FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

LEO10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la LEO10 » 24 nov 2018, 22:51

Pravi problem je na vrhu, u vodstvu kluba. Oni su ti koji daju punu podrsku ovom bezmudanu, ja razumijem da mi vise nikad necemo igrati onako lijepo za oko kao pod Pepom, fakat smo tad imali i igrace za to...al ovo sto se sad igra :zzz:
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 nov 2018, 22:53

Naravno da ništa nije naucio iz meča sa Romom, ali nije u tome poenta.

Frajer je jednostavno pic.ka od trenera, ziheraš gori i od Mourinha i Simeona zajedno - a to je nešto što je za Barcelonu pogubno.
Prošle sezone ga je vadila odbrana i pravila rezultat, ove sezone odbrana popustila i odmah problemi, svaku utakmicu primaju golove....najviše primili od svih top 5 timova, zato ce sutra Sevilja preuzeti vodstvo lige.
Dok god pičić vodi Barcu, ona ce ovako igrati....nema to veze sa Romom i nekim lekcijama.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 nov 2018, 22:54

messilla je napisao/la:
enobarca je napisao/la:e **** te messi i bog, ko izgubljen
Frajer isto mrtva kokoš cijelu tekmu.

Najgori mogući rezultat. Koliko će se ziherašu spašavati guzica u zadnjim minutama yebem mu sve raspalo? Sad će opet biti pogodio bog trenerski sa izmjenom, a ista kasnila 20 minuta. Kasnila bi vjerovatno i još da Costa ne zabi. Ništa iz meča sa Romom nije naučio. Baš ništa.
Odron je bio, kad se svi kritikuju moze i on, dvije kontre je ujebo na kraju.Osim par nekih beznacajnih prodora i one asistencije koja je vise plod srece nista nije uradio.Ma levat, 100 puta vec sve receno za njega na temi, trebao je davno letiti sa klupe ali ova uprava je gora od njega dok ga drze tu toliko.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 24 nov 2018, 22:55

Messijeva jedna od najgorih partija u zadnje vrijeme, pa međede jedan hladio si muda cijelu reprezentativnu pauzu i opet izgledaš kao prebijena mačka na terenu. O Semedu je suvišno trošiti riječi, zar je moguće da je u Benfici kidao, a ovdje ne može ama baš ništa? Uvijek znaš šta će uraditi, prvom do sebe i u većini situacija pas unazad, užas. Suárez je opet bio u svom amater modu igranja i logično da se tad ne može pobijediti. Drago mi je da je buljavi postigao gol, još bi idealnije bilo da je izvadio kitu i udario onog ublehaša u nosinu odvratnu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 nov 2018, 22:56

Ligu ce opet uzeti. U ligi prvaka ide tesko brukanje i to je to.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 24 nov 2018, 22:57

Suarez je prodisao kad nije Messia bilo.
Onaj Suarez koji je prihvatio da bude gazda na terenu je neki drugi igrač u odnosu na ovog.
A što je najgore, niti igrom, niti pozicijom ga Messi ne guši.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 24 nov 2018, 23:00

došli po bod,dobili bod :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 nov 2018, 23:03

Otkad se Messi vratio svima su muda carobno nestala.Ne znam zasto, ne znam kako ali ono kako su odigrali bez njega i ovo sad sto rade je neuporedivo, kad je on tu samo njega traze i niko ni da pokusa nesto bez njega iskreirati, zato kad on ima los dan odigra se ovako.Ali opet kad vidis danasnji sastav od koga ocekivati da nesto proba uraditi, Vidal, Roberto, Rafinha mozda, ne znas ko je gori, nijedan nije kalibar Barcelone i sve treba rastjerati.Kako god previse se oni svi oslanjaju na Messija, ne moze Messi uvijek imati svoj dan i cupati, bez njega se vidjelo da ima tu igraca koji mogu povuci kad treba ali dok on igra sve njemu prepuste, skroz drugaciji pristup vecine igraca kad je Messi tu i kad nije.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 nov 2018, 23:04

jasmin10 je napisao/la:Ligu ce opet uzeti. U ligi prvaka ide tesko brukanje i to je to.
Liga bi bila pogubna. Drvena kita + otkaz pizdurini > Liga i još jedna godina pod pizdurinom.

Ne možeš ni ove **** patetičarske gotiviti, ali njihova titula je nužno zlo.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 nov 2018, 23:12

Dembele iščupo 7 ligaških bodova. Ironično.
Sport: Dembele je stigao na vrijeme.
Red je da mu se sagnu još malo.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 24 nov 2018, 23:12

i šta kad dobije otkaz? Koga dovesti?
Može bolje, ali može i gore, to treba znati..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 nov 2018, 23:15

Sve sto je romarioo pricao jos ljetos, a sto je balavurdija strucnjaka ismijavala, kristalno jasno se pokazuje u ovoj sezoni

-Mesi zapusten i propao igrac kojeg je sramota prozivati najboljim igracem svijeta samo zbog stare slave - pokazuje se

- mesi vise nije cak ni u barceloni kljuc uspjeha, pokazalo se i to, kad igra nista nije bolji od ostalih nasih igraca kooje prozivamo, kad nije igrao ocigledno i dokazano smo igrali bolje ko tim, bolja i igra, bolji i rezultati i to ubjedljivo sve bolje,prodisao je suarez i neki drugi igraci, vracen je bio presing,brzina, borbenost, no kad se ljenjivac vratio kao gazda u ekipi normalno da je sve to ulijenio

- Dembou kakav god je neotesan i koliko god da pravi greske, uvijek nesto moze dobro i napraviti i vec je nekoliko utakmica odlucio, a ne igra uvijek

- ova spanska liga je postala aba liga, smijesni i losi real,barca i atletico opet imaju sanse da osvoje a odron su igre ove sezone i more je kikseva, al opet se niko nije drasticno izdvojio, jer ne zna se ko je losiji

Sve su se romarijeve teorije pokazale tacnim

Vidjecemo do kraja kako ce ici, sramno je koliko smo kiksali, mogli smo imati bez po muke dvocifrenu prednost do sada, ovako, pitanje je vremena kad ce atletico ili real sw dozvati i poceti praviti pobjednicke serije, a me s mesijem i njegovom igro s guza na guz , a da se sve vrti oko njega, osudjeni smo na toplo hladno sistem s kojim ne mozes ligu osvojit
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 24 nov 2018, 23:19

nece ga niko moj Romario, davno bi oni njega prodali
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 nov 2018, 23:33

messilla je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Ligu ce opet uzeti. U ligi prvaka ide tesko brukanje i to je to.
Liga bi bila pogubna. Drvena kita + otkaz pizdurini > Liga i još jedna godina pod pizdurinom.

Ne možeš ni ove **** patetičarske gotiviti, ali njihova titula je nužno zlo.
Preslikano kao prosla sezona. Plus ce otjerati Dembu i Malcoma i dovesti Wiliana.

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 24 nov 2018, 23:46

Cuj messi usrao kontru...pa nikoga ispred njega od nasih igraca nije bilo, svi subbili korak dva iza njega...da je prosao sad bi svi govorili car, tito... pa on je vise zasluzan za go nego dembele... primio je loptu na prsa i odmah asistirao...dembeleu je ostao najlaksi posao...

Jeb ga kako cemo igrati bolje kad krenemo od odrane:

1. Pique - taj je prestaondavno igrati ozbiljan fudbal, nikako ne izgleda kao nogometas, vise kao pjevac nekog pop benda ( zamalo auto go zabibveceras)
2. Alba - da ima ispred sebe dida od 70 godina ne bi ga mogao proci...on jedino moze pomoci ako je autopitnispred njega otvoren... ovako pored postavljene odbrane je nikakav
3. Semedo - tamnoputi Montoya, nit mrisi nit smrdi...bez muda da nesto uradi u napadu...samo popunjava poziciju na svakoj utakmici
4. Buskets - Davno je njegovo proslo, trom i spor...vise stetintimu nego doprinosi...legenda kluba ali nazalost vise ne za top fudbala
5. Suarez - za ovo sto on pokazuje messi nije nikako kriv...ovakvog ga gledamo 2 godine in on odigra 2 dobre utakmice i svi uzmubto za mjerili...ne, mjerilonsu zanje 2 godine... pa **** te kao da ga upravljas na pesu sa dzojstikom pa drzis brzo trcanje kad prima loptu...

I kako ces imati neku igru sa ovakvim igracima,
Necu onostalim pricati jer su ova petorica najgori bili...
Ne kazem da je messi odigrao dobro ali donekle i jeste...neko je napisao da je imao nekoliko nevaznih driblinga... itekako su oni vazni, on kad god je prosao jednog ili dvojicu njega srednji igraci a pogotovo bekivi nisu pratili...najvise patimo zbog bekova....

Ipak bodom na ovom gostovanju treba biti zadovoljan i po meni igrali smo bolje od atletica i mislim da je jedino falila pomoc bekova da to puno bolje izgleda...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2018, 00:14

Koliko sam se ohladio od Barce govori to da nisam ni znao da je večeras utakmica svega mi, već kad sam došao kući stiže mi obavijest s rezultata i onda upalim u 55.minuti.

Degutantno je ovo više i postalo gledati, ebe mi se i za tripletu i sve pizde materine, sve dok je ovakva mrtva igre tokom koje zaspim tri puta. Barca NE MOŽE igrati na rezultat kao Juve recimo, znači ne može, jer to nije njen stil. Totalno mi je postalo svejedno, dobili ili izgubili, mrtvo je sve postalo.

Meni su Quique Setien, Wenger i Favre želje od ovih realnih, od nerealnih Klopp.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 nov 2018, 00:23

AlfredNobel je napisao/la:Koliko sam se ohladio od Barce govori to da nisam ni znao da je večeras utakmica svega mi, već kad sam došao kući stiže mi obavijest s rezultata i onda upalim u 55.minuti.

Degutantno je ovo više i postalo gledati, ebe mi se i za tripletu i sve pizde materine, sve dok je ovakva mrtva igre tokom koje zaspim tri puta. Barca NE MOŽE igrati na rezultat kao Juve recimo, znači ne može, jer to nije njen stil. Totalno mi je postalo svejedno, dobili ili izgubili, mrtvo je sve postalo.

Meni su Quique Setien, Wenger i Favre želje od ovih realnih, od nerealnih Klopp.
:thumbup:

Ništa nisi propustio.
Veceras su se sastala dva Atletica, jedan iz Madrida, drugi iz Katalonije.
Za Simeonove momke znamo odavno, tako igraju vec godinama i to je to jel :salut: ...ali ovo šta je EV napravio od Barce je cudo neviđeno :tokralju:
Dva krila, dva skupa pojacanja (Osman i Malcom) mu sjede citavu utakmicu i ne bi ih sigurno ubacio do kraja da je bilo 0-0, prima se gol i onda ih ubacuje obojicu i hajmo na ho-ruk nešto....ziheraš je od Barce napravio tim koji ide na 0 u gostovanjima :puke:
Pa sevap je onda kad ih Betis nalupa nasred Campa, ili da ih Rayo ili Valjadolid drže za muda 90 minuta i slicno... ova ekipa, tj. ovaj trener, ne zaslužuje još jednu titulu.

Šta kažeš, ogaditi se gledati Barcu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 nov 2018, 00:29

Đeste raja.

Tacno sam znao kakva ce utakmica da bude. Od 10 tekmi s njima 9 je na isti kalup.

Zato nisam ni gledao nego bio u gradu hehe.

Ziherasu naravno sve najgore.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2018, 00:38

let3 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Koliko sam se ohladio od Barce govori to da nisam ni znao da je večeras utakmica svega mi, već kad sam došao kući stiže mi obavijest s rezultata i onda upalim u 55.minuti.

:thumbup:

Ništa nisi propustio.
Veceras su se sastala dva Atletica, jedan iz Madrida, drugi iz Katalonije.
Za Simeonove momke znamo odavno, tako igraju vec godinama i to je to jel :salut: ...ali ovo šta je EV napravio od Barce je cudo neviđeno :tokralju:
Dva krila, dva skupa pojacanja (Osman i Malcom) mu sjede citavu utakmicu i ne bi ih sigurno ubacio do kraja da je bilo 0-0, prima se gol i onda ih ubacuje obojicu i hajmo na ho-ruk nešto....ziheraš je od Barce napravio tim koji ide na 0 u gostovanjima :puke:
Pa sevap je onda kad ih Betis nalupa nasred Campa, ili da ih Rayo ili Valjadolid drže za muda 90 minuta i slicno... ova ekipa, tj. ovaj trener, ne zaslužuje još jednu titulu.

Šta kažeš, ogaditi se gledati Barcu.
Ma qarina živa, od uprave, do velikog dijela tima, pa do trenera. Sjedem da gledam, smuči mi se fudbal i lopta dan te ebo, hoće neće, pa od poluvremena drži, ne daj, ganjaj rezultat. Vuku se kao leševi, ne stvore se četiri šanse na komplet utakmici itd. Ma ništa jednostavno, kao da gledam neku ebenu Huescu, a ne Barcu.

Daj brate Setienu, Wengeru ili Favreu šansu, pa ćeš vidjeti šta je fudbal i igra. Barca ima brutalan napad, pršti od talenta, a to izgleda kao da su u napadu Melunović, Aganspahić i Nedo Turković. Setien ih razvalio na Camp Nou, dugo nisam gledao dominantniju ekipu na Camp Nou, naravno od ovih manjih ekipa. Lagano iznošenje lopte, dobar presing, linije i blokovi, sve tip top. Ide se napadački, hrabra igra, a neko povlačenje kao pičići neki. Wenger isto odličan izbor, znamo da njeguje napadački fudbal, Arsenal je poslije Barce igrao najljepši fudbal u to vrijeme. Dobar trener i iskusan. Favre jede djecu s Borussijom, izvlači iz njih maksimum, jer Borussija i nema neku 'wow' ekipu. Uvijek mi se sviđao njegov rad, pratim ga još dok je vodio Mochengladbachu, pa onda u Nici isto odličan, evo sad možda uzme titulu s Borussijom. Ono što je kod njega najbitnije je da je vrhunski taktičar.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 nov 2018, 01:02

Ma Favre i Kloponja su kontraši, zato je Gvardo uvijek najlošije prolazio protiv njih. Daj radije i Wengu. :lol:

Ma daj bilo koga ko neće doći po bod na neko gostovanje. Jbt dan, čovjek uzeo duplu krunu i opet mi draži Tata Martino. Ovako se u životu nisam nervirao zbog fudbala. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.