumijem kad Hrvat odavde ode igrati za Hrvatsku ili Srbin za Srbiju. Volio bih da se opredijeli za BiH ali sta je tu je, to je stvar odgoja prije svega roditelja a i okoline. Ista stvar kad neki Bosnjak iz Austrije dodje ovamo, potpuno logicno.
Ono sto treba iskorijeniti je to da neki odavde odu igrati za Njemacku, Tursku, Madagaskar i tako te.

Uglavnom, necemo sad biti toliko kulturni i lagati sebe a i ostale pa izjednacavati odnos prema reprezentaciji kakav imaju tri naroda ovdje. Nije isti i ne brukajte se. Da bogdo jest.
Poenta je u kalkulisanju, ja sam rekao da je dobar dio Bosnjaka vec igrao za druge zemlje, sto je istina i to niko ne moze osporiti.
Kada neko igra za drugu zemlju daleko od toga da mu je BiH bezrezervna kao sto se ovdje zeli predstaviti.

Sama rasprava je krenula jer je jedan forumas napisao kako treba otjerati sve Srbe iz Reprezentacije, ako mi ne vjerujes, prelistaj temu, osim ako nisu moderatori obrisali post.
Pa moze jedino biti da je kalkulisanje "ako me ne prime u BiH, vraticu se igrati za Luxemburg". :mrgreen:
Ali ozbiljno, to ako je neko igrao za druge omladinske reprezentacije nista ne znaci. Nije nista neuobicajeno da neko igra za omladince tamo gdje zivi jer mu je i isplatljivije, lakse i pristupacnije. A uvijek u glavi imas zacrtan cilj da igras za seniore druge drzave i to sto si igrao za omladince ovamo ne predstavlja prepreku.

Nisam vidio taj post i to je logicno bezobrazluk. Meni naravno ne smeta ako ce neko doci igrati za BiH nakon sto ga je npr Srbija odbila, ako ce se on od trenutka kad je postao reprezentativac BiH ponasati kao jedan profesionalac. E i da se vratimo na temu, na tom je ispitu Ogi pao.
Ja im ne zamjeram sto su igrali za mlade repke tih drzava, ali isto tako ne zamjeram ni ovim sto su igrali za mlade repke Srbije ili Hrvatske kao sto je to uradio Misimovic.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 01 dec 2018, 11:10

Ljudi moji pa Misketa ne mozete nikako svrstavari u neku grupu ljudi kao sto je ovaj br.6
Pratite covvjeak na instagramu, lik baca lajkove na ljiljane, na sve sto ima veze sa Bosnom.
Cestita praznike, druzi se masovno sa Bosnjama i da ne nabrajam vise
Voza bajk po Sarajevu kad dodje sa onim beathouseom, dino sukalo mu je kucni prijatelj itd itd
Miske je olicenje nekoga ko voli Bosnu, kao i Barbarez. Da su Bogdom svi takvi, ovo bi bila normalna drzava

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 dec 2018, 11:12

Da ne citam sve ove prepiske, jel neko fkt poredi Misimovica i Vranjesa? Yebe mi se za kontekst, nema sanse ni u zajebanciji da mogu u istu recenicu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 01 dec 2018, 11:13

Scholl je napisao/la:Ljudi moji pa Misketa ne mozete nikako svrstavari u neku grupu ljudi kao sto je ovaj br.6
Pratite covvjeak na instagramu, lik baca lajkove na ljiljane, na sve sto ima veze sa Bosnom.
Cestita praznike, druzi se masovno sa Bosnjama i da ne nabrajam vise
Voza bajk po Sarajevu kad dodje sa onim beathouseom, dino sukalo mu je kucni prijatelj itd itd
Miske je olicenje nekoga ko voli Bosnu, kao i Barbarez. Da su Bogdom svi takvi, ovo bi bila normalna drzava
naravno da volim Bosnu :bih:
BHF

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 01 dec 2018, 12:33

Sacekajte da se okupa pa da mu spadne tatu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 dec 2018, 12:37

Sarmelino je napisao/la:Sacekajte da se okupa pa da mu spadne tatu
Ne može nakon prvog kupanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 01 dec 2018, 12:45

Rokoko87 je napisao/la:
Ne može nakon prvog kupanja
Ma polahko
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 dec 2018, 12:46

E načekaćemo se onda, mislim ono jel srbin il nije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 01 dec 2018, 13:07

Osim13 je napisao/la:
ma hajd drugi dijelovi tijela, al da je na dupetu imali bismo problem, ne ide da se samo otare
Zarathustra

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 dec 2018, 13:13

Moggi je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
ma hajd drugi dijelovi tijela, al da je na dupetu imali bismo problem, ne ide da se samo otare
Ne bi se vidjela, dobila bi metalik smeđi sjaj

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 01 dec 2018, 13:17

U Bosni postoje Bošnjaci muslimani , katolici i pravoslavci , te nekoliko nacionalnih manjina poput Jevreja i Roma. Tako jeste, da prvenstveno je bošnjačka reprezentacija.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 dec 2018, 13:22

E sad nam fali Ferdo da nam objasni kako je Vranješ zapravo Hrvat, i sve to dokaže objektivnom mapom.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 dec 2018, 13:22

Barbarossa je napisao/la:U Bosni postoje Bošnjaci muslimani , katolici i pravoslavci , te nekoliko nacionalnih manjina poput Jevreja i Roma. Tako jeste, da prvenstveno je bošnjačka reprezentacija.
Zar nije Roma u Italiji
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 01 dec 2018, 13:24

Rokoko87 je napisao/la:
Barbarossa je napisao/la:U Bosni postoje Bošnjaci muslimani , katolici i pravoslavci , te nekoliko nacionalnih manjina poput Jevreja i Roma. Tako jeste, da prvenstveno je bošnjačka reprezentacija.
Zar nije Roma u Italiji
kako misliš
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 dec 2018, 13:32

Rokoko87 je napisao/la:
Zar nije Roma u Italiji
Pusti beska trola

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 01 dec 2018, 13:34

Barbarossa je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Zar nije Roma u Italiji
kako misliš
AS Roma :urnebes:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 01 dec 2018, 13:37

Moze se ovdje nabiti jos hiljadu stranica o broju 6... On ce i dalje igrati za nasu Reprezentaciju dok god se sam ne Oprosti od Nje jer mi nemamo taj savez koji ce to go*no broj 6 otjerati sto dalje

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 dec 2018, 13:40

Hoćel biti kakav prigodan program kad se bude opraštao

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 dec 2018, 13:42

Bit ce Sehidski rastanak, izvodjac Baja mali knindja

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.