Ova debela ima bolju tehniku od GordićaBrokula je napisao/la:Ženska košarka
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Da ne piše debela pomislio bi da je Raza u pitanju.anell je napisao/la:Ova debela ima bolju tehniku od GordićaBrokula je napisao/la:Ženska košarka
® GONGASHI POWERHOUSE ®
znas kad bi imo vremena spamat po forumu...Ramiy je napisao/la:Jos tamo skuplja kafa a radis svaki dan nemas kad ni odmoriti
Zarathustra
jednom ne odem direkt na forum neg otvorim ss.ba kad me doceka "Kako pravilno oblikovati muške obrve"
Zarathustra
Moggi je napisao/la:jednom ne odem direkt na forum neg otvorim ss.ba kad me doceka "Kako pravilno oblikovati muške obrve"
Sveti je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Texas ce za koju godinu biti plava drzava. Mozda bi i sad uzeli da su imali ozbiljnog kandidata.DenchiNL je napisao/la:lik je nobody, bukvalno ništa nije radio u politici , bilo je bare-bare u fackin TEXASU!!! red state, nikad nije u historiji amerike demokrata dobio te cifre u texasu...mlada raja ga vole, žene ga vole, trumpa ne spominje...psuje kad priča a govori normalne stvari...Kanye je napisao/la: De mi objasni logiku iza Beta. Dobio ga covjek kojeg je Trump pomeo.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Penaltiky je napisao/la:Moggi je napisao/la:jednom ne odem direkt na forum neg otvorim ss.ba kad me doceka "Kako pravilno oblikovati muške obrve"Sveti je napisao/la:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kakvo je to cyber bullying Svetog bilobega_afc je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Moggi je napisao/la:jednom ne odem direkt na forum neg otvorim ss.ba kad me doceka "Kako pravilno oblikovati muške obrve"Sveti je napisao/la:![]()
![]()
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
obozavam BH Telecom opciju dokupi saobraćaja, posaljes zahtjev ujutro, dobijes paket navečer
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:Zumra iz odjela za članstvoASD je napisao/la:Kako se zove gospodjica na avataru?DenchiNL je napisao/la:[
sve druge kreše u startu, čim neko digne glavu tap, trebo bi Bezos, Oprah i Soros nako iz zajebancije mislim da bi ga vezani moždani puko na sred bine nekog rallyja![]()
![]()
zavisi šta naprave ovi idioti od old school demsa, ako Nancy bude speaker to je 100% 2term Trump...debili dobiju House na leđima "justice demsa" i progresivnim kampanjama mladih o Obamacareu, bez para milionera,firmi i lobista, i sad ova sva sretna skoči super, baš vam hvala , ja ću dalje, prva rečenica "bypartisan, unity" bla-bla...
![]()
a ovi dobili na osnovu impeachment, check on power, save Mueller itd.
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Treba otvoriti pdf "zalosne slike" ili "tuzne slike"Saurman je napisao/la:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da poželim Bhtelecomu da ih privatizuju a kretenima koji tamo rade da za život zarađuju unoseći ćumur za tri marke tonu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj tako, to mi je jedina nada da mi se skolovanje u struci isplatilo.Penaltiky je napisao/la:Da poželim Bhtelecomu da ih privatizuju a kretenima koji tamo rade da za život zarađuju unoseći ćumur za tri marke tonu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zasto tek sad saznajem za 8D audio???
koliko jaka stvar
koliko jaka stvar
- Marsal
- Kontakt:
Meni danas 3G svukao preko 8 maraka kredita yebo li im Bog mater šugavu.Penaltiky je napisao/la:Da poželim Bhtelecomu da ih privatizuju a kretenima koji tamo rade da za život zarađuju unoseći ćumur za tri marke tonu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, rio_Ferdy88 i 11 gostiju.