PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 nov 2018, 01:50

Nije on nista vidio, on se samo malo zafrkao sa tim za sta se zalagao i izgubio zbog toga glavu jer je bilo lako u toploj sobi svrljati 4 godine sa uvjerenjem da je izabrao stranu pobjednika. Zbog takvih kao on koji su radikalni i agresivni, a imaju manjak diplomatije su se sva zla i desila Bosnjacima. Zbog toga jer su vukli poteze radikalne, a nisu znali zastititi narod. Tako je i on opasno pisao, a imao slabu pozadinu za to umjesto da je zakljucio kako nastupa vrijeme SFRJ i spasio sto vise svog naroda on ga je vukao na stranu negativaca i gubitnika rata.
Tako i danas imamo one koji su pokrali donacije pa se zbog njih Bosna svela na 30%, a Bosnu brane iz toplih domova i pricaju o nekoj cjelovitosti, a sve su ucinili da te cjelovitosti ne bude i da pobjele na 3 dijela i uzmu svoj dio kolaca (borba SDA protiv gradjanske BIH). Jer hodze i ti koji trabunjaju o vjeri i IZ ne znaju praviti drzavu.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 nov 2018, 01:56

tuzlak1987 je napisao/la:Nije on nista vidio, on se samo malo zafrkao sa tim za sta se zalagao i izgubio zbog toga glavu jer je bilo lako u toploj sobi svrljati 4 godine sa uvjerenjem da je izabrao stranu pobjednika. Zbog takvih kao on koji su radikalni i agresivni, a imaju manjak diplomatije su se sva zla i desila Bosnjacima. Zbog toga jer su vukli poteze radikalne, a nisu znali zastititi narod. Tako je i on opasno pisao, a imao slabu pozadinu za to umjesto da je zakljucio kako nastupa vrijeme SFRJ i spasio sto vise svog naroda on ga je vukao na stranu negativaca i gubitnika rata.
Pa sta je bilo radikalno kod nas da vec pocetkom osamdesetih krenu u memorandume i pripremu klanja nad nama....bratstvo i jedinstvo,zenili se sa njima,kumovali,krstili,ljubili,Na sta smo vukli boga ti ljubim dragog,oni granatama,mi titinim slikama,oni od topole do topole,mi druze tito mi ti se kunemo,sta smo uradili radikalno.....Kakav podanicki mentalitet.....Sta je bilo radikalno pa crnogorci napravise sjecu poturica....Sta je bilo radikalno pa bi agrarna reforma i progon....i tako do sutra da ti nabrajam....Mi smo krivi sto smo zivi..... :crazy:
Sada smo mi krivi sto oni hoce dijelove BIH,hodze su krivi,nikako popovi i cetnici ustase...mi smo krivi.....halal ti vjera Tuzlak....Draza like this
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 nov 2018, 02:03

Brcanskamalta je napisao/la: Sada smo mi krivi sto oni hoce dijelove BIH,hodze su krivi,nikako popovi i cetnici ustase...mi smo krivi.....halal ti vjera Tuzlak....Draza like this
Pa sami prepustili to. Gdje je odmah od 1996. jedna politika da se svaki zivi povratnik mora vratiti nazad? Lopovi nasi sve krivi za ovo danas u 2018. jer nisu znali drzave napraviti. Pricali su o cjelovitoj BIH samo, a u praksi nisu uradili nista 0. Mogli su od para koje su dosle od donacija napraviti Svicarsku, nije im bio cilj jer im je ovako lakse drzati trecinu i loziti narod te tako cuvati vlast.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 30 nov 2018, 02:17

MocMahale444 je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:Tko to kaze, tkkkkkooo to laze?
Prozivaju te Shulle i ekipa ti sutis kaj zaliven.
Ko? Pi?de ove vatikanske? Simpaticni su i sladunjavi <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 30 nov 2018, 02:19

tuzlak1987 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la: Sada smo mi krivi sto oni hoce dijelove BIH,hodze su krivi,nikako popovi i cetnici ustase...mi smo krivi.....halal ti vjera Tuzlak....Draza like this
Pa sami prepustili to. Gdje je odmah od 1996. jedna politika da se svaki zivi povratnik mora vratiti nazad? Lopovi nasi sve krivi za ovo danas u 2018. jer nisu znali drzave napraviti. Pricali su o cjelovitoj BIH samo, a u praksi nisu uradili nista 0. Mogli su od para koje su dosle od donacija napraviti Svicarsku, nije im bio cilj jer im je ovako lakse drzati trecinu i loziti narod te tako cuvati vlast.
Pa ja znam jedno 15 licno koji su dobili sve,obnovljene kuce,bespovratne kredite,i sve pokupili,prodali kuce srbima posto poto,neki odmaglili vani,neki jos zive u izbjeglickim kucama gore meni pred nosom,i kaze,necu ja tamo...ili jednostavno jos se vodi izbjeglicom,a spicko je sve....nije tome drzava kriva...Necu da se raspravljam sa tobom,jer tvoja spika je da smo mi krivi za sve,krivi za rat,krivi smo sto su nas klali,krivi sto smo potpisali mir,iako smo bili pred prijetnjom bioloskog nestanka na ovim prostorima,krivi sto hrvati i srbi vec 25 godina blokiraju svaki napredak ove drzave...Pa nemoze jedan vuci za trojicu,a svi zivimo u istoj kuci....Ima li kriminala ima,ima li lopovluka ima,mita korupcije,pa ima ga i u Austriji bolan nebio,u cijelom svijetu...Svicarska je bukvalno svjetski ekonomski protektorat,ovo je drzava stara hiljadu godina....Svabo se mora brinuti o ekonmiji,on o raspadu drzave i ratu moze misliti samo u slucaju svjetskog rata,mi svaki yebeni dan...Najteze je biti Bosnjacki politicar....moras brinuti o ekonomiji,narodu,opstanku drzave,fasizmu hrvata i srba,njihovom teznjama o odcjepljenju....i sto je simptomaticno ti milion primjera nepotizma korupcije,bahatosti i kriminala imas u Tuzli kojom vlada sdp,ali to je tebi nebitno,krivo je samo ono sto ima Bosnjacki politicki predznak...Lako je tebi palamutiti isto iz sobe,i biti general sa strane....Kada hvalis,i sudis,sagledaj sve,a samo ono sto vodu tjera na tvoj mlin....O ovome smo zavrsili,ti si izgubljen slucaj...oni neka divljaju,a mi da saginjem o vrat i cekamo noz....to je tvoj odgovor....Strasni radikalni Bosnjaci.... :crazy:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 30 nov 2018, 02:27

tuzlake na vrbe!!! :kafa:
slika
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 30 nov 2018, 02:57

@sipac Kakva je ovo romantika ispod saca?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 nov 2018, 08:00

U državi ti prosječna plata 500 maraka, pola stanovništva na minimalcu, penzije neredovne, svaki dan protesti, djecu nekažnjeno ubijaju, omladina ode, cijene samo rastu... A ljudima i dalje najvažnije ko se kojem bogu moli i kako se izjašnjava.
Dobro jutro.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 30 nov 2018, 08:04

skoroalen je napisao/la:U državi ti prosječna plata 500 maraka, pola stanovništva na minimalcu, penzije neredovne, svaki dan protesti, djecu nekažnjeno ubijaju, omladina ode, cijene samo rastu... A ljudima i dalje najvažnije ko se kojem bogu moli i kako se izjašnjava.
Dobro jutro.
Pogrešna tema, forum, domena...sve si fulio.
💩💩

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 nov 2018, 08:48

skoroalen je napisao/la:U državi ti prosječna plata 500 maraka, pola stanovništva na minimalcu, penzije neredovne, svaki dan protesti, djecu nekažnjeno ubijaju, omladina ode, cijene samo rastu... A ljudima i dalje najvažnije ko se kojem bogu moli i kako se izjašnjava.
Dobro jutro.
"Gdje ćeš tako šta u petak pisati" :crazy:

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 30 nov 2018, 09:10

Brcanskamalta je napisao/la:Busuladzic ustasa....Daj Tuzlak molim te ko boga,idi se ubij...
Covjek niti je bio ustasa,niti je bio fasista....Prije svega je bio Bosnjak,i tako se i izjasnjavao...Kao i sve drugo vezano za Bosnjake,komunjare to nisu dopustile,optuzile covjeka za sta jesu,i streljale ga....Mozda da se procita nesto,cisto onako reda radi,ne bi ti/vam bilo tako lako isprati mozak,kao sto srbi hrvati i komunjare rade Bosnjackom narodu vise od stoljeca.
Procitaj neko stivo bolan nebio,ostavi se serija,yebo te konak kod hilmije...
Nema boga da dodik kaze da je bosanac,srbin pa srbin....ako je zbog toga fasista,onda je i Busuladzic...A svaka vama cast kada vam ustase i nakon 70 godina ispiru mozak sa nekakvim cvijecem,a vi samo klimate glavom....
Bosnjaci u ndh vojsci su ustase,i hrvatsko cvijece,nista manje nego su bili u smanskom carstvu,austrougarskoj,...Ako su bili Turci,ili svabe,onda su i to neko cvijece,kada je bal neka je maskembal...a yebem te neuka....Ustase fasisti mu isti kao covjek koji se zalagao za svoj narod da ima bilo kakva prava uopste...Sta ucini okupacija zemlje od 1878-1992 od naroda,Allahu dragi :lol: :roll:
Fašisto!
Daj mi furadana!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 nov 2018, 09:13

Busuladzic je ustaški ker koji je dobio ono što je zaslužio. A ti solinaš postaješ sve gori s godinama i propagandom kojom te neko puni. Više Busuladžića da je streljano na svim stranama bolje bi nam bilo danas.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 30 nov 2018, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 30 nov 2018, 09:15

Penaltiky je napisao/la:Busuladzic je ustaški ker koji je dobio ono što je zaslužio.
Dobio naziv škole u multietnićnom Sarajevu, koji baštini 25 novembar kao dan državnosti?! :crazy:
Daj mi furadana!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 nov 2018, 09:19

Shullenta je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Busuladzic je ustaški ker koji je dobio ono što je zaslužio.
Dobio naziv škole u multietnićnom Sarajevu, koji baštini 25 novembar kao dan državnosti?! :crazy:
Sarajevo nije multietnicno. Vise :kafa: Kao ni Zagreb ili Beograd, koji to nikad nisu bili za razliku od Sarajeva :wave:

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 30 nov 2018, 09:20

Stroj1946 je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:
Sarajevo nije multietnicno. Kao ni Zagreb ili Beograd, koji to nikad nisu bili za razliku od Sarajeva :wave:
:clap:
Daj mi furadana!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 nov 2018, 09:21

Shullenta je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Shullenta je napisao/la: Dobio naziv škole u multietnićnom Sarajevu, koji baštini 25 novembar kao dan državnosti?! :crazy:
Sarajevo nije multietnicno. Kao ni Zagreb ili Beograd, koji to nikad nisu bili za razliku od Sarajeva :wave:
:clap:
Hvala Allahu dragom na tome :bow:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 nov 2018, 09:24

Shullenta je napisao/la:
Ne javljaj se ti hljeba ti. Vi imate ulicu Kardinala Stepinca. :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 30 nov 2018, 09:28

Kako je moguce u isto vrijeme podrzavati ideju Mustafe Busuladzica i obiljezavati dan drzavnosti ZAVNOBIH-a?
Daj mi furadana!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 nov 2018, 09:44

Shullenta je napisao/la:Kako je moguce u isto vrijeme podrzavati ideju Mustafe Busuladzica i obiljezavati dan drzavnosti ZAVNOBIH-a?
Sto ne bi bilo?
Mada, Bih je bila drzava jos stoljecima prije, tako da bi prije kao dan drzavnosti uzeo npr datum povelje kulina bana....sto se buauldzica tice, politicka igrica gdje narod hrane nekim stvatima... gdje jedna strana pise za jedna protiv, jedna strana ima svoju istinu druga svoju. Ali je realno bio poptilicno aporedna licnost...

U sarajevu, sto je bitnije, u ratu nito su paljene crkve niti dzamije... za ostatak zemlje pod srboustaskim rezimom ne bih mogao reci.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 nov 2018, 09:51

Investitori iz Kine spremni su da ulože u premijerligaša iz Tuzle novac za otkup većinskog vlasništva kluba. Kako smo uspjeli saznati, milijarderi iz Kine bili su u pregovorima sa Jedinstvom, Slobodom, ali su zbog statusa koji ima tuzlanski tim i grad Tuzla bliži opciji preuzimanja tima sa Tušnja. Pregovarački tim iz BiH u kojem se nalaze Admir Husarić, bh. menadžer, i tim ljudi koji je učestvovao prilikom dovođenja Vincenta Tana, tokom sljedeće sedmice trebali bi imati sastanak sa gradonačelnikom Tuzle na ovu temu, a ono što je jako bitno da bi se eventualni dogovori oko investiranja trebali završiti prije skupštine tuzlanskog kluba kako bi se na skupštini mogao prilagoditi novi investicioni statut i da bi se otvorila vrata za ulazak milijardera. Ono što je bitno naglasiti je da investitori žele da imaju većinsko vlasništvo od minimalno 51% i spremni su da ulože između osam do deset miliona eura u prvoj tranši. Cilj je vraćanje kluba u normalno funkcionisanje i plasman tima u evropska takmičenja tokom prve sezone.

Evo titula :tokralju: Husaric :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.