FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Victorious
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Victorious » 28 nov 2018, 11:48

Vi stv mislite da se A.O vraca?
Ono sto je na avazu pisalo da ce se uskoro obratit,obratit ce se da vas razuvjeri,jer on nece na Grbavicu krocit dok se neisplati kako kaze njegovih 500k. Znam sa bi.volili vidit da se vrati al to je tesko da bude realno...svakako, uskoro cete se uvjerit. To vam je 100%...ako mu isplate njegove pare i ako Miske ode,tek ce onda sjest za stol pregovarat

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 nov 2018, 11:58

Najdrazi nece da radi sa Ublehasom. Nisu tu pare problem. Ko bi normalan radio sa Ublehasom?

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 nov 2018, 13:42

Zeljo92 je napisao/la:Nakon utakmice sa Sirokim Miske odlazi :opaopa:
Nigdje on nece vjeruj mi, bezobrazluk klasicni. Konta da je on kupio klub.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 28 nov 2018, 14:12

plavousrcu je napisao/la:Ublehas nece otici iz kluba milom. Ako neko ima drugacije misljenje onda ne poznaje takvu sortu ljudi. On je spreman klub unistiti, ali priznati sebi nece da je Ublehas. Sta sutnja predstavlja? Klub je unakazen i novcano i takmicarski, izgubili smo priliku da preuzmemo primat i ko dodje nakon ovog Ublehasa trebat ce mu par godina da situaciju popravi.
Apsolutno se slazem, svi spominju neke ostavke ali i ja mislim da Milimetar nikad nece sam otici i kao sto kazes takva sorta ljudi nece priznati da je nesposobna ubleha koja veze nema o vodjenju fudbalskog kluba. Pa ne bi radile bezveze ove internet brigade i botovi da Miske planira da se povuce. Uostalom tu skupstinu cine ljudi koje je on postavio...

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 nov 2018, 14:13

Victorious je napisao/la:Vi stv mislite da se A.O vraca?
Ono sto je na avazu pisalo da ce se uskoro obratit,obratit ce se da vas razuvjeri,jer on nece na Grbavicu krocit dok se neisplati kako kaze njegovih 500k. Znam sa bi.volili vidit da se vrati al to je tesko da bude realno...svakako, uskoro cete se uvjerit. To vam je 100%...ako mu isplate njegove pare i ako Miske ode,tek ce onda sjest za stol pregovarat
Dobio čovjek prvostepenu na sudu(tim se putem moralo ići),nikakve prepreke više nema.
Senad će malo razvlačiti,jer pare od Evrope trebaju u decembru da legnu,pa da vrati pozajmice,fina cifra,a nije jedini,ima još kredit za ledove,teren i da se zatvori finansijska konstrukcija istočne tribine.
Slavko,igrači isto dolaze po naplatu.
Fina svota novca,plus raštimana ekipa,koja trenutno ne vrijedi ni peza,a na to sve nikad lošiju atmosferu u i oko kluba ostavljaju nasljedniku naše divne »ustaljene procedure«,SVAKA IM ČAST na poduhvatu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 nov 2018, 14:47

japa je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Ublehas nece otici iz kluba milom. Ako neko ima drugacije misljenje onda ne poznaje takvu sortu ljudi. On je spreman klub unistiti, ali priznati sebi nece da je Ublehas. Sta sutnja predstavlja? Klub je unakazen i novcano i takmicarski, izgubili smo priliku da preuzmemo primat i ko dodje nakon ovog Ublehasa trebat ce mu par godina da situaciju popravi.
Apsolutno se slazem, svi spominju neke ostavke ali i ja mislim da Milimetar nikad nece sam otici i kao sto kazes takva sorta ljudi nece priznati da je nesposobna ubleha koja veze nema o vodjenju fudbalskog kluba. Pa ne bi radile bezveze ove internet brigade i botovi da Miske planira da se povuce. Uostalom tu skupstinu cine ljudi koje je on postavio...
On da nije Ublehas otisao bi prije Skupstine. Ne bi sa ratnicima smisljao kojekakve nadogradnje i druge gluposti. Samo je on Ublehas bez obraza i najbolja kazna ce mu biti tjeranje na Skupstini cije clanove je birao. Zivot je takav.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 nov 2018, 14:55

Miske odlazi

Ne zaslužujemo te!

:rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 28 nov 2018, 15:00

japa je napisao/la:
Ublehas je tu do nove godine i nakon nove godine on odlazi i Amar dolazi s novom upravomm citiramm se kad se to desi
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 28 nov 2018, 15:02

Jedna i to prava armija navijaca je za ostanak Misketa, pogodite koja :hmmmm:

Kad Miske ode na zimu a Amar dodje, bojim se da ce kapaciteti KCUS biti popunjeni do zadnjeg mjesta.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2018, 15:03

Neymar11 je napisao/la:Ublehas je tu do nove godine i nakon nove godine on odlazi i Amar dolazi s novom upravomm citiramm se kad se to desi
Jeko nova uprava?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 28 nov 2018, 15:07

MocMahale444 je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:Ublehas je tu do nove godine i nakon nove godine on odlazi i Amar dolazi s novom upravomm citiramm se kad se to desi
Jeko nova uprava?
Strpi se muha sve u svoje vrijeme ces saznati...bice poznato ubrzoo ...Zenzoo na aparatima i ostali neprijatelji Babuke..Amar Osimm !!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 28 nov 2018, 15:31

Neymar11 je napisao/la:
japa je napisao/la:
Ublehas je tu do nove godine i nakon nove godine on odlazi i Amar dolazi s novom upravomm citiramm se kad se to desi
Ja se nadam da je tako i da te necu citirati jer si fulao...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 nov 2018, 17:19

Amare, nek je sa srecom rodjenje unuke. Da vam bude ziva i zdrava 100 godina. A ti si mogao svratiti malo na Grbavicu :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 28 nov 2018, 18:33

Amar dolazi vjerovatno, nije jos to sigurno.
Mismovicevu sudbinu ce odluciti skupstina, al posto ce se novi trener ( Amar ) postavljati prije skupstine, tada ce pogotovo ostanak ove uprave biti siguran, a mislim da bi svakako ostali.

U nove pobjede, zajedno!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 nov 2018, 19:35

Ublehas ima plan imenovati novog trenera i jos vise osramotiti klub. Ako moze vise. Imenovat ce trenera, na Skupstini ce biti najuren ko pasce i onda ce novi Upravni odbor imenovati novog trenera. Moze li neko zaustaviti Ublehasa u narusavanju ugleda kluba?

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 28 nov 2018, 19:52

plavousrcu je napisao/la:Ublehas ima plan imenovati novog trenera i jos vise osramotiti klub. Ako moze vise. Imenovat ce trenera, na Skupstini ce biti najuren ko pasce i onda ce novi Upravni odbor imenovati novog trenera. Moze li neko zaustaviti Ublehasa u narusavanju ugleda kluba?
Nema potreba za sekiranjem. Nece doci do brukanja tj. Ostat ce ova uprava i trenee koji ce biti izabran naredne sedmice. Nemoj se nervirati, vjeruj mi.
Idemo zajedno svi, Željo nas treba!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 nov 2018, 21:51

Ove naše stručnjake koje god tuzio uzeo im je lovu, stvarno su vrhunski pravnici. Vrijeme da se vrate pare Amaru ;)

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 28 nov 2018, 23:04

Stvarno neznam ko bi osim Amara mogao bit novi trener.Daj bože da se on vrati imam loš osjećaj u vezi toga.I još jednom molim Boga da to bude Amar a ne neki likovi iz Srbije,Crne Gore,Slovenije koji nemaju pojma o klubu.Neko davno spomenu da bi volio vidit Dudića na klupi samo Amar ako hocemo nesto napravit konkretno.Čestitam Ivici i Amaru na rođenju unuke i praunuke.
P.S Ako bogda mala gledaćeš dedu na klupi kako crpi momke za borbu za plavi dres.Živio nam Osim dragi :pray:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 nov 2018, 23:21

Uprava ostaje, od Amara nema nista. ;) ♈

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 nov 2018, 23:41

Sve znam nista ne znam.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, Ejnur, Hrasno15, Levin i 51 gost.