Amer Gojak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vucevich

Re: Amer Gojak

Post Postao/la Vucevich » 22 nov 2018, 23:10

Moggi je napisao/la:ipak cemo imati nekoga dzeko/pjanic klasa, dobro je

neka to budu on i hasic obezbijedjeni smo za narednih 15 godina
Čuj Pjanić klasa, Pjanić je bio 2 godine mladi od Gojaka trenutno kad je izbacio Real Madrid iz Lige Sampiona, nemoj da hajpuješ previše.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 22 nov 2018, 23:32

Vucevich je napisao/la:

Čuj Pjanić klasa, Pjanić je bio 2 godine mladi od Gojaka trenutno kad je izbacio Real Madrid iz Lige Sampiona, nemoj da hajpuješ previše.
pjanic je postao klasa kad je sa 27 godina dosao u juve, sve prije toga je nista i ta neuspjesna epizoda u lyonu se dize zbog tog gola sto je dao realu a prodan je kao flop u romu jer nije imao mjesta ,gdje je isto prvu sezonu ipo igrao za qrca, tako da.. mislim da gojak sada ode u sevilju ili slicno i tu ako se nametne i prije bi mogao do velikog kluba nego pjanic
Zarathustra

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 23 nov 2018, 07:56

Kamo srece da Gojak bude 50% Pjanica. To bi znacilo da ce igrati u stabilnim ekipama liga 5, ucestvovati u eurokupovima i biti od koristi reprezentaciji.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 23 nov 2018, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 23 nov 2018, 08:21

Moggi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:

pjanic je postao klasa kad je sa 27 godina dosao u juve, sve prije toga je nista i ta neuspjesna epizoda u lyonu se dize zbog tog gola sto je dao realu a prodan je kao flop u romu jer nije imao mjesta ,gdje je isto prvu sezonu ipo igrao za qrca, tako da.. mislim da gojak sada ode u sevilju ili slicno i tu ako se nametne i prije bi mogao do velikog kluba nego pjanic
to sto kvalitete pjanica ne znate prepoznati ne znaci da nije imako kvalitet vec tada.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 nov 2018, 22:56

Smiješno je porediti Pjanića i Gojaka. :D
Jedno je igrati HNL, a drugo francusku ligu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 23 nov 2018, 23:01

Modric je igrao tu ligu do 22 godine, danas je najbolji igrac svijeta

bezveze su vam ta poredjenja gdje je ko kad igrao
Zarathustra

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 23 nov 2018, 23:04

Moggi je napisao/la:Modric je igrao tu ligu do 22 godine, danas je najbolji igrac svijeta

Jos vise bezveze reci da ce biti na nivou Pjanica nakon solidne polusezone u Dinamu.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 23 nov 2018, 23:10

Vucevich je napisao/la:
Moggi je napisao/la:Modric je igrao tu ligu do 22 godine, danas je najbolji igrac svijeta

Jos vise bezveze reci da ce biti na nivou Pjanica nakon solidne polusezone u Dinamu.
u najjačem dinamu zadnjih 20 godina

ugl ako odradi citavu sezonu na ovom nivou, to je to
Zarathustra

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 nov 2018, 00:03

Moje je misljenje da treba malo spustiti loptu na zemlju, tj nasa ocekivanja. Ako Gojak napravi jednu respektabilnu internacionalnu karijeru kao npr Zlatan Bajramovic, biti ce nam od koristi reprezentaciji. Mislim da moze nesto slicno da napravi ako nastavi da radi. Ne igra ni poziciju Pjanica, ali svakako ne vidim taj kapacitet kod njega. To sto igra dobru u Dinamu je samo znak da ima potencijal nesto da napravi u najboljim ligama, nista vise od samog potencijala. To se isto moze da vidi kroz faktu koliko je Dinamo igraca plasirao u velike klube a dosta od njih jos nisu nesto napravili. Jeste jedan je Modric, a sta je sa ostalim. Jednog od igraca kojeg ja najvise zalim jeste Miroslav Stevanovic. Debi u prijateljskoj protiv Walesa odigrao odlicno, slijedio transfer iz Vojvodine u Sevillu gdje se izgubio, a bas je bio moderno krilo.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 24 nov 2018, 09:42

Tristan10 je napisao/la:Moje je misljenje da treba malo spustiti loptu na zemlju, tj nasa ocekivanja. Ako Gojak napravi jednu respektabilnu internacionalnu karijeru kao npr Zlatan Bajramovic, biti ce nam od koristi reprezentaciji. Mislim da moze nesto slicno da napravi ako nastavi da radi. Ne igra ni poziciju Pjanica, ali svakako ne vidim taj kapacitet kod njega. To sto igra dobru u Dinamu je samo znak da ima potencijal nesto da napravi u najboljim ligama, nista vise od samog potencijala. To se isto moze da vidi kroz faktu koliko je Dinamo igraca plasirao u velike klube a dosta od njih jos nisu nesto napravili. Jeste jedan je Modric, a sta je sa ostalim. Jednog od igraca kojeg ja najvise zalim jeste Miroslav Stevanovic. Debi u prijateljskoj protiv Walesa odigrao odlicno, slijedio transfer iz Vojvodine u Sevillu gdje se izgubio, a bas je bio moderno krilo.
Stevanović se izgubio jer nije išao stepenicu po stepenicu u karijeri, već je odjednom pokušao preskočiti pet stepenica i to mu se obilo o glavu. Ne možeš iz srbijanske lige, i to iz kluba koji nije Partizan ili Zvezda, otići u jednu od najjačih liga svijeta, da konkurišeš za mjesto Jesúsu Navasu, jednostavno ne ide.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 nov 2018, 10:24

HankMoody je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:Moje je misljenje da treba malo spustiti loptu na zemlju, tj nasa ocekivanja. Ako Gojak napravi jednu respektabilnu internacionalnu karijeru kao npr Zlatan Bajramovic, biti ce nam od koristi reprezentaciji. Mislim da moze nesto slicno da napravi ako nastavi da radi. Ne igra ni poziciju Pjanica, ali svakako ne vidim taj kapacitet kod njega. To sto igra dobru u Dinamu je samo znak da ima potencijal nesto da napravi u najboljim ligama, nista vise od samog potencijala. To se isto moze da vidi kroz faktu koliko je Dinamo igraca plasirao u velike klube a dosta od njih jos nisu nesto napravili. Jeste jedan je Modric, a sta je sa ostalim. Jednog od igraca kojeg ja najvise zalim jeste Miroslav Stevanovic. Debi u prijateljskoj protiv Walesa odigrao odlicno, slijedio transfer iz Vojvodine u Sevillu gdje se izgubio, a bas je bio moderno krilo.
Stevanović se izgubio jer nije išao stepenicu po stepenicu u karijeri, već je odjednom pokušao preskočiti pet stepenica i to mu se obilo o glavu. Ne možeš iz srbijanske lige, i to iz kluba koji nije Partizan ili Zvezda, otići u jednu od najjačih liga svijeta, da konkurišeš za mjesto Jesúsu Navasu, jednostavno ne ide.
Hrvatska liga je slican nivo i upravo se bojim da se slicna stvar moze desiti sa Gojakom jer evo sad su odbili ponudu od 7 min euro, znaci da ce vjerovatno otici negdje oko 10 ili malo iznad. To samo mogu dosta dobri timovi da plate, gdje odma nece igrati. Nema neki slabiji Bundesligas ni blizu takav budzet a ti timovi bi mu najbolje odgovarali. Ovako predje u Fiorentinu, Napoli i slicno pa lutrija. Svi misle da je Hrvatska reprezentacija = Dinamo sto nije tacno.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 24 nov 2018, 10:29

Tristan10 je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:
Hrvatska liga je slican nivo i upravo se bojim da se slicna stvar moze desiti sa Gojakom jer evo sad su odbili ponudu od 7 min euro, znaci da ce vjerovatno otici negdje oko 10 ili malo iznad. To samo mogu dosta dobri timovi da plate, gdje odma nece igrati. Nema neki slabiji Bundesligas ni blizu takav budzet a ti timovi bi mu najbolje odgovarali. Ovako predje u Fiorentinu, Napoli i slicno pa lutrija. Svi misle da je Hrvatska reprezentacija = Dinamo sto nije tacno.
Eh, upravo je odšteta ključna stvar, jer je Stevanović prešao za siću u Sevillu, a Gojak će vjerovatno biti plaćen dvocifren iznos u milionima, tako da će klub koji ga toliko plati biti prisiljen da ga forsira. Tako da nemam baš neke velike sumnje u Gojakov uspjeh.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 nov 2018, 10:35

Pa platili su dosta igraca velike iznose iz Dinama a dosta od njih ne igraju. Najveci potencijal zadnjih godina je Brekalo koji nije ni isao po Mamicevoj standardnoj proceduri.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 nov 2018, 11:29

Moggi je napisao/la: u najjačem dinamu zadnjih 20 godina
Daleko je ovo od najjaceg Dinama.. ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 nov 2018, 11:51

marconato je napisao/la:
Moggi je napisao/la: u najjačem dinamu zadnjih 20 godina
Daleko je ovo od najjaceg Dinama.. ;)
Vjerujem da si u pravu ali cinjenica je da ce prezimiti u Evropi sto im se desetljecima nije dogodilo.
Bolji TIM odavno nisu imali a mogu reci i potentniju momcad. Makar 5-6 igraca iz ove ekipe ce otici za 10+ miliona Eura.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 24 nov 2018, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 nov 2018, 12:01

Jest najuspjesniji, ali ne i najbolji.

Ima potencijal, naravno ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 nov 2018, 12:14

Samo meni smeta kad se prica o uspjehu Hrvatske reprezentacije kao da je to Mamic i Dinamo najvise zasluzno za to, sto je za mene nonsense jer veliki broj tih glavni igraca koji im nose reprezentaciju nisu nikako iz Dinama. A dosta igraca se proguralo i prodala preko reprezentacije. I onda kazu 8 ili koliko vec igraca Hrvatske reprezentacije iz Dinama, pa kakve veze ima sto je jedan Strinic, Pivaric iz Dinama kad su liminitirani. Jedan Modric izadje u 20 godina i normalno da je igrac koji ce se dugo pamtiti. I sad mi kontamo evo Gojak igra za Dinamo, zagarantovana je velika karijera. A gdje je sad Halilovic, Pjaca, Rog itd. Cak i Kovacic nema prolaza u Chelsea a nazor se godinama forsirao. Normalno da zelim Gojaku uspjeh ali je bolje i za njega da se malo ocekivanja smire, tako da nas samo pozitivno moze iznenaditi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 nov 2018, 12:30

inace je nasa reprezentacija puna limitiranih igraca iz Milana, Napolija, Fiorenzine, Dinamo Kijeva itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 nov 2018, 12:39

Tristan10 je napisao/la:Samo meni smeta kad se prica o uspjehu Hrvatske reprezentacije kao da je to Mamic i Dinamo najvise zasluzno za to, sto je za mene nonsense jer veliki broj tih glavni igraca koji im nose reprezentaciju nisu nikako iz Dinama. A dosta igraca se proguralo i prodala preko reprezentacije. I onda kazu 8 ili koliko vec igraca Hrvatske reprezentacije iz Dinama, pa kakve veze ima sto je jedan Strinic, Pivaric iz Dinama kad su liminitirani. Jedan Modric izadje u 20 godina i normalno da je igrac koji ce se dugo pamtiti. I sad mi kontamo evo Gojak igra za Dinamo, zagarantovana je velika karijera. A gdje je sad Halilovic, Pjaca, Rog itd. Cak i Kovacic nema prolaza u Chelsea a nazor se godinama forsirao. Normalno da zelim Gojaku uspjeh ali je bolje i za njega da se malo ocekivanja smire, tako da nas samo pozitivno moze iznenaditi.
Svi ti igraci koje si nabrojao care jos imaju itekako vremena za napraviti nesto veliko u sportskoj karijeri. Pa mali Halilovic jos igra za U21 tim a njegova prodaja je omogucila Dinamovo dobijanje Olma. Taj igrac ce donijeti ogroman novac u Dinamovu kasu. Pjacu su ozljede unazadile, Kovacic nije samo sjedio u najboljoj momcadi danasnjice a Rog nije Dinamov igrac da bi spadao u grupu sa nabrojanim. U pravu si kada pises da Hrvatska reprezentacija nije Dinamo ali je cinjenica da Dinamo dosta sudjeluje u njoj. Mamic je guranjem svojih igraca i trenera radio i stetu nacionalnom timu Hrvatske ali je u isto vrijeme i zasluzan sto su se neki od tih igraca pokazali kao stub momcadi koja je igrala finale SP. Nista nije crno bijelo. Ipak cinjenica je da su u velikoj vecini igraci koji su sa 21 godinom igrali vaznu rolu u Dinamovoj sredini prodani u velike klubove gdje su u vecini dokazali svoj kvalitet. Vjerujem da i Gojaka ceka ista sudbina. Strinic je Hajdukov igrac.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 24 nov 2018, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 nov 2018, 12:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:inace je nasa reprezentacija puna limitiranih igraca iz Milana, Napolija, Fiorenzine, Dinamo Kijeva itd itd
Niko to nije ni rekao. Svako kaze da ako Gojak bude igrao standardno u Bundesligi biti ce nam od velike koristi, nego nema smisla bespotrebno stvarati pritisak i ocekivanja kad to sto igra dobro za Dinamo je samo pokazatelj da bi nesto vise mogao da napravi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 14 gostiju.