Olimpik Sarajevo

herbion
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la herbion » 26 mar 2009, 21:07

lisander je napisao/la:ako ovako nastave napredovati osvojice 100% ako ne iduce onda bar u narednih 5 godina
Ja sam ubjedjen da sigurno ce napasti ovu ligu iduce godine. 8-)

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 26 mar 2009, 22:42

Mukiol je napisao/la:Bilo bi fino da napokon jedan sarajevski klub osvoji ovu nasu ligu nije neki kvalitet, ali mislim da ce bar kupiti par igraca da valjaju i onda bosanskohercegovacki vukovi(kako u bundesligi hoff,)napadaju na titulu ;) :D
tako davno je osvojilo sarajevo?

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 mar 2009, 13:50

Olimpik napreduje iz dana u dan i sve bolje je :!:
mB!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 03 apr 2009, 20:15

Nova akvizicija na Otoci Albin Pelak.Predugovorom potpisuje vjernost na pet godina.Iduce sedmice najvjerovatnije i nova pojacanja za PL. :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2009, 20:18

herbion je napisao/la:Nova akvizicija na Otoci Albin Pelak.Predugovorom potpisuje vjernost na pet godina.Iduce sedmice najvjerovatnije i nova pojacanja za PL. :D
Sretno mu bilo :lol:

dabogda nogu slomio prvi put kad zakoraci na teren ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 03 apr 2009, 20:38

Je li olimpik igra na otoci? Mozel ko da odgovori

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 03 apr 2009, 21:11

Sada igraju u Hrasnici,na ljeto na Otoci.

siziff
Kontakt:

Post Postao/la siziff » 03 apr 2009, 21:50

Ma olimpik ulazi sigurno u PL,gledo sam i kad su gostovali u Gračanici,ekipa dobra i suđenje ih prati......

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 03 apr 2009, 23:45

miky_hz je napisao/la:
herbion je napisao/la:Nova akvizicija na Otoci Albin Pelak.Predugovorom potpisuje vjernost na pet godina.Iduce sedmice najvjerovatnije i nova pojacanja za PL. :D
Sretno mu bilo :lol:

dabogda nogu slomio prvi put kad zakoraci na teren ;)
Da hoce kako protiv Vuleta igrati da mu je on slomi. :D
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 apr 2009, 13:26

Spalevic dogovrio sve sa Olimpikom i na kraju ove sezone prelazi ...

mnogo ce biti jaki,idu odma na titulu 100%
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 04 apr 2009, 15:44

Zelji i Sarajevu je najbolje da se spoje s Olimpikom. To je danas u svijetu normalno...
Zamislite igrace Sarajeva, Zelje i Olimpika na jednom mjestu, navijaci ujedinjeni, doduse i dugovi bi bili al bi odma dosle i titule i lakse bi vratili sve dugove.. kanton nebi morao dijelit pare na sesnest dijelova nego bi sve dao jednom klubu... navijaci ujedinjeni... cijelo Sarajevo navija za ZOS (Zeljeznicar Olimpik Sarajevo)... navijaci iz Cijele BiH idu u na gostovanja sirom europe... :D :mrgreen: :lol: :oops:

Nemojte sta zamjerit :)
010 ISN'T JUST A CODE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 apr 2009, 16:23

RK Gradacac je napisao/la:Zelji i Sarajevu je najbolje da se spoje s Olimpikom. To je danas u svijetu normalno...
Zamislite igrace Sarajeva, Zelje i Olimpika na jednom mjestu, navijaci ujedinjeni, doduse i dugovi bi bili al bi odma dosle i titule i lakse bi vratili sve dugove.. kanton nebi morao dijelit pare na sesnest dijelova nego bi sve dao jednom klubu... navijaci ujedinjeni... cijelo Sarajevo navija za ZOS (Zeljeznicar Olimpik Sarajevo)... navijaci iz Cijele BiH idu u na gostovanja sirom europe... :D :mrgreen: :lol: :oops:

Nemojte sta zamjerit :)
to je normalno za neke male timove ali za institucije kao sto su sarajevo i zelju to je neprihvatljivo
You are someone else I am still right here

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 04 apr 2009, 18:05

Ma zezam se ba ;)
010 ISN'T JUST A CODE

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 04 apr 2009, 19:11

Spalević u Olimpiku?!

Odlični napadač Slavije, navodno je sve dogovorio sa sarajevskim prvoligašem.

Darko Spalević jedan od najboljih napadača Premijer lige BiH i golgeter Slavije, karijeru će nastaviti u redovima sarajevskog Olimpika.

Prema našim informacijama Spalević je uspješno okončao pregovore sa Olimpikom i od naredne sezone će braniti boje novog premijerligaša kojeg sa klupe uspješno vodi Husref Musemić.

Saznajemo da su pregovori trajali duže vremena. Ovaj 32-godišnji napadač planirao je nakon završetka sezone u ugovora sa Slavijom, da se vrati u Srbiju. Naime, na Kopaoniku je započeo privatni biznis sa izgradnjom apartmana. Međutim, izazov igranja u novom premijerligašu bio je veći.

Saznajemo da u Olimpik uskoro stiže još jedan poznati nogometaš, bivši mladi i A reprezentativac. Pregovori su u toku, a njihov ishod znat će se do kraja sedmice.

sportin

Ovi se ne zezaju :? :?
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 05 apr 2009, 16:53

olimpik ce biti paklen izgleda :)
neka drago mi je,samo da hoce jos onaj stadion napraviti i onda bi bili pravi....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 05 apr 2009, 16:57

A meni nije jasno koji **** neko ulaže u taj Olimpik pored Sarajeva i Želje!?

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 05 apr 2009, 17:00

bayer 04 je napisao/la:A meni nije jasno koji **** neko ulaže u taj Olimpik pored Sarajeva i Želje!?
Ulaze Nijaz Gracic,inace bivsi predsjednik FKS. Kad je covjek vidio kako to ide u tom klubu(a isto ako ne i gore je i u NK Željezničaru) onda je odlučio da postane predsjednik Olimpika oko kojeg nema milion glodara koji samo cekaju da se okite tudjim perjem i nakradu ono malo para sto ima...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 apr 2009, 17:14

Pelak potpisao na 4 godine, pregovori sa Spalevicem u toku.
Olimpik ce imati dobru ekipu naredne sezone

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 05 apr 2009, 17:29

bayer 04 je napisao/la:A meni nije jasno koji **** neko ulaže u taj Olimpik pored Sarajeva i Želje!?
gracic je gazda u olimpiku,odlucio je napraviti jak klub i to mu za sad uspjeva a vidjecemo kakvi ce biti u Premijer Ligi...ljudima svaka cast,nemamo se sta ljutiti na njih skupilo se nekoliko sposobnih ljudi i iz niceg prave nesto,to je ipak uspjeh...nek se ogledaju celnici i zelje i sarajeva kako se vodi klub,nebi me cudilo da za 2-3 godine olimpik zaigra i u europi....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 05 apr 2009, 17:51

zato što Olimpik je mlad klub i nije u bio u velikim dugovima kao i Željo i Sarajevo, čovjek skontao koliko bi mu otišlo para da je ulagao u želju i sarajevo, a ovako samo vratio neka mala dugovanja koja je olimpik imao

ja navijam za ŽELJU i Željo je u mom srcu i uvjek će ostati, ali olimpiku svaka čast kako momci igraju

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.