rio_Ferdy88 je napisao/la:ASD je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:Svi ovi sto koriste priliku da pljuju po Tuzli i svojim sugradjanima napuse mi se kurca.
Madal ili ovaj kako se zove vec yebem i njemu mater...Nevjerovatna je kolicina mrznje koju pojedini debili poput njega ispolje cim se spomene Bosnjak,ili Bosna kao matica Bosnjaka...
Cuj nesvidja se njemu Bosnjacka drzava. ..Pa sta treba da se radi ...da se prekrstimo mater vam komunisticku. ..Koliko su nas srbi i hrvati poklali i pobili u zadnjih 150 godina bilo bi nas vise od Holandjana....Nego Sta je nego Bosnjacka drzava, matica svih Bosnjaka...kome se ne svidja hajmo istok zapad...razguli....
Kaze lik koji je razgulio.
Ne postoji drzava Bosna nego Bosna i Hercegovina, i ne znam sta je to matica Bosnjaka, znam samo da je BiH drzava i Bosnjaka i Srba i Hrvata, i bolje je tako nego da je samo Bosnjaka.
To je na papiru, u stvarnosti je samo mi doživljavamo svojom.
Što se tiče ovog sa Vranješom, nek nosi šta hoće na sebi, dok god igra kako igra za repku, trenutno nemamo taj luksuz da ga se odreknemo i tako je kako je. Ako je on spreman da igra za repku i daje sve od sebe
nemam problem sa njegovim privatnim stavovima dok ih drži za sebe.
Ali tetovaza na vidljivom mjestu nije privatni, nego najjavniji stav. U tome jeste problem.
Vranjes javno porucuje da cijeni i velica ratnog zlocinca Momcila Djujica.
Ponavljam, licno sam smatrao da mu se ona glupost sa tetovazom RS moze oprostiti, to je bilo otvoreno za diskusiju.
Ovo sa cetnikom je izvan najtolerantnijih kriterija. Slijedeci korak je da istretovira "noz, zica Srebrenica".
Ako nakon ovoga ne bude trajno odstranjen iz reprezentacije, ova reprezentacija ne treba ni da postoji!
Uopste mi njije jasno da neko moze da mu trazi olaksavajuce okolnosti, za javno velicanje monstruma.