Ova reprezentacija je i srpska ali nije cetnicka. Upamti to.Kompromis je napisao/la:I dalje stojim iza toga da mu je trebao odgovoriti... ibisevic ga hinjaluka prvi proziva kao da je BiH samo bosnjacka... trebao ga je poslati u neku stvar...kobe24 je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la:Navijaci Anderlechta poslali jasnu poruku gazdi Coucke "izbaci ga ili cemo ga mi izbaciti iz Anderlechta " . Ja nemogu da vjerujem da niko od igraca ne smije da prokomentarise tetovazu,nemoguce je da nisu primjetili . Vedo je institucija !!!![]()
Kompromis se ne slaze s tobom.Kompromis je napisao/la:Ako je Ibisevic njega prvi komentarisao apsolutno onda stoji vranjesev komentar... i malo mu je odgovorio... bio bi glup da mu nije odgovorio.... vranjes u nekim stvarima pretjeruje ali je ovdje u pravu....
Shvatite, pogotovo ovi sto zive u BiH, vranjes je drzavljanin Bosne koliko i neki Meho iz Zavidovica i on ima isto pravo na BiH kao i taj Meho... BHF su privatizovali reprezentaciju i drzavu kao da je njihova, a nije...
Bošnjacima je npr ovaj bradonja iz WWII zlocinac a nije osudjen, ali je isto tako Naser Oric heroj, jer nije osudjen, iako su cinjenicno ubijeni ljudi gdje bi on trebao biti osudjen ako ništa po komandnoj odgovornosti... a pored toga teska kriminalcina poslije rata (zadnji u nizu talovi na preprodaji stoke od Mujanovica Mujanovicima)... e vidis sada nekom iz B Luke Naser nije heroj nego je zlocinac, i kad to shvatite da je njegovo pravo isto kao i moje, tvoje, 5., 10. bice bolje za sve u BiH... manje idiotske SDA retorike i BIH ide naprijed...
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
kao nekada Milan Gurovic
(Draza)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Taj Đujić koliko znam nije dejstvovao na području BiH, trebalo bi da smeta više Hrvatima nego nama, recimo Robiju, ako njemu ne smeta nek igra. Opet ponavljam njegov privatni stav, nek misli šta hoće dok god svojim igrama zaslužuje i opravdava poziv i ne narušava atmosferu u reprezentaciji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pa ovo je još gora činjenica, pa nije sigurno ubijao masovno Srbe na područiju BIH, vec pretpostavljam Bošnjake i dr.rio_Ferdy88 je napisao/la:Taj Đujić koliko znam nije dejstvovao na području BiH, trebalo bi da smeta više Hrvatima nego nama, recimo Robiju, ako njemu ne smeta nek igra. Opet ponavljam njegov privatni stav, nek misli šta hoće dok god svojim igrama zaslužuje i opravdava poziv i ne narušava atmosferu u reprezentaciji.
Greška, nisam dobro pročitao.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 29 nov 2018, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Nije mi to poznato, kad mu je presudjeno? Koliko znam on im je pobjegao.Kajzer10 je napisao/la:Pa znam ali ovom je presudjeno. To sto ga ovi nisu izrucili je drugi par opanaka. Bilo kako bilo, covjek je izuzetno negativna licnost.ASD je napisao/la:Pa lik je u Americi bio zasticen, isto bi bilo i sa Drazom da je pobjegao tamo. On cak mislim ima i spomenik tamo i odlikovanje.Kajzer10 je napisao/la:
Covjek je osudjen od strane suda Jugoslavije i bio bi izrucen da se nije desio raspad drzave. Stvarno citam tvoj post vise puta i ne vidim nikakvu poentu.
Usporedbe sa Naserom su glupe iskljucivo iz razloga jer Nasera niko nije tetovirao. Zasto se taj covjek uopste spominje? Imamo jednistven slucaj da jedan reprezentativac tetovira i divi se osudjenom ratnom zlocincu, koji je i nakon rata ostao aktivan u promovisanju bolesne ideologiju i koji je u jednu ruku dao i svoj doprinos 90-tim pozivajuci na ciscenje Balkana od Albanaca, Hrvata, Zidova ali i svih drugih neSrba.
Takodjer, mozemo cuti i da je patentirao spravu za mucenje. Guglas 15 minuta i zgrozis se za tri zivota.
I pored svih cinjenica, neki bi sve to opravdali i rado bi da sve ostane po starom kao da se nista nije desilo. Obicni retardi sa mentalitetom ovce.
I nije samo Jugoslavija trazila da se izruci, trazila je to i Hrvatska, naravno da su odbijeni.
Poenta je da nisu svi zlocinci osudjeni i kaznjeni.
Da su ga se Partizani docepali, nebi se izvukao.
Sad ozbiljno i ako cu se obrukat, moze li mi neko sto je strucnij od mene objasnit, sta je tacno taj Momcilo cinio tamo? Jer me ne zanima to, smatrao sam do sad da su "cetnici" bili antifasisticki - medjutim sad sam procitao da je ovaj Pop bio na strani Mussolinija i Adze Hitlera. Ne kontam...
I nesto se kao odrekao Seselja kad je ovaj poceo da se druzi sa Slobom. A Slobo je vjerovatno imao isti stav ko i taj Pop? Velika Srbija ovo ono.
I nesto se kao odrekao Seselja kad je ovaj poceo da se druzi sa Slobom. A Slobo je vjerovatno imao isti stav ko i taj Pop? Velika Srbija ovo ono.
Zadnja izmjena: Amarinho, dana/u 29 nov 2018, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
Boze sacuvaj sta se sve nece procitat.rio_Ferdy88 je napisao/la:Taj Đujić koliko znam nije dejstvovao na području BiH, trebalo bi da smeta više Hrvatima nego nama, recimo Robiju, ako njemu ne smeta nek igra. Opet ponavljam njegov privatni stav, nek misli šta hoće dok god svojim igrama zaslužuje i opravdava poziv i ne narušava atmosferu u reprezentaciji.
Volim Te BiH
Jasno je da ce postojati oni koji ovo zele relativizirati, staviti u kontekst licnog izbora, pravno formalnih kvalifikacija, tolerancije prema razlicitim stavovima...
Cinjenica je da je ovo javno velicanje ratnog zlocnca iz II svjetskog rata, predstavnika monstruozne cetnicke ideologije, ideologije koja stoji iza niza najstrasnijih zlocina prema Bosnjacima, koji cine 90% navijaca ove reprezentacije.
Tih 90% navijaca ce Vranjesa odstraniti iz reprezentacije, ako se to ne desi, ova reprezentacija ne treba ni imati navijace.
I da, ako bas hocete, ova reprezentacija jeste "bosnjacka", i bice tako sve dok nas znacajan broj nebosnjaka ne uvjeri u suprotno.
Cinjenica je da je ovo javno velicanje ratnog zlocnca iz II svjetskog rata, predstavnika monstruozne cetnicke ideologije, ideologije koja stoji iza niza najstrasnijih zlocina prema Bosnjacima, koji cine 90% navijaca ove reprezentacije.
Tih 90% navijaca ce Vranjesa odstraniti iz reprezentacije, ako se to ne desi, ova reprezentacija ne treba ni imati navijace.
I da, ako bas hocete, ova reprezentacija jeste "bosnjacka", i bice tako sve dok nas znacajan broj nebosnjaka ne uvjeri u suprotno.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 29 nov 2018, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Gdje ces druze mijenjati formaciju jako dobrog sistema.jasmin10 je napisao/la:Kako nemamo taj luksuz da ga se odreknemo ? Ima mali Todorović. Igraj 3 5 2 i dobar.
Po nekom mom misljenju, Vranjes je medju 5-6 nasih najbitnijih igraca.
Daj te neke naslovnice srpskih novina, sto bolesnije to bolje. Ako moze sa komentarima. Da se malo smijem uz kaficu...
Antibauštelac đe instagram
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dokle cemo praviti Nestu od njega?ASD je napisao/la:Gdje ces druze mijenjati formaciju jako dobrog sistema.jasmin10 je napisao/la:Kako nemamo taj luksuz da ga se odreknemo ? Ima mali Todorović. Igraj 3 5 2 i dobar.
Ok, solidan igrac i dobar borac ali sada pricati kako je njega tesko zamijeniti je glupost. Tip je cenat iznad prosjecnog fudbalera i sada bi bio problem da ne zaigra? Ni blizu. Imamo mi drugih defanzivac koji mogu popuniti njegovo mjesto a da se i ne osjeti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa dobro sad, toliko gnsusne stvari sumnjam da bi radio...robertkosar je napisao/la:Vranjes je obicna **** yeboga pop momcilo u pakas pamtnije mu je bilo da je brata magarca istetovirao
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakvih bola 5 -6 . Pa mali Todorović nije bio nista losiji na beku.ASD je napisao/la:Gdje ces druze mijenjati formaciju jako dobrog sistema.jasmin10 je napisao/la:Kako nemamo taj luksuz da ga se odreknemo ? Ima mali Todorović. Igraj 3 5 2 i dobar.
Moggi pripremi valjke i mačka, ja sam ponio merdevine
- ASD
- Kontakt:
Nije, ali Vranjes je koristan igrac na 2 pozicije, to ga cini jednim od bitnijih igraca.jasmin10 je napisao/la:Kakvih bola 5 -6 . Pa mali Todorović nije bio nista losiji na beku.ASD je napisao/la:Gdje ces druze mijenjati formaciju jako dobrog sistema.jasmin10 je napisao/la:Kako nemamo taj luksuz da ga se odreknemo ? Ima mali Todorović. Igraj 3 5 2 i dobar.
Polivalentan je, čas bek čas stoper, čas četnik čas nije 
Todorovic kao prvi, a mogu posluziti i Memisevic, Dilaver, Graovac, vidjeti imamo li kakve veze (preko roditelja) sa Matom Milosem, Dinom Mikanovicem, Ivanom Lakicevicem, Ticinovicem... Kopati i rukama i nogama da se ova debilcina odstrani iz reprezentacije.jasmin10 je napisao/la:Kako nemamo taj luksuz da ga se odreknemo ? Ima mali Todorović. Igraj 3 5 2 i dobar.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A inace nam je kao stoper prijeko potreban pored Sunjica, Zukanovića i Bicakcica. Nema sanse da je frajer medju 5-6 najbitnijih nasih igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.