Igrač br. 6

invincible1921
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la invincible1921 » 29 nov 2018, 02:23

theKuPuS je napisao/la:Opet pitanje za ovog teoretičara zavjere
TI BI KAO ZNAO PREPOZNATI POPA ĐUJIĆA NA TETOVAŽI PRIJE DANAŠNJEG DANA?
Da naravno...pobjego u Cikago gdje je bio nedodirljiv udbi jer ipak jedno je ubijat ustase po spaniji i argentini a drugo nekoga koga stiti USA. Umro nakon raspada jugoslavije izmedju ostalog odlikovao seselja ordenom vojvode...jedan od rijetkih izdajnika i zlocinaca koji se izvuko nekaznjeno

Komndant cetnicke dinarske divizije
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 nov 2018, 02:25

harden je napisao/la:
theKuPuS je napisao/la:ma ja, 20ak fudbalera je sigurno analiziralo kakvog to bradonju nosi jedan prgavac na ruci
kaze saric ucinilo mu se da je tetovaza jamesa hardena
Bozo Vreco djetetam :D
=\_1921_/=

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 29 nov 2018, 03:14

I da ne znaš ko je, dosta je da mu vidiš kokardu..al vjerujem da igrači nisu previše obraćali pažnju

S druge strane kakav mentalni sklop moraš imat da istetoviraš neku takvu osobu na biceps, ujutro se probudiš, a ono vojvoda već budan i spreman, a i ti spreman odmah, da širiš pozitivu naravno, čim ga ugledaš.
Walk on

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 29 nov 2018, 03:49

Ogi na drugi biceps Dražu.
Da se Dražin barjkan vije nebi bilo Albanije CCCC :urnebes: :urnebes:
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 29 nov 2018, 04:04

Momcilo Dujic je bio sasvim pozitivan lik u drugom svijetskom ratu, mada bi vranjesu vise pristajala tetovaza vojvode Djurisica ili pak vojvode Dangica. Bilo kako bilo toj tumor je vec trebao biti otklonjen iz repke.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 29 nov 2018, 04:13

bombaysaphire je napisao/la:N
KO I ZAŠTO POKUŠAVA DA " SRUŠI" REPREZENTACIJU???
\
Kazu da MOSSAD stoji iza ovoga naravno potpomognut sa CIA-om.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 nov 2018, 04:43

Cepi1981 je napisao/la:Momcilo Dujic je bio sasvim pozitivan lik u drugom svijetskom ratu, mada bi vranjesu vise pristajala tetovaza vojvode Djurisica ili pak vojvode Dangica. Bilo kako bilo toj tumor je vec trebao biti otklonjen iz repke.
jel ovo ironija :think:
=\_1921_/=

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 29 nov 2018, 04:55

Prijedlog ~ ajmo svi u potpis ~ Ognjene, tvoj sat je otkucao, ti si svoje okrečio!

ili predlazite nesto bolje
BHF

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 nov 2018, 07:56

Miske01 je napisao/la:Prijedlog ~ ajmo svi u potpis ~ Ognjene, tvoj sat je otkucao, ti si svoje okrečio!

ili predlazite nesto bolje
Ogi, krečio si na pogrešnom mjestu!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 29 nov 2018, 08:32

Osim13 je napisao/la:Moggi javi se zabrinur sam

Prijem
iso u izvidjacku akciju, moderatora ni na vidiku ponavljam moderatora ni na vidiku

prijem
Zarathustra

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 29 nov 2018, 08:34

invincible1921 je napisao/la:Momcilo Dujic je bio sasvim pozitivan lik u drugom svijetskom ratu, mada bi vranjesu vise pristajala tetovaza vojvode Djurisica ili pak vojvode Dangica. Bilo kako bilo toj tumor je vec trebao biti otklonjen iz repke.

a brat stole je oličenje nidže kalabića, tako im odredili u jaslama
Zarathustra

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 29 nov 2018, 08:36

theKuPuS je napisao/la:Opet pitanje za ovog teoretičara zavjere
TI BI KAO ZNAO PREPOZNATI POPA ĐUJIĆA NA TETOVAŽI PRIJE DANAŠNJEG DANA?
Šta si imao u školi iz četničke ikonografije
Zarathustra

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 29 nov 2018, 08:40

Osim13 je napisao/la:Naša stranka ruši reprezentaciju, SDA vrati se
tvoj dio posla je da makar ispucaš sepet psovki upućen ka njegovom bruderu, nista me ne pitaj, nema ali, isti je to k pravio
Zarathustra

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 nov 2018, 08:42

ASD je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Svi ovi sto koriste priliku da pljuju po Tuzli i svojim sugradjanima napuse mi se kurca.
Madal ili ovaj kako se zove vec yebem i njemu mater...Nevjerovatna je kolicina mrznje koju pojedini debili poput njega ispolje cim se spomene Bosnjak,ili Bosna kao matica Bosnjaka...
Cuj nesvidja se njemu Bosnjacka drzava. ..Pa sta treba da se radi ...da se prekrstimo mater vam komunisticku. ..Koliko su nas srbi i hrvati poklali i pobili u zadnjih 150 godina bilo bi nas vise od Holandjana....Nego Sta je nego Bosnjacka drzava, matica svih Bosnjaka...kome se ne svidja hajmo istok zapad...razguli....
Kaze lik koji je razgulio.
Ne postoji drzava Bosna nego Bosna i Hercegovina, i ne znam sta je to matica Bosnjaka, znam samo da je BiH drzava i Bosnjaka i Srba i Hrvata, i bolje je tako nego da je samo Bosnjaka.
To je na papiru, u stvarnosti je samo mi doživljavamo svojom.

Što se tiče ovog sa Vranješom, nek nosi šta hoće na sebi, dok god igra kako igra za repku, trenutno nemamo taj luksuz da ga se odreknemo i tako je kako je. Ako je on spreman da igra za repku i daje sve od sebe nemam problem sa njegovim privatnim stavovima dok ih drži za sebe.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 29 nov 2018, 08:47

kobe24 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Navijaci Anderlechta poslali jasnu poruku gazdi Coucke "izbaci ga ili cemo ga mi izbaciti iz Anderlechta " . Ja nemogu da vjerujem da niko od igraca ne smije da prokomentarise tetovazu,nemoguce je da nisu primjetili . Vedo je institucija !!!
:nene:
Kompromis je napisao/la:Ako je Ibisevic njega prvi komentarisao apsolutno onda stoji vranjesev komentar... i malo mu je odgovorio... bio bi glup da mu nije odgovorio.... vranjes u nekim stvarima pretjeruje ali je ovdje u pravu....
Kompromis se ne slaze s tobom. :yawn:
I dalje stojim iza toga da mu je trebao odgovoriti... ibisevic ga hinjaluka prvi proziva kao da je BiH samo bosnjacka... trebao ga je poslati u neku stvar...

Shvatite, pogotovo ovi sto zive u BiH, vranjes je drzavljanin Bosne koliko i neki Meho iz Zavidovica i on ima isto pravo na BiH kao i taj Meho... BHF su privatizovali reprezentaciju i drzavu kao da je njihova, a nije...

Bošnjacima je npr ovaj bradonja iz WWII zlocinac a nije osudjen, ali je isto tako Naser Oric heroj, jer nije osudjen, iako su cinjenicno ubijeni ljudi gdje bi on trebao biti osudjen ako ništa po komandnoj odgovornosti... a pored toga teska kriminalcina poslije rata (zadnji u nizu talovi na preprodaji stoke od Mujanovica Mujanovicima)... e vidis sada nekom iz B Luke Naser nije heroj nego je zlocinac, i kad to shvatite da je njegovo pravo isto kao i moje, tvoje, 5., 10. bice bolje za sve u BiH... manje idiotske SDA retorike i BIH ide naprijed...

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 29 nov 2018, 08:53

rio_Ferdy88 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Svi ovi sto koriste priliku da pljuju po Tuzli i svojim sugradjanima napuse mi se kurca.
Madal ili ovaj kako se zove vec yebem i njemu mater...Nevjerovatna je kolicina mrznje koju pojedini debili poput njega ispolje cim se spomene Bosnjak,ili Bosna kao matica Bosnjaka...
Cuj nesvidja se njemu Bosnjacka drzava. ..Pa sta treba da se radi ...da se prekrstimo mater vam komunisticku. ..Koliko su nas srbi i hrvati poklali i pobili u zadnjih 150 godina bilo bi nas vise od Holandjana....Nego Sta je nego Bosnjacka drzava, matica svih Bosnjaka...kome se ne svidja hajmo istok zapad...razguli....
Ne postoji drzava Bosna nego Bosna i Hercegovina, i ne znam sta je to matica Bosnjaka, znam samo da je BiH drzava i Bosnjaka i Srba i Hrvata, i bolje je tako nego da je samo Bosnjaka.

Što se tiče ovog sa Vranješom, nek nosi šta hoće na sebi, dok god igra kako igra za repku, trenutno nemamo taj luksuz da ga se odreknemo i tako je kako je. Ako je on spreman da igra za repku i daje sve od sebe nemam problem sa njegovim privatnim stavovima dok ih drži za sebe.
Kakav podanicki mentalitet. I da istetovira Mladica ti bi rekao dok daje sve za repku ok je. I ti mi neki moderator? A i imamo taj luksuz sa tempiranom bombom zvanom Ognjen. Nosi se i ti i Ognjen i kokarde sto dalje od reprezentacije. Ibisevic se skrivao u rupi u zemlji da bi izbjegao smrt koja je dolazila u vidu kokardi i ideja ove cetnicke vojvode i ti sad dolazis sa tim bezmudim stavom.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 nov 2018, 09:02

U Anderlechtu vec reagovali zbog onog fb posta o AEKu, dok ce se u nas i ovo sve lezerno presutiti i pustiti da se slegne do marta :damn:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 29 nov 2018, 09:05

Vranjes je obicna **** yeboga pop momcilo u pakas pamtnije mu je bilo da je brata magarca istetovirao :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 09:06

rio_Ferdy88 je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Ali tetovaza na vidljivom mjestu nije privatni, nego najjavniji stav. U tome jeste problem.
Vranjes javno porucuje da cijeni i velica ratnog zlocinca Momcila Djujica.
Ponavljam, licno sam smatrao da mu se ona glupost sa tetovazom RS moze oprostiti, to je bilo otvoreno za diskusiju.
Ovo sa cetnikom je izvan najtolerantnijih kriterija. Slijedeci korak je da istretovira "noz, zica Srebrenica".
Ako nakon ovoga ne bude trajno odstranjen iz reprezentacije, ova reprezentacija ne treba ni da postoji!
Uopste mi njije jasno da neko moze da mu trazi olaksavajuce okolnosti, za javno velicanje monstruma. :thumbdown:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 nov 2018, 09:14

Kako nemamo taj luksuz da ga se odreknemo ? Ima mali Todorović. Igraj 3 5 2 i dobar.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.