Maestro je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Ima li jos ijedan primjer igdje na svijetu da frajer tetovira genocidnu tvorevinu, vrijedja navijače i da ga pri tome ljudi brane ?
Eto moj Jasmine vidis s kakvim likovima mi zivimo. Upravo to razmisljanje JaverBosnia nam to pokazuje.Oni to crtanje opravdavaju. Cak i pljuvanje na Vedu. Vidis Spaha i Dzeko pametni jer im to kao ne smeta. Znaci Vedo zatucen sto se buni. Ko je Vedo da se buni na velicinu kakav je ogi. I onda cudimo sto nas kolju. I treba klati dok sve i jedan takvog plitvog razmisljanja ne bude pod nozem ogija i njemu slicne genocidne bande.
Ali koga briga sta Vedo misli?
Ako cete tako okej, smeta Vedadu i Hadzicu koliko ja znam, a ne smeta njima 30-40 koliko ih je proslo kroz repku zadnjih godina.
Mozda je Ogi super raja, i Spaha i Besa su temperamentni ali to na stranu.
Covjek je uradio sto je uradio, nepromisljeno i pokajao se, izvinio svim navijacima i uklonio to. Postupio je pravilno, a ovi ko sivonje neke uprli protiv covjeka da ga izbace.
Glupani, baustelci nisu svjesni da ova njihova borba moze dovesti do raspada repke i narusavanja samo takve atmosfere. Sklonili su svoje guzice u Austriju, Svicarsku i Njemacku i objavljuju ratove igracima i savezu i kome stignu.
Ja sam navijac ove repke. Godinama je pratim svakodnevno. Moj stav je takav, neko ce se sloziti s njim, neko nece. Ponovit cu. 23 igraca su u repki nikome ne smeta, ima 20 ljudi od trenera, doktora i fizioterapeuta i nikome od njih ne smeta. Mislim da sam u vecini, a vi se koljite i mrzite takvim nacinom se vracate 25 god unazad, a ne unaprijed.