FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elektrika
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 18:13

A ono fol nas vrijeđate sa ovim oko Crne Gore? Pošto ste vidim malo mutavi, da vam objasnim neke stvari. Crna Gora je država koja napreduje munjevitom brzinom u svim segmentima. Pogledajte recimo njihovu reprezentaciju nogometnu. U drugom ciklusu kvalifikacija već su postali nogometna sila koja je na tabeli ispred kolijevke fudbala Engleske. Prije nas će sigurno u europsku uniju, turizam im cvjeta za razliku od Bosne i Hercegovine. I nađe se neki vozić da nas pokušava uvrijediti sa crnogorcima... Ha ha ha djeco draga, mnogo ste smiješni!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 18:15

Elektrika je napisao/la:A ono fol nas vrijeđate sa ovim oko Crne Gore? Pošto ste vidim malo mutavi, da vam objasnim neke stvari. Crna Gora je država koja napreduje munjevitom brzinom u svim segmentima. Pogledajte recimo njihovu reprezentaciju nogometnu. U drugom ciklusu kvalifikacija već su postali nogometna sila koja je na tabeli ispred kolijevke fudbala Engleske. Prije nas će sigurno u europsku uniju, turizam im cvjeta za razliku od Bosne i Hercegovine. I nađe se neki vozić da nas pokušava uvrijediti sa crnogorcima... Ha ha ha djeco draga, mnogo ste smiješni!
Ma sta me ima vrijedjati,u ekipi imamo 2 Crnogorca,sta treba da ko S.Koreja zatvorimo granice prema ostalima :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 17 okt 2010, 18:16

@Megamon

Eto, da mi nisi rek'o ne bi znao da je fotomontaza :roll:

@Elektrika

Tako je brani svoje :lol: :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 17 okt 2010, 18:16

zeka_tm87

koji ti dio nije jasan :?: 8-)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:16

Leteci medvjedici biraju tekme da bodre svoj klub,mada se nije osjetilo sto ih nije bilo u I.Sarajevu jer i onako na gostovanja ih ode u rijetkim slucajevima preko 200,mozda bude za derbi lijepo vrijeme pa odustanu od bojkota,inace vidim zale se na cijenu karata a na krmetnjaku za tribinu bez stolica placamo 10 km pa nikad nismo bojkotovali,znali smo da je zeljA preslaba ekipa,samo hrabo i napadacki i sigurno ce da izgube! Ne kontam sto neki spominju CG kad Blekic nema veze sa CG,imamo par igraca iz CG isto kao sto oni imaju iz Srbije,a CG je i prvak u vaterpolu i ne trebaju im vize za razliku od nas!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 18:19

1921 je napisao/la:@Megamon

@Elektrika

ada nemooooj da ih diras avetinjo, neka ih pušći ih nek se malo veselee sto smo izgubilii. :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 18:20

1921 je napisao/la:
@Elektrika

Pa i jesu moji u jednom periodu svog života sam živio sa tim ljudima u istoj državi zvanoj Jugoslavija, svi smo bili jedno.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:22

plava_pruga je napisao/la:

@Elektrika

ada nemooooj da ih diras avetinjo, neka ih pušći ih nek se malo veselee sto smo izgubilii. :D
Ima lji kiflja na juggu da se kupi ilji koljaca i koja je cijena?PS papcima je jedna od najvecih legendi kluba crnogorac i zove se Sabanadzovic a pljuju na nase igrace iz CG haha da nisu zalosni bili bi smijesni!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 17 okt 2010, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 okt 2010, 18:23

samo sarajevo je napisao/la:Leteci medvjedici biraju tekme da bodre svoj klub,mada se nije osjetilo sto ih nije bilo u I.Sarajevu jer i onako na gostovanja ih ode u rijetkim slucajevima preko 200,mozda bude za derbi lijepo vrijeme pa odustanu od bojkota,inace vidim zale se na cijenu karata a na krmetnjaku za tribinu bez stolica placamo 10 km pa nikad nismo bojkotovali,znali smo da je zeljA preslaba ekipa,samo hrabo i napadacki i sigurno ce da izgube! Ne kontam sto neki spominju CG kad Blekic nema veze sa CG,imamo par igraca iz CG isto kao sto oni imaju iz Srbije,a CG je i prvak u vaterpolu i ne trebaju im vize za razliku od nas!
Ima li gdje administracije da reguliše ove primitivne postove i da se kazne vinovnici :?: :o

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:24

Mandrak je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Leteci medvjedici biraju tekme da bodre svoj klub,mada se nije osjetilo sto ih nije bilo u I.Sarajevu jer i onako na gostovanja ih ode u rijetkim slucajevima preko 200,mozda bude za derbi lijepo vrijeme pa odustanu od bojkota,inace vidim zale se na cijenu karata a na krmetnjaku za tribinu bez stolica placamo 10 km pa nikad nismo bojkotovali,znali smo da je zeljA preslaba ekipa,samo hrabo i napadacki i sigurno ce da izgube! Ne kontam sto neki spominju CG kad Blekic nema veze sa CG,imamo par igraca iz CG isto kao sto oni imaju iz Srbije,a CG je i prvak u vaterpolu i ne trebaju im vize za razliku od nas!
Ima li gdje administracije da reguliše ove primitivne postove i da se kazne vinovnici :?: :o
Koga sam uvrijedio to ja vasem stadionu tepam krmetnjak,pa pogledaj sta pisete po nasoj temi i kako vrijedjate clanove ovog foruma,ja nikoga nisam uvrijedio!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 okt 2010, 18:25

Megamon je napisao/la: Ma sta me ima vrijedjati,u ekipi imamo 2 Crnogorca,sta treba da ko S.Koreja zatvorimo granice prema ostalima :?
A oni opet imaju 4 srbijanaca sumadijca i nesto se javljaju :lol: :lol:

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 18:26

samo sarajevo je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:

@Elektrika

Ima lji kiflja na juggu da se kupi ilji koljaca i koja je cijena?PS papcima je jedna od najvecih legendi kluba crnogorac i zove se Sabanadzovic a pljuju na nase igrace iz CG haha da nisu zalosni bili bi smijesni!
nema, kod nas samo košpe prodaju, al ima na koševu na istočnoj tribini. Probaj tamo naći, ako te bas toliko zanima.
ViĐećete u neĐelju kako se igra i navija :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 18:28

plava_pruga je napisao/la: ViĐećete u neĐelju kako se igra i navija :D
Hoće li biti promocija fluorescentne trenerkice?

Pitar Bosanska Otoka
Kontakt:

Post Postao/la Pitar Bosanska Otoka » 17 okt 2010, 18:30

Elektrika je napisao/la:
Hahahhaahaah pa ti si lud skroz hahaahahahah
FK SARAJEVO

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 okt 2010, 18:30

UPS je napisao/la:
Megamon je napisao/la: Ma sta me ima vrijedjati,u ekipi imamo 2 Crnogorca,sta treba da ko S.Koreja zatvorimo granice prema ostalima :?
Administracija :?: ...nacionalizam klasicni :!: ima li kakvih sankcija za ovakvo pisanje, vrijeđa ljude iz cista mira.
To su oni isti koji su pisali Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha! i to vi tolerišete :!: pa ovo je sramota u šta se pretvorio ovaj forum, u nacionalisticka vrijeđanja....niko nikad njih nije nazivao vlasima kad su za njih igrali Mackic,Šaraba, Grujić, Milošević,Todorović i ostali igraci....evo šta vi dozvoljavate i evo kako se pravi cirkus od foruma kad daš primitivcima mogucnost da nešto pišu i iznose svoje mišljenje.
Onaj piše svijetla obraza krmetnjak :oops: :oops: ljudi ginuli za taj stadion u ratu, a on se pravi majmun cccc
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 17 okt 2010, 18:32, ukupno mijenjano 2 puta.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 18:31

Elektrika je napisao/la:
Neznamo mi sta je to. Ali pitaj blekica siguran sam da on zna.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 18:31

Elektrika je napisao/la:
kao i prosli put,sta je bilo zadnjih 10 minuta utakmice,nesto ste mi sjeli i sutjeli. :mrgreen:
Sto ste cucnuli :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 okt 2010, 18:33

Elektrika je napisao/la:
Nadam se da ce opet izaci pred jug i umjesto da glumi narodnog heroja sa bakljom hrabro pokazati svoju novu trenerku.

P.S. mandrak, hajde ne budi tragican drago dijete i ne trpaj mi rijeci koje nisam rekao. Ako ne razumijes sta tu pise onda samo preskoci, neka procitaju oni koji to bolje znaju od tebe ;)

P.P.S. a boli poraz od slavije, pravo?! :lol:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 17 okt 2010, 18:36

Mandrak je napisao/la:
UPS je napisao/la:
Administracija :?: ...nacionalizam klasicni :!: ima li kakvih sankcija za ovakvo pisanje, vrijeđa ljude iz cista mira.
To su oni isti koji su pisali Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha! i to vi tolerišete :!: pa ovo je sramota u šta se pretvorio ovaj forum, u nacionalisticka vrijeđanja....niko nikad njih nije nazivao vlasima kad su za njih igrali Mackic,Šaraba, Grujić, Milošević,Todorović i ostali igraci....evo šta vi dozvoljavate i evo kako se pravi cirkus od foruma kad daš primitivcima mogucnost da nešto pišu i iznose svoje mišljenje.
Onaj piše svijetla obraza krmetnjak :oops: :oops: ljudi ginuli za taj stadion u ratu, a on se pravi majmun cccc
Sine informisi se djecace dragi,sumadinac nije uvreda ti se ljudi tako nazivaju,a koliko vidim ovdje se vrijedjaju nasi clanovi foruma i nasi igraci iz CG a samim tim vrijedjaju najvecu legendu zeljA Refika Sabanadzovica ,a gdje pise da ja stadion neciji nemogu zvati kako ja hocu samo kazem krmetnjak jesam li sta pogresno rekao ili sam mozda uvrijedio stadion,mogu ga ja nazvati i kokosinjac!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 18:37

Megamon je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:
kao i prosli put,sta je bilo zadnjih 10 minuta utakmice,nesto ste mi sjeli i sutjeli. :mrgreen:
Sto ste cucnuli :lol:
priznajem, zadnjih 10 minuta smo sutili, krvio nam je bilo, necu da lazem jeste tako bilo, ALI, prvih 80 minuta, UBILI VAS nego znas ono sto vam stoji iznad glave, sto vas nadkriva, zvuk se odbija i vraca duplo jaci u vase usi nego sto vi pjevate, zato vi mislite da ste bolji, pusti nas klip sa te utakmice i pusti vas, i vidi sam za sebe ko se vise cuje. Necu ja da postavljam jer neda administracija ali vi znate koji su to. A to za zadnjih 10 minuta to sto jest jest.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Haksss, MaroonWhite1946, robertkosar, Samba71, SAMO BORDO, sekac, ubipara i 60 gostiju.