sta kaze, zna pjanica privatno..smijes li mu reci da je papak i da se to vidi cim progovori

braco mila,svega na ovom forumu...nije ni cudo sto je velikom broju budala ko vranjes idol:-)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kara one koje su tipcne za njegov karakter.samoposteno je napisao/la:De ga onda pitaj drug karal se dobro francuskinja hajd budi drug bas me interesuje.....izvinite na spamu na pm mi javi sta ti je rekoEvander je napisao/la:Da, poznajem Pjanica privatno.
Da ali pogledaj mu facu.chily-rz je napisao/la:Pjanić papak i provincijalac a momak govori više svjetskih jezika nego što Evander padeža poznaje.
jos kako je krenuo, dokazat ce da nije papak tako sto ce isfinansirati hrpu zena iz raznih govornih podrucja, koje mu rode po jedno dijete. svjetski covjek, gigant.chily-rz je napisao/la:Pjanić papak i provincijalac a momak govori više svjetskih jezika nego što Evander padeža poznaje.
Nisi skontao da je sala u pitanju? Jer je prije par dana ovdje bio slicaj slucaj...Evander je napisao/la:Kakva debilcina moras biti i ovakvo sto napisati?Amarinho je napisao/la:Povraca mi se kad god vidim onu vlahinju u Edinovoj kuci... fuj Edine kako si sebi to dozvolio...
Nadam se da ce jedbog dana ovaj forum odluciti biti profesionalan i da ce ovakve fasiste iskljiciti iz svih diskusija.
Ako moderacija ne reaguje na ovo, onda zaista ne znam cemu sluze i cemu su pisana pravila foruma.
Asteriks je napisao/la:Molio bih admina da ubaci problem tipa 2+2*2 pri samom ulasku ovdje
A Vuchka bi eliminisao je l?Virtu4l je napisao/la:Asteriks je napisao/la:Molio bih admina da ubaci problem tipa 2+2*2 pri samom ulasku ovdje![]()
Pa da bhfanatic ne može ući na temu, e neće da može.
Prije bi tebe, Rokok.Rokoko87 je napisao/la: A Vuchka bi eliminisao je l?
Moggi je napisao/la:mommy shark tutudutuduuu