Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 nov 2018, 23:25

1:0 vodi Liverpool dalje
2:1 vodi Napoli

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 28 nov 2018, 23:26

Vala su zasluzili ispasti samo radi one dvije utakmice koje su odigrali preko one stvari u Napoliju i Beogradu.

Nije toliko ni vazno treba li im 1, 2, 3... razlike jer su kadar napraviti cudo na Anfieldu, u to smo se uvjerili milion puta, ali ono sto su prikazali do sad u Ligi Prvaka je zaista ocajno. Puno to ozbiljnije i bolje izgleda u Premiershipu.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 nov 2018, 23:27

Kad skontaš da Alissona ne bi petarda bi pukla džamije mi na Buljakovom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 28 nov 2018, 23:28

s 1-0 Liverpool je ispred Napolija, sve ostale pobjede od 1 razlike nisu dovoljne osim ako Zvezda ne odigra x protiv Pariza.
Walk on, with hope in your hearts.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 28 nov 2018, 23:29

mirgerr je napisao/la:Vala su zasluzili ispasti samo radi one dvije utakmice koje su odigrali preko one stvari u Napoliju i Beogradu.

Nije toliko ni vazno treba li im 1, 2, 3... razlike jer su kadar napraviti cudo na Anfieldu, u to smo se uvjerili milion puta, ali ono sto su prikazali do sad u Ligi Prvaka je zaista ocajno. Puno to ozbiljnije i bolje izgleda u Premiershipu.
:clap: Bas to, smijesno je izgubiti od Zvezde, Napolija i opet imati sanse za prolaz, teska sreca. Uzasno se igra LP, osim one kuci sa PSG. Ali eto, poklonjenog konja se ne gleda, hvala zvezdi u svakom slucaju sto zabise, moglo bi to odluciti.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 28 nov 2018, 23:30

Kad izgubiš od ekipe koja ima igrače koji se zovu Kimpembe i Čupo Moting, onda zaslužuješ da ispadneš.
Kocka je bačena

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 28 nov 2018, 23:36

Kad imaš u ekipi igrača koji se zove Jordan a preziva Henderson i još je kapiten, osuđen si na vječnu patnju od igre kad god se ukaže na terenu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 28 nov 2018, 23:50

Da se kako rijesit Hende i Lovrena,sve bi to bolje bilo.Samo mi nije jasno kako covjek ne vidi da stete timu,Gomez ne moze na beka,uvijek al bas uvijek je propuh kad je na RB,dok na CB u paru sa Vvd cini bedem.Da mi je samo znati cemu 100mil za fabinha i keitu ako ce grijat klupu pored mrtvog hendersona.

Da je Karius ostao umjesto Mingoleta,imo bi vise utakmica od Alisona,koji je to ludjak majko moja.
Nekako sam sve vise ubjeđen da je ona leprsavost nestala zbog odlaska Buvaca.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 29 nov 2018, 00:00

I ja sam ubijedjen da je izostanak Buvaca jedan od glavnih razloga svega ovoga. Nisu dzaba svi bivsi igraci tako pohvalno pricali o njemu. Klopp je motivator i soumen prije svega, zraci energijom, ali je onaj zaduzen za fudbal.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 29 nov 2018, 00:01

Sta vam je Lovren vazda kriv da mi je znat ,kojeg bi to stopera vi voljeli vidit umjesto njega.ccc
.Ja mislim da ovo mucenje sa igrom 45 min da ne mozes stvoris prilike je razlog amf ,lani je to bila brutalna igra sa Coutinhom , odbrana je bila klimava ,ali je bio atomski totalni nogomet ,otiso Coutinho I to se prakticki nije ni osjetilo na igri jer ga je odlicmo zamjeno ox , sad kad I oxa nema nema kreacije, trebo se dovesti netko tipa Fekir I tjt

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 00:05

Čuj šta je kriv, frajer snosi krivicu za oba gola, čitavu tekmu ispada ko komad uglja iz kamiona Drvosječe.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 nov 2018, 00:06

Koji je ovo gostujuci poraz u nizu u ligi prvaka? Jel 4 ili 5 :mrgreen:
Za objektivne posmatrace odlicna situacija u zadnjem kolu, bice jako vazna i interesantna utakmica protiv napolija.
S obzirom na ulaganja sigurno se ocekivao napredak na svim poljima mozda za sad tako ne izgleda ali u ligi je napravljen korak naprijed ako se nastavi ovako a ova grupa u ligi prvaka je puno teza nego prosle sezone a jedini kiks do sad je bas protiv zvezde a napoli i psg nisu timovi na kojima se vadiš ali opet dobra situacija pred zadnje kolo zavise sami od sebe pa sta bude.
You are someone else I am still right here

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 00:07

fera je napisao/la:Koji je ovo gostujuci poraz u nizu u ligi prvaka? Jel 4 ili 5 :mrgreen:
Za objektivne posmatrace odlicna situacija u zadnjem kolu, bice jako vazna i interesantna utakmica protiv napolija.
S obzirom na ulaganja sigurno se ocekivao napredak na svim poljima mozda za sad tako ne izgleda ali u ligi je napravljen korak naprijed ako se nastavi ovako a ova grupa u ligi prvaka je puno teza nego prosle sezone a jedini kiks do sad je bas protiv zvezde a napoli i psg nisu timovi na kojima se vadiš ali opet dobra situacija pred zadnje kolo zavise sami od sebe pa sta bude.
- Rim
- Kijev (bili smo nominalni gosti)
- Napulj
- Beograd
- Pariz

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 11:42

Ono sinoć je bila najdebilnija utakmica Kloppa u Liverpoolu, od promašene postave do promašene taktike.

Lovren više nema šta tražiti u ozbiljnim utakmicama, Henderson, Milner i Gini skupa ne smiju ni na treningu biti u istoj ekipi.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 nov 2018, 12:48

Ni sjena onog Liverpoola od prosle sezone, gulimo dobro u ligi ali do kada pitanje je. Sreca pa se dovedose Alisson i Dijk pa smo defanzovno mocni, napadacki ni blizu.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 29 nov 2018, 14:06

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ni sjena onog Liverpoola od prosle sezone, gulimo dobro u ligi ali do kada pitanje je. Sreca pa se dovedose Alisson i Dijk pa smo defanzovno mocni, napadacki ni blizu.
Prosle sezone si imao Coutinha onda Oxa koji znaju kreirati napad.
Evo veoma interesantan podatak, kada su igrali Shaqiri, Firmino, Mane i Salah na terenu u prosjeku zabijamo gol svakih 25 minuta.
Sa Milnerom, Hendersonom i Gnijem u vezi imamo 13 suteva u okvir za 780 minuta :lol:
Klopp nesto pokusava na Firminhom na Amfu jucer, sve samo da ovaj trojac ne bi razdvojio. Tako je to izgledalo kao 4-1-2-1-2 formacija gdje samo Henderson stoji na sredini a Wijnaldum i Milner idu na krilne pozicije, i sta ces ti ocekivati od te taktike koja Zepi ne bi sanse napravila jer se sve svodi na to da Salah ili Mane izmisle gol, eventualno neki korner. Henderson alibi igrac dodaje nazad a ima 3 igraca naprijed. Firmino se seta na sredini dok ekipa napada. Totalni fijasko od formacije ali ovo je vec 2. 3. put da ovo pokusava bezuspjesno.

U ligi ide dobro jer trojac Gini Hendo Milner je tu odigrao zadnji put prije 3 mjeseca, protiv LEicestera, ona traljava pobjeda 2-1, i tu nas je spasio korner, igra prosjek i smor

Evo sada se nekako gura ljubimac Lovren u prvu postavu, Gomez i Dijk mozda i najbolji tandem u deset godina ali Klopp mora ispostavati Lovrena inace igraca koji nas je dosta zaduzio tako sto kiksa svaku drugu utakmicu u prosjeku i laze da je zdrav da se ne bi doveo stoper.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 29 nov 2018, 15:53

povrijedit ce se hendo ubrzo abd

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 29 nov 2018, 19:17

slika

Ipak sam donio dobru odluku na poluvremenu...vidim da me prika @Sage dobro mijenjao :shifty:
Joint_fc

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 29 nov 2018, 19:23

Bez obzira njihova gluma valjanje sve to ljudi su nas satrali nogama i imali smo sreće što nismo više ispušili.
Kada sam oko 20h vidio postave pitao sam rođaka jer je bio u gradu da mi uplati 20KM na račun jer sam bio siguran u pobjedu PSG-a.
Jednostavno igraš sa ekipom koja nema kreativnosti ni 2%, neko napisa njihovi su štoperi kreativniji od našeg veznog reda.
Guraš Gomeza, na desnog beka a pokazao da nije za te pozicije.
Forsiraš napad isto vrijeme a u svakoj utakmici samo jedan od njih odigra kako treba.
Stvarno ne razumijem ovog Kloppa kako je tvrdoglav ovako, i jednostavno svaku utakmicu bio to Midlzbro ili Mančester Siti isto ćemo se napatit i odigrat samo što bi od jačih ekipa više popušili.
Pa sinoć kako mu nije bilo jasno da PSG igra u određenim momentima 3-3-4 i da proba neku kontru štimat ili šta ti ja već znam.
Sam Verrati im je držao vezni red i šibao lopte, a u nas niko to nije mogao da uradi, samo sam se još bojao crvenog kakvog jer su rano počeli žutit. :puke:

I ako se nešto ne promijeni u vezi taktike njegove, mogli bi lagano zapast u opasnu krizu rezultata.
Tako blizu, a tako daleko.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 29 nov 2018, 21:11

Al' kako samo Karius dobro brani večeras u Norveškoj. Baš šteta što ga nemamo i ove sezone između stativa :shifty:
Joint_fc

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.