FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vi stv mislite da se A.O vraca?
Ono sto je na avazu pisalo da ce se uskoro obratit,obratit ce se da vas razuvjeri,jer on nece na Grbavicu krocit dok se neisplati kako kaze njegovih 500k. Znam sa bi.volili vidit da se vrati al to je tesko da bude realno...svakako, uskoro cete se uvjerit. To vam je 100%...ako mu isplate njegove pare i ako Miske ode,tek ce onda sjest za stol pregovarat
Ono sto je na avazu pisalo da ce se uskoro obratit,obratit ce se da vas razuvjeri,jer on nece na Grbavicu krocit dok se neisplati kako kaze njegovih 500k. Znam sa bi.volili vidit da se vrati al to je tesko da bude realno...svakako, uskoro cete se uvjerit. To vam je 100%...ako mu isplate njegove pare i ako Miske ode,tek ce onda sjest za stol pregovarat
- plavousrcu
- Kontakt:
Najdrazi nece da radi sa Ublehasom. Nisu tu pare problem. Ko bi normalan radio sa Ublehasom?
Nigdje on nece vjeruj mi, bezobrazluk klasicni. Konta da je on kupio klub.Zeljo92 je napisao/la:Nakon utakmice sa Sirokim Miske odlazi
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Apsolutno se slazem, svi spominju neke ostavke ali i ja mislim da Milimetar nikad nece sam otici i kao sto kazes takva sorta ljudi nece priznati da je nesposobna ubleha koja veze nema o vodjenju fudbalskog kluba. Pa ne bi radile bezveze ove internet brigade i botovi da Miske planira da se povuce. Uostalom tu skupstinu cine ljudi koje je on postavio...plavousrcu je napisao/la:Ublehas nece otici iz kluba milom. Ako neko ima drugacije misljenje onda ne poznaje takvu sortu ljudi. On je spreman klub unistiti, ali priznati sebi nece da je Ublehas. Sta sutnja predstavlja? Klub je unakazen i novcano i takmicarski, izgubili smo priliku da preuzmemo primat i ko dodje nakon ovog Ublehasa trebat ce mu par godina da situaciju popravi.
Dobio čovjek prvostepenu na sudu(tim se putem moralo ići),nikakve prepreke više nema.Victorious je napisao/la:Vi stv mislite da se A.O vraca?
Senad će malo razvlačiti,jer pare od Evrope trebaju u decembru da legnu,pa da vrati pozajmice,fina cifra,a nije jedini,ima još kredit za ledove,teren i da se zatvori finansijska konstrukcija istočne tribine.
Slavko,igrači isto dolaze po naplatu.
Fina svota novca,plus raštimana ekipa,koja trenutno ne vrijedi ni peza,a na to sve nikad lošiju atmosferu u i oko kluba ostavljaju nasljedniku naše divne »ustaljene procedure«,SVAKA IM ČAST na poduhvatu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- plavousrcu
- Kontakt:
On da nije Ublehas otisao bi prije Skupstine. Ne bi sa ratnicima smisljao kojekakve nadogradnje i druge gluposti. Samo je on Ublehas bez obraza i najbolja kazna ce mu biti tjeranje na Skupstini cije clanove je birao. Zivot je takav.japa je napisao/la:Apsolutno se slazem, svi spominju neke ostavke ali i ja mislim da Milimetar nikad nece sam otici i kao sto kazes takva sorta ljudi nece priznati da je nesposobna ubleha koja veze nema o vodjenju fudbalskog kluba. Pa ne bi radile bezveze ove internet brigade i botovi da Miske planira da se povuce. Uostalom tu skupstinu cine ljudi koje je on postavio...plavousrcu je napisao/la:Ublehas nece otici iz kluba milom. Ako neko ima drugacije misljenje onda ne poznaje takvu sortu ljudi. On je spreman klub unistiti, ali priznati sebi nece da je Ublehas. Sta sutnja predstavlja? Klub je unakazen i novcano i takmicarski, izgubili smo priliku da preuzmemo primat i ko dodje nakon ovog Ublehasa trebat ce mu par godina da situaciju popravi.
Ublehas je tu do nove godine i nakon nove godine on odlazi i Amar dolazi s novom upravomm citiramm se kad se to desijapa je napisao/la:Apsolutno se slazem, svi spominju neke ostavke ali i ja mislim da Milimetar nikad nece sam otici i kao sto kazes takva sorta ljudi nece priznati da je nesposobna ubleha koja veze nema o vodjenju fudbalskog kluba. Pa ne bi radile bezveze ove internet brigade i botovi da Miske planira da se povuce. Uostalom tu skupstinu cine ljudi koje je on postavio...plavousrcu je napisao/la:Ublehas nece otici iz kluba milom. Ako neko ima drugacije misljenje onda ne poznaje takvu sortu ljudi. On je spreman klub unistiti, ali priznati sebi nece da je Ublehas. Sta sutnja predstavlja? Klub je unakazen i novcano i takmicarski, izgubili smo priliku da preuzmemo primat i ko dodje nakon ovog Ublehasa trebat ce mu par godina da situaciju popravi.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Jedna i to prava armija navijaca je za ostanak Misketa, pogodite koja
Kad Miske ode na zimu a Amar dodje, bojim se da ce kapaciteti KCUS biti popunjeni do zadnjeg mjesta.

Kad Miske ode na zimu a Amar dodje, bojim se da ce kapaciteti KCUS biti popunjeni do zadnjeg mjesta.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Jeko nova uprava?Neymar11 je napisao/la:Ublehas je tu do nove godine i nakon nove godine on odlazi i Amar dolazi s novom upravomm citiramm se kad se to desi
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Strpi se muha sve u svoje vrijeme ces saznati...bice poznato ubrzoo ...Zenzoo na aparatima i ostali neprijatelji Babuke..Amar Osimm !!MocMahale444 je napisao/la:Jeko nova uprava?Neymar11 je napisao/la:Ublehas je tu do nove godine i nakon nove godine on odlazi i Amar dolazi s novom upravomm citiramm se kad se to desi
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ja se nadam da je tako i da te necu citirati jer si fulao...Neymar11 je napisao/la:Ublehas je tu do nove godine i nakon nove godine on odlazi i Amar dolazi s novom upravomm citiramm se kad se to desijapa je napisao/la:Apsolutno se slazem, svi spominju neke ostavke ali i ja mislim da Milimetar nikad nece sam otici i kao sto kazes takva sorta ljudi nece priznati da je nesposobna ubleha koja veze nema o vodjenju fudbalskog kluba. Pa ne bi radile bezveze ove internet brigade i botovi da Miske planira da se povuce. Uostalom tu skupstinu cine ljudi koje je on postavio...plavousrcu je napisao/la:Ublehas nece otici iz kluba milom. Ako neko ima drugacije misljenje onda ne poznaje takvu sortu ljudi. On je spreman klub unistiti, ali priznati sebi nece da je Ublehas. Sta sutnja predstavlja? Klub je unakazen i novcano i takmicarski, izgubili smo priliku da preuzmemo primat i ko dodje nakon ovog Ublehasa trebat ce mu par godina da situaciju popravi.
Amare, nek je sa srecom rodjenje unuke. Da vam bude ziva i zdrava 100 godina. A ti si mogao svratiti malo na Grbavicu 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Amar dolazi vjerovatno, nije jos to sigurno.
Mismovicevu sudbinu ce odluciti skupstina, al posto ce se novi trener ( Amar ) postavljati prije skupstine, tada ce pogotovo ostanak ove uprave biti siguran, a mislim da bi svakako ostali.
U nove pobjede, zajedno!
Mismovicevu sudbinu ce odluciti skupstina, al posto ce se novi trener ( Amar ) postavljati prije skupstine, tada ce pogotovo ostanak ove uprave biti siguran, a mislim da bi svakako ostali.
U nove pobjede, zajedno!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ublehas ima plan imenovati novog trenera i jos vise osramotiti klub. Ako moze vise. Imenovat ce trenera, na Skupstini ce biti najuren ko pasce i onda ce novi Upravni odbor imenovati novog trenera. Moze li neko zaustaviti Ublehasa u narusavanju ugleda kluba?
Nema potreba za sekiranjem. Nece doci do brukanja tj. Ostat ce ova uprava i trenee koji ce biti izabran naredne sedmice. Nemoj se nervirati, vjeruj mi.plavousrcu je napisao/la:Ublehas ima plan imenovati novog trenera i jos vise osramotiti klub. Ako moze vise. Imenovat ce trenera, na Skupstini ce biti najuren ko pasce i onda ce novi Upravni odbor imenovati novog trenera. Moze li neko zaustaviti Ublehasa u narusavanju ugleda kluba?
Idemo zajedno svi, Željo nas treba!
Ove naše stručnjake koje god tuzio uzeo im je lovu, stvarno su vrhunski pravnici. Vrijeme da se vrate pare Amaru 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Stvarno neznam ko bi osim Amara mogao bit novi trener.Daj bože da se on vrati imam loš osjećaj u vezi toga.I još jednom molim Boga da to bude Amar a ne neki likovi iz Srbije,Crne Gore,Slovenije koji nemaju pojma o klubu.Neko davno spomenu da bi volio vidit Dudića na klupi samo Amar ako hocemo nesto napravit konkretno.Čestitam Ivici i Amaru na rođenju unuke i praunuke.
P.S Ako bogda mala gledaćeš dedu na klupi kako crpi momke za borbu za plavi dres.Živio nam Osim dragi
P.S Ako bogda mala gledaćeš dedu na klupi kako crpi momke za borbu za plavi dres.Živio nam Osim dragi

Sve znam nista ne znam.