u tom slučaju treba potpisati ugovor sa Michael Jordan brendom ko PSGrope11 je napisao/la:Nije fazon kakav će dres neko napraviti, fazon je ko će ponuditi bolji ugovor i više novca.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Buduci da znam da se bavis dizajnom bar od tebe ocekujem da znas neke stvari. U stanju su da naprave xxxxxx razlicitih dizajn opcija, ne radi to jedan dizajner imaju ljudi citave timove. Razlog zasto imaju iste dresove a samo druge boje su radi prepoznatljivosti brenda ne samo po logou koji za vrijeme utakmice i ne mozes vidjeti puno nego da pri samom pogledu na dres znas ko je proizvodjac.JavierBosnia je napisao/la:Svi danas nose dres nekog sablona neke kolekcije koje se prilagode bojama kluba ili reprezentacije. Nisu oni u stanju izmisliti svake godine neki novi dizajn za svjetske klubove, a ne i za nas. S vremena na vrijeme kad im je ćejf oni izbaci neki bas unikatan, do sad nevidjen dres za neku repku ili klub.rope11 je napisao/la:ne mora staviti ćevap ili stećak na dres, ali može se čisto nabaciti neki detaljčić koji će ga razlikovati od generičkog dresa kojeg izvuku iz skladišta.
ovaj bijeli nosimo mi, lester, olympiacos i boga ti pitaj koliko još njih
Razlog zasto mi dobijemo genericke jest prije svega sto nikog u savezu to ne zanima niti imaju nekog pojma o marketingu. Njima je bitna samo lova.
Sto se tice ljiljana znamo svi dobro da nema sanse ali kad vec mastamo onda bih rado ovako da bude.
- akisarajevo92
- Kontakt:
vidim brate da si se potpiso al nisi moro, nece dalje od ove teme
Zarathustra
bravooo za dresove
Moggi je napisao/la:vidim brate da si se potpiso al nisi moro, nece dalje od ove teme

ovoliko zvijezda nisam vidio otkako me jednom ćumurka pogodila u glavu
tuzice te
tuzice te
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 26 nov 2018, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra
kada smo imali dres koji imalo predstavljao nasu zemlju?
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Moggi je napisao/la:ovoliko zvijezda nisam vidio otkako me jednom ćumurka pogodila u glavu
tuzice te

Nisi u pravu

zvijezde ni na nasoj zastavi ne predstavljaju nas nego EU (valjda, nagadja se)
aj baci sta sa trokutima na fazon kosarkaskog skorašnjeg da te podrzim
aj baci sta sa trokutima na fazon kosarkaskog skorašnjeg da te podrzim
Zarathustra
Ja nisam nikad rekao sta predstavljaju zvezdice. Radi se o dizajnu. Dizajn ti sve govori.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mozes li sliku normalnu okacitiEmir_BIH je napisao/la:Ja nisam nikad rekao sta predstavljaju zvezdice. Radi se o dizajnu. Dizajn ti sve govori.
Upload preko deviantpics
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slika objavljena na nekakvoj instagram stranici nfsbih. Ne znam jel to sluzbena stranica jer nije na webpageu saveza al napravljena je pred utakmicu sa Spanijom i na storyima su objavljivali slike koje bi mogao objavit samo neko ko je bio tamo sa njima
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mi nismo izgubili utakmicu u ovim novim plavim dresovima.
Volio bih da nastavimo na ovaj fazon raditi prve dresove!