Ne bih baš rekao da su kontraši. Normalno da će doći more trenutaka kad ćeš se morati povući, to je normalno, ne možeš čitavu utakmicu i svaku utakmicu u sezoni dominirati. Ali, sunce ti poljubim, mi se satjeramo u čošak protiv Valladolida, Huesca ti zabije dvicu majko draga, ubije te nekakva buranija kojoj trebaš da ogadiš hloptanje, a ustvari oni tebi očitaju lekciju hloptanja.messilla je napisao/la:Ma Favre i Kloponja su kontraši, zato je Gvardo uvijek najlošije prolazio protiv njih. Daj radije i Wengu.![]()
Ma daj bilo koga ko neće doći po bod na neko gostovanje. Jbt dan, čovjek uzeo duplu krunu i opet mi draži Tata Martino. Ovako se u životu nisam nervirao zbog fudbala.
Ja bih Wengera bez premišljanja, mada mi ni Setien i Favre nisu za odbaciti tako lako. Ali, halaliti ovu sezonu, nije fer da ljudi dođu usred sezonu i popravljaju stvari u hodu. Chelsea je na primjer napravio grešku, dosta kasno im je došao Sarri i čovjek vodi ekipu koju nije krojio, niti se išta pitao.
Sjedneš da odgledaš, kontaš dohavizali su se malo za 15 dana, malo da se odvojiš od svega i smučiti se život za 90 minuta. Sad jedva čekam FKS da gledam, za ovaj jad mi je svejedno.