FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:38

Za ovog mandraka par postova od manijaka i uvreda na nasoj temi od jado,kitari,njanje,kreteni,idioti itd. dug je repertoar a i sramota me da pisem te debilne rijeci ovdje!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 18:39

plava pruga je napisao/la:priznajem, zadnjih 10 minuta smo sutili, krvio nam je bilo, necu da lazem jeste tako bilo, ALI, prvih 80 minuta, UBILI VAS nego znas ono sto vam stoji iznad glave, sto vas nadkriva, zvuk se odbija i vraca duplo jaci u vase usi nego sto vi pjevate, zato vi mislite da ste bolji, pusti nas klip sa te utakmice i pusti vas, i vidi sam za sebe ko se vise cuje. Necu ja da postavljam jer neda administracija ali vi znate koji su to. A to za zadnjih 10 minuta to sto jest jest.
Odgledao snimak utakmice i sve cuo,unistili vas kako na terenu tako i na tribinama svih 90 minuta ;)
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 17 okt 2010, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 okt 2010, 18:39

plava_pruga je napisao/la: priznajem, zadnjih 10 minuta smo sutili, krvio nam je bilo, necu da lazem jeste tako bilo, ALI, prvih 80 minuta, UBILI VAS nego znas ono sto vam stoji iznad glave, sto vas nadkriva, zvuk se odbija i vraca duplo jaci u vase usi nego sto vi pjevate, zato vi mislite da ste bolji, pusti nas klip sa te utakmice i pusti vas, i vidi sam za sebe ko se vise cuje. Necu ja da postavljam jer neda administracija ali vi znate koji su to. A to za zadnjih 10 minuta to sto jest jest.
Filozofija je cudna stvar. Ja sam bio na istoku kod voza - dakle blizi vama - i sjever se cuo mnogo bolje od vas. Uostalom, zar je to nesto novo?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 okt 2010, 18:40

Objektivnost, objektivnost ...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 18:40

Sine informisi se djecace dragi,sumadinac nije uvreda ti se ljudi tako nazivaju,a koliko vidim ovdje se vrijedjaju nasi clanovi foruma i nasi igraci iz CG a samim tim vrijedjaju najvecu legendu zeljA Refika Sabanadzovica ,a gdje pise da ja stadion neciji nemogu zvati kako ja hocu samo kazem krmetnjak jesam li sta pogresno rekao ili sam mozda uvrijedio stadion,mogu ga ja nazvati i kokosinjac!

NEKA SI IM REKAO!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:41

Hoće li biti promocija fluorescentne trenerkice?[/quote]

kao i prosli put,sta je bilo zadnjih 10 minuta utakmice,nesto ste mi sjeli i sutjeli. :mrgreen:
Sto ste cucnuli :lol:[/quote]
priznajem, zadnjih 10 minuta smo sutili, krvio nam je bilo, necu da lazem jeste tako bilo, ALI, prvih 80 minuta, UBILI VAS nego znas ono sto vam stoji iznad glave, sto vas nadkriva, zvuk se odbija i vraca duplo jaci u vase usi nego sto vi pjevate, zato vi mislite da ste bolji, pusti nas klip sa te utakmice i pusti vas, i vidi sam za sebe ko se vise cuje. Necu ja da postavljam jer neda administracija ali vi znate koji su to. A to za zadnjih 10 minuta to sto jest jest.[/quote]
HAHAHAHA zadnjih 10 minuta,pa na vasem forumu napisali nek nas je stid da onako lose navijamo pa 90 minuta smo vas bukvalno poderali u navijanju al eto ti imas svoje misljenje a i sam znas u sebi da to nije tako,cinjenice su drugacije od onog sta pises,sva sreca pa su ljudi imali da vide i nas i vas na dijelu taj dan!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 okt 2010, 18:41

Nadam se i ocekujem da ce administracija primitivce koji se kriju iza nickova UPS, samo sarajevo, Elektika i još neki došljaci koji teško barataju sa asfaltom TRAJNO odstraniti sa ovog foruma i da necemo više trpiti njihov nacionalizam i primitivizam, jer ovo više nema smisla. Ljudi nemaju nimalo osnovne kulture i kodeksa ponašanja i ne samo to vec otvoreno vrijeđaju i pljuju.
Jednostavno, korov treba odstraniti...ostalu normalnu raju koja je civilizovana i emancipovana pustiti da pišu.

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 18:45

Mandrak je napisao/la:Nadam se i ocekujem da ce administracija primitivce koji se kriju iza nickova UPS, samo sarajevo, Elektika i još neki došljaci koji teško barataju sa asfaltom TRAJNO odstraniti sa ovog foruma i da necemo više trpiti njihov nacionalizam i primitivizam, jer ovo više nema smisla. Ljudi nemaju nimalo osnovne kulture i kodeksa ponašanja i ne samo to vec otvoreno vrijeđaju i pljuju.
Mandrak je napisao/la: Papak spama temu sopstvenog kluba pišuci kompleksaške postove o Želji i Manijacima nicim izazvan.
Napacen i teško bolestan decko :oops:
Pametnom dosta ;)

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 18:46

samo sarajevo je napisao/la:Hoće li biti promocija fluorescentne trenerkice?
kao i prosli put,sta je bilo zadnjih 10 minuta utakmice,nesto ste mi sjeli i sutjeli. :mrgreen:
Sto ste cucnuli :lol:[/quote]
priznajem, zadnjih 10 minuta smo sutili, krvio nam je bilo, necu da lazem jeste tako bilo, ALI, prvih 80 minuta, UBILI VAS nego znas ono sto vam stoji iznad glave, sto vas nadkriva, zvuk se odbija i vraca duplo jaci u vase usi nego sto vi pjevate, zato vi mislite da ste bolji, pusti nas klip sa te utakmice i pusti vas, i vidi sam za sebe ko se vise cuje. Necu ja da postavljam jer neda administracija ali vi znate koji su to. A to za zadnjih 10 minuta to sto jest jest.[/quote]
HAHAHAHA zadnjih 10 minuta,pa na vasem forumu napisali nek nas je stid da onako lose navijamo pa 90 minuta smo vas bukvalno poderali u navijanju al eto ti imas svoje misljenje a i sam znas u sebi da to nije tako,cinjenice su drugacije od onog sta pises,sva sreca pa su ljudi imali da vide i nas i vas na dijelu taj dan![/quote]
ja sam ti reko PUSTI KLIPOVE!

a za ovo "vrijeđanje" vasih balerina, nemojte pozivati administraciju u pomoc, ipak blizi se derby i ovo su normalni postovi s obzirom da se blizi derby.
G A Z I
Željo sve do pobjede

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 17 okt 2010, 18:46

Ovo je tema FK Sarajeva tako da mozete ohladiti od nas !

Horde su vam ucitelji u navijanju a Sarajevo ukao Klub ! Vi ste mali klub u odnosu na veliko Sarajevo !
Kad se spomene ime Sarajevo odmah se zna gdje , sta i kako a Zeljeznicar to je ono na , ima ga dze god podzes
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 17 okt 2010, 18:46

Elektrika je napisao/la:
1921 je napisao/la:
@Elektrika

Tako je brani svoje :lol: :lol:
Pa i jesu moji u jednom periodu svog života sam živio sa tim ljudima u istoj državi zvanoj Jugoslavija, svi smo bili jedno.
Sta ima jugonostalgicar, ne prepoznah te :lol:
CoDe je napisao/la:Ovo je tema FK Sarajeva tako da mozete ohladiti od nas !

Horde su vam ucitelji u navijanju a Sarajevo ukao Klub ! Vi ste mali klub u odnosu na veliko Sarajevo !
Kad se spomene ime Sarajevo odmah se zna gdje , sta i kako a Zeljeznicar to je ono na , ima ga dze god podzes
Ti grobar da sutis. Prvo skontaj za koga navijas, pa onda pisi.
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 17 okt 2010, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:47

Mandrak je napisao/la:Nadam se i ocekujem da ce administracija primitivce koji se kriju iza nickova UPS, samo sarajevo, Elektika i još neki došljaci koji teško barataju sa asfaltom TRAJNO odstraniti sa ovog foruma i da necemo više trpiti njihov nacionalizam i primitivizam, jer ovo više nema smisla. Ljudi nemaju nimalo osnovne kulture i kodeksa ponašanja i ne samo to vec otvoreno vrijeđaju i pljuju.
Jednostavno, korov treba odstraniti...ostalu normalnu raju koja je civilizovana i emancipovana pustiti da pišu.
Pogledaj postove i uvrede clanova tvoje grupe pa onda nesto pisi,evo vidis mi tebe nismo uvrijedili a ti nas jesi sa ovim dosljaci itd.znaci zamolicu admine da te banuju jer nas vrijedjas a ti nam pokazi post gdje mi vas vrijedjamo! Sumadija je jedno podrucije u Srbiji a Sumadinci ljudi koji tu zive tako da to nije uvreda ali dzaba ja to tebi pisem kad si bog zna gdje isao u skolu,mozda cak ni geografiju niste imali?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 okt 2010, 18:48

Problem je što ste napaceni do te mjere da na temi o svom klubu neprestano pišete o Želji, vrijeđate na nacionalnoj osnovi njegove igrace, ismijavate stadion, nazivate pogrdnim imenima...drugim rijecima Opsesija sa Željom.
To se više nece trpiti i tolerisati jer niko nije dužan da trpi necija sranja.
Svojim ukucanima možete tako, ipak je ovo forum ali mnogi ne znaju šta znaci javno pisanje.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 17 okt 2010, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 18:49

slika
;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 18:51

Mandrak ti kao čovjek koji se predstavlja kao pravi navijač i rođeni Sarajlija bi trebao da znaš da je sasvim normalno da 7 dana pred vječiti derbi krene prepucavanje između dvije navijačke grupe, i da je normalno spominjanje Željezničara i Sarajeva. Ovim svojim kukanjem pokazuješ da ne razumiješ žar onih dana pred derbi kada je sve napaljeno u i oko grada. Prestani da prizivaš administraciju u pomoć, dosadan si haveru ;)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:53

Mandrak je napisao/la:

Problem je što ste napaceni do te mjere da na temi o svom klubu neprestano pišete o Želji, vrijeđate na nacionalnoj osnovi njegove igrace, ismijavate stadion, nazivate pogrdnim imenima...drugim rijecima Opsesija sa Željom.
To se više nece trpiti i tolerisati jer niko nije dužan da trpi necija sranja.
Svojim ukucanima možete tako, ipak je ovo forum ali mnogi ne znaju šta znaci javno pisanje.
Sine dragi ovo je nasa tema a vi visite na njoj pa sam sebe pobijas i gluposti te svoje koje pises!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 okt 2010, 18:53

Megamon je napisao/la:
plava pruga je napisao/la:priznajem, zadnjih 10 minuta smo sutili, krvio nam je bilo, necu da lazem jeste tako bilo, ALI, prvih 80 minuta, UBILI VAS nego znas ono sto vam stoji iznad glave, sto vas nadkriva, zvuk se odbija i vraca duplo jaci u vase usi nego sto vi pjevate, zato vi mislite da ste bolji, pusti nas klip sa te utakmice i pusti vas, i vidi sam za sebe ko se vise cuje. Necu ja da postavljam jer neda administracija ali vi znate koji su to. A to za zadnjih 10 minuta to sto jest jest.
Odgledao snimak utakmice i sve cuo,unistili vas kako na terenu tako i na tribinama svih 90 minuta ;)
realno na terenu nas i niste toliko unistili, al ste bili bolji na tribinama sto jest jest, a razlog tome je vjerovatno natrkiven sjever
Za zivot cijeli!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 17 okt 2010, 18:53

Ne s.eri! Viste prvi počeli s pričom "crnogorci" a sada prizivaš administraciju u pomoć. Kada vi provocirate onada je ok? Ako smo mi crnogorci zbog 2 igrača iz CG onda ste vi srbijanci zbog 5 igrača iz srbije! Hajde prijavi moj post! Ako provociraš normalno je da će ti se uzvratiti. Traži banove za svoje koji su prvi počeli s ovom pričom!
Uostalom, samo nek nema vrijeđanja. Zeza je zeza!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 okt 2010, 18:54

Elektrika je napisao/la:Mandrak ti kao čovjek koji se predstavlja kao pravi navijač i rođeni Sarajlija bi trebao da znaš da je sasvim normalno da 7 dana pred vječiti derbi krene prepucavanje između dvije navijačke grupe, i da je normalno spominjanje Željezničara i Sarajeva. Ovim svojim kukanjem pokazuješ da ne razumiješ žar onih dana pred derbi kada je sve napaljeno u i oko grada. Prestani da prizivaš administraciju u pomoć, dosadan si haveru ;)
Krmetnjak, srbijanci, šumadijci i slicna sranja nije prepucavanje vec direktno omalovažavanje, primitivizam i nacionalizam.
Nemate vi pojma šta znaci zdrava zayebancija pred derbi, vec vam se svodi na najprimitivnija vrijeđanja.
Dokad više?? kako vam ne dosadi? kako vas nije stid, prije svega :?: :oops: :oops: ja se za vas necu crveniti, ali brukate i derbi i grad Sarajevo...odlazite odakle ste došli :!: :!:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 17 okt 2010, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:56

Ma ja se zaklet smijem da Mandraku i licnoj ne stoji da je iz Sarajeva! Mozda mu i pise ali roditelji i ostala familija mu nisu 100 posto iz Sarajeva,ako hoce mozemo i licne da prilozimo da vidimo :D HAHA liku je uvreda sumadinac i srbijanac pa djecace dragi oni sami sebe nazivaju sumadinci i srbijanci isto kao sto nas zovu sarajlije haha jao lika boze dragi!!!!!!!!! AHAHH dajte mu neku nagradu od sad vrijedjam pa cu da govorim sarajlija,bosanac,srbijanac i sumadinac haha jao lik je dijagnoza zestoka!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 17 okt 2010, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Lavcina, Tatamata1946 i 46 gostiju.