Igrač br. 6

Vucevich

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Vucevich » 29 nov 2018, 10:39

Tristan10 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Da li je moguće da ovaj ASD jos uvijek brani Vranjesa :tokralju:

Znaš ti nas **** ti nas...
Ognjen Vranjes, 29 godina i uspio je da do sada igra za 12 klubova. Cim igrac toliko klubova promjeni u karijeri nesto govori o manjku kvaliteta igraca. Ovde se polemise kao da se Kolasinac odlucio nesto da tetovira a nama bitan igrac, pa sad smo u dilemi da li da zatvorimo oci i pustimo njegovo ponasanje, jer je toliko kvalitetan igrac, ili ga nogirati zbog loseg ponasanja.
Nema nikakve dileme. Glupan je istetovirao ratnog zločinca, četnika na sebi, kad na to dodaš glupo ponašanje i uvrede prema navijačima, onda ne može biti nikakva dilema, pa i da je Dani Carvajal licno... ovo može samo kod nas da jos uvijek bude ‘otvorena’ tema.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 29 nov 2018, 10:40

rio_Ferdy88 je napisao/la:@Asteriksu ne brišem ja postove i ne kažem da nije zločinac :mrgreen:

Institucije i vi historičari trebate da se pozabavite time. Ako Robiju ne smeta nek ga zove, i to je to.
Svi trebamo da se pozabavimo time, kako bi dobili zeljeno sarenilo.

Robiju mora smetati, msm dovoljno je pogledati samo njegove i Drazine prepiske, te naslutiti zlocudnu narav jednog monstruma.

Al necu dalje, fakat nije istorijski forum, mada bi bilo korisnije i za ss.ba da imaju jednu temu od tog kova, vec nekake odjece, obuce... te teme za feminizirane muskarce na kojim ostavljaju svoje cjenjene "osjecaje". :mrgreen:
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 29 nov 2018, 10:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 10:41

rio_Ferdy88 je napisao/la:@Asteriksu ne brišem ja postove i ne kažem da nije zločinac :mrgreen:

Institucije i vi historičari trebate da se pozabavite time. Ako Robiju ne smeta nek ga zove, i to je to.
Robiju nije smetala najekstremnija cetnicka ikonografija, nazescih cetnika, Delija.
Sumnjam da ce mu smetati Vranjesova tetovaza, ali valjda se i 2,5 miliona gradjana BiH, za koje su cetnici zlocinci, nesto pita?

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 nov 2018, 10:45

DrFilgud je napisao/la:

Robiju nije smetala najekstremnija cetnicka ikonografija, nazescih cetnika, Delija.
Sumnjam da ce mu smetati Vranjesova tetovaza, ali valjda se i 2,5 miliona gradjana BiH, za koje su cetnici zlocinci, nesto pita?
Kad mi umjesto Roberta budemo selektori, onda ćemo se pitati, dotad, čisto sumnjam.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 10:46

Sabinho je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Strasno je da smo dosli dotle, da se diskutuje - da li covjek sa istetoviranim likom cetnickog vojvode, treba da bude i dalje reprerzentativac BiH?
Strasno! :shock: :thumbdown:
Bosnjo ovaj nivo ponizenja i "pokazivanja tolerancije" jos nije dostigao, no evo nas tu smo... :tokralju:
Ostaje jos da se istolerise tetovaza "noz, zica, Srebrenica", i to je to.
Dostigli smo neistrazene sfere gluposti i kompleksa.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 29 nov 2018, 10:46

HankMoody je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:

Kad mi umjesto Roberta budemo selektori, onda ćemo se pitati, dotad, čisto sumnjam.
Je li se fudbal igra radi navijaca ili nekog drugog??

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 nov 2018, 10:48

@zenicanin, radi rezultata i plasmana.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 29 nov 2018, 10:50

Da je Maldini ili Nesta u najboljim danima nema veze. Treba se gledati ljudska strana prije sportske, haj i ovi koji su za da ostane u repki zar nemisli te da ce atmosfera poslje ovoga biti dobra i da je svakako bolje da neigra vise za repku?

A vidim ljudi koji ga brane pa kazu nije nama nego hrvatima donio zlo taj covjek pa zar ima veze? Zlocin je zlocin. Ovo nebi proslo u najboljim repkama svijeta nema veze koji je igrac.

Rijeci Malcolm X " A man who stands for nothing will fall for anything"
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 29 nov 2018, 10:50

Da li bi oni imali milione opcenito da ih niko ne prati??Recimo da je fudbal na nivou šaha,vaterpola..

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 nov 2018, 10:51

a i u nas ovi fudbaleri i savez , niko da se oglasi da kaze alo ba, nije u redu.... Cetnicke vojvode u danasnje vrjeme pored svakako stalnih politickih previranja , sta mu to treba . Isto ko da namjerno provocira . Savez i Prosinecki moraju znat da je ovo kap koja je prelila casu , samo ce sjebat svu atmosferu ,plus sto moze bit sranja na tekmi, protesta ,bojkota , za sta prosjecnog igraca koji ocito nema nikakve mjere
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 10:53

HankMoody je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:

Radi Roberta Prosineckog i Ognjena Vranjesa se fudbal igra, i radi svijetle uspomene na vojvodu Djujica.
Zaista postavljamo nove standarde u tolerisanju ponizavanja :clap:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 10:55

HankMoody je napisao/la:@zenicanin, radi rezultata i plasmana.
Znaci mogu se velicati i Draza , i Arkan i svi zlikovci, samo da se ostvari rezultat?
Nadam se da se salis!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 nov 2018, 10:57

DrFilgud je napisao/la:
Znaci mogu se velicati i Draza , i Arkan i svi zlikovci, samo da se ostvari rezultat?
Nadam se da se salis!
Ne znam odakle si to zaključio. Ja, koji sam ga podržavao sve ovo vrijeme, sam za to da ga se otjera nakon ovoga. Ali ako mene pitaš, fudbal se ne igra radi navijača, već radi rezultata. Da biraš između ispadanja u baražu dok te prati vojska navijača, ili da osvojiš prvenstvo bez da te navijači prate, šta bi odabrao?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 nov 2018, 10:57

Adnan89 je napisao/la:Da je Maldini ili Nesta u najboljim danima nema veze. Treba se gledati ljudska strana prije sportske, haj i ovi koji su za da ostane u repki zar nemisli te da ce atmosfera poslje ovoga biti dobra i da je svakako bolje da neigra vise za repku?

A vidim ljudi koji ga brane pa kazu nije nama nego hrvatima donio zlo taj covjek pa zar ima veze? Zlocin je zlocin. Ovo nebi proslo u najboljim repkama svijeta nema veze koji je igrac.

Rijeci Malcolm X " A man who stands for nothing will fall for anything"
Ma ti sto govore nije nama vec hrvatima su maskirane cede koji se predstavljaju kao Bosanci ili su jos gore zalupani i manjina su, ne moze se ovo opravdat ni oprat nicim , ovo je problem koji ce samo napravit sranja svima ako ga ne odstrane , a ja sam jedan od onih koji mu je previdio prvu tetovazu ko nes , ajde eto prenjello ga prepravio je , pustite i vidis sad da momak pravi problem , da nije dobar .
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 29 nov 2018, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 nov 2018, 10:58

HankMoody je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:
Nadam se da se salis!
Ne znam odakle si to zaključio. Ja, koji sam ga podržavao sve ovo vrijeme, sam za to da ga se otjera nakon ovoga. Ali ako mene pitaš, fudbal se ne igra radi navijača, već radi rezultata. Da biraš između ispadanja u baražu dok te prati vojska navijača, ili da osvojiš prvenstvo bez da te navijači prate, šta bi odabrao?
Naravno da se igra radi navijaca.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 29 nov 2018, 10:59

Nikad da se jednom covjek nauci nego samo oprastaj pa neka jos iztetovira Mladica sta ima veze on gine za repku :puke:

Nije ni cudno sto nam se sve desava..
Trebali bismo se malo ugledati na Albance.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 29 nov 2018, 11:01

HankMoody je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:
Nadam se da se salis!
Prvo naravno.Jer kome ce onda taj uspjeh biti uopste bitam?
Fudbal je industrija vec odavno,bez navijaca vecu platu bi imali u Bingu na kasi nego u klubu.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 29 nov 2018, 11:02

Icha je napisao/la:A da vam ga baustelci otjeraju?
ja se iskreno nadam da hoce.
na tekmama sam da gledam i uzivam, zadnjih nekoliko sam i propustio ali na narednoj cu biti uz fanatikose jer vjerujem da ovo nece presutiti.

cuj kaze igra se za plasman i rezultate, yebes rezultat sa deklarisanim chetnikom u ekipi.
euro sa njim ili ispadanje u play offu bez njega,biram ovo drugo bez razmisljanja.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 nov 2018, 11:04

DrFilgud je napisao/la:

Robi ne vodi zvezdu sad vec repku BiH , OVA TETOVAZA UNOSI NEMIR ANTIKOLEGIJALNA JE VRJEDJA NAVIJACE , NE VJERUJEM JA DA ROBIJU VRANJES VRJEDI TOLIKO PROBLEMA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 nov 2018, 11:06

Nemojte pokusavati pravdati ono sto je nemoguce...Ljudi moji da je neko od Bosnjaka,na ramenu istetovirao granice BiH iz vremena Tvrtka,sve sa dalmacijom,i primorjem,ili BiH uz dodatak sandzaka,pa to bi gorilo,razapeli bi nas ko Isusa...Svega mi ako ljudi ne bi lobirali da nas se izbaci i suspenduje...
Je li moguce da kod nas prolazi sto nigdje na svijetu ne bi....
Nema tu ako hoce Prosinecki,ili uopste neke rasprave gofno mora napolje....Mora napolje i da se citav svijet usprotivi,hocemo li jednom podvuci crtu i reci dosta je...
Nece ga bhf ostaviti na miru,eto imam poznanika u Gracu iz bhf-a kaze covjek on nece vise zakoracit na teren u nasem dresu,pa makar nas nebilo vise..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.