PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Beton
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Beton » 29 nov 2018, 16:56

belosevic28 je napisao/la:Sad ce brljovan traziti kucne adrese haha Nego tonBe sta ono ljupka bihuzuri i zahmeti posten svijet?
Rekoh ti ja da je njen cilj posvadjati nas i unijeti razdor u nasu malu forumsku zajednicu.

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 29 nov 2018, 16:57

"Iako HŠK Zrinjski u pravilu ne želi reagirati zbog neobjektivnih i netočnih napisa medija ili izjava kojima se želi diskreditirati naš Klub, a sve iz razloga kako ne bismo davali pažnju onima koji istu ne zaslužuju, današnja emisija Novi Dan u programu N1 televizije, koju je uređivala voditeljica Minela Jašar, a u kojoj je gostovao Vahidin Alilhodžić, predstavljen kao sportski novinar, ipak nas je natjerala na reagiranje. Naime, iznad navedeni Alilhodžić, koji se u emisiji Novi Dan sam deklarirao kao navijač FK Sarajevo, što je njegovo legitimno pravo, baš kao i da radi kao službeni spiker FK Sarajevo, utakmice 19. kola najavio je sljedećim riječima: “Sarajevo dočekuje Čelik i mislim da tu ne bi trebalo biti nikakvih problema, a Zrinjski ako i bude imao problema, netko će im svirati penal, tako da se ne trebaju previše sekirati”, što je voditeljica popratila s podsmijehom i odobravanjem, nakon čega je Alilhodžić zaključio: “Zato ovo kažem namjerno bez imalo sakrivanja. Imam oči, bez obzira što nosim naočale i jako mi je glupo kada mi netko kaže da prosudimo sami. Čovjek je miljama udaljen od igrača, a ovaj mu svira penal zato što je vjetar malo jače puhao. To je naša stvarnost”, što je voditeljica prokomentirala riječima: “Kao da u Hercegovini nisu naviknuli na vjetar”.Iako smo već odavno naviknuti na neobjektivnost pojedinih medija kada je HŠK Zrinjski u pitanju, tolika razina neprofesionalizma i pristranosti u iznad navedenoj emisiji, kako od gosta, tako i od voditeljice, ipak nas je šokirala, zbog čega smo odlučili pokrenuti sudsku tužbu protiv navedenog novinara, ali i N1 televizije, s obzirom na to da su svjesnim navođenjem lažnih informacija gledatelji dovedeni u zabludu, dok je ugledu našeg Kluba, inače šesterostrukog prvaka BiH, nanijeta velika šteta. Iako ne smatramo pretjerano važnim, ipak želimo podsjetiti da je u osamnaest kola aktualne sezone za HŠK Zrinjski dosuđen slovom i brojem jedan (1) kazneni udarac. Usporedbe radi, za FK Sarajevo su dosuđena, također slovom i brojem, četiri (4) kaznena udarca..."

Bravo za upravu, samo tuzbama moze se stat u kraj ovoj farsi od drzave i svakom hajvanu kome je data sansa za javnu rijec!
Daj mi furadana!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 16:59

Ko te yebe, a i javnu riječ
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 nov 2018, 17:01

Shullenta je napisao/la:"Iako HŠK Zrinjski u pravilu ne želi reagirati zbog neobjektivnih i netočnih napisa medija ili izjava kojima se želi diskreditirati naš Klub, a sve iz razloga kako ne bismo davali pažnju onima koji istu ne zaslužuju, današnja emisija Novi Dan u programu N1 televizije, koju je uređivala voditeljica Minela Jašar, a u kojoj je gostovao Vahidin Alilhodžić, predstavljen kao sportski novinar, ipak nas je natjerala na reagiranje. Naime, iznad navedeni Alilhodžić, koji se u emisiji Novi Dan sam deklarirao kao navijač FK Sarajevo, što je njegovo legitimno pravo, baš kao i da radi kao službeni spiker FK Sarajevo, utakmice 19. kola najavio je sljedećim riječima: “Sarajevo dočekuje Čelik i mislim da tu ne bi trebalo biti nikakvih problema, a Zrinjski ako i bude imao problema, netko će im svirati penal, tako da se ne trebaju previše sekirati”, što je voditeljica popratila s podsmijehom i odobravanjem, nakon čega je Alilhodžić zaključio: “Zato ovo kažem namjerno bez imalo sakrivanja. Imam oči, bez obzira što nosim naočale i jako mi je glupo kada mi netko kaže da prosudimo sami. Čovjek je miljama udaljen od igrača, a ovaj mu svira penal zato što je vjetar malo jače puhao. To je naša stvarnost”, što je voditeljica prokomentirala riječima: “Kao da u Hercegovini nisu naviknuli na vjetar”.Iako smo već odavno naviknuti na neobjektivnost pojedinih medija kada je HŠK Zrinjski u pitanju, tolika razina neprofesionalizma i pristranosti u iznad navedenoj emisiji, kako od gosta, tako i od voditeljice, ipak nas je šokirala, zbog čega smo odlučili pokrenuti sudsku tužbu protiv navedenog novinara, ali i N1 televizije, s obzirom na to da su svjesnim navođenjem lažnih informacija gledatelji dovedeni u zabludu, dok je ugledu našeg Kluba, inače šesterostrukog prvaka BiH, nanijeta velika šteta. Iako ne smatramo pretjerano važnim, ipak želimo podsjetiti da je u osamnaest kola aktualne sezone za HŠK Zrinjski dosuđen slovom i brojem jedan (1) kazneni udarac. Usporedbe radi, za FK Sarajevo su dosuđena, također slovom i brojem, četiri (4) kaznena udarca..."

Bravo za upravu, samo tuzbama moze se stat u kraj ovoj farsi od drzave i svakom hajvanu kome je data sansa za javnu rijec!
a šta nije tačno u ovoj izjavi dotičnog, savez je već potvrdio da nije bio penal :hmmmmm: :?: :?: :?: ili vam smeta smijeh :idea:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 29 nov 2018, 17:01

Potpisujem sve Vahino od rijeci do rijeci.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 nov 2018, 17:05

slijedi rehabilitacija Anthony Bandića čim sjedne lova od UEFA-e :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 nov 2018, 17:06

Beton je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Sad ce brljovan traziti kucne adrese haha Nego tonBe sta ono ljupka bihuzuri i zahmeti posten svijet?
Rekoh ti ja da je njen cilj posvadjati nas i unijeti razdor u nasu malu forumsku zajednicu.
Jok ba Ljupka je dobra.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 nov 2018, 17:07

Rigoletto je napisao/la:slijedi rehabilitacija Anthony Bandića čim sjedne lova od UEFA-e :bih:
pa trebat će vam jedino tako možete bod izvuć realno... :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 nov 2018, 17:08

Denchi je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:slijedi rehabilitacija Anthony Bandića čim sjedne lova od UEFA-e :bih:
Neka im i Esad the blue zapjeva, Seherzada.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 29 nov 2018, 17:08

Samo da pozdravim kvazikroatski establišment! Eno Ogi pise „Dogodine u Kninu“ a vi naseg brata branite <3
Cujemo se veceras drugari i drugarice. <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 nov 2018, 17:08

Denchi je napisao/la:
točno, zato ćemo reagirati na vrijeme. Zvat ćemo i Minelu u goste za proslavu da udahne malo kvalitetnog vazduha :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 29 nov 2018, 17:11

MocMahale444 je napisao/la:
Beton je napisao/la:
Jok ba Ljupka je dobra.
Evo vidis Beli sta je Muhoniju uradila, sihire mu poturila.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 nov 2018, 17:14

Rigoletto je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
točno, zato ćemo reagirati na vrijeme. Zvat ćemo i Minelu u goste za proslavu da udahne malo kvalitetnog vazduha :bih:
osim ako Minela nije špic zovite i 122 :urnebes: :rol: :tralala:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 nov 2018, 17:18

Denchi konta ko Blondie, Minela dolazi da pjeva pjesmu Zrinji "ti propadas" .

TonBe ganola mosa, Ljupku ne bi dao za brdo karamela.
Gdje ba zapelo. Sve zene zasluzuju postovanje. Moras malo manupski to upakovati a necemo da se naljuti vas mod.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 nov 2018, 17:19

Pravi onaj lopovski pogled
slika

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 nov 2018, 17:22

MocMahale444 je napisao/la:Denchi konta ko Blondie, Minela dolazi da pjeva pjesmu Zrinji "ti propadas" .
ako je nije privatno Dragička utefterio već :urnebes: :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 nov 2018, 17:22

Zoolander :rol: sta je tu je.

slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 nov 2018, 17:26

Memara je napisao/la:Pravi onaj lopovski pogled
slika
Ovo je onaj pogled kad shvatis da si nekoga zajebao, a taj te neko idealizuje i smatra te legendom. Ovakav pogled ima covjek koji prebije zenu i ona ga moli da joj oprosti sto je prebio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 nov 2018, 17:28

Sabinho je napisao/la:
Memara je napisao/la:Pravi onaj lopovski pogled
slika
Ovo je onaj pogled kad shvatis da si nekoga zajebao, a taj te neko idealizuje i smatra te legendom. Ovakav pogled ima covjek koji prebije zenu i ona ga moli da joj oprosti sto je prebio.
Vi ste ta zena :urnebes:

Katinka Ingaborgovinananananana.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 29 nov 2018, 17:33

MocMahale444 je napisao/la:Denchi konta ko Blondie, Minela dolazi da pjeva pjesmu Zrinji "ti propadas" .

TonBe ganola mosa, Ljupku ne bi dao za brdo karamela.
Gdje ba zapelo. Sve zene zasluzuju postovanje. Moras malo manupski to upakovati a necemo da se naljuti vas mod.
Ti si spreman na mene i Belog i pusku zbog nje okrenuti. :salut:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.