Igrač br. 6

JavierBosnia
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2018, 09:46

jasmin10 je napisao/la:Ima li jos ijedan primjer igdje na svijetu da frajer tetovira genocidnu tvorevinu, vrijedja navijače i da ga pri tome ljudi brane ?
Da je na guzicu ljiljan istetovirao ljubili bi ga po dupetu.
Nek sara po sebi sta hoce, kad te granice mogu svaki dan po TVu da gledam sto ih ne bi i on nosio.
Eto Dzeko i Spaha su debili pa su stali u njegovu odbranu i druze se. Nisu debili, nego nisu zatucani kao neki ovdje.

Ne znam ni sta su ocekivali, Vranjes nije covjek koji ce im sutiti, na svaku ce im odgovoriti i ako ce mu ovaj rat puniti baterije za svaku utakmicu, samo naprijed Ogi :bih:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 nov 2018, 09:50

Papetu na čast što mu nije ruku amputirao
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 24 nov 2018, 09:58

Ja volim Bosnu ali neću propustiti ni jednu dobru priliku da ne opravdavam i podržavam svako pišanje po njoj, i sve mi je šega. Takvi ispadaju neki ovdje.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 24 nov 2018, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 24 nov 2018, 10:02

BiH sa svojom nevjerovatnom istorijom oduvijek zraci sarenilom, al' se znaju granice tolerancije.

RS je dejtonska tvorevina koja ima svoje slovo u ustavu ali sa moralne strane to vec izgleda opako, jer nismo dobili oficijalno izvinjenje glede nemilih dogadjaja.

Da bi uspio kao cjenjeni stanovnik ove zemlje, moras udovoljiti kriteriju sva tri naroda. Ako vec nisi u stanju filtrirati i ispuniti tako visoke standarde, onda nemas potrebe iscrtavati simoble koji izazivaju bijes jednog dijela stanovnistva.

Apsolutno nepotrebna tetovaza iz koje se konstantno multiplicira masa prepirki, a
znamo da ugledni sportas brani boje te grb svoje zemlje, predstavljajuci istu u najboljem mogucem svjetlu.

Bez obzira na prirodno pravo, od trilion normalnih motiva, Vranjes je izabrao onaj koji nosi bolna sjecanja.

Posve neeticki.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 24 nov 2018, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 nov 2018, 10:15

JavierBosnia je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Ima li jos ijedan primjer igdje na svijetu da frajer tetovira genocidnu tvorevinu, vrijedja navijače i da ga pri tome ljudi brane ?
Da je na guzicu ljiljan istetovirao ljubili bi ga po dupetu.
Nek sara po sebi sta hoce, kad te granice mogu svaki dan po TVu da gledam sto ih ne bi i on nosio.
Eto Dzeko i Spaha su debili pa su stali u njegovu odbranu i druze se. Nisu debili, nego nisu zatucani kao neki ovdje.

Ne znam ni sta su ocekivali, Vranjes nije covjek koji ce im sutiti, na svaku ce im odgovoriti i ako ce mu ovaj rat puniti baterije za svaku utakmicu, samo naprijed Ogi :bih:
Samo naprijed Ogi. Tetoviraj genocidnu tvorevinu, pisaj po navijačima i Vedatoru. Jer jedini se on bori.
Ugledaj se na Sunjica.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 24 nov 2018, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 nov 2018, 10:23

Eto moj Jasmine vidis s kakvim likovima mi zivimo. Upravo to razmisljanje JaverBosnia nam to pokazuje.Oni to crtanje opravdavaju. Cak i pljuvanje na Vedu. Vidis Spaha i Dzeko pametni jer im to kao ne smeta. Znaci Vedo zatucen sto se buni. Ko je Vedo da se buni na velicinu kakav je ogi. I onda cudimo sto nas kolju. I treba klati dok sve i jedan takvog plitvog razmisljanja ne bude pod nozem ogija i njemu slicne genocidne bande.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 24 nov 2018, 10:27

Osim13 je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:
Osim13 je napisao/la: Ovoliko priče a i dalje niko da napiše slavil momak noć vještica?
Podrzava li gej brakove?
Držil kera u kući?
jel ozenio polovnjaču
Zarathustra

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 nov 2018, 10:27

Maestro je napisao/la:
Eto moj Jasmine vidis s kakvim likovima mi zivimo. Upravo to razmisljanje JaverBosnia nam to pokazuje.Oni to crtanje opravdavaju. Cak i pljuvanje na Vedu. Vidis Spaha i Dzeko pametni jer im to kao ne smeta. Znaci Vedo zatucen sto se buni. Ko je Vedo da se buni na velicinu kakav je ogi. I onda cudimo sto nas kolju. I treba klati dok sve i jedan takvog plitvog razmisljanja ne bude pod nozem ogija i njemu slicne genocidne bande.
Piquea zvižde zbog političkih stavova, zbog pokrajine koja nastala na najvećem zločinu poslije drugog svjetskog rata. Ali čovjek ih nikada nije vrijedjao niti nazivao baustelcima.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2018, 11:08

Maestro je napisao/la:
Ali koga briga sta Vedo misli?
Ako cete tako okej, smeta Vedadu i Hadzicu koliko ja znam, a ne smeta njima 30-40 koliko ih je proslo kroz repku zadnjih godina.
Mozda je Ogi super raja, i Spaha i Besa su temperamentni ali to na stranu.
Covjek je uradio sto je uradio, nepromisljeno i pokajao se, izvinio svim navijacima i uklonio to. Postupio je pravilno, a ovi ko sivonje neke uprli protiv covjeka da ga izbace.

Glupani, baustelci nisu svjesni da ova njihova borba moze dovesti do raspada repke i narusavanja samo takve atmosfere. Sklonili su svoje guzice u Austriju, Svicarsku i Njemacku i objavljuju ratove igracima i savezu i kome stignu.

Ja sam navijac ove repke. Godinama je pratim svakodnevno. Moj stav je takav, neko ce se sloziti s njim, neko nece. Ponovit cu. 23 igraca su u repki nikome ne smeta, ima 20 ljudi od trenera, doktora i fizioterapeuta i nikome od njih ne smeta. Mislim da sam u vecini, a vi se koljite i mrzite takvim nacinom se vracate 25 god unazad, a ne unaprijed.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 24 nov 2018, 11:15

Ako Savezu, kapitenu, ekipi i stručnom štabu ne smeta rasista i separatista među njima i atmosfera se ne kvari što je on tu već bi se pokvarila bez njega, onda ću od sada kritikovati sve njih ostale a ne njega.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 nov 2018, 11:17

Eto ja nisam baustelac, stanovnik sam BiH ali jeb.em Vranješu sve po spisku. DaBogda polomio obje noge i ne mogo hodati!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2018, 11:34

slika

Sarajevo, Banja Luka i Dubrovnik
A vama i dalje nije dobro, i dalje pljujte, psujte i vrijedjajte
I ne ocekujte da vas neko za to aplauzom nagradi

#supportOgi

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 24 nov 2018, 11:42

Ima i drugih Banjalučana i Srba koji nose dres BiH pa ih niko ne proziva, može biti da nije do tog

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2018, 11:49

Kad naucite pratiti i gledati repku s razlogom da uzivate u fudbalu i da se radujete uspjehu nacije nekoliko puta u godini bit ce vam bolje nego kad i u ovom jedinom sto je dobro i sto valja trazite pojam loseg.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 nov 2018, 11:51

Ja sam spremio najlon
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 24 nov 2018, 11:54

Djeluje da bi ovdje mnogi sve dali da im Ognjen skine gace da mu ga kvalitetno pocuclaju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 nov 2018, 11:57

JavierBosnia je napisao/la:Kad naucite pratiti i gledati repku s razlogom da uzivate u fudbalu i da se radujete uspjehu nacije nekoliko puta u godini bit ce vam bolje nego kad i u ovom jedinom sto je dobro i sto valja trazite pojam loseg.
vidim cijelo jutro dijelis lekcije kako treba navijati, te kako velikoj vecini ne smeta cin chetnika itd...
..te kako ti godinama pratis repku svakodnevno,valjda ti to daje pravo da druge edikujes...
smijes li napisati koliko imas godina i koliko je to iskustvo pracenja repke?

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 24 nov 2018, 12:08

jasno je rekao da ima podrsku saveza i trenera i suigraca, sta cete sad

covjek se odlucio da igra za zemlju za koju su se borili svi njegovi i to jasno istice
Zarathustra

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2018, 12:16

Pa ima li ijedan primjer u Svijetu da je genocidna tvorevina dio neke drzave?

Shvatite, da je RS dio BIH, i s tim su se svi ljudi pomirili, i tako ce i ostati, bilo krivo i meni i tebi ili ne.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 24 nov 2018, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 nov 2018, 12:18

babino je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Kad naucite pratiti i gledati repku s razlogom da uzivate u fudbalu i da se radujete uspjehu nacije nekoliko puta u godini bit ce vam bolje nego kad i u ovom jedinom sto je dobro i sto valja trazite pojam loseg.
vidim cijelo jutro dijelis lekcije kako treba navijati, te kako velikoj vecini ne smeta cin chetnika itd...
..te kako ti godinama pratis repku svakodnevno,valjda ti to daje pravo da druge edikujes...
smijes li napisati koliko imas godina i koliko je to iskustvo pracenja repke?
20 godina, repka se prati od desete sto ne bih smio
Sad ce se javiti neko ko je prati od osnivanja i znaci li da zna vise nego ja ili je bolji navijac? Ne znaci, ali ne kazem da nije.

Ne edukujem nikog, forum je ovo i sluzi za neke rasprave, da nije tako i da svi isto misljenje dijelimo ne bi ovo ni postojalo. Opusteno sto ste se uzbudili

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.