Ja sam ubjedjen da sigurno ce napasti ovu ligu iduce godine.lisander je napisao/la:ako ovako nastave napredovati osvojice 100% ako ne iduce onda bar u narednih 5 godina

Ja sam ubjedjen da sigurno ce napasti ovu ligu iduce godine.lisander je napisao/la:ako ovako nastave napredovati osvojice 100% ako ne iduce onda bar u narednih 5 godina
tako davno je osvojilo sarajevo?Mukiol je napisao/la:Bilo bi fino da napokon jedan sarajevski klub osvoji ovu nasu ligu nije neki kvalitet, ali mislim da ce bar kupiti par igraca da valjaju i onda bosanskohercegovacki vukovi(kako u bundesligi hoff,)napadaju na titulu![]()
Sretno mu biloherbion je napisao/la:Nova akvizicija na Otoci Albin Pelak.Predugovorom potpisuje vjernost na pet godina.Iduce sedmice najvjerovatnije i nova pojacanja za PL.
Da hoce kako protiv Vuleta igrati da mu je on slomi.miky_hz je napisao/la:Sretno mu biloherbion je napisao/la:Nova akvizicija na Otoci Albin Pelak.Predugovorom potpisuje vjernost na pet godina.Iduce sedmice najvjerovatnije i nova pojacanja za PL.![]()
dabogda nogu slomio prvi put kad zakoraci na teren
to je normalno za neke male timove ali za institucije kao sto su sarajevo i zelju to je neprihvatljivoRK Gradacac je napisao/la:Zelji i Sarajevu je najbolje da se spoje s Olimpikom. To je danas u svijetu normalno...
Zamislite igrace Sarajeva, Zelje i Olimpika na jednom mjestu, navijaci ujedinjeni, doduse i dugovi bi bili al bi odma dosle i titule i lakse bi vratili sve dugove.. kanton nebi morao dijelit pare na sesnest dijelova nego bi sve dao jednom klubu... navijaci ujedinjeni... cijelo Sarajevo navija za ZOS (Zeljeznicar Olimpik Sarajevo)... navijaci iz Cijele BiH idu u na gostovanja sirom europe...![]()
![]()
![]()
Nemojte sta zamjerit
Ulaze Nijaz Gracic,inace bivsi predsjednik FKS. Kad je covjek vidio kako to ide u tom klubu(a isto ako ne i gore je i u NK Željezničaru) onda je odlučio da postane predsjednik Olimpika oko kojeg nema milion glodara koji samo cekaju da se okite tudjim perjem i nakradu ono malo para sto ima...bayer 04 je napisao/la:A meni nije jasno koji **** neko ulaže u taj Olimpik pored Sarajeva i Želje!?
gracic je gazda u olimpiku,odlucio je napraviti jak klub i to mu za sad uspjeva a vidjecemo kakvi ce biti u Premijer Ligi...ljudima svaka cast,nemamo se sta ljutiti na njih skupilo se nekoliko sposobnih ljudi i iz niceg prave nesto,to je ipak uspjeh...nek se ogledaju celnici i zelje i sarajeva kako se vodi klub,nebi me cudilo da za 2-3 godine olimpik zaigra i u europi....bayer 04 je napisao/la:A meni nije jasno koji **** neko ulaže u taj Olimpik pored Sarajeva i Želje!?
bayer 04 je napisao/la:A meni nije jasno koji **** neko ulaže u taj Olimpik pored Sarajeva i Želje!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.