Jesi li primijetio kako aktiviraju nove profile?BlueSEVER je napisao/la:Naporan si.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ha ha
Samo treba ignorisati trolove i riješen problem.BlueSEVER je napisao/la:najzalosnije je sto administracija dozvoljavs da joj se radi cirkus na forumu.Mancini je napisao/la:Jesi li primijetio kako aktiviraju nove profile?BlueSEVER je napisao/la:Naporan si.Ofirno pravo.
Ne mozes procitati normalan komentar.
Postalo gore nego na klix komentarima
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Evo, zapisujem. Prije cete sami sebe ubiti iz razocarenja.Mokroguz je napisao/la:Dobrodosli drveninekoIzMostara je napisao/la:Ubicemo vas na Otoci u martu mjesecu, fudbal cemo vam ogaditi. Zapamti!Mokroguz je napisao/la:Da nas barem nekad pobjede.
Dolazite li svi letom iz Mostara u nas sesnaesterac?
Kralju pa jedino kad vam i dode Red Army mozete se pohvaliti da vam je stadion bio posjecen. Sa dosadasnjeg prosjeka od 6 navijaca po utakmici, nakon Red Armya skocice na prosjek od 200-250 navijaca po tekmi.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Mancini je napisao/la:Jesi li primijetio kako aktiviraju nove profile?BlueSEVER je napisao/la:Naporan si.Ofirno pravo.
Ne otvara niko dupli profil, nego sam ja novi clan ovog foruma i prikljucio sam se da bodrim svoj tim posto vidim da ste vi plasticari sami sebi previse dopustili. Ako nista, nakon kraja sezone nemate problema sa velikim vrucinama koje vladaju u BiH u ljetnom periodu. Vi će te biti na -15
P. S ne javljam se vise na vaše teme dok tekma Olimpik- Velež ne završi, pa da vidimo ko je bio upravu. Pozzz
All-Time First Yugoslav League table
Zasto pises sam sa sobom? Ne valja ti to.Mancini je napisao/la:Jesi li primijetio kako aktiviraju nove profile?BlueSEVER je napisao/la:Naporan si.Ofirno pravo.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Sto sam sebi odgovaras tele?BlueSEVER je napisao/la:najzalosnije je sto administracija dozvoljavs da joj se radi cirkus na forumu.Mancini je napisao/la:Jesi li primijetio kako aktiviraju nove profile?BlueSEVER je napisao/la:Naporan si.Ofirno pravo.
Ne mozes procitati normalan komentar.
Postalo gore nego na klix komentarima
Mozemo mi i sa 0 u prosjeku, nebi bio problem. Ako vam je mrsko, ostanite kuci. Ako ne, dovedite cijelu Hercegovinu, svejedno.nekoIzMostara je napisao/la:Kralju pa jedino kad vam i dode Red Army mozete se pohvaliti da vam je stadion bio posjecen. Sa dosadasnjeg prosjeka od 6 navijaca po utakmici, nakon Red Armya skocice na prosjek od 200-250 navijaca po tekmi.![]()
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zaboravio se ulogovat sa “mancini” ???BlueSEVER je napisao/la:Navijaci iz Vrapcica vrte neke statisticke podatke u vezi Veleza. Nikako da spomenu da u zadnjih 7 medjusobnih utakmica sa Olimpikom nemaju pobjede, da su izgubili 4 od tih 7, da su dali samo 2 gola.
Grande Velez haha
-7 tele hladnooo
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam kako cemo PL igrat sljedece sezone sa tim negativnim statistickim podatkom u podsvijestiBlueSEVER je napisao/la:Navijaci iz Vrapcica vrte neke statisticke podatke u vezi Veleza. Nikako da spomenu da u zadnjih 7 medjusobnih utakmica sa Olimpikom nemaju pobjede, da su izgubili 4 od tih 7, da su dali samo 2 gola.
Grande Velez haha
Nego brato vi se otvorite na otoci i napadnite nas. Samo trazimo da se otvorite i kaznite nas
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Eto, morat ce mo zivjeti sa tim, samo mi u PL, a vi u LF. I necemo se dugooooo dugoooo sresti jer sljedece godine ulazi Jedinstvo, a onda opet neko drugi vama predviđam ulazak ali u 2LF nakon sto skrsite pare bez ikakvog rezultata.
zato se plasticari tope ove godine za sva vremena
PozvanMokroguz je napisao/la:Razumijem ja zasto sto nije Sivsic pozvan, dobro je ih Jagodic izabrao ovaj put. A i to je svakako samo prijateljska utakmica.Na spisku se nalaze: Kenan Pirić (Gent, Belgija), Ivan Tirić (Rudar Kakanj), Sead Hajrović (Grasshopper, Švajcarska), Bojan Letić (Velež Mostar), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Haris Hajradinović (Trencin, Slovačka), Renato Gojković (Čelik Zenica), Edin Šehić (Zagreb, Hrvatska), Srđan Grahovac (Borac Banja Luka), Gojko Cimirot (Sarajevo), Nermin Zolotić (Željezničar), Andrej Modić (Milan, Italija), Marko Maletić (Oss, Holandija), Armin Hodžić (Dinamo), Rade Krunić (Donji Srem, Srbija), Jasmin Mešanović (Čelik Zenica), Amer Gojak (Dinamo), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac).
Bojan Letic i Haris Hajradinovic(ovaj ce u A rep igrati jednoga dana aBd) su izuzetno dobri na lijevom krilu/bocnom, Gojak moze igrati na krilu, i jos mozda koji, zato nema mjesta Sivsicu trenutno, ali do septembra mislim da ce pozvati Sivsica pogotovo bude li odsutnih ili povrijedjenih.
Devlic pozvan u kadetskoj reprezentaciji.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Samo vam ostaje da se nadate dušmani hinjavi.FORZZA je napisao/la:zato se plasticari tope ove godine za sva vremena
Zajkooo Zeba ooooooo...
Mevludine sine. Pojest ce te mrakBlueSEVER je napisao/la:Najmnogoljudnija opcina u BiH ibdabona dozvoli da se Olimpik ugasi?
Sanjaj te...
Nema potrebe komentarisati kada vidiš ovaj post gore dotičnog.BlueSEVER je napisao/la:Ono nesto, neki MevludinMUSVDG je napisao/la:Mevludine sine. Pojest ce te mrakBlueSEVER je napisao/la:Najmnogoljudnija opcina u BiH ibdabona dozvoli da se Olimpik ugasi?
Sanjaj te...
I jos nesto prijeti hehe kako te bola nije stid i sram. Da si/te sposoban/sposobni nebi vas saka jada karala od kad znas za sebe. U pola svog grada ne smijes da krocis, na gradski stadion da odes.
Poklopi se balo balavi...
Haj bolan dodji malo do nas pa nas i ti karraj pls hajdeBlueSEVER je napisao/la:Ono nesto, neki MevludinMUSVDG je napisao/la:Mevludine sine. Pojest ce te mrakBlueSEVER je napisao/la:Najmnogoljudnija opcina u BiH ibdabona dozvoli da se Olimpik ugasi?
Sanjaj te...
I jos nesto prijeti hehe kako te bola nije stid i sram. Da si/te sposoban/sposobni nebi vas saka jada karala od kad znas za sebe. U pola svog grada ne smijes da krocis, na gradski stadion da odes.
Poklopi se balo balavi...
Eno čitam na drugom pdf-u kako navijači udbaškog kluba razmatraju da kupe Otoku ili Olimpik!?
Kakve sve gluposti se neće pročitati na pojedinim temama.
Ali pošto navijaju za koga navijaju, nije ni čudo kakve gluposti pišu.

Kakve sve gluposti se neće pročitati na pojedinim temama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.