Ne znam bruda mislim da nije. Ovo je kod nas po kaficima i pumpama zastupljeno, nema poslovnica. Imaju svoj bingo, sportsko i live kladjenje. Nikad nisam vidio tako dobru ponudu za bilo koji sport.SemirP je napisao/la:Je*em li ti kinu i kosarku i sve njihovo retardirano, kretensko. et
A da to nije ova kladionica:
https://www.xlivebet.com/Sport
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Meridian black friday 20% bonusa na uplate onim bonovima 

- kladionicar03
Napokon sam se uclanio u bh lutriju i vidim da se moze preko abon da se dopuni racun sto je isto jedan od dobri stvari kod njih 

Samo sto im treba sto godina da ucitaju dobitni listic.kladionicar03 je napisao/la:Napokon sam se uclanio u bh lutriju i vidim da se moze preko abon da se dopuni racun sto je isto jedan od dobri stvari kod njih

Inace su fakat dobri pogotovo za nba kosarkase moze singl plus kvote su 1.9 pa to nadomjesti onaj porez...
- kladionicar03
cuj nisam znao to,hajd nema veze samo mi da imamo dobitne listice a cekat cemo nije problemVGS je napisao/la:Samo sto im treba sto godina da ucitaju dobitni listic.kladionicar03 je napisao/la:Napokon sam se uclanio u bh lutriju i vidim da se moze preko abon da se dopuni racun sto je isto jedan od dobri stvari kod njih![]()
Inace su fakat dobri pogotovo za nba kosarkase moze singl plus kvote su 1.9 pa to nadomjesti onaj porez...

Imas za rodjendan cenera bonusa i uz kartu sa zeljine tekme dobijes cenera bonusa na uplatu tj 10+10kladionicar03 je napisao/la:cuj nisam znao to,hajd nema veze samo mi da imamo dobitne listice a cekat cemo nije problemVGS je napisao/la:Samo sto im treba sto godina da ucitaju dobitni listic.kladionicar03 je napisao/la:Napokon sam se uclanio u bh lutriju i vidim da se moze preko abon da se dopuni racun sto je isto jedan od dobri stvari kod njih![]()
Inace su fakat dobri pogotovo za nba kosarkase moze singl plus kvote su 1.9 pa to nadomjesti onaj porez...![]()
jeste ova kvota i ja razmisljam od 1.90 nadoknadjuje porez a plus ponuda igraca im nije siromasna kao u premieru,eto jedino se kajem sto nisam do sada otvorio racun tu

- kladionicar03
cuj nisam znao to,hajd nema veze samo mi da imamo dobitne listice a cekat cemo nije problem
jeste ova kvota i ja razmisljam od 1.90 nadoknadjuje porez a plus ponuda igraca im nije siromasna kao u premieru,eto jedino se kajem sto nisam do sada otvorio racun tu
[/quote]
Imas za rodjendan cenera bonusa i uz kartu sa zeljine tekme dobijes cenera bonusa na uplatu tj 10+10
[/quote]
eto ni za bonus nisam znao hvala im a i tebe sto si me obavijestio
u bet live mi za rodjendan 50 KM dali sto je vrh 
posto vidim niko nije jos stavio svoje parove,de nam podijeli dva tri para da se sta iskombinuje

Imas za rodjendan cenera bonusa i uz kartu sa zeljine tekme dobijes cenera bonusa na uplatu tj 10+10

eto ni za bonus nisam znao hvala im a i tebe sto si me obavijestio

posto vidim niko nije jos stavio svoje parove,de nam podijeli dva tri para da se sta iskombinuje

Ja sam citao nesto za taj bet live da taj bonus moras istovremeno i svoje uplacivati tipa marku svoga marku bonusa. Pedeset je ekstra samo je pitanje kakve smicalice postavljaju.
Nisam jos igrao, postavicu oko pet.
(ne igrajte, padam po jedan par svaki dan
)

Nisam jos igrao, postavicu oko pet.

- kladionicar03
jeste tako je,jbg ko kome danas da 50 KM,stavis na racun 50 KM i kao da imas 100 i pocni udaratVGS je napisao/la:Ja sam citao nesto za taj bet live da taj bonus moras istovremeno i svoje uplacivati tipa marku svoga marku bonusa. Pedeset je ekstra samo je pitanje kakve smicalice postavljaju.![]()
Nisam jos igrao, postavicu oko pet.(ne igrajte, padam po jedan par svaki dan
)

To jest, meni tek u junu rodj.kladionicar03 je napisao/la:jeste tako je,jbg ko kome danas da 50 KM,stavis na racun 50 KM i kao da imas 100 i pocni udaratVGS je napisao/la:Ja sam citao nesto za taj bet live da taj bonus moras istovremeno i svoje uplacivati tipa marku svoga marku bonusa. Pedeset je ekstra samo je pitanje kakve smicalice postavljaju.![]()
Nisam jos igrao, postavicu oko pet.(ne igrajte, padam po jedan par svaki dan
)
![]()
daj ti postavi a mi cemo birat one dobitne parove

Evo proberi:

- kladionicar03

ovo sam prije sat vremena uplatio,imamo slicne parove,za ostalo cemo vidjet kasnije malo,sretno nam

Sretno i tebi 

- kladionicar03
VGS je napisao/la:Sretno i tebi

Odmah dva faula Towns 

Em se ispucava s trojke protiv likova koji ne brane reket, debil ukratko.
Bravo majstore, treci faul, sto si ikako dolazio na utakmicu? 

Ma bravo Shved...
Prvi put ga igram ove sezone, a on bazen ne moze pogodit :SSS
Prvi put ga igram ove sezone, a on bazen ne moze pogodit :SSS
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- kladionicar03
eno ga na 19 poludio likVGS je napisao/la:Bravo majstore, treci faul, sto si ikako dolazio na utakmicu?

Pazi sad kad bude BO i zakuca ga na klupu i ostace under.kladionicar03 je napisao/la:eno ga na 19 poludio likVGS je napisao/la:Bravo majstore, treci faul, sto si ikako dolazio na utakmicu?

- kladionicar03
ma znao je on ulazit i kad je 25 razlika,lud ovaj trener ne brini ubacit ce gaVGS je napisao/la:Pazi sad kad bude BO i zakuca ga na klupu i ostace under.kladionicar03 je napisao/la:eno ga na 19 poludio likVGS je napisao/la:Bravo majstore, treci faul, sto si ikako dolazio na utakmicu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.