He tugo, i ono sto valja ne igra.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dovoljno je pametan da se ne dovede u situaciju da Skupstina o njemu glasa. Radi sebe i radi clanova Skupstine.amko21 je napisao/la:Pisao si ovo jucer, nije ti niko odgovorio. Opusti se. Vidim da si se zabrinuo, kao i vecina nas. Bice ovo dobro. Mismovic ostaje( bice izglasan da ostane 90%), za Amar ce biti guravo, al vjerovatno je nas i on.plavousrcu je napisao/la:Ublehas ce imenovati trenera kojeg cemo otjerati nakon Skupstine. Covjek ne razumije da je otisao iz kluba i da njegov ostanak moze samo jos vise unazaditi klub. Da li treba Ublehasu da ne smije na utakmice, da li treba Zelji nejedinstvo radi Ublehasa? Da li je toliki pacenik da ce svoj ego staviti na ljestvici ispred kluba?
Castit cu te ako ce biti tako, mada koliko ja znam Miske ode dolazi Amar, al ko ti zna, nikad nista nije 100% sigurno kao ni sto ti sad napisa.grbavicka je napisao/la:miske i amar zajedno krecu u novu godinu! izgleda da su rijesili sporove, ostalo je jos malo nesto! miske se nece mjesati u rad amaru, sto je ovaj zelio a amar nece u infrastrukturu, koje miske zeli zavrsiti do 2021. godine!
sretno nam u novoj godini!
Vidjet cemo “majstore”amko21 je napisao/la:Sinisa ne trenira zbog manjeg operativnog zahvata kojeg je morao obaviti. Pavic je tu nakon lakse povrede. Ne znam sto pises kad ne znas.kerimatomic1921 je napisao/la:Ma sinisa je bivsi, cudi me da se i pavic vratio iz hrvatske.
Sta li je sa Sinanom, dabogda da se on vrati u onu formu iz zadnje 2 sezone... a zao mi je momka ne mogu vam opisati. Sjecam se naslova poslije gazenja pitara prosle godine na sportskim: “kolosalna igra sinana ramovica”
Odakle su tr informacije ako se smije znatgrbavicka je napisao/la:miske i amar zajedno krecu u novu godinu! izgleda da su rijesili sporove, ostalo je jos malo nesto! miske se nece mjesati u rad amaru, sto je ovaj zelio a amar nece u infrastrukturu, koje miske zeli zavrsiti do 2021. godine!
sretno nam u novoj godini!
I ja sam isto bio tog misljenja i raspravljao se sa drugom, poslao mi je statistiku.i mogu ti reci da je bolja posjeta zadnjih par godina nego u periodu kad smo osvajali. Nemoj se brinuti puno drug. Bicemo jos bolji. Svi na utakmicu u nedjelju.Zeljo92 je napisao/la:Stream se ubio za ovakvih situacija. Posto ja ne volim da se javno oglasim sto se tice ostanka uprave, nije meni to to da ja skandiram i slicno, jednostavno necu doci na utakmicu kao i vecina navijaca sto radi. Ove sezone posjeta je srozana na niske grane i ako to nije pokazatelj upravi onda ne znam, stvarno obraza nemaju.
Posebno u ovoj sezoni. Kakvi pehari, isto da se fudbal igra radi pehara. Niko da kaze da je porez vazniji od pehara.amko21 je napisao/la:I ja sam isto bio tog misljenja i raspravljao se sa drugom, poslao mi je statistiku.i mogu ti reci da je bolja posjeta zadnjih par godina nego u periodu kad smo osvajali. Nemoj se brinuti puno drug. Bicemo jos bolji. Svi na utakmicu u nedjelju.Zeljo92 je napisao/la:Stream se ubio za ovakvih situacija. Posto ja ne volim da se javno oglasim sto se tice ostanka uprave, nije meni to to da ja skandiram i slicno, jednostavno necu doci na utakmicu kao i vecina navijaca sto radi. Ove sezone posjeta je srozana na niske grane i ako to nije pokazatelj upravi onda ne znam, stvarno obraza nemaju.
Trenutno korisnika/ca: husrefbeg, imekorisnicko, J1897, Napaceni87, strucnjak9 i 72 gosta.