FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako je igrao Omar Baljić ? Jeste da je bio desetak minuta i da nije nešto mogao napraviti, ali me zanima. Slabo se o njemu zna, nisam ni znao da je potpisao ugovor s nama. Čim je dobio šansu prije Pehilja i Nikolića, mora da valja, uzeći u obzir da za ovu dvojicu govore da su talentovani...
- Megamon
- Kontakt:
jos ako vas borac mlatne 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
furka? joj hebem ti te pitarske isfurane fazone: furka spica itd. pa vama je klub samo to FURKA! i nista vise. vi navijate za sarajevo zbog furke. Mogu se kladit u sta oces da nikad u zivotu svom nisi osjetio istinsku LJUBAV prema klubu, cak sta vise ti i neznas sta to znaci ali nema veze naucicesUPS je napisao/la:plava_pruga je napisao/la:GRAHAHAHAHAHAHHAHAHAH CUJ KAD AMAR USPIJE POBJEDIT SARAJEVO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, VIDI SE DA PRATIS NJANJE OD PROSLE SEZONE, PLACEM!UPS je napisao/la:otrese vas slavija ko sline pa vi pricajte sta hocete a amar kad uspije pobjediti sarajevo nek se javi
kokuzi
Napadaci FUJ! 232644323213 100%nih prilika, dobre akcije ali završnica loša, ali ja znam da ce jedan Zajko, da s.**** capajebo, i da spusti te crnogorce na zemlju!
ŽELJEZNIČAR LEEEEEEEEEE!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo vam je nova furka? Da znam, da se nasmijem

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
-
- Kontakt:
Pobjede sve i poraze, mi sa Tobom prošli smo !
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
ma hoće onako natenaneMegamon je napisao/la:jos ako vas borac mlatne

Srbijanci nas da spuste na zemlju? Ma daj.plava_pruga je napisao/la:GRAHAHAHAHAHAHHAHAHAH CUJ KAD AMAR USPIJE POBJEDIT SARAJEVO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, VIDI SE DA PRATIS NJANJE OD PROSLE SEZONE, PLACEM!UPS je napisao/la:otrese vas slavija ko sline pa vi pricajte sta hocete a amar kad uspije pobjediti sarajevo nek se javi
kokuzi
Napadaci FUJ! 232644323213 100%nih prilika, dobre akcije ali završnica loša, ali ja znam da ce jedan Zajko, da s.**** capajebo, i da spusti te crnogorce na zemlju!
ŽELJEZNIČAR LEEEEEEEEEE!
P.S.
Mislio sam da ovo danas uzimate.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma od ove tekme nisam puno ocekivo mislim da sam i znao da ce bit zijan,eh sad idu dvije tekme pred punim stadionom to ce da godi i igracima i navijacima svima od iduci tekmi ocekujem da budu neka inekcija za ekipu i da uzmemo borac i sarajevo i krenemo jos jace

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
hehehheheheh da da srbijanci.prigoda je napisao/la:Srbijanci nas da spuste na zemlju? Ma daj.plava_pruga je napisao/la:GRAHAHAHAHAHAHHAHAHAH CUJ KAD AMAR USPIJE POBJEDIT SARAJEVO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA, VIDI SE DA PRATIS NJANJE OD PROSLE SEZONE, PLACEM!UPS je napisao/la:otrese vas slavija ko sline pa vi pricajte sta hocete a amar kad uspije pobjediti sarajevo nek se javi
kokuzi
ŽELJEZNIČAR LEEEEEEEEEE!
P.S.
Mislio sam da ovo danas uzimate.
Al dobro šalu na stranu, iskreno neznam šta da očekujem na derbyju, svasta moze da se desi. Na toj utakmici se nikad nista nezna. Ako cemo po trenutnoj formi, ni vi ni mi nismo nesto narocito, poprilicno izjednacene snage ako mene pitate. Bit ce to velika utakmica i veliki spektakl, ja se nadam. I da damo zajedno zadacu ostalim navijacima i klubovima kako se igra utakmica i kako se navija. Dobrodosli vi nama na nasu Grbavicu iduce nedjelje, samo nam bodove nedirajte

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- KB-TM87
- Kontakt:
Po meni ne toliko bitna utakmica, jer da smo uzeli bod to bi sve bilo elhamdulila, iako je Slavija igrala katastrofalno. Iz prve ruke sam dobio informaciju da su trebali dobiti oni i crvenih pogotov nakon starta nad Mirsom, ali šta je tu je. Nisam nezadovoljan, a ovi što jedva čekaju loše rezultate šampiona, poručio bi da se malo ohlade jer će im svakako biti potrebno da budu hladni nakon sljedeće nedelje.
Borac pada na Dolini.
Željo šampion !
Borac pada na Dolini.
Željo šampion !

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
"Prije svega zahvaljujem se Slaviji na dobrom dočeku. Teren je bio izuzetno težak za igru i to je uticalo na igrače. Mislim da smo stvorili mnogo više šansi od Slavije, ali nismo uspjeli iskoristiti i ostaje nam veliki žal zbog ovog poraza", rekao je nakon susreta trener sarajevskih plavih Amar Osim.
Kako je moguće da Slavija kršeći pravilnik Saveza odstrani navijače Želje sa tribina(zobg čega i zijanimo), a da niko od naših klupskih zvaničnika nikako ne reaguje?
Još im se prije svega treba i zahvaliti???

Kako je moguće da Slavija kršeći pravilnik Saveza odstrani navijače Želje sa tribina(zobg čega i zijanimo), a da niko od naših klupskih zvaničnika nikako ne reaguje?

- Megamon
- Kontakt:
Ironija od strane Amara,tako treba im podbosti,cuj ogranicenje gledaoca a i poskupljene karataNormalan je napisao/la:"Prije svega zahvaljujem se Slaviji na dobrom dočeku. Teren je bio izuzetno težak za igru i to je uticalo na igrače. Mislim da smo stvorili mnogo više šansi od Slavije, ali nismo uspjeli iskoristiti i ostaje nam veliki žal zbog ovog poraza", rekao je nakon susreta trener sarajevskih plavih Amar Osim.
Kako je moguće da Slavija kršeći pravilnik Saveza odstrani navijače Želje sa tribina(zobg čega i zijanimo), a da niko od naših klupskih zvaničnika nikako ne reaguje?Još im se prije svega treba i zahvaliti???
![]()

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
hajde ne kukajte više...isto dječurlija.
Dobro su dočekan igrači, ovo s navijačima je druga stvar i mi smo sami donijeli odluku o neodlasku i šup*cima pokazali da ne mogu s nama kako hoće.
Izgubili, **** ga. Fulili previše šansi i to je to. Bice bolje.
Dobro su dočekan igrači, ovo s navijačima je druga stvar i mi smo sami donijeli odluku o neodlasku i šup*cima pokazali da ne mogu s nama kako hoće.
Izgubili, **** ga. Fulili previše šansi i to je to. Bice bolje.
Megamon, neću da se svađam s tobom, al ove seljačke fazone treba iskorijeniti. Neko je već postavljao pravila o organizovanju utakmica gdje piše da za tribine iste kvalitete trebaju da budu iste cijene.Megamon je napisao/la:Ironija od strane Amara,tako treba im podbosti,cuj ogranicenje gledaoca a i poskupljene karataNormalan je napisao/la:"Prije svega zahvaljujem se Slaviji na dobrom dočeku. Teren je bio izuzetno težak za igru i to je uticalo na igrače. Mislim da smo stvorili mnogo više šansi od Slavije, ali nismo uspjeli iskoristiti i ostaje nam veliki žal zbog ovog poraza", rekao je nakon susreta trener sarajevskih plavih Amar Osim.
Kako je moguće da Slavija kršeći pravilnik Saveza odstrani navijače Želje sa tribina(zobg čega i zijanimo), a da niko od naših klupskih zvaničnika nikako ne reaguje?Još im se prije svega treba i zahvaliti???
![]()
Jedino je kod nas normalno da se ograničava broj gledalaca, pa je i normalno da Slavija kao i Olimpic mole Boga da bude što manje gledalaca. Svugdje u normalnom svijetu se klubovi bore da bude što više gledalaca, kako na stadionu tako i ispred TVa. Pa ti sad budi ingeniozno pametan pa skontaj zašto?
Nad'o sam se potajno da izborimo nekakvih 0:0 jer go znam da nema ko dati.
Ništa, idemo dalje. Kako dobiti Borca nemam pojma. Možda na penale.
Kako s pitarima opet pojma nemam. Po snazi su tu negdje s Čelikom, a vidjelo smo kakva je drama bila s njim.
Ostaje nam da odigramo borbeno i hrabro pa možda bude kakve nafake.
Ništa, idemo dalje. Kako dobiti Borca nemam pojma. Možda na penale.
Kako s pitarima opet pojma nemam. Po snazi su tu negdje s Čelikom, a vidjelo smo kakva je drama bila s njim.
Ostaje nam da odigramo borbeno i hrabro pa možda bude kakve nafake.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Bravo! Levati MORAJU dati cijelu tribinu i to po istim cijenama kao i za domaće navijače! MORAJU! Ali evo, nisu to uradili, nismo mogli gledati utakmicu i još smo ispušili. Pojeo vuk magarca? Zna li iko makar teoretski zašto se niko iz našeg kluba nije pozvao na Pravilnik o bezbjednosti?fczeljo je napisao/la:ove seljačke fazone treba iskorijeniti. Neko je već postavljao pravila o organizovanju utakmica gdje piše da za tribine iste kvalitete trebaju da budu iste cijene.
Jedino je kod nas normalno da se ograničava broj gledalaca, pa je i normalno da Slavija kao i Olimpic mole Boga da bude što manje gledalaca. Svugdje u normalnom svijetu se klubovi bore da bude što više gledalaca, kako na stadionu tako i ispred TVa. Pa ti sad budi ingeniozno pametan pa skontaj zašto?

Ma nema frke, samo šutiti, pa neka nam ovo radi ko stigne... A mi ćemo bojktovati. JUPI!
Zadnja izmjena: Normalan, dana/u 17 okt 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nisi skontao, covjek nije nista uvrijedljivo rekao, cak sto vise, slaze se osimovom ironicnom izjavom...fczeljo je napisao/la: Megamon, neću da se svađam s tobom, al ove seljačke fazone treba iskorijeniti. Neko je već postavljao pravila o organizovanju utakmica gdje piše da za tribine iste kvalitete trebaju da budu iste cijene.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ma kakva ironija, grade dobre odnose, dodvoravaju se. A to što nisu ispoštovana osnovna pravila Saveza kako bismo moglo bodriti svoj klub, to ništa.Gigant je napisao/la:Nisi skontao, covjek nije nista uvrijedljivo rekao, cak sto vise, slaze se osimovom ironicnom izjavom...fczeljo je napisao/la: Megamon, neću da se svađam s tobom, al ove seljačke fazone treba iskorijeniti. Neko je već postavljao pravila o organizovanju utakmica gdje piše da za tribine iste kvalitete trebaju da budu iste cijene.

Evo sad s tekme.. bili smo medju njihovim nas jedno 15 i ono ofirno smo navijali,ljudi nas provalili ali niko nam nije rekao ruznu rijec.Nemogu da vjerujem kako smo bezze izgubili i roWi bi se n.a.j.e.b.a.o mame pa lazo je za njega ibrahimovic.Taj duela dobio nije jos je uspio promasiti mrtvi zicer sa 5 metara u prvom.
Utakmica je bila fer sto me iznenadilo,u drugom samo je postajao Zeljo na terenu medjutim kad ne zabijemo zicere...kazna je dosla isto kao u Travniku,ko je bio zna kako smo ga primili.Najbolju priliku za nas u drugom promasio Mirso Beslija.Nije nam sudjen cist penal kada su regoje i golman slomili Viscu bilo je u 16 najmanje 2 metra medjutim sudija izvlaci van 16 i Visca pogadja zivi zid nakon puno natezanja oko faula.Sudjenje korektno kako zna biti ovo je bilo ok.
Najsmjesnija scena na utakmici kada je Amar poludio zbog Stanici koji je bio najgori na terenu osim naravno Rovcanina...klocu jedan i ja mogu tako igrati to par puta mu je govorio...ja oplako
Ono sto me je iznenadilo je to,kad je izlazio Beslija dobio je ogroman aplauz neznam kojim povodom.Debitovao je Omar Baljic i za cudo nosio Lazin dres sa brojem 28 sasmo je bilo prekrizeno ime njegovo.
Utakmica je bila fer sto me iznenadilo,u drugom samo je postajao Zeljo na terenu medjutim kad ne zabijemo zicere...kazna je dosla isto kao u Travniku,ko je bio zna kako smo ga primili.Najbolju priliku za nas u drugom promasio Mirso Beslija.Nije nam sudjen cist penal kada su regoje i golman slomili Viscu bilo je u 16 najmanje 2 metra medjutim sudija izvlaci van 16 i Visca pogadja zivi zid nakon puno natezanja oko faula.Sudjenje korektno kako zna biti ovo je bilo ok.
Najsmjesnija scena na utakmici kada je Amar poludio zbog Stanici koji je bio najgori na terenu osim naravno Rovcanina...klocu jedan i ja mogu tako igrati to par puta mu je govorio...ja oplako

Ono sto me je iznenadilo je to,kad je izlazio Beslija dobio je ogroman aplauz neznam kojim povodom.Debitovao je Omar Baljic i za cudo nosio Lazin dres sa brojem 28 sasmo je bilo prekrizeno ime njegovo.
1921-2011
Promašili smo svoje šanse i naravno da ce biti kazna za to, to je nepisano fudbalsko pravilo jbg.
Zasluženo zijan i gotovo...ali što se tice organizacije i karata, kad oni budu dolazili ograniciti ima broj karata na 20 (pošto ih svakako dolazi 50 tak) i udariti cijenu 20 KM....pošteno, pa ko koga zayebe.
Zasluženo zijan i gotovo...ali što se tice organizacije i karata, kad oni budu dolazili ograniciti ima broj karata na 20 (pošto ih svakako dolazi 50 tak) i udariti cijenu 20 KM....pošteno, pa ko koga zayebe.
-
- Kontakt:
lazin broj je 29 ja msm...Esii TM87 je napisao/la:Evo sad s tekme.. bili smo medju njihovim nas jedno 15 i ono ofirno smo navijali,ljudi nas provalili ali niko nam nije rekao ruznu rijec.Nemogu da vjerujem kako smo bezze izgubili i roWi bi se n.a.j.e.b.a.o mame pa lazo je za njega ibrahimovic.Taj duela dobio nije jos je uspio promasiti mrtvi zicer sa 5 metara u prvom.
Najsmjesnija scena na utakmici kada je Amar poludio zbog Stanici koji je bio najgori na terenu osim naravno Rovcanina...klocu jedan i ja mogu tako igrati to par puta mu je govorio...ja oplako![]()
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, avalPacidoroP, Blackwargreymon, Cwirek, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, kontra, MrAmarOsim, MrkiMedo, MSOZ101, Napaceni87, Proximic, Redfire16, seha77, ZeljeznicarUberAlles i 187 gostiju.