Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Fakat nigdje da neko kaze kakva povreda,cega,sta.
Talijani javljaju da je u pitanju istegnuce falusa, sad nisam siguran koliko je to pauze
Zarathustra
dvije sedmice maxMoggi je napisao/la:Talijani javljaju da je u pitanju istegnuce falusa, sad nisam siguran koliko je to pauze
BHF
Miske01 je napisao/la:dvije sedmice maxMoggi je napisao/la:Talijani javljaju da je u pitanju istegnuce falusa, sad nisam siguran koliko je to pauze

Navuce te Moggi na tanak led.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
joj miske opet suigrac, ocekivo sam nekog drugog u mišolovki tvoj avatar vec imam prepariran na zidu
Zarathustra
-
- Kontakt:
Kad se neko pravi pametanMiske01 je napisao/la:dvije sedmice maxMoggi je napisao/la:Talijani javljaju da je u pitanju istegnuce falusa, sad nisam siguran koliko je to pauze

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
kontas da i ja trollam kad njemu i osimu odgovaramkobe24 je napisao/la:Miske01 je napisao/la:dvije sedmice maxMoggi je napisao/la:Talijani javljaju da je u pitanju istegnuce falusa, sad nisam siguran koliko je to pauze![]()
Navuce te Moggi na tanak led.

BHF
kad neko nije pametanWandelanoite je napisao/la:Kad se neko pravi pametanMiske01 je napisao/la:dvije sedmice maxMoggi je napisao/la:Talijani javljaju da je u pitanju istegnuce falusa, sad nisam siguran koliko je to pauze![]()
![]()

BHF
htio sam dupli pas da odigramo, nismo se razumjeliMoggi je napisao/la:joj miske opet suigrac, ocekivo sam nekog drugog u mišolovki tvoj avatar vec imam prepariran na zidu

BHF
ja doduse nisam skoncentrisano pratio napadMiske01 je napisao/la:htio sam dupli pas da odigramo, nismo se razumjeliMoggi je napisao/la:joj miske opet suigrac, ocekivo sam nekog drugog u mišolovki tvoj avatar vec imam prepariran na zidu

Zarathustra
Sad se jos izgrlite i izljubite
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne mogu da vjerujem da ce Dzeko ko kapiten presutit ovu sramotu koju nam pravi Vranjes posebno nakon sto mu je vecina raje oprostila prvu , pa poslije toga gruhne cetmickog vojvodu i onuce dres repke koja je opstala uprkos tim cetnickim vojvodama. zove navijace baustelcima , 20000 ljudi koji ostave sve da dodju da nabijaju i jos ih kudi ko da su oni nes napravili pogresno . Nikad nije bilo nikakvih sranja u repci do Vranjesa i ako mu prodje ovo sta to znaci za buduce generacije , al siguran sam ako ga ne odstrane sva dovra atmosfera ce bit unistena , jer ce 99 % navijaca posebno sad zato sto mu je prvi put progledano kroz prste bojkovati ili raditi sranja
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nije ni Dzeko budala da preko medija se oglasava, vjerovatno ce to interno rijesiti i dati saopstenje da su ga nadam se izbacili
BHF
vISE SAM LJUT STO SAM MISLIO DA JE PRVA KO ONO GRESKA MLADALACKA AL ON BAS CETALJ , BLATI LJUDE KOJI OSTAVE SVE DODJE IH 20000 NA TEKMU I SAD VOJVODA EJJJJJ. Ako ga ne odstrane sve ce sjebati svu atmosferu dobru , vec je naskodio atmosferi i mladim narastajima i ukupno stanju u BiH , ko da nam nije dosta politicara , nadam se da Edin znaa toMiske01 je napisao/la:Nije ni Dzeko budala da preko medija se oglasava, vjerovatno ce to interno rijesiti i dati saopstenje da su ga nadam se izbacili
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Evo palo je saopstenje savezapaulus je napisao/la:vISE SAM LJUT STO SAM MISLIO DA JE PRVA KO ONO GRESKA MLADALACKA AL ON BAS CETALJ , BLATI LJUDE KOJI OSTAVE SVE DODJE IH 20000 NA TEKMU I SAD VOJVODA EJJJJJ. Ako ga ne odstrane sve ce sjebati svu atmosferu dobru , vec je naskodio atmosferi i mladim narastajima i ukupno stanju u BiH , ko da nam nije dosta politicara , nadam se da Edin znaa toMiske01 je napisao/la:Nije ni Dzeko budala da preko medija se oglasava, vjerovatno ce to interno rijesiti i dati saopstenje da su ga nadam se izbacili
BHF
Ne da mu Amra da kaze nesto javno, jer ne zeli da se pobuni Sofija koja takodjer kad bude punoljetna ide navodno u isti tattoo studijo.
Nema potrebe da se javno oglasava. Sve jasmi ko dan. On i jos par kljucnih igraca sa duzim stazem (Pjanic, Zukanovic, Sunjic) ce rjesit to u 5 min.
Dragi Edine, kapitenu, da znaš kad se budete tuširali!
ovo je Buba Corelli, estradni umjetnik.

Ovo je Momčilo Đujić, četnik .

ovo je Buba Corelli, estradni umjetnik.

Ovo je Momčilo Đujić, četnik .