Imal i jedan vas kiks da vam neko nije kriv iz saveza i SudijaAndroid je napisao/la:Peljto nabijem te na onu stvar, i sve koji su donijeli odluku da se igra po ovome

Imal i jedan vas kiks da vam neko nije kriv iz saveza i SudijaAndroid je napisao/la:Peljto nabijem te na onu stvar, i sve koji su donijeli odluku da se igra po ovome
Pa ja, sta ce oni bit krivi, njima su ovi uvjeti normalni...HeraklitMracni je napisao/la:Imal i jedan vas kiks da vam neko nije kriv iz saveza i SudijaAndroid je napisao/la:Peljto nabijem te na onu stvar, i sve koji su donijeli odluku da se igra po ovome
Bilo je i gori terena pa se igralo , nekad ovo pomogne , al vecinom boljim ekipama odmogne , kao nama u Gabeli , malo se zezam al sta ces , valjda i vi travnjak promijenite kao sto trebaju mnogi ..sb1996 je napisao/la:Pa ja, sta ce oni bit krivi, njima su ovi uvjeti normalni...HeraklitMracni je napisao/la:Imal i jedan vas kiks da vam neko nije kriv iz saveza i SudijaAndroid je napisao/la:Peljto nabijem te na onu stvar, i sve koji su donijeli odluku da se igra po ovome
Ucinilo mi se da je cisto zaleđe bilo,al treba snimku pogledat.siroki1991 je napisao/la:Teren nemoguc za igru, ne znam zasto se ovo nije odgodilo, radimo sami protiv sebe... na borbu se igracima ne moze nista prigovoriti... u jednom navratu nas zaustavila lokva u drugom stativa... jel netko vidio ono zaledje kod ponistenog pogotka?
A šta je tek Grbavica baza bez porazaAndroid je napisao/la:Pecara nekad neosvojiva tvrdjava, danas uzima bodove tko stigne
Na Dinu sam više navikao da pola utakmica neigra što zbog kartona što zbog ozljeda. Ćorluka se vraćapenke je napisao/la:Radi onog starta iz 4-5min kad je Dino uklizao a kontakta nije bilo dobio je zuti karton i to mu je treci propusta Grbavicu
since1948 je napisao/la:Ucinilo mi se da je cisto zaleđe bilo,al treba snimku pogledat.siroki1991 je napisao/la:Teren nemoguc za igru, ne znam zasto se ovo nije odgodilo, radimo sami protiv sebe... na borbu se igracima ne moze nista prigovoriti... u jednom navratu nas zaustavila lokva u drugom stativa... jel netko vidio ono zaledje kod ponistenog pogotka?
@hlive opet izdominirao
Ajmo!volimsiroki je napisao/la:Da krenemo s naklapanjima o pojacanjima?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Balorda, bordobijeli, bordocrveni, Burberry46, Combattente87, Fudo, fukara87, Grk1234, JackW, jurisicduska, Maestro^^, MikiPirs, Necto, Nikica052, Resolute, rishovski, seha77, supervizor, svrakino1921, ultrazonfa, ZaZelju, zemuntrg, Zigazaga i 227 gostiju.