Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Ja mislio Polo 1.9 tdi puno trosi ljudi voze benzin 3.5 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa manje moj kamion troši, a jos pravi pare
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Isto, ja vec poceo trazit da ne curi dje gorivosemcho je napisao/la:Ja mislio Polo 1.9 tdi puno trosi ljudi voze benzin 3.5
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Polo i trosi previse s obzirom kakvo je auto 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ona predzadnja serija je top, benzinci 1.2, prosjek 5-5.3l.harden je napisao/la:Polo i trosi previse s obzirom kakvo je auto
Fino auto, mlado...
Mia San Mia
Ovo je auto

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
otimanje para kompleksašimaBrokula je napisao/la:Ovo je auto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bugati je proizvod VW grupacije, ogromne vrijednosti i svega ih par stotina ugleda svjetlo dana u odredjenim vremenskim intervalima.
Proizvodnja pomenutog nosi strasne troskove, bilo materijala il glede radne snage/ struke.
Dovoljno je naglasiti da motor modela sa slike ima nekih 1500 konja uz 4 turbine, gdje se svaka pali na odredjenom broju obrtaja. Sam servis kosta bogaoca, a ovo vozilo trazi nevjerovatno ispeglane staze.
Msm da je rijec o 2 miliona, glede pocetne vr.
Cak i da sam milijarder, prije bih birao jednog Bentlya Kontinental, Mustagna, Dodge Chargera, Merca G, BMW-a...
Ono, nepotrebno trosenje novca na 1500 konja te brzinu od preko 400 km/h, tj. snagu koju neces ni 70 % iskoristit, al i za to trebas biti profesionalni vozac te haman imati zaustavni padobran. Tu i seci klecaju koljena.
Po mom misljenju, striktno ogranicen na mali broj ljudi uz prekomjerni luksuz. O ukusima ne treba al radije bih uzeo Beechcraft Super King Air, koje dodje blizu te vrijednosti. Cak za manje novca, mos dobiti skoro pa priblizan kvalitet sem pomenute brzine. Npr. prefinjenost jednog Bentlya (maestralni rucni rad) tesko ko moze nadmasiti. Onda, znamo sta je Ferrari, a isti kosta znatno nize...
Proizvodnja pomenutog nosi strasne troskove, bilo materijala il glede radne snage/ struke.
Dovoljno je naglasiti da motor modela sa slike ima nekih 1500 konja uz 4 turbine, gdje se svaka pali na odredjenom broju obrtaja. Sam servis kosta bogaoca, a ovo vozilo trazi nevjerovatno ispeglane staze.
Msm da je rijec o 2 miliona, glede pocetne vr.
Cak i da sam milijarder, prije bih birao jednog Bentlya Kontinental, Mustagna, Dodge Chargera, Merca G, BMW-a...
Ono, nepotrebno trosenje novca na 1500 konja te brzinu od preko 400 km/h, tj. snagu koju neces ni 70 % iskoristit, al i za to trebas biti profesionalni vozac te haman imati zaustavni padobran. Tu i seci klecaju koljena.
Po mom misljenju, striktno ogranicen na mali broj ljudi uz prekomjerni luksuz. O ukusima ne treba al radije bih uzeo Beechcraft Super King Air, koje dodje blizu te vrijednosti. Cak za manje novca, mos dobiti skoro pa priblizan kvalitet sem pomenute brzine. Npr. prefinjenost jednog Bentlya (maestralni rucni rad) tesko ko moze nadmasiti. Onda, znamo sta je Ferrari, a isti kosta znatno nize...
A smooth sea never made a skilled sailor.
Nemoj mi na Polaharden je napisao/la:Polo i trosi previse s obzirom kakvo je auto
Za Polo Classic nije previse, a sto se tice dizajna, ova Polo recimo poslije 2011, jedno od najljepsih VW-ih auta ikad, poslije Arteona odma
- Centre forward
- Kontakt:
Nisi ti haman nikad vidio Corrada, a kamoli voz'o. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Vozao sam Golf 2 GTI, Corrada nikada, jest dobar nema sta, shvatio si preozbiljno da je Polo odma poslije ArteonaCentre forward je napisao/la:Nisi ti haman nikad vidio Corrada, a kamoli voz'o.
Bugattija kupi onaj koga boli qurac za lovu, bitno da se nadje.
Evo kolega kupuje autic do 10.000, mozda malo preko, tacnije frajer ima Peugeota 407, fin auto, dao bi ga u zamjenu ili prodao, ako je ko zainteresovan, auto je stvarno fin, evo Asterikse, sta predlazes za jedno 10-12k, osim Octavie i Audi A3. Znaci ganja se vise ovako porodican auto...
Gdje bi se u KS moglo potraziti spojler za Polo Classic, krovni ili gepek???
(trazio sam po piku)
(trazio sam po piku)
Jedno pitanje..sad u ovim hladnim danima na prvo jutarnje paljenje, par minuta se cuje u radu kao neki zvuk metala, ne znam kako da opisem..jel neka remenica u pitanju il sta vec
Golf 5, Mercedes C 200 2.2, C 220, Passat 6 1.9 itd.semcho je napisao/la:Evo kolega kupuje autic do 10.000, mozda malo preko, tacnije frajer ima Peugeota 407, fin auto, dao bi ga u zamjenu ili prodao, ako je ko zainteresovan, auto je stvarno fin, evo Asterikse, sta predlazes za jedno 10-12k, osim Octavie i Audi A3. Znaci ganja se vise ovako porodican auto...
Znaci ovdje ti filtriram izdrzljive motore vece kubikaze, tj. ne ispod one 1900 cm3.
Ak zelis nest novije, downsizing a za grada, imas Corsu 1.3 cdti, Fijatov CR motor itd.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- majestic24
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Ako nisi neki gazda onda se okani ćoravog posla, čuj 3.5 benziin.
BMW E92 335I xd 309 HP Innsbruck-Bosna prosjecna potrosns 9,7 l
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sjajno al' kad ti npr 80% vožnje sačinjava grad a u gradu povuče 15 minimalno, osim ako ne živiš u Varešu gdje u čitavom gradu ima dva semofora.Onda ćeš dobro promisliti za motorima veće kubikaže.majestic24 je napisao/la:Saurman je napisao/la:Ako nisi neki gazda onda se okani ćoravog posla, čuj 3.5 benziin.
BMW E92 335I xd 309 HP Innsbruck-Bosna prosjecna potrosns 9,7 l
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Citroen C5 2.0 HDIsemcho je napisao/la:Evo kolega kupuje autic do 10.000, mozda malo preko, tacnije frajer ima Peugeota 407, fin auto, dao bi ga u zamjenu ili prodao, ako je ko zainteresovan, auto je stvarno fin, evo Asterikse, sta predlazes za jedno 10-12k, osim Octavie i Audi A3. Znaci ganja se vise ovako porodican auto...
Daj mi link te 407 u pp
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ko te je slag'o da imamo i ta dva semafora?Saurman je napisao/la: Sjajno al' kad ti npr 80% vožnje sačinjava grad a u gradu povuče 15 minimalno, osim ako ne živiš u Varešu gdje u čitavom gradu ima dva semofora.Onda ćeš dobro promisliti za motorima veće kubikaže.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, VensanKasel, Wilshere10 i 18 gostiju.