FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2018, 01:18

messilla je napisao/la:Ma Favre i Kloponja su kontraši, zato je Gvardo uvijek najlošije prolazio protiv njih. Daj radije i Wengu. :lol:

Ma daj bilo koga ko neće doći po bod na neko gostovanje. Jbt dan, čovjek uzeo duplu krunu i opet mi draži Tata Martino. Ovako se u životu nisam nervirao zbog fudbala. :mrgreen:
Ne bih baš rekao da su kontraši. Normalno da će doći more trenutaka kad ćeš se morati povući, to je normalno, ne možeš čitavu utakmicu i svaku utakmicu u sezoni dominirati. Ali, sunce ti poljubim, mi se satjeramo u čošak protiv Valladolida, Huesca ti zabije dvicu majko draga, ubije te nekakva buranija kojoj trebaš da ogadiš hloptanje, a ustvari oni tebi očitaju lekciju hloptanja.

Ja bih Wengera bez premišljanja, mada mi ni Setien i Favre nisu za odbaciti tako lako. Ali, halaliti ovu sezonu, nije fer da ljudi dođu usred sezonu i popravljaju stvari u hodu. Chelsea je na primjer napravio grešku, dosta kasno im je došao Sarri i čovjek vodi ekipu koju nije krojio, niti se išta pitao.

Sjedneš da odgledaš, kontaš dohavizali su se malo za 15 dana, malo da se odvojiš od svega i smučiti se život za 90 minuta. Sad jedva čekam FKS da gledam, za ovaj jad mi je svejedno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 25 nov 2018, 01:29

Barci je potrebno trenersko ime na klupi nikakav Tata Martino, Ernesto Valverde, Quique Setien, Jose Mendilibar, Pablo Machin i takvi qrci..

Jedino ispravno rješenje je dovesti postaviti Xavija ili dovesti Wengera, iako sam mišljenja da samo Xavi ovo moze dovesti u red i to najbolje da se nagovori Puyol da bude trener u stručnom štabu. Njima se ne bi kurcili ni Suarez ni Busquets ni Pique ni Alba ni Roberto nego bi bili zakucani za klupu ili na transfer listi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2018, 01:47

Kakav Xavi, on dolazi u ozbir za nekoliko godina, o Puyolu da ne govorim. Šta to fali Setienu?

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 25 nov 2018, 02:07

Kakav bolan Setien i ta neka prica o njegovom fudbalu, Betis se bori za opstanak,a sa onakvom ekipom je u 12 kola zabio 12 golova od toga ga izvlači sto su dali 4 na Nou Campu. Jos jedan smiješan trener kojeg guraju mediji. Lik ima 60 godina, a do prije dvije godine vodio Las Palmas, Logrones, Ekvatorijalnu Gvineju, Ejido... i ti bi takvog trenera doveo u Barcu da u 61 godini debituje u LP?

Jedina ispravna rješenja su Xavi ili Wenger sve ostalo je promašaj tipa Valverde.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 nov 2018, 02:25

Wandelanoite je napisao/la:Kakav bolan Setien i ta neka prica o njegovom fudbalu, Betis se bori za opstanak,a sa onakvom ekipom je u 12 kola zabio 12 golova od toga ga izvlači sto su dali 4 na Nou Campu. Jos jedan smiješan trener kojeg guraju mediji. Lik ima 60 godina, a do prije dvije godine vodio Las Palmas, Logrones, Ekvatorijalnu Gvineju, Ejido... i ti bi takvog trenera doveo u Barcu da u 61 godini debituje u LP?

Jedina ispravna rješenja su Xavi ili Wenger sve ostalo je promašaj tipa Valverde.
Setien je odlican trener, prošlo kolo je školovao Valverdea nasred Campa. Njegovi timovi igraju odlican fudbal, primjer za to su Las Palmas i Betis. Klubovi za 10x manjim budzetom od Barce.
Druga je stvar što on nikad nece voditi Barcelonu, niti ce ikad biti u nekim kombinacijama. A i da dođe u nekom SF filmu, sažvakali bi ga za par mjeseci, kao Madrid Lopeteguia.

Barci je prijeko potreban neki ludak koji ce ih natjerati da trce, da presinguju, da napadaju itd. Nema puno takvih autoriteta trenutno. Glavni igraci su nezamjenjivi, nedodirljivi, plus osvojili sve živo u klupskom fudbalu po nekoliko puta.

Har3rajvoss
Kontakt:

Post Postao/la Har3rajvoss » 25 nov 2018, 03:57

Alfred Nobel zvani Buffon vratit ce se kad Barca zareda dobre rezultate navijac na baterije

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 25 nov 2018, 03:58

Kako se Demba popisao po leoreyu, Evanderu, enobarci i ostalim to nisu istine

Har3rajvoss
Kontakt:

Post Postao/la Har3rajvoss » 25 nov 2018, 04:27

Pogotovo po Evanderu. Ja mislim da se po njemu nije popisao samo onaj ko nije pokusao.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 nov 2018, 07:28

leorey je napisao/la:Đeste raja.

Tacno sam znao kakva ce utakmica da bude. Od 10 tekmi s njima 9 je na isti kalup.

Zato nisam ni gledao nego bio u gradu hehe.

Ziherasu naravno sve najgore.
Jesi ti zabio onda kakvu golčinu :P

Ma bježi, tačno čovjek nema više osjećaje za utakmicu. Prije me nije niko mogao istjerari iz kuće kad igraju, zatvorim se sam u sobu i gledam. Sad mi doslovno svejedno za sve. Sve se vrti u krug. Liga će se gurati nekako, dok za LP smo prdimahovina. Valjda se ponovi neka Roma pa da ovaj dobije nogu.

Probati sa Setienom. Ne znam ko bi bolje odgovarao trenutno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 25 nov 2018, 09:42

Naglismana, pa da se tjeramo.
Mada je premlad, ali nek radi par godina.a
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2018, 09:53

Har3rajvoss je napisao/la:Alfred Nobel zvani Buffon vratit ce se kad Barca zareda dobre rezultate navijac na baterije
Haahhahahahahh

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 nov 2018, 10:02

Riziko je napisao/la:Naglismana, pa da se tjeramo.
Mada je premlad, ali nek radi par godina.a
Dogovorio već sa Leipzigom od ljeta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 25 nov 2018, 10:16

vi ste zaboravili da se jučer igralo protiv ekipe koja se sa igračima od 50 miliona brani čitavu utakmicu,
nakon 0-1 99% ekipa bi izgubilo u onoj atmosferi
ne treba zaboraviti da su u zadnjoj sezoni sa Enriqueom ovi isti igrači i mlađi 2-3 godine jedva iznosili loptu pod presingom
Valverdeu treba dati priliku do kraja sezone, liga je svakako drugi prioritet, pogotovo jer je neće osvojiti najveći rival

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 nov 2018, 10:31

sombrero je napisao/la:vi ste zaboravili da se jučer igralo protiv ekipe koja se sa igračima od 50 miliona brani čitavu utakmicu,
nakon 0-1 99% ekipa bi izgubilo u onoj atmosferi
ne treba zaboraviti da su u zadnjoj sezoni sa Enriqueom ovi isti igrači i mlađi 2-3 godine jedva iznosili loptu pod presingom
Valverdeu treba dati priliku do kraja sezone, liga je svakako drugi prioritet, pogotovo jer je neće osvojiti najveći rival
kakvo je ovo razmisljanje bgt
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 nov 2018, 11:13

98% navijača Barcelone je za smjenu ziheraša. Ne sjećam se nečeg sličnog, pa čak i Tata Martino je imao bolju podršku :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 nov 2018, 11:55

Ljudi nista to ne mora da znaci, pa skolovao je Enriquea i Valverdeov Bilbao u kupu na Campu, sjetite se da nismo mogli lopte iznijet, tad smo trebali primit 5 komada za poluvrijeme.

To je bilo najgore poluvrijeme jos od 2007 godine, gore cak i od onog u Parizu, sjecam se da komentator strani nije mogao da vjeruje sta gleda.

Poenta je da ne moze svak vodit Barcu. Pogotovo u LP trener koji nije ozbiljne ekipe vodio. Pa i Tatin tim je igrao strasno lijepo za oko prije nego je nama dosao.
27.10.2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 25 nov 2018, 12:15

Valverde će otići samo u slučaju loše serije rezultata kao što je bio slučaj kod Lopetegija. Sad da li će produžiti ugovor ili ne, ostaje da se vidi. Ipak mislim da neće bez obzira kako se sezona završila. Smiješni su mi ovi što prizivaju poraze i gubitke titule, kao to će eto promijeniti stvar iz korijena. Samo je Ernesto problem i kad on ode, svi problemi će se riješiti. A garantujem da umjesto njega NEĆE doći bolji trener.
Kad ne bude Ernesta!!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 25 nov 2018, 12:23

Koji vam je qrac vise.Napravite tu razliku da se bar mi prestanemo nadat

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 nov 2018, 12:32

Mokes je napisao/la:Valverde će otići samo u slučaju loše serije rezultata kao što je bio slučaj kod Lopetegija. Sad da li će produžiti ugovor ili ne, ostaje da se vidi. Ipak mislim da neće bez obzira kako se sezona završila. Smiješni su mi ovi što prizivaju poraze i gubitke titule, kao to će eto promijeniti stvar iz korijena. Samo je Ernesto problem i kad on ode, svi problemi će se riješiti. A garantujem da umjesto njega NEĆE doći bolji trener.
Kad ne bude Ernesta!!
Pa znamo svi da je pacov i kompanija glavni krivac zasto Messijeva talentirana generacija nije uzela jos titula. To je cinjenica. Isto se desava recimo u Bayernu, dovode pogresne trenere, ne kupuju igrace, ovise o starcima.

Tako ti je to, ili imas novi TV ili stari. Stari je dobar dok ne pogledas nesto na novom jel.
27.10.2020

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 25 nov 2018, 12:58

Probati ove sezone osvojiti lp. Igraci su nalozeni na taj trofej, i nece se vuci po terenu, to su vec pokazali. Od Messija takodjer ocekujem Tottenham zalaganje u KO.

Liga bi se mogla osvojiti jer je konkurencija ocajna. Ko te pita za igru, nek se smanji zaostatak trofeja.

Kup se nadam il ranom ispadanju il da koristi sve do finala mlade i klupu. Apsolutno nikakve potrebe nema da iko iz prve igra je.bo te trofej osvojili smo ga koliko vec puta zaredom

Ali onda na kraju sezone povuci crtu, zahvaliti se Piqueu i Busquetsu, krenuti s novim mesom jer je staro postalo preveliki teret. Suarezu dovesti opasnu konkurenciju, da zna da mu je klupa kad ovako igra. Messija odmarat kao sto je Zidane Ronalda. Ne vodit ga na neka gostovanja koja svakako preseta. I onda kad igra nek igra brate a ne da se vuce ko smlata kakva.

Ne mogu Arthur, Coutinho, Dembele, Malcom i potencijalna nova mlada pojacanja ista novo donijeti dok u timu imas ove starosjedioce. I to ponajvise zbog konformizma, a ne kvalitete (problem Sergija)

Blizimo se novoj 2008. godini.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 25 nov 2018, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.