Kakav si ti mazlum. Ne znam zasto te drze ovde do sadBlueSEVER je napisao/la:zašto vređaš
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Bravo ekipi za danasnja 3 boda!
Gojak od prve minute
http://www.tribina.net/civare/ch5.html
Bilo kako bilo, ljudi nek dolaze i odlaze kako hoce, ja cu navijati za Olimpik pa makar sam bio.
Gojak od prve minute
http://www.tribina.net/civare/ch5.html
Znas li koliko je 7-7?MUSVDG je napisao/la:Ljeto ce brzo a minus sve veci na otoci hahahaMokroguz je napisao/la:Imam nesto vazno da radim sad pa necu stici staviti postavu, vjerovatno kad se vratim na vecer cu staviti.Brrrrrzo ce ljetoMUSVDG je napisao/la:-10 brrrrr
Ne vjerujem, mislim da je neko drugi ko se malo zeznuo u jednom postu.StarmoCity je napisao/la:Momeoguz sta cemo sad? Jaran ti promjenio dres.. sad navija za tosk. Ubi tamo po njihovoj temi. Zna vise o njima nego olimpiku.
Bilo kako bilo, ljudi nek dolaze i odlaze kako hoce, ja cu navijati za Olimpik pa makar sam bio.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sjajna. Nebih ih dao ni za pola miliona eura.Crni gavran je napisao/la:Pozdrav,
Gleda li iko od vas utakmice Olimpica(uzivo) ? Zanima me forma bivsih Celikovaca Mahira Karica i Emira Jusica.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Volio bih znati kada sam ja za ovih sedam godina i više bilo kome prijetio na ovom forumu?
Jučer zaslužena pobjeda protiv motivisanog Orašja. Slijedi pauza i promjene u igračkom kadru.
Jučer zaslužena pobjeda protiv motivisanog Orašja. Slijedi pauza i promjene u igračkom kadru.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vratilo se teleMancini je napisao/la:Volio bih znati kada sam ja za ovih sedam godina i više bilo kome prijetio na ovom forumu?
- Crni gavran
- Kontakt:
Ok , hvala za infoMokroguz je napisao/la:Sjajna. Nebih ih dao ni za pola miliona eura.Crni gavran je napisao/la:Pozdrav,
Gleda li iko od vas utakmice Olimpica(uzivo) ? Zanima me forma bivsih Celikovaca Mahira Karica i Emira Jusica.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Cuj zasluzena pobjeda !?! Pa taj plasticni klub ima skoro na svakoj tekmi sudiju koji ofirno vuce na njihovu stranu.Mancini je napisao/la:Volio bih znati kada sam ja za ovih sedam godina i više bilo kome prijetio na ovom forumu?
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
ImbecilniLudak je napisao/la:Cuj zasluzena pobjeda !?! Pa taj plasticni klub ima skoro na svakoj tekmi sudiju koji ofirno vuce na njihovu stranu.Mancini je napisao/la:Volio bih znati kada sam ja za ovih sedam godina i više bilo kome prijetio na ovom forumu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Prijateljske utakmice omladinaca
Kadeti: Velez - Olimpik 3:0
Juniori: Velez - Olimpik 3:1
Imate finog materijala i vi u OP
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Veze ti nemaš! Došao si ovdje zlonamjerno da se izrugaš, a veze nemaš da su kadeti Olimpika bez poraza u federalnoj ligi, a da su juniori sa jednim porazom. I pitanje je sa kojim sastavima su igrali. I još jedan podatak OP ima trenutno oko 250 djece i broj konstantno raste. Ali to tebe ne interesuje. Interesuje te samo popljuvati sve što ima veze sa ovim klubom klonirani.RodjeniiBrato je napisao/la:Prijateljske utakmice omladinaca
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Kakvo je ovo izrugivanje majke ti? Sto sam napisao rezultate omladinske selekcije? Nadji neku ruznu rijec u mom postu pa cu priznati da si upravu. I za tvoju informaciju nisu ni u nas igrali juniori koji se takmice u PL nego oni iz B ekipe koja se takmice u ligi jug gdje jako dobro stoje isto kao i vasi u ligi centar(nzm u kojem su sastavu vasi juniori igrali), ali ima par dobrih pojedinaca.Mancini je napisao/la:Veze ti nemaš! Došao si ovdje zlonamjerno da se izrugaš, a veze nemaš da su kadeti Olimpika bez poraza u federalnoj ligi, a da su juniori sa jednim porazom. I pitanje je sa kojim sastavima su igrali. I još jedan podatak OP ima trenutno oko 250 djece i broj konstantno raste. Ali to tebe ne interesuje. Interesuje te samo popljuvati sve što ima veze sa ovim klubom klonirani.RodjeniiBrato je napisao/la:Prijateljske utakmice omladinaca
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Uredu. Vozdra i prijatno.RodjeniiBrato je napisao/la:Kakvo je ovo izrugivanje majke ti? Sto sam napisao rezultate omladinske selekcije? Nadji neku ruznu rijec u mom postu pa cu priznati da si upravu. I za tvoju informaciju nisu ni u nas igrali juniori koji se takmice u PL nego oni iz B ekipe koja se takmice u ligi jug gdje jako dobro stoje isto kao i vasi u ligi centar(nzm u kojem su sastavu vasi juniori igrali), ali ima par dobrih pojedinaca.Mancini je napisao/la:Veze ti nemaš! Došao si ovdje zlonamjerno da se izrugaš, a veze nemaš da su kadeti Olimpika bez poraza u federalnoj ligi, a da su juniori sa jednim porazom. I pitanje je sa kojim sastavima su igrali. I još jedan podatak OP ima trenutno oko 250 djece i broj konstantno raste. Ali to tebe ne interesuje. Interesuje te samo popljuvati sve što ima veze sa ovim klubom klonirani.RodjeniiBrato je napisao/la:Prijateljske utakmice omladinaca
Da nas barem nekad pobjede.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
plasticari
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Ubicemo vas na Otoci u martu mjesecu, fudbal cemo vam ogaditi. Zapamti!Mokroguz je napisao/la:Da nas barem nekad pobjede.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-7 plastiko
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ma vidim kolega ti sa tribine prati vase omladince i objavljuje njihove rezultate ovdje na forumu pa vidim nije ove zadnje rezultate objavio, mozda nije bio informisan pa sam zato objavioMokroguz je napisao/la:Da nas barem nekad pobjede.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Prati i on kao i ja. Prijateljske utakmice mi nisu uopšte bitne. A ovi gore kompleksaši bolesni nisu vrijedni spomena.RodjeniiBrato je napisao/la:Ma vidim kolega ti sa tribine prati vase omladince i objavljuje njihove rezultate ovdje na forumu pa vidim nije ove zadnje rezultate objavio, mozda nije bio informisan pa sam zato objavioMokroguz je napisao/la:Da nas barem nekad pobjede.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Mancini je napisao/la:Prati i on kao i ja. Prijateljske utakmice mi nisu uopšte bitne. A ovi gore kompleksaši bolesni nisu vrijedni spomena.RodjeniiBrato je napisao/la:Ma vidim kolega ti sa tribine prati vase omladince i objavljuje njihove rezultate ovdje na forumu pa vidim nije ove zadnje rezultate objavio, mozda nije bio informisan pa sam zato objavioMokroguz je napisao/la:Da nas barem nekad pobjede.
Ne sekiraj se ti Mancini, BluSever ili kako se vec zoves, do kraja sezone ce biti -15. Ako nista necete imati problema sa velikim vrucinama naredno ljeto
All-Time First Yugoslav League table
Dobrodosli drveni
Dolazite li svi letom iz Mostara u nas sesnaesterac?
Evo, zapisujem. Prije cete sami sebe ubiti iz razocarenja.nekoIzMostara je napisao/la:Ubicemo vas na Otoci u martu mjesecu, fudbal cemo vam ogaditi. Zapamti!Mokroguz je napisao/la:Da nas barem nekad pobjede.
Dolazite li svi letom iz Mostara u nas sesnaesterac?
Mog'o si i proslih par kola objaviti posto sam nisam stigao.RodjeniiBrato je napisao/la:Ma vidim kolega ti sa tribine prati vase omladince i objavljuje njihove rezultate ovdje na forumu pa vidim nije ove zadnje rezultate objavio, mozda nije bio informisan pa sam zato objavioMokroguz je napisao/la:Da nas barem nekad pobjede.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.