Igrač br. 6

zizu1991
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la zizu1991 » 24 nov 2018, 12:23

U svijetu djecaka u tijelima odraslih ne postoji mjesto za priznavanje sopstvene pogresne procjene jer je ovo mjesto za dokazivanje a ne vanjski svijet.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 24 nov 2018, 12:25

zizu1991 je napisao/la:U svijetu djecaka u tijelima odraslih ne postoji mjesto za priznavanje sopstvene pogresne procjene jer je ovo mjesto za dokazivanje a ne vanjski svijet.
:tokralju:
Zarathustra

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 nov 2018, 12:26

Lijepo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2018, 12:26

Moggi, avatar. :clap: :urnebes:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 nov 2018, 15:22

JavierBosnia je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Ima li jos ijedan primjer igdje na svijetu da frajer tetovira genocidnu tvorevinu, vrijedja navijače i da ga pri tome ljudi brane ?
Eto moj Jasmine vidis s kakvim likovima mi zivimo. Upravo to razmisljanje JaverBosnia nam to pokazuje.Oni to crtanje opravdavaju. Cak i pljuvanje na Vedu. Vidis Spaha i Dzeko pametni jer im to kao ne smeta. Znaci Vedo zatucen sto se buni. Ko je Vedo da se buni na velicinu kakav je ogi. I onda cudimo sto nas kolju. I treba klati dok sve i jedan takvog plitvog razmisljanja ne bude pod nozem ogija i njemu slicne genocidne bande.
Ali koga briga sta Vedo misli?
Ako cete tako okej, smeta Vedadu i Hadzicu koliko ja znam, a ne smeta njima 30-40 koliko ih je proslo kroz repku zadnjih godina.
Mozda je Ogi super raja, i Spaha i Besa su temperamentni ali to na stranu.
Covjek je uradio sto je uradio, nepromisljeno i pokajao se, izvinio svim navijacima i uklonio to. Postupio je pravilno, a ovi ko sivonje neke uprli protiv covjeka da ga izbace.

Glupani, baustelci nisu svjesni da ova njihova borba moze dovesti do raspada repke i narusavanja samo takve atmosfere. Sklonili su svoje guzice u Austriju, Svicarsku i Njemacku i objavljuju ratove igracima i savezu i kome stignu.

Ja sam navijac ove repke. Godinama je pratim svakodnevno. Moj stav je takav, neko ce se sloziti s njim, neko nece. Ponovit cu. 23 igraca su u repki nikome ne smeta, ima 20 ljudi od trenera, doktora i fizioterapeuta i nikome od njih ne smeta. Mislim da sam u vecini, a vi se koljite i mrzite takvim nacinom se vracate 25 god unazad, a ne unaprijed.
Cuj sta ako smeta Vedi. Pa s razlogom mu smeta. I cemu taj pojam baustelac? Pa ko si bolan ti da te ljude tako nazivas? Sta su oni manji navijaci od tebe. Ti ljudi ustanu barem ujutru da sebi zarade platu. A ne ko pojedinci koji sjede i cekaju da im stari da marku da ode na kafu. I tu kuka kako je sve lose. Taj baustelac kako ga ti nazivas je za mene veca licnost od sve jednog vas koji ste ljeni kilu dignuti. Da losi ima u bosni i van bosne to je jasno ko dan. Ali iza te tastature ste svi frajeri. Svako vam baustelac ko nije vaseg zatucanog misljenja. Ali sta covjek da kaze kad opravdate granice tkz. rs odnosno genocidne tvorevine. Drazi vam cetnik nego vas bosnjak. Jer eto taj bosnjak zivi vani i ima vise od vas. Eto koliko glup smo narod. Kazem klanje nam se desava s razlogom. Spremite vase glave jer ogi i njegova genocidna banda ceka novo klanje. A vi koji ste burazeri bili sa cetnicima prije rata znate dobro kako ste zavrsili.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2018, 15:26

Opet ovi o ratu aj vozdra :lol:

Baustelci od milja nista pogrdno
Btw grb na srcu je bitniji od imena na ledjima
Volim te bosno :bih:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 nov 2018, 15:30

Ima nas koji ne zaboravljaju. A na drugoj strani ste vi koji ce te opet pod noz bande cetnicke.
Baustelac njemu od milje. Koji glupan. Idi kod starog trazi marku i ispijaj tu kafu dva sata. :D bolje nego da na forumu seres.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2018, 15:34

Maestro je napisao/la:[

Cuj sta ako smeta Vedi. Pa s razlogom mu smeta. I cemu taj pojam baustelac? Pa ko si bolan ti da te ljude tako nazivas? Sta su oni manji navijaci od tebe. Ti ljudi ustanu barem ujutru da sebi zarade platu. A ne ko pojedinci koji sjede i cekaju da im stari da marku da ode na kafu. I tu kuka kako je sve lose. Taj baustelac kako ga ti nazivas je za mene veca licnost od sve jednog vas koji ste ljeni kilu dignuti. Da losi ima u bosni i van bosne to je jasno ko dan. Ali iza te tastature ste svi frajeri. Svako vam baustelac ko nije vaseg zatucanog misljenja. Ali sta covjek da kaze kad opravdate granice tkz. rs odnosno genocidne tvorevine. Drazi vam cetnik nego vas bosnjak. Jer eto taj bosnjak zivi vani i ima vise od vas. Eto koliko glup smo narod. Kazem klanje nam se desava s razlogom. Spremite vase glave jer ogi i njegova genocidna banda ceka novo klanje. A vi koji ste burazeri bili sa cetnicima prije rata znate dobro kako ste zavrsili.

Eto mi se se lizemo sa cetnicima jer smo se pomirli sa RS-om.
A sad mi reci sta konkretno baustelci rade po pitanju ukidanja RS-a? koriste tastature?

ja sam vec rekao na tu temu, isto mi je draga osoba otisla ili ostala i to je njezina stvar, ali mi ne mozes pricati o patriotizmu iz Munchena ili Stockholma. To je tesko licemjerstvo.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2018, 15:36

Kako momak pricas u prazno to je nevjerovatno. Nije to ni prazno nego šupljeee.
Da ja ne serem ovdje neki ne bi imali sta jesti
Dovidjenja i prijatno :opaopa:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 24 nov 2018, 15:52

Maestro druze, Javier je za repku uradio dosta toga i za njene navijace, a pored toga momak i studira, tako da ti ne stoji to za kafe sto prdis... A u tu ostalu pricu ne bih da se mijesam...
BHF

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 24 nov 2018, 16:05

Budućnost naroda koji ima omladinu koja razmišlja kao JavierBosnia je svjetla koliko i Ognjenova svijest o državi, navijačima, Kinezima, ljudima koji zarađuju na građevini...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 nov 2018, 16:14

Haj vidjećemo kad Lovren ljiljan istetovira kakve će reakcije biti
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 nov 2018, 16:16

Ovi BHF kontaju da je ovo drzava bez entiteta i ku?aca i kontaju da navijaju za takvu drzavu pa im je skandalozno ponasanje Vranjesa od tetovaze pa ostalog. Likovi su totalno operisani od stvarnosti, a stvarnost je da je RS cinjenica i Vranjes ima pravo da je istetovira jer ona postoji a njeno postojanje su potpisali svi od Alije do svih svjetskih lidera. Vranjes je i tu tetovazu koja je po meni totalna glupost sto ej i on shvatio prepravio pa im je opet trn u oku i pocinju nekakve sukobe uz pomoc novinara lesinara koji sve to podrivaju. Naravno nije pomoglo ni to sto je Vranjes izuzetno konfiliktna i nestabilna licnost sklona nepromisljenim izjavama i potezima (dovoljno je smao smjetiti se komentara o Kinezima na drustvenim mrezama)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 nov 2018, 16:27

Nema mu niko pravo prigovarati za tetovažu, to je tetovaža entiteta koji se nalazi unutar naše države i nije ništa što se ne bi smjelo isticati. Druga stvar je historija tih granica, al' zato se prije svega vratite u 95-tu i tražite objašnjenja od onih koji su dali nekakav legitimet tom entitetu, doduše neki od njih su pod zemljom.

Vranješ ne radi ništa kontra zakona ili ustava naše države, sa tim se morate pomiriti. A to da je plitke pameti, e to je već druga priča.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 24 nov 2018, 16:29

Raonffa je napisao/la:Nema mu niko pravo prigovarati za tetovažu, to je tetovaža entiteta koji se nalazi unutar naše države i nije ništa što se ne bi smjelo isticati
Brcko Distrikt nije u tom enitetu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 nov 2018, 16:30

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Nema mu niko pravo prigovarati za tetovažu, to je tetovaža entiteta koji se nalazi unutar naše države i nije ništa što se ne bi smjelo isticati
Da, i?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 24 nov 2018, 16:35

Jedan ili dva čovjeka 100 puta pojasne da ono na ruci Vranješa nije predstavljalo grananice entite RS, 100 ljudi opet 100 puta napiše kako je to tetovaža entiteta na čiju legitimnost sa puno strasti podsjećaju. Tu se provuče i ironičan savjet kako se treba žaliti onim političarima BiH koji su 1995. "dali legitimnost" RS, kao da je njih neko kulturno pitao i 1992. i 1995. godine hoćete li vi ili nećete da bude ta RS.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 24 nov 2018, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2018, 16:35

Vucevich je napisao/la:
Pola distrikta je bilo, i to prema Dejtonu.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 24 nov 2018, 16:37

ASD je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Pola distrikta je bilo, i to prema Dejtonu.
Po hiljaditi put, danas nije, i to vec 20 godina. Niti je tetovirao 'pola distrikta' ni je on tu tetovazu uradio prije 20 godina.

Cini se da bi Vranjes mogao tetovirati sliku Ratka Mladica i ti bi pronasao nacin da to pravdas. Ali, ocekivano.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2018, 16:45

Vucevich je napisao/la:
Po hiljaditi put, danas nije, i to vec 20 godina. Niti je tetovirao 'pola distrikta' ni je on tu tetovazu uradio prije 20 godina.

Cini se da bi Vranjes mogao tetovirati sliku Ratka Mladica i ti bi pronasao nacin da to pravdas. Ali, ocekivano.
Kako znas po onoj tetovazi matereti da nije pola distrikta istetovirao, izuzetno je ruzno istetovirana.
Bilo kako bilo, moze se reci da je istetovirao dejtonsku RS.

Vec sam pitao, da ja istetoviram TK sa dijelom Brckog, koji po Dejtonu pripada Federaciji, po kom bi osnovu ja trebao biti kaznjen?
Ili recimo, da sam neku historijsku Bosnu iz 15.stoljeca istetovirao?

Druga stvar, BHF-u bi zasmetalo i da je RS istetovirao, bez Brckog, budimo malo realni.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.