FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 30 nov 2018, 08:44

Lik je napisao/la:
Zip je napisao/la:Kakvo se samo pranje para radi za ovo "renoviranje Koseva"...
Prvo, famozne stotine hiljada su ulozene na 5*5 metara zelene travnate povrsine ispred zapadne tribine, za rezervne igrace...
Onda ide to majstorsko prosirenje klupa za rezervne igrace, gdje nit ima stolica, nit krova...
Jedno vrijeme su stajale po dvije dodatne stolice za domacu i gostujucu ekipu... Pa su na jednoj tekmi zavrsili u onom kanalu, gdje ja mislim jos stoje...
I na kraju, vrhunski projekat tih nekih yebenih led sijalica, rasvjete, reflektori, milioni, kamioni... A i dalje se naloze drva, ugalj, ovo ono da bi se upalili reflektori...

Da stvar bude jos smjesnija, oni kao sad nesta krenuli praviti 2 mjeseca pred Eyof..

Kriminalci....
Sve stoji što si rekao, ali boli nas k.urac, nisu naše (klubske pare) ako šta naprave dobo i jest, ako semafor ostane sjajno, ako ne opet nas libo racku. Kako god mi na dobitku.
Bas vala nek prave, nase svakako nije.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 nov 2018, 09:20

A jesu se upalili alarmi... udaraju sa svih strana.
Ali neka, dobar je to znak, jer, valja u maju napisati da je rkipa sa najvise mladih igraca, najvecom minutazom mladih igraca osvojila titulu, postigla najvise golova i sl. Valja preko jezika prevaliti to. Meni jw samo drago vidjeti promjenu u tim momcima od prvih tekmi, stidljivih, do ovog sada gdje udare, ulaze u duele i imaju samopouzdanje. Sjecam se pidre u prvim tekmama kad napravi faul ono stidljivo se izvinjava, a sada ga odnese u reklame i kao da se nista nije desilo. O Mujakicu je sve receno, 20 godina i najbolji stoper prvoplasirane ekipe. Fizicka zvijer koja ce tek da ojaca i napreduje. Greske su se desavale i najvecima, najboljima, zasto ne bi jesnom momku od 20 godina.

Pidro mi je posebno drag iz vise razloga. Prvo sto je onog minobacaca stavio na klupu, da ne gadja semafore, drugo sto je jako slaba ponuda lijevih bekova, bukvalno su zlato!
Skolski centarsut, uvijek ostar, ima brzinu i fin laznjak. Treba popraviti defanzivu, ali to ide sa iskustvom i on ce definitivno biti jedna od zlatnih koka. Neumoran je 90 min u istom tempu a koliko znam, privatno, sportista je 100%.

Šabanovic je isto tako strasan potencijal ali na zalost dobija manje prilike iako mu je prva opcija tu jedan Anel Hebibovic kojeg iskreno kad vidim na beku nemam 3 dana napretka. 3 od 4 ofsajd zamke prropadnu jer ne prati liniju, igraci mu bjeze ... kod Sabanovica se nekad alicno desi ali je on potencijal veliki i sve dolazi s iskustvom. Protiv kmemlje nepravedno iakljucen, nadam se da mu se to nece odraziti na ovu sad utakmicu sa celikom i da ce igrati u prvih 11. Samo malo vise sanse i hladne glave da igra i imamo savrsenog beka..

Mustafic je jos jako mlad xak i za ove,njega treba istrpiti mada mislim da je on trebao jos jednu godinu odigrati sa mlafjima a da se zadrzi Heric, ali sta da se radi. Treba ga tempirati da ifuce sezone bude prva izmjena i vec one tamo starter. Ima fiziku, zna lopte samo mu treba utakmica i rutine.

Kovacevica ne bih dirao sa gola. Sve na stranu ali ima tu golmansku inteligenciju, osjecaj, zna kad izaci na protivnika, kada izaci na loptu, sjajno igra pasove. Mozda nije kvalitet Dzafica, ali mislim da vrijedi ga istrpiti.

Za kurdica necu nista pisati jer je nepravedno, ne igra na svojoj poziciji, nema neku minutazu veliku. Mislim da fizicki ima potencijala, ali za stopera.

Resic mislim da ne dobija minute iskljucivo jer tatar igra sjajnoo... i njemu treba tutine i utakmica.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 30 nov 2018, 09:26

Sjeti se kako su nas pokrali u Mostaru. Pogledaj odakle su sudije za utakmicu protiv Čelika. Pročitaj novinarske laži i špekulacije o odlasku naših najvrijednijih igrača. Sjeti se kako nas savez svako kolo žestoko kažnjava. Ko god imalo voli FK Sarajevo ne treba mu poseban poziv za odlazak na utakmicu protiv Čelika. Konačno igramo najbolji a treba istaći i najpošteniji fudbal u državi. Dođi i podrži naš klub, dođi iz inata nek se vidi da nas ima. Dođi da proslavimo jesenju titulu. Odvoji dva sata, dođi i pokaži da ti je stalo do FK Sarajevo ostavi se podrške preko društvenih mreža. Podrška se pruža na stadionu.

Subota, 1.decembar 2018. 16:00h. Stadion Asim Ferhatović Hase

Nema izgovora, svi na Koševo, dođi i pokaži da podržavaš klub u veoma važnoj utakmici, u borbi za titulu. U borbi u kojoj nam svako kolo podapinju ali mi hrabro nastavljamo dalje.

Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 nov 2018, 09:56

Lecler je napisao/la:Sjeti se kako su nas pokrali u Mostaru. Pogledaj odakle su sudije za utakmicu protiv Čelika. Pročitaj novinarske laži i špekulacije o odlasku naših najvrijednijih igrača. Sjeti se kako nas savez svako kolo žestoko kažnjava. Ko god imalo voli FK Sarajevo ne treba mu poseban poziv za odlazak na utakmicu protiv Čelika. Konačno igramo najbolji a treba istaći i najpošteniji fudbal u državi. Dođi i podrži naš klub, dođi iz inata nek se vidi da nas ima. Dođi da proslavimo jesenju titulu. Odvoji dva sata, dođi i pokaži da ti je stalo do FK Sarajevo ostavi se podrške preko društvenih mreža. Podrška se pruža na stadionu.

Nema izgovora, svi na Koševo, dođi i pokaži da podržavaš klub u veoma važnoj utakmici, u borbi za titulu. U borbi u kojoj nam svako kolo podapinju ali mi hrabro nastavljamo dalje.

Vamos Sarajevo!
:clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 30 nov 2018, 10:10

Lecler je napisao/la:Sjeti se kako su nas pokrali u Mostaru. Pogledaj odakle su sudije za utakmicu protiv Čelika. Pročitaj novinarske laži i špekulacije o odlasku naših najvrijednijih igrača. Sjeti se kako nas savez svako kolo žestoko kažnjava. Ko god imalo voli FK Sarajevo ne treba mu poseban poziv za odlazak na utakmicu protiv Čelika. Konačno igramo najbolji a treba istaći i najpošteniji fudbal u državi. Dođi i podrži naš klub, dođi iz inata nek se vidi da nas ima. Dođi da proslavimo jesenju titulu. Odvoji dva sata, dođi i pokaži da ti je stalo do FK Sarajevo ostavi se podrške preko društvenih mreža. Podrška se pruža na stadionu.

Vamos Sarajevo!
:salut: :clap:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 30 nov 2018, 10:25

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 nov 2018, 11:32

Mogla bi Krupa danas iznenaditi jedinog nam konkurenta, zna li neko jesu li kompletni danas, igra li im Milanović, nije ga bilo protiv željkana prošlo kolo?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2018, 12:28

dagerHZ je napisao/la:

Vamos Sarajevo!
:salut: :clap:
I opet će nas max biti 2 i po milje ako se nešto drastično ne promijeni. Kiša, sunce, snijeg, loš protivnik, sve je namješteno, loš fudbal kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 30 nov 2018, 12:35

Vamos Sarajevo!

:opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 30 nov 2018, 13:00

Nestalo je inata u navijačima Sarajeva a on je upravo sad potreban da svi vide da smo stali iza svog kluba i da ga podržavamo. Ja se nadam da će se inat koji je postojao ponovo vratiti (znalo je na utakmicama protiv Borca i Širokog doći dosta raje). Niko ne može navesti nijedan razlog da ne podrži ovaj tim jer je stvarno odličan i osjeti se da je naš(bez plaćenika i lažnih superzvijezda).Trebaće nam podrška i sutra i na proljeće. Red je da se navijači Sarajeva probude.

Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 nov 2018, 13:02

Sutra tekmu preskacu:Heba -kartoni,Stanojevic-povreda,Sofranac( nemora se ni govorit sta mu je :damn: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 30 nov 2018, 13:18

Razmisljam i pokusavam da skontam kad bih morao ostaviti samo jednog rahmana ili adukora koga bih ostavio. Po mom misljenju ostavio bih adukora...sta vi ostali.mislite??

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 nov 2018, 13:20

Po tradiciji ove sezone koja god ekipa skine mrak s ociju na kuravi zeljani, taj ga trpa i ustaskoj kuravi , idemo Krupa danas iz 1/2 :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 30 nov 2018, 13:21

Ma cistom sumnjam da ce Adukor nastavit suradnju sa nama..
ZZ

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 nov 2018, 13:50

Prenosi li ko utakmicu iz Mostara?
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 30 nov 2018, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 nov 2018, 13:59

Zašto Zrinjskog nema da se uplati online na mojawebtv? Slučajno ili ne?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 30 nov 2018, 14:25

BelminM23 je napisao/la:
Arhitekt je napisao/la:Evo Krste dobi jackpot na premieru, ovo mu dodje ko premija :D
Ne kladi se na našu ligu. :mrgreen:
Sad oni rezultati sa goskom imaju smisla

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 nov 2018, 14:47

Poluvrijeme, drzi Krupa nulu, nek ovako ostane i odlično :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 nov 2018, 14:48

Azijski poduzetnik u posjeti FK Sarajevo

Poznati sportski biznismen Edmund Chu, predsjednik Techeetah ekipe koja je viceprvak Formule E, posjetu glavnom gradu BiH iskoristio je za razgovore sa čelnicima FK Sarajevo. Azijski poduzetnik nalazi se u upravnim odborima nekoliko evropskih klubova, a suvlasnik je portugalske Vizele. Ovom prilikom posjetio je i Trening kamp FK Sarajevo u Butmiru te razgovarao s Emirom Hadžićem i Husrefom Musemićem. Sa Hadzićem je razgovarano o mogućnostima saradnje, u narednim danima trebalo bi biti precizirani detalji.

sport 1

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 30 nov 2018, 14:49

Hvala SportSport.ba na liveu. Drži se Krupa, nema Bilbije, Filipovica zatvorite se ne mogu vam nista hah

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, badboy, Bing [Bot], Hamagara, Jadnimi, laznokrilo, Pitaristok i 119 gostiju.