FK Slavija
Re: FK Slavija
Hocel ovaj mec se prenosit na BHT 1 ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Sve okUrban je napisao/la:Kakvo je stanje s igrackim kadrom kod vas povrijedjeni, kartonirani, suspendova ??

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Neće...Nisu postigli dogovor sa Slavijom !harry_90 je napisao/la:Hocel ovaj mec se prenosit na BHT 1 ??
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Hajd' nemojte ni vi na tekmu sutra, skupite se kod Terexa da razmijenimo koju leteću pivu, malo se napsujemo jedni drugima rodbine i vjere, a i da murija zaradi dnevnicu. Nema ovo 'vako smisla 

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Daj gol Picula
- Kontakt:
Hahahahahah ...Nije ti ta tako lošaKrvotok je napisao/la:Hajd' nemojte ni vi na tekmu sutra, skupite se kod Terexa da razmijenimo koju leteću pivu, malo se napsujemo jedni drugima rodbine i vjere, a i da murija zaradi dnevnicu. Nema ovo 'vako smisla

Ahaha,cuj daj gol Picula.
Taj ga nije dao ni na terminu sa ortacima.

Taj ga nije dao ni na terminu sa ortacima.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Daj gol Picula
- Kontakt:
A šta ću kad me Bistrik banuje pa mi komso pade napametTeodosic Milos je napisao/la:Dace Bog da ga zabije Picula sutraDevil je napisao/la:Ahaha,cuj daj gol Picula.![]()
![]()
![]()
Taj ga nije dao ni na terminu sa ortacima.![]()
![]()

danas me kolega, vidjevsi da moj klub igra protiv slavije narednu utakmicu upita "jel i vasa slavija tako losa ko ova nasa u pragu?" 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Daj gol Picula
- Kontakt:
Bože neznam šta mi jeeeeeeeeeeeeee

Bravo Slavija padoše štrumfovi........
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Elektrika
- Kontakt:

Može li objašnjenje za ovo? Ne razumijem baš dobro šta piše ovo dole malo čudna ćirilica

A ovaj vučko... Pa dobro ovo je razumljivo vazda ste vi iz ruralnih dijelova bili ljubomorni na olimpijske igre u Sarajevu, i na olimpijski grad općenito.
Zadnja izmjena: Elektrika, dana/u 17 okt 2010, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
koliko ja vidim pise : "nije kuja okotila vuka"Elektrika je napisao/la:
Može li objašnjenje za ovo? Ne razumijem baš dobro šta piše ovo dole malo čudna čirilica![]()
A ovaj vučko... Pa dobro ovo je razumljivo vazda ste vi iz ruralnih dijelova bili ljubomorni na olimpijske igre u Sarajevu, i na olimpijski grad općenito.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- Elektrika
- Kontakt:
Aha tako znači. A žiku ovo...plava_pruga je napisao/la: koliko ja vidim pise : "nije kuja okotila vuka"
Nije kuja okotila vuka,
Ni Turkinja rodila junaka,
Ko Srpkinja Kraljevića Marka,
Zalaj vuče, zagrokći gavrane.
Odi pobro da ga zapjevamo...
-
- Kontakt:
kompleskasi iz malenog predgrađa Sarajeva zvanog lukavicaplava_pruga je napisao/la:koliko ja vidim pise : "nije kuja okotila vuka"Elektrika je napisao/la:
Može li objašnjenje za ovo? Ne razumijem baš dobro šta piše ovo dole malo čudna čirilica![]()

Zadnja izmjena: eLeMeNtH-SoutH CreW, dana/u 17 okt 2010, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- KB-TM87
- Kontakt:
Ko o čemu oni o vukovima, jabuka ne pada daleko od stabla ...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Cestitke na pobedi,drago mi je ali mi je i krivo,niste bas Zelju morali
Malo sam sa rodjakom popricao preko skypa kaze da je tekma bila poprilicno dosadna,Zeljo mozda i konkretni sa nekoliko veoma lepih prilika,Slavija ovaj gol i jos dve velike prilike kada je skinuta sa linije i kada je Rasevic kasnio na drugu stativu da lepo zahvati loptu.Kaze i da je sudjenje bilo veoma lose,bespotrebno seckao igru,i da nije pokazao neke oceigledne kartone.
Takodje kaze da je stadion nikad puni bio,sto me veoma raduje valjda ce tako i ostati.
Ocekujem jos neki izvestaj onoga ko je bio na tekmi.

Malo sam sa rodjakom popricao preko skypa kaze da je tekma bila poprilicno dosadna,Zeljo mozda i konkretni sa nekoliko veoma lepih prilika,Slavija ovaj gol i jos dve velike prilike kada je skinuta sa linije i kada je Rasevic kasnio na drugu stativu da lepo zahvati loptu.Kaze i da je sudjenje bilo veoma lose,bespotrebno seckao igru,i da nije pokazao neke oceigledne kartone.
Takodje kaze da je stadion nikad puni bio,sto me veoma raduje valjda ce tako i ostati.
Ocekujem jos neki izvestaj onoga ko je bio na tekmi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
bravo momci,sve pohvale,pade i "glavni kandidat za titulu"
pozdrav iz banjaluke
pozdrav iz banjaluke
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Nije kuja okotila vuka.....
....ali zato jeste sokola, i to više njih!
....ali zato jeste sokola, i to više njih!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- Daj gol Picula
- Kontakt:
Hebote kakvi konkurentiblrs je napisao/la:bravo momci,sve pohvale,pade i "glavni kandidat za titulu"
pozdrav iz banjaluke

- alan_kardec
- Kontakt:
Koka je klasa više u odnosu na sve druge igrače Slavije. Jest da je imao jedno ono loše primanje u šansi za gol, ali sve ostalo je zaista bilo odlično, posebno ono mješanje kod asistencije za gol. O Todoroviću sam mnogo toga čuo, nije igrao od početka, ali je dečko zvjerka.
Sudija očajan! Možda je najrealnije bilo da je završilo remijem, ali ni ovako nije loše.
Od Želje sam očekivao više, a možda su im falili navijači.
Kerla najbolji štoper lige.
Osim mi je bio smješan kad se počeo nešto prepirati sa onim glupanom Stankovićem.
Sudija očajan! Možda je najrealnije bilo da je završilo remijem, ali ni ovako nije loše.

Od Želje sam očekivao više, a možda su im falili navijači.

Osim mi je bio smješan kad se počeo nešto prepirati sa onim glupanom Stankovićem.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.