BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Samozdravlje
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la Samozdravlje » 19 nov 2018, 17:24

447 do sada najbolji ranking (516) Nerman Fatić 24 BIH5 84 boda +70 +18 :tokralju: Idemo dalje :tokralju: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 nov 2018, 21:03

Samozdravlje je napisao/la:447 do sada najbolji ranking (516) Nerman Fatić 24 BIH5 84 boda +70 +18 :tokralju: Idemo dalje :tokralju: :bih:
Moram nesto pojasniti na ovom pdf,obzirom da cijenim veliku vecinu foromasa,bez obzira za koji fudbalski klub navijali.Jesam ja zasluzan i "kriv" sto se pojavila ona slika Nermana u meni najdrazem dresu ,poslije dresa drzave BiH. Zaista do juce nisam znao da je Nerman simpatizer ili navijac FKS,a znate da sam ga ponajvise podrzavao , kao i sve tenisere i teniserke.Lagao bih da mi sada nije malo drazi.Nisam nikog htjeo isprovocirati , da malo se nasaliti to je bio cilj. Znate da je Damir,inace ZIVA LEGENDA BiH SPORTA,a navija za Zelju.Pozdrav svim ljubiteljima bh sporta. :bow: :bih:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 21 nov 2018, 11:14

Moj Šetkiću, kada razmišljamo, o tome da te treba Nerman prestići, plus da se danas brinemo da te može klepiti Ocleppo(795), nije dobro :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 16:45

Esport je napisao/la:Moj Šetkiću, kada razmišljamo, o tome da te treba Nerman prestići, plus da se danas brinemo da te može klepiti Ocleppo(795), nije dobro :kafa:
Podcjenjujes Nermana , od tebe se to nisam nadao .

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 nov 2018, 19:04

Šetkić je pobijedio
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 nov 2018, 20:25

je li ovo damir našao novu napuhanu? mogo bi uskoro u top ten :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 nov 2018, 21:52

Koliko sam upratio i Fatic uzeo dužu pauzu...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 23:00

Samozdravlje je napisao/la:Nermane od sada ces ovako :
- prvo odmoriti 2 sedmice , da se aktivira ovaj ranking (oko 450 mjesta) onda ide
- turnir , 7 dana pauza,turnir,7 dana pauza . znaci 10+ turnira do 29.aprila , a rezultati morju biti
- (1 titula + 1 finale ), posto ces biti medju prva 4 nosioca na ovakvim turnirima , dakle
-rezultat toga ce biti kvale RG , ako Bog da . pozdrav @Samozdravlje , @Uno. i jos neki forumasi(sa najboljeg pdf) koji vjeruju u tvoj talenat :bih:
Tako je Nermane momcino , slusaj i neces pogrijesiti. :bih:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 nov 2018, 00:04

TURKEY 39 FUTURES (3. decembar - 9. decembar)
To je sljedeći turnir Nermana, ako ne uzme duzu pauzu i otkaže. @samozdravlje, kako si samo ambiciozan, nije to tvoj fah, ti svi vise pesimista.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 nov 2018, 03:23

forgempp je napisao/la:TURKEY 39 FUTURES (3. decembar - 9. decembar)
To je sljedeći turnir Nermana, ako ne uzme duzu pauzu i otkaže. @samozdravlje, kako si samo ambiciozan, nije to tvoj fah, ti svi vise pesimista.
Prijaviti cu tvoj post ,nisam se nadao od tebe ,gledaj kako @taremuha se slaze sa svime sto kazem.Vjerujem da ce @Uno. zastititi moj lik i djelo.
- Nisam pesimista , nego starac koji moze procjeniti sanse nasih tenisera. TOP50 je slolidan rezultat Damira,Basic odigrao 4 GS .
- Za Nermana sam bio siguran da ce krenuti prema boljem rankingu.Gledajuci turnir u Prijedoru i slusajuci sta govori napredak od 500 mj. je ok.
- Dvije sedmice pauze sam predvidio i Nerman cita sta pisem. Dobro suradjujemo putem foruma , procitaj post ispred.
- Kakav pesimista , meni casa uvijek polupuna . Ovaj put necu prijaviti , ali samo jos (20+)x to mozes mladi prijatelju."Nerman fotogenican",ako mi to zamjeras pa ga vidim u TOP300 do kraja aprila,a ni RG nece biti daleko. Pozdrav :bih: :thumbup:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 nov 2018, 08:41

Danas je i na https://www.itftennis.com/procircuit/to ... 1100043885
potvrdjeno da Nerman ucestvuje na futuresu. Prekjucer toga nije bilo.

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 22 nov 2018, 10:13

Samozdravlje je napisao/la:
forgempp je napisao/la:TURKEY 39 FUTURES (3. decembar - 9. decembar)
Prijaviti cu tvoj post ,nisam se nadao od tebe ,gledaj kako @taremuha se slaze sa svime sto kazem.Vjerujem da ce @Uno. zastititi moj lik i djelo.
- Nisam pesimista , nego starac koji moze procjeniti sanse nasih tenisera. TOP50 je slolidan rezultat Damira,Basic odigrao 4 GS .
- Za Nermana sam bio siguran da ce krenuti prema boljem rankingu.Gledajuci turnir u Prijedoru i slusajuci sta govori napredak od 500 mj. je ok.
- Dvije sedmice pauze sam predvidio i Nerman cita sta pisem. Dobro suradjujemo putem foruma , procitaj post ispred.
- Kakav pesimista , meni casa uvijek polupuna . Ovaj put necu prijaviti , ali samo jos (20+)x to mozes mladi prijatelju."Nerman fotogenican",ako mi to zamjeras pa ga vidim u TOP300 do kraja aprila,a ni RG nece biti daleko. Pozdrav :bih: :thumbup:
Vjerujem u tvoje prognoze, generacijo! :) U drugoj polovini 2019. Nerman ce, ako ne bude kakvih povreda, igrati iskljucivo celendzere :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 nov 2018, 17:04

hm59 je napisao/la:
Vjerujem u tvoje prognoze, generacijo! :) U drugoj polovini 2019. Nerman ce, ako ne bude kakvih povreda, igrati iskljucivo celendzere :bih:
Nazalost ono sto je trebao prolaziti sa 18 prolazi sa 24. Imam neki osjecaj da uziva u tenisu koji igra, sto je jako bitno , ne ovisno o rezultatima i dometu koji ce napraviti.Ako uspije doci do nekog TOP250 bit ce super.To nama izgleda malo , ali oni koji poznaju tenis kazu da osvojiti ATP bod je strasno tesko.Jedino sto mu je hendikep je to sto igra samo zemlju(mozda grijesim).I ja kontam da ce od aprila igrati Chall. ,pa kroz kvale , e to ce biti odgovor ili jeste ili nije .Hvala bogu egzistencija mu ne ovisi o tenisu(kao kod Damira),pa moze uzivati i ko zna mozda i sebe i nas iznenadi.
Pozdrav generacijo , @forgempp je sjajan momak i razumije se u tenis , ali malo manje od mene :thumbup: :bih:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 nov 2018, 22:54

Samozdravlje je napisao/la:
hm59 je napisao/la:
Nazalost ono sto je trebao prolaziti sa 18 prolazi sa 24. Imam neki osjecaj da uziva u tenisu koji igra, sto je jako bitno , ne ovisno o rezultatima i dometu koji ce napraviti.Ako uspije doci do nekog TOP250 bit ce super.To nama izgleda malo , ali oni koji poznaju tenis kazu da osvojiti ATP bod je strasno tesko.Jedino sto mu je hendikep je to sto igra samo zemlju(mozda grijesim).I ja kontam da ce od aprila igrati Chall. ,pa kroz kvale , e to ce biti odgovor ili jeste ili nije .Hvala bogu egzistencija mu ne ovisi o tenisu(kao kod Damira),pa moze uzivati i ko zna mozda i sebe i nas iznenadi.
Pozdrav generacijo , @forgempp je sjajan momak i razumije se u tenis , ali malo manje od mene :thumbup: :bih:
Ma kad se treba pricati o nekom klincu iz Španije tu mogu biti realan i naći mu mane ili odrediti kakav će biti, ali kad su naši u pitanju rijetko ću se složiti sa tobom jer većina nas i dalje vjeruje da Damir može u TOP20 i Mirza da bude standardan u TOP60.
A to što si napisao za Nermana bi bilo odlično kada bi uspio :wave:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 nov 2018, 00:00

forgempp je napisao/la:
Ma kad se treba pricati o nekom klincu iz Španije tu mogu biti realan i naći mu mane ili odrediti kakav će biti, ali kad su naši u pitanju rijetko ću se složiti sa tobom jer većina nas i dalje vjeruje da Damir može u TOP20 i Mirza da bude standardan u TOP60.
A to što si napisao za Nermana bi bilo odlično kada bi uspio :wave:
Ocito me ne razumijes,ja samo tebe i tebi slicne ne zelim vidjeti razocarane.Onda neki gube zivce i kazu neke ruzne rijeci ,ne iz mrznje nego iz razocarenja.Ako cu biti iskren onda se nadam da Damir moze dohvatiti TOP20 bar u jednom trenutku,ako mu to bude primaran cilj.vise turnira iz seri 250 i to onih u rangu malo boljih Chall.Ako se opredjeli na Masterse onda ce biti manje bodova,a vise para.Nesto slicno vrijedi i za Nermana na puno nizem nivou.
Ponovit cu da ne zelim tebe,@taremuhu,@Uno.i slicne momke vidjeti razocarane,pa skrecem na to da je ono sto je Damir postigao velicanstveno (obzirom odakle dolazi).Bila je teska sezona emocije*,povreda i TOP30(obavezni Mastersi).Vjerujem da moze ponovo blizu TOP20.Pogotovo sto ima starijih igraca na zalasku karijere.
Nego znas li za sto je Mirza odustao od jos nekih turnira.Izgleda da je dugo igrao sa nekom povredom i da su rezultati trpjeli. Pada mi na pamet , odnosno volio bih da je nesto sto je Damir uradio na nosu(odnosno disajnim putevima) ? Pozdrav mladicu. :salut: :bih:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 23 nov 2018, 20:25

Mirza imao operativni zahvat na nosu i zavrsio sezonu malo ranije, kako sam vidio, nos mu je sada prav, tj. nema one kvrge.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 nov 2018, 22:31

forgempp je napisao/la:Mirza imao operativni zahvat na nosu i zavrsio sezonu malo ranije, kako sam vidio, nos mu je sada prav, tj. nema one kvrge.
Nemoj se zezati , je li stvarno ? Ja lupio . Ako je sala :tralala: :urnebes: :clap: :bih:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 nov 2018, 22:44

Dea imala problema sa Jetrom , mislim da ce sad sve biti ok

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 25 nov 2018, 11:04

Damir pocinje narednu sezonu u Dohi, 31.12. Mirza je 8. alternativa na istom turniru. :bih: :bih:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 nov 2018, 11:08

Darko opet kreće u Africi, sada u Kamerunu F1.
Prošao prvo kolo, ispao u drugom :thumbup:

Nefisa igra u Milovicama - Češka
prošla prvo kolo danas(29.11) igra u drugom

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.