FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja kao stari navijac imam pravo da nesto kazem i na ovoj vasoj temi.Dakle vidim da se vec kuha,sta hocu rec.Znate li vi mladji uopste sta je zajebancija.Zasto se fatate odma uvreda.Fazon je uvjek bio provalit suprotnog navijaca da ga zaboli ali ne i uvrjedi,a ovdje se vec stavraju samo uvrede znate sami koje.Ja necu nista apelirat jer vidim da ovdje dodju 2 navijaca Zelje koji pozivaju na neki razuman odnos i dodje navijac Sarajeva koji odma iducim spotom to sjebaje svojim komentarima.Bio sam na najacem derbiju kad su bordo bjeli pobjedili 2-1 na kosevu pred punim stadionom i to je po meni bio najaci derbi svih vremena i ako je moj tim zijanio.Dakle dodjite na derbi navijajte ko bude bolji nek pobjedi .Neka zajebancije vazda je bilo ali izbacite uvrede jer one samo iziazivaju jos gore stanje a mislim da nam to nije potrebno ali kako vidim ja sam manjina.Pozdrav kkomsijama pitarima i dobro dosli na grbavicu da odgledamo nas najveci derbi u drzavi.Pozdrav od starog manijaka.
- Megamon
- Kontakt:
grbavice grbavice otvaraj kapije,evo idu evo idu Age Sarajlijezlaja-73TM87 je napisao/la:E,moji p(k)itari baš ste JADNI da jadniji ne možete biti!Da Vam nije sudija,koji Vam poklanjaju penale ili poništavaju golove suparničkim Vam ekipama,sada bi imali oko 15 bodova,a ne 20!Najžalosnije za Vas su te pobjede na kraju utakmice.Mučiti se na "svom" terenu do zadnje minute i to protiv ekipa od kojih ste sigurno bolji (ne računam Travnik)makar duplo baš je ŽALOSNO.
p.s.Znate onu staru "Ko je sretan,ni u hali nije gladan"
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ove generacije to ne poznaju, ne shvataju, i nikada shvatiti nece...njima je idol istetovirani huligan delija, i slicni njemu......i najgore je sto ce sutra ti balavci zapoceti neki incident, zbog kojeg ce ispastati i oni koji su dosli da pogledaju utakmicu, da mirno navijaju za svoj klub, i da poslije utakmice podjebavaju suparnicke navijace sjedeci zajedno sa njima....zalosno!!!!!!Alipasino je napisao/la:Ja kao stari navijac imam pravo da nesto kazem i na ovoj vasoj temi.Dakle vidim da se vec kuha,sta hocu rec.Znate li vi mladji uopste sta je zajebancija.Zasto se fatate odma uvreda.Fazon je uvjek bio provalit suprotnog navijaca da ga zaboli ali ne i uvrjedi,a ovdje se vec stavraju samo uvrede znate sami koje.Ja necu nista apelirat jer vidim da ovdje dodju 2 navijaca Zelje koji pozivaju na neki razuman odnos i dodje navijac Sarajeva koji odma iducim spotom to sjebaje svojim komentarima.Bio sam na najacem derbiju kad su bordo bjeli pobjedili 2-1 na kosevu pred punim stadionom i to je po meni bio najaci derbi svih vremena i ako je moj tim zijanio.Dakle dodjite na derbi navijajte ko bude bolji nek pobjedi .Neka zajebancije vazda je bilo ali izbacite uvrede jer one samo iziazivaju jos gore stanje a mislim da nam to nije potrebno ali kako vidim ja sam manjina.Pozdrav kkomsijama pitarima i dobro dosli na grbavicu da odgledamo nas najveci derbi u drzavi.Pozdrav od starog manijaka.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
U potpunosti se slažem sa svim izrečenim. Taj derbi možda nije bio najjači, ali je bio ubjedljivo najposjećeniji u istoriji derbija. U bivšoj Jugi, izuzmemo li Mrakanu kao najveći stadion, nikada i nigdje se na jednoj utakmici nije okupio toliki broj ljudi. Po nekim procjenama i oko 60.000 gledatelja. Na toj utakmici sam bio na zapadu skupa sa jaranom koji je vatreni navijač Sarajeva. Sjedio sam na stepenicama, jer su i stolice i sve stepenice bile prepune.Alipasino je napisao/la:Ja kao stari navijac imam pravo da nesto kazem i na ovoj vasoj temi.Dakle vidim da se vec kuha,sta hocu rec.Znate li vi mladji uopste sta je zajebancija.Zasto se fatate odma uvreda.Fazon je uvjek bio provalit suprotnog navijaca da ga zaboli ali ne i uvrjedi,a ovdje se vec stavraju samo uvrede znate sami koje.Ja necu nista apelirat jer vidim da ovdje dodju 2 navijaca Zelje koji pozivaju na neki razuman odnos i dodje navijac Sarajeva koji odma iducim spotom to sjebaje svojim komentarima.Bio sam na najacem derbiju kad su bordo bjeli pobjedili 2-1 na kosevu pred punim stadionom i to je po meni bio najaci derbi svih vremena i ako je moj tim zijanio.Dakle dodjite na derbi navijajte ko bude bolji nek pobjedi .Neka zajebancije vazda je bilo ali izbacite uvrede jer one samo iziazivaju jos gore stanje a mislim da nam to nije potrebno ali kako vidim ja sam manjina.Pozdrav kkomsijama pitarima i dobro dosli na grbavicu da odgledamo nas najveci derbi u drzavi.Pozdrav od starog manijaka.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kakav je to trans bio vezano za Zenicu... ima li neko sliku ili nesto...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
-
- Kontakt:
Nemam sliku al mislim da je pisalo "HVALA TI ZENICO", i onda himna JEDNA JEDINA.Srce_Tebi je napisao/la:Kakav je to trans bio vezano za Zenicu... ima li neko sliku ili nesto...
Alipasino je napisao/la:Ja kao stari navijac imam pravo da nesto kazem i na ovoj vasoj temi.Dakle vidim da se vec kuha,sta hocu rec.Znate li vi mladji uopste sta je zajebancija.Zasto se fatate odma uvreda.Fazon je uvjek bio provalit suprotnog navijaca da ga zaboli ali ne i uvrjedi,a ovdje se vec stavraju samo uvrede znate sami koje.Ja necu nista apelirat jer vidim da ovdje dodju 2 navijaca Zelje koji pozivaju na neki razuman odnos i dodje navijac Sarajeva koji odma iducim spotom to sjebaje svojim komentarima.Bio sam na najacem derbiju kad su bordo bjeli pobjedili 2-1 na kosevu pred punim stadionom i to je po meni bio najaci derbi svih vremena i ako je moj tim zijanio.Dakle dodjite na derbi navijajte ko bude bolji nek pobjedi .Neka zajebancije vazda je bilo ali izbacite uvrede jer one samo iziazivaju jos gore stanje a mislim da nam to nije potrebno ali kako vidim ja sam manjina.Pozdrav kkomsijama pitarima i dobro dosli na grbavicu da odgledamo nas najveci derbi u drzavi.Pozdrav od starog manijaka.
1921-2011
procitaj samo jedan post iza ovoga sto si ti napisao,vrati se onda sinoc na kraj tekme sa travnikom pa vidi postove svojih navijaca pa ces da vidis ko je ovdje dosao da vrijedja...jel fakat ti mislis da ovdje neko normalan post NAPADA.??? ja sam na zeljinoj temi prije nekih 20 dana mozda i vise napisao jedan NORMALAN post i bio ispljuvan a nisam spomenuo nista lose ,bas suprotno ...i ti onda dosao pametovati ,idem i ja vec preko 10 godina na utakmice sarajeva,bio sam i na prvom posljeratnom,znam sta je zajebancija,a nozevi zajebancija sigurno nisu ....znas ono pocistis u svojoj avliji pa onda kod komsijeAlipasino je napisao/la:Ja kao stari navijac imam pravo da nesto kazem i na ovoj vasoj temi.Dakle vidim da se vec kuha,sta hocu rec.Znate li vi mladji uopste sta je zajebancija.Zasto se fatate odma uvreda.Fazon je uvjek bio provalit suprotnog navijaca da ga zaboli ali ne i uvrjedi,a ovdje se vec stavraju samo uvrede znate sami koje.Ja necu nista apelirat jer vidim da ovdje dodju 2 navijaca Zelje koji pozivaju na neki razuman odnos i dodje navijac Sarajeva koji odma iducim spotom to sjebaje svojim komentarima.Bio sam na najacem derbiju kad su bordo bjeli pobjedili 2-1 na kosevu pred punim stadionom i to je po meni bio najaci derbi svih vremena i ako je moj tim zijanio.Dakle dodjite na derbi navijajte ko bude bolji nek pobjedi .Neka zajebancije vazda je bilo ali izbacite uvrede jer one samo iziazivaju jos gore stanje a mislim da nam to nije potrebno ali kako vidim ja sam manjina.Pozdrav kkomsijama pitarima i dobro dosli na grbavicu da odgledamo nas najveci derbi u drzavi.Pozdrav od starog manijaka.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
brate ja mislim da je alpasinac govorio za da obje strane spuste loptu maloojohnnyHZ je napisao/la:procitaj samo jedan post iza ovoga sto si ti napisao,vrati se onda sinoc na kraj tekme sa travnikom pa vidi postove svojih navijaca pa ces da vidis ko je ovdje dosao da vrijedja...jel fakat ti mislis da ovdje neko normalan post NAPADA.??? ja sam na zeljinoj temi prije nekih 20 dana mozda i vise napisao jedan NORMALAN post i bio ispljuvan a nisam spomenuo nista lose ,bas suprotno ...i ti onda dosao pametovati ,idem i ja vec preko 10 godina na utakmice sarajeva,bio sam i na prvom posljeratnom,znam sta je zajebancija,a nozevi zajebancija sigurno nisu ....znas ono pocistis u svojoj avliji pa onda kod komsijeAlipasino je napisao/la:Ja kao stari navijac imam pravo da nesto kazem i na ovoj vasoj temi.Dakle vidim da se vec kuha,sta hocu rec.Znate li vi mladji uopste sta je zajebancija.Zasto se fatate odma uvreda.Fazon je uvjek bio provalit suprotnog navijaca da ga zaboli ali ne i uvrjedi,a ovdje se vec stavraju samo uvrede znate sami koje.Ja necu nista apelirat jer vidim da ovdje dodju 2 navijaca Zelje koji pozivaju na neki razuman odnos i dodje navijac Sarajeva koji odma iducim spotom to sjebaje svojim komentarima.Bio sam na najacem derbiju kad su bordo bjeli pobjedili 2-1 na kosevu pred punim stadionom i to je po meni bio najaci derbi svih vremena i ako je moj tim zijanio.Dakle dodjite na derbi navijajte ko bude bolji nek pobjedi .Neka zajebancije vazda je bilo ali izbacite uvrede jer one samo iziazivaju jos gore stanje a mislim da nam to nije potrebno ali kako vidim ja sam manjina.Pozdrav kkomsijama pitarima i dobro dosli na grbavicu da odgledamo nas najveci derbi u drzavi.Pozdrav od starog manijaka.
-
- Kontakt:
Svaka cast vamaSrce_Tebi je napisao/la:Do jaja![]()
Svaka cast.
Sa ovakvom igrom kao protiv Travnika na grbavici nemate sta traziti.Megamon je napisao/la:grbavice grbavice otvaraj kapije,evo idu evo idu Age Sarajlijezlaja-73TM87 je napisao/la:E,moji p(k)itari baš ste JADNI da jadniji ne možete biti!Da Vam nije sudija,koji Vam poklanjaju penale ili poništavaju golove suparničkim Vam ekipama,sada bi imali oko 15 bodova,a ne 20!Najžalosnije za Vas su te pobjede na kraju utakmice.Mučiti se na "svom" terenu do zadnje minute i to protiv ekipa od kojih ste sigurno bolji (ne računam Travnik)makar duplo baš je ŽALOSNO.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- Megamon
- Kontakt:
Izjava Hamzagica po zavrsetku meca
"Je-biga, 'vako kad se boriš nagradi te dragi Allah"

"Je-biga, 'vako kad se boriš nagradi te dragi Allah"

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mi necemo traziti, mi cemo UZETIBLU SKY je napisao/la:Sa ovakvom igrom kao protiv Travnika na grbavici nemate sta traziti.

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
bice gusto bice 0 : 2Gigant je napisao/la:Mi necemo traziti, mi cemo UZETIBLU SKY je napisao/la:Sa ovakvom igrom kao protiv Travnika na grbavici nemate sta traziti.shvatite to vec jednom...

To je derbi 1982 godine, ako se ne varam ! 2:1 za nas. Pape i pokojni Keli dali golove za Sarajevo, za Želju se ne sjećam ! 52.000 gledalaca, ako ne i više. Sve je bilo krcato. To su utakmice koje se nikad ne zaboravljaju, bez obzira na rezultat . . .avlami97 je napisao/la:U potpunosti se slažem sa svim izrečenim. Taj derbi možda nije bio najjači, ali je bio ubjedljivo najposjećeniji u istoriji derbija. U bivšoj Jugi, izuzmemo li Mrakanu kao najveći stadion, nikada i nigdje se na jednoj utakmici nije okupio toliki broj ljudi. Po nekim procjenama i oko 60.000 gledatelja. Na toj utakmici sam bio na zapadu skupa sa jaranom koji je vatreni navijač Sarajeva. Sjedio sam na stepenicama, jer su i stolice i sve stepenice bile prepune.Alipasino je napisao/la:Ja kao stari navijac imam pravo da nesto kazem i na ovoj vasoj temi.Dakle vidim da se vec kuha,sta hocu rec.Znate li vi mladji uopste sta je zajebancija.Zasto se fatate odma uvreda.Fazon je uvjek bio provalit suprotnog navijaca da ga zaboli ali ne i uvrjedi,a ovdje se vec stavraju samo uvrede znate sami koje.Ja necu nista apelirat jer vidim da ovdje dodju 2 navijaca Zelje koji pozivaju na neki razuman odnos i dodje navijac Sarajeva koji odma iducim spotom to sjebaje svojim komentarima.Bio sam na najacem derbiju kad su bordo bjeli pobjedili 2-1 na kosevu pred punim stadionom i to je po meni bio najaci derbi svih vremena i ako je moj tim zijanio.Dakle dodjite na derbi navijajte ko bude bolji nek pobjedi .Neka zajebancije vazda je bilo ali izbacite uvrede jer one samo iziazivaju jos gore stanje a mislim da nam to nije potrebno ali kako vidim ja sam manjina.Pozdrav kkomsijama pitarima i dobro dosli na grbavicu da odgledamo nas najveci derbi u drzavi.Pozdrav od starog manijaka.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
a ti si kao gledao utakmicu i znas kakva je bila igra ?BLU SKY je napisao/la:Sa ovakvom igrom kao protiv Travnika na grbavici nemate sta traziti.Megamon je napisao/la:grbavice grbavice otvaraj kapije,evo idu evo idu Age Sarajlijezlaja-73TM87 je napisao/la:E,moji p(k)itari baš ste JADNI da jadniji ne možete biti!Da Vam nije sudija,koji Vam poklanjaju penale ili poništavaju golove suparničkim Vam ekipama,sada bi imali oko 15 bodova,a ne 20!Najžalosnije za Vas su te pobjede na kraju utakmice.Mučiti se na "svom" terenu do zadnje minute i to protiv ekipa od kojih ste sigurno bolji (ne računam Travnik)makar duplo baš je ŽALOSNO.
Po svemu sudeci jeste... Veoma mi je drago da je pratio Sarajevo 

-
- Kontakt:
ti izgleda sretan pa vazda u hali! Daj banujte za ova vrijedjanja tipa kitari!zlaja-73TM87 je napisao/la:E,moji p(k)itari baš ste JADNI da jadniji ne možete biti!Da Vam nije sudija,koji Vam poklanjaju penale ili poništavaju golove suparničkim Vam ekipama,sada bi imali oko 15 bodova,a ne 20!Najžalosnije za Vas su te pobjede na kraju utakmice.Mučiti se na "svom" terenu do zadnje minute i to protiv ekipa od kojih ste sigurno bolji (ne računam Travnik)makar duplo baš je ŽALOSNO.
- nookey
- Kontakt:
Evo gledam na vogošći snimak utakmice od sinoć,je li bilo navijanja/navijača sinoć? 

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mnon46, OzmoodPinglewood i 30 gostiju.