Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovaj Gnabry valja Bayernu, valja Njemackoj samo Arsenalu nije valjao... 

Najjace je to sto je otjeran zbog Oxa i Walcotta koji su brzo poslije njegovog odlaska prodaniVGS je napisao/la:Ovaj Gnabry valja Bayernu, valja Njemackoj samo Arsenalu nije valjao...

Bayern mu i jest mjera. Ovaj Bayern nije ni sjena onog koji je nekad bio. Klub u dugovima do grla.
Najgori Bayern je svemirski brod za nas.
Čuj dugovanje do grla ljudi ostvarili najbolje poslovanje i prihode u historiji kluba.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa sta je ovo na Arsenal danas kvota preko 2,nece ovo na dobro,ali ako je Emwri imalo analizirao trebao je vidjeti sta im je Utd uradio kada je napao,nisu presli cestito centar,ako im pusti da igraju bojim se da bi mogli ispusiti danas od B moutha
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zaeban je Bournemouth ove sezone, pogotovo na domaćem terenu.
Neće bit lako.
Neće bit lako.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Arnelv52 je napisao/la:Bayern mu i jest mjera. Ovaj Bayern nije ni sjena onog koji je nekad bio. Klub u dugovima do grla.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Ponosan sam na tebe Saurmane otkad sam neki dan pročitao.da bi volio vidjet Profu na čelu kobasičaraSaurman je napisao/la:Arnelv52 je napisao/la:Bayern mu i jest mjera. Ovaj Bayern nije ni sjena onog koji je nekad bio. Klub u dugovima do grla.![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nakon Kovača i profa dođe kao osvježenje.Marsal je napisao/la:
Ponosan sam na tebe Saurmane otkad sam neki dan pročitao.da bi volio vidjet Profu na čelu kobasičara
Njemački govori bolje nego francuski, otac mu je ratovao za Hitlerov Reich, nikad nije izgubio od Reala, bio je na meti Bayerna davno, davno... Perfektan izbor za Bayern.
Navodno utakmica je premještena u Kijev
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Joj voajer ce srozati Bayern da se nece sastaviti bar pet godina, doduse istini za volju onaj diletant Kovac je vec dosta posla sam obavio 

Šta se imaš smijati, pogledaj istini u oči. Jesu na mjesto sportskog direktora i trenera došli Hasan i Kovač? Jel Bayern zadnje sezone dovodi uglavnom besplatne igrače? Jesul prekinuli tradiciju da prvi njemački golman uvijek bude bayernov i zadovoljili se sa rezervom? Jel drže starce u ekipi? Ne rade to jer misle da će tako osvojiti ligu prvaka, nego jer nemaju para za bolje. Dovodi se otpad iz Arsenala i sličnih klubova i predstavljaju se kao pojačanja.Saurman je napisao/la:Arnelv52 je napisao/la:Bayern mu i jest mjera. Ovaj Bayern nije ni sjena onog koji je nekad bio. Klub u dugovima do grla.![]()
Treba ti još dokaza? Jesu cijene ulaznica za utakmice Bayerna niske u odnosu na druge top klubove? Bayern humanitarna organizacija? Ili imaju problem privući publiku. A da ne govorim kako Robbenu i još nekim igračima kasne plate već tri mjeseca. Alaba dobije platu na dvaput, triput. To mi ionako nećeš vjerovati.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a brate oplaka i haj to sve al kako robbenu da kasni plata pa nije crtani 

- AshburtonG
- Kontakt:
Na cemu je ovaj.
Arnelv52 je napisao/la:Šta se imaš smijati, pogledaj istini u oči. Jesu na mjesto sportskog direktora i trenera došli Hasan i Kovač? Jel Bayern zadnje sezone dovodi uglavnom besplatne igrače? Jesul prekinuli tradiciju da prvi njemački golman uvijek bude bayernov i zadovoljili se sa rezervom? Jel drže starce u ekipi? Ne rade to jer misle da će tako osvojiti ligu prvaka, nego jer nemaju para za bolje. Dovodi se otpad iz Arsenala i sličnih klubova i predstavljaju se kao pojačanja.Saurman je napisao/la:Arnelv52 je napisao/la:Bayern mu i jest mjera. Ovaj Bayern nije ni sjena onog koji je nekad bio. Klub u dugovima do grla.![]()
Treba ti još dokaza? Jesu cijene ulaznica za utakmice Bayerna niske u odnosu na druge top klubove? Bayern humanitarna organizacija? Ili imaju problem privući publiku. A da ne govorim kako Robbenu i još nekim igračima kasne plate već tri mjeseca. Alaba dobije platu na dvaput, triput. To mi ionako nećeš vjerovati.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakve su ovo nebuloze sinko, mjenjaj dilera.Arnelv52 je napisao/la: Šta se imaš smijati, pogledaj istini u oči. Jesu na mjesto sportskog direktora i trenera došli Hasan i Kovač? Jel Bayern zadnje sezone dovodi uglavnom besplatne igrače? Jesul prekinuli tradiciju da prvi njemački golman uvijek bude bayernov i zadovoljili se sa rezervom? Jel drže starce u ekipi? Ne rade to jer misle da će tako osvojiti ligu prvaka, nego jer nemaju para za bolje. Dovodi se otpad iz Arsenala i sličnih klubova i predstavljaju se kao pojačanja.
Pa bio je naslov u Bildu kako je Miler dobio samo topli obrok.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.