Ja kad vidim tvoj cs skor bude mi loseSMR187 je napisao/la:
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bude bolji ako sam losiji u lejnuSveti je napisao/la:Ja kad vidim tvoj cs skor bude mi loseSMR187 je napisao/la:
![]()
A dobro pretpostavljam sa ovolikim brojem killove da mnogo roam-as te zbog toga izgubis CS lead ali isto tako i pomognes druge lane-ove. Medjutim kad ti dodje neko ko zna malo da igra protiv Talona neces moci takoSveti je napisao/la:Ja kad vidim tvoj cs skor bude mi loseSMR187 je napisao/la:
![]()
Ma sumnjam da ce se to desitnerkolfc je napisao/la:Caps u G2 i Perkz ADC wtf is going onnnn????
Ma ne treba ti stranica, možeš to izguglat lagano. Koji skin je u pitanju?Harika je napisao/la:Postojil kakva stranica gdje možeš provjeriti da li je neki skin rjedak ili nešto slično?
Pitam uopsteno, mnoge legacy skinove sam diss. pa zato pitam ...Nitro je napisao/la:Ma ne treba ti stranica, možeš to izguglat lagano. Koji skin je u pitanju?Harika je napisao/la:Postojil kakva stranica gdje možeš provjeriti da li je neki skin rjedak ili nešto slično?
daj mi primjer kako to provjeravaš?Nitro je napisao/la:Ma ne treba ti stranica, možeš to izguglat lagano. Koji skin je u pitanju?Harika je napisao/la:Postojil kakva stranica gdje možeš provjeriti da li je neki skin rjedak ili nešto slično?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 88 gostiju.