Ma znam ja to sve ali razumiješ li ti koliko je to para? To nije realno niti će biti vjerovatno..KrajisnikBosnjak je napisao/la:@MortemHz Ti kad bi natkrio tu tribinu imao bi za sva vremena stadion. Sa jednim zapadom (natkrivenim) kako treba možeš imati stadion na kojem igra repka, Sarajevo i tako dalje.
Sad bih potpisao da imamo jednu tribinu (zapadnu) kako treba, nego ovo danas što imamo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nek naprave teren levati yebali ih marija serifovic i merlin dino u dupe!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Istina. Sve što čovjek zamisli u BiH je nemoguće. Šteta. I dalje ćemo se mi diviti Moldaviji, Armeniji, Kosovu na stadionima.MortemHz je napisao/la:Ma znam ja to sve ali razumiješ li ti koliko je to para? To nije realno niti će biti vjerovatno..KrajisnikBosnjak je napisao/la:@MortemHz Ti kad bi natkrio tu tribinu imao bi za sva vremena stadion. Sa jednim zapadom (natkrivenim) kako treba možeš imati stadion na kojem igra repka, Sarajevo i tako dalje.
Sad bih potpisao da imamo jednu tribinu (zapadnu) kako treba, nego ovo danas što imamo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
belosevic28
- Kontakt:
Ljudi trebali binasi obratiti paznju na ovog napadaca, Vule Trivunovic ga hvali samo tako, a Vule je trener u Prvoj ligi RS-a, valjda zna 
https://www.transfermarkt.com/bojan-mar ... ler/529012
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon toliko godina oni su izdvojili pišljivi milion za modernizaciju i to samo zato jer se EYOF bliži. Za sve ove godine su uložili nešto više od 2 miliona maraka, sa ovim će to biti 3 miliona. 23 godine poslije rata znači..KrajisnikBosnjak je napisao/la:Istina. Sve što čovjek zamisli u BiH je nemoguće. Šteta. I dalje ćemo se mi diviti Moldaviji, Armeniji, Kosovu na stadionima.MortemHz je napisao/la:Ma znam ja to sve ali razumiješ li ti koliko je to para? To nije realno niti će biti vjerovatno..KrajisnikBosnjak je napisao/la:@MortemHz Ti kad bi natkrio tu tribinu imao bi za sva vremena stadion. Sa jednim zapadom (natkrivenim) kako treba možeš imati stadion na kojem igra repka, Sarajevo i tako dalje.
Shvatam ja da možda milion nekima znači puno ali evo, znaš li koliki je budžet našeg kantona, Sarajevo? Budžet za 2019. godinu će biti skoro milijardu maraka, 928.300.000 KM.
Budžet Kantona Sarajevo je ekonomski jači od budžeta Republike Srpske što znači da imamo u startu više nego 49% teritorija Bosne i 1.3 miliona ljudi. Znači mi u stvarnosti imamo i više od pola države. Jedan grad, jedan kanton.
Ove godine budžet je bio 851.680.835 KM i za sljedeću godinu će narasti za još 80 miliona, za 2020. godinu budžet će po prvi put preći jednu milijardu.
Konstantno sve raste, sve se povećava iako nam ljudi odlaze a oni ulože e'o nepuna 3 miliona za 23 godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Novi semafor ''obasjao'' Koševo

- Burberry46
- Kontakt:
Slazem se, da hoce natkriti bilo koju tribinu.miky_hz je napisao/la:Bolje nek natkriju tribinu jednu,j.ebla ih i atletska i beton i semafor.Isto na autoputu da igramo kad puhne.Sutra ko dodje nek zdravstvenu prvo ovjeri vjerovatno ce nam trebat svima poslije.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo samo podigli onaj sa atletske na ovu gore konstrukciju? 
Cekaj ako je ovaj semofor 100000 , koliko je onaj led onda ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nisam se to nadao od tebe , ti bi iz Zeljezicara dovodio ?belosevic28 je napisao/la:Ljudi trebali binasi obratiti paznju na ovog napadaca, Vule Trivunovic ga hvali samo tako, a Vule je trener u Prvoj ligi RS-a, valjda zna
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
ja znam da je onaj na Bilinom polju kostao 400 000 KM i velicine je 11,5x6,6 metarapaulus je napisao/la:Cekaj ako je ovaj semofor 100000 , koliko je onaj led onda ?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Cijena sa "ugradnjom"paulus je napisao/la:Cekaj ako je ovaj semofor 100000 , koliko je onaj led onda ?
"Ugradili" se izviđači i investitori
Ne znam ako vec postavljate nes pobogu zar to ne moze bit nes u skladu sa vremenom, al to sam ja , potrosili smo 100000 ak garant za 10 god uefa ce uvest da moraju bit Led il nes tako
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa sta je ovo, daj popuni citav prostor gdje je bio stari, jednom u 50 godina ionako mjenjate semafor.
Sabrine mi moje!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da se pare u Sarajevu, odnosno čitavoj BiH koriste na pravi način davno bi ova zemlja izgledala makar kao Slovenija. Vjerujte mi da ima novca, novac nije problem ali SDA-SDP-SNSD-HDZ i ostale lopovske partije kao i fudbalski savez (namjerno malim napisao) kojeg zaboli briga za sve ne rade ništa da bi promijenili katastrofalno stanje u BiH na svim poljima. To je to.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
belosevic28
- Kontakt:
Ovo je pravi Zeljeznicar nije k'o ovi sa grbaviceSamozdravlje je napisao/la:Nisam se to nadao od tebe , ti bi iz Zeljezicara dovodio ?belosevic28 je napisao/la:Ljudi trebali binasi obratiti paznju na ovog napadaca, Vule Trivunovic ga hvali samo tako, a Vule je trener u Prvoj ligi RS-a, valjda zna
https://www.transfermarkt.com/bojan-mar ... ler/529012![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- belosevic23
- Kontakt:
Boze sacuvaj, isto sam odmah pomislio da su bar ovaj lijevi dio popunili, a ne ovako nakaradno ko i sve u ovoj drzavi. Bolje da su ostavili onaj projektor bar znamo da nije 100kBosnianKingdom je napisao/la:Pa sta je ovo, daj popuni citav prostor gdje je bio stari, jednom u 50 godina ionako mjenjate semafor.
Pa ovo je led semafor tj led displejpaulus je napisao/la:Cekaj ako je ovaj semofor 100000 , koliko je onaj led onda ?
Steta je da nisu popunili cijelu rupu. Ovako izgleda malo nakaradno.
Malo se pogresno pise led semafor. Ovo nije semafor nego displej koji moze biti bilo sta. Od reklamnog bilborda, semafora ili da gledas filmove na njemu.
Zadnja izmjena: hlive, dana/u 30 nov 2018, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
It's better when it's live
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne bi da hejtam, al bolje da nisu nista ni dirali.
Sto neko napisa u ovoj zemlji sve nakaradno i bez ikakvog ukusa . Ajnadzicu svaka cast, nadam se da si bez problema ovo ugradio
Sto neko napisa u ovoj zemlji sve nakaradno i bez ikakvog ukusa . Ajnadzicu svaka cast, nadam se da si bez problema ovo ugradio
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Bistrik, boki86, kogmagie46, PingoFTW i 69 gostiju.