Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sarmelino
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Sarmelino » 21 nov 2018, 19:01

Ramiy je napisao/la:ja ljepote na chatu kako je mokraguza prestala da pise
Dobar zadnji post.
Good night sweet prince
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 19:05

Marsal je napisao/la:
Kanye je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Ko bi od demokrata mogao bit protukandidat Trumpu 2020.?
Illary.
Opet?
sve druge kreše u startu, čim neko digne glavu tap, trebo bi Bezos, Oprah i Soros nako iz zajebancije mislim da bi ga vezani moždani puko na sred bine nekog rallyja :rol: :rol: :rol: zavisi šta naprave ovi idioti od old school demsa, ako Nancy bude speaker to je 100% 2term Trump...debili dobiju House na leđima "justice demsa" i progresivnim kampanjama mladih o Obamacareu, bez para milionera,firmi i lobista, i sad ova sva sretna skoči super, baš vam hvala , ja ću dalje, prva rečenica "bypartisan, unity" bla-bla... :facepalm: :damn: a ovi dobili na osnovu impeachment, check on power, save Mueller itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 nov 2018, 19:40

Oni rade sta im se kaze. Neko im rekao mora sada biti zena i oni botove guraju. Sigurno ce im sada top3 kandidat biti crna zena.
A ovog moze dobiti fino ugladjeni, poznati protestant u rasponu godina od 55-65.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 nov 2018, 19:42

DenchiNL je napisao/la:[
sve druge kreše u startu, čim neko digne glavu tap, trebo bi Bezos, Oprah i Soros nako iz zajebancije mislim da bi ga vezani moždani puko na sred bine nekog rallyja :rol: :rol: :rol: zavisi šta naprave ovi idioti od old school demsa, ako Nancy bude speaker to je 100% 2term Trump...debili dobiju House na leđima "justice demsa" i progresivnim kampanjama mladih o Obamacareu, bez para milionera,firmi i lobista, i sad ova sva sretna skoči super, baš vam hvala , ja ću dalje, prva rečenica "bypartisan, unity" bla-bla... :facepalm: :damn: a ovi dobili na osnovu impeachment, check on power, save Mueller itd.
Kako se zove gospodjica na avataru?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 19:59

ASD je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:[
Kako se zove gospodjica na avataru?
Zumra iz odjela za članstvo :salut: :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 nov 2018, 20:03

Ne znam zašto, ali nevjerovatno mi je da Killary opet bude kandidat ispred demokrata? Pa Trump i jest dobio izbore samo zato što je ona bila kandidat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 20:08

tuzlak1987 je napisao/la:Oni rade sta im se kaze. Neko im rekao mora sada biti zena i oni botove guraju. Sigurno ce im sada top3 kandidat biti crna zena.
A ovog moze dobiti fino ugladjeni, poznati protestant u rasponu godina od 55-65.
ma jok, normalni kandidati nemaju nikakve šanse, đenazirat će normalne prije conventiona...to mora bit nešto ludo tipa Biden opet sa Betom ili Hillary sa Abrams ovo sve ostalo će prepišat i lagano u 2nd term

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 20:09

Marsal je napisao/la:Ne znam zašto, ali nevjerovatno mi je da Killary opet bude kandidat ispred demokrata? Pa Trump i jest dobio izbore samo zato što je ona bila kandidat.
zbog Rusa i Comeya je dobio

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 nov 2018, 20:12

Marsal je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Sretan je svako ko se Balkana kotaris'o.
Eh sad, to je diskutabilno, po tome ne bi trebalo biti samoubistava u državama sa visokim životnim standardom :mrgreen:

Zavisi šta smatraš srećom, jer je to baš subjektivno, zavisi od osobe do osobe.
Samoubistvo nema veze sa standardom nego sa psihičkom bolešću u 95% slučajeva.
Pa nema ni sreća, opet individualna stvar, zato kažem, nije garant da će neko biti sretan ako živi u nekoj državi sa visokim životnim standardom.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 21 nov 2018, 20:14

DenchiNL je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Oni rade sta im se kaze. Neko im rekao mora sada biti zena i oni botove guraju. Sigurno ce im sada top3 kandidat biti crna zena.
ma jok, normalni kandidati nemaju nikakve šanse, đenazirat će normalne prije conventiona...to mora bit nešto ludo tipa Biden opet sa Betom ili Hillary sa Abrams ovo sve ostalo će prepišat i lagano u 2nd term
Zamisli Biden/Sanders il Sanders/Biden, mrtvačka kombinacija :mrgreen:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 21 nov 2018, 20:18

DenchiNL je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Ne znam zašto, ali nevjerovatno mi je da Killary opet bude kandidat ispred demokrata? Pa Trump i jest dobio izbore samo zato što je ona bila kandidat.
zbog Rusa i Comeya je dobio
:rol:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 20:25

Penaltiky je napisao/la: Zamisli Biden/Sanders il Sanders/Biden, mrtvačka kombinacija :mrgreen:
zamisli Michelle Obama se kandiduje i stavi Beta na ticket, landslide :rol:

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 21 nov 2018, 20:26

DenchiNL je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la: Zamisli Biden/Sanders il Sanders/Biden, mrtvačka kombinacija :mrgreen:
zamisli Michelle Obama se kandiduje i stavi Beta na ticket, landslide :rol:
De mi objasni logiku iza Beta. Dobio ga covjek kojeg je Trump pomeo.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 20:29

Kanye je napisao/la: De mi objasni logiku iza Beta. Dobio ga covjek kojeg je Trump pomeo.
lik je nobody, bukvalno ništa nije radio u politici , bilo je bare-bare u fackin TEXASU!!! red state, nikad nije u historiji amerike demokrata dobio te cifre u texasu...mlada raja ga vole, žene ga vole, trumpa ne spominje...psuje kad priča a govori normalne stvari...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 nov 2018, 20:37

Nece Klinton ali ce zato mejt Elizabeth Warren da bude.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 21 nov 2018, 20:42

tuzlak1987 je napisao/la:Nece Klinton ali ce zato mejt Elizabeth Warren da bude.
Zamisli ekipu Biden/Sanders a SoS Hillary. Odma kladionica ko neće kraj dočekat.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 20:50

Penaltiky je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nece Klinton ali ce zato mejt Elizabeth Warren da bude.
Zamisli ekipu Biden/Sanders a SoS Hillary. Odma kladionica ko neće kraj dočekat.
Biden može dobit simpathy votes na sina ali onda mora uzet nekog mlađeg uz sebe
Sanders je fakat mejt ali može i on uzet AOCortez i bit solidan, došo bi do conventiona garant
Warren ne vjerujem da može išta previše je softali, pojavi se ono baš izrežirano a nema je kad treba...

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 21 nov 2018, 20:58

Ženska košarka :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 nov 2018, 21:11

Jarane ja u BiH sam toliko upoznat da mi tvoja prica o simpathy votesu za giganta kakav je Biden zvuci povrsno koliko i stihovi bubajale..a ti si u Holandiji , pa pises tako..
Kao da je sve sto bitno oko Bidena to sto je prezivio nezamislivu tragediju za bilo kog roditelja,hajd molim te ,de guglaj ako nista drugo..
A ovo ga je svrstalo medju top 5 nasih prijatelja
Još u ranoj fazi srbijanske agresije na području bivše Jugoslavije, Biden je bio pristaša aktivne, po potrebi i agresivne, vanjske politike SAD-a. Među prvima je Slobodana Miloševića nazvao ratnim zločincem.

Zalagao se za prekid sankcija na uvoz oružja prema srpskim protivnicima i za održavanje vojne obuke bosanskim Muslimanima. Njegov utjecaj na Billa Clintona i zalaganje za tu opciju bilo je odlučujuće za vojni angažman NATO-a u zračnim operacijama protiv Srbije i bosanskih Srba.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 21:23

madridist je napisao/la:Jarane ja u BiH sam toliko upoznat da mi tvoja prica o simpathy votesu za giganta kakav je Biden zvuci povrsno koliko i stihovi bubajale..a ti si u Holandiji , pa pises tako..
Kao da je sve sto bitno oko Bidena to sto je prezivio nezamislivu tragediju za bilo kog roditelja,hajd molim te ,de guglaj ako nista drugo..
A ovo ga je svrstalo medju top 5 nasih prijatelja
Još u ranoj fazi srbijanske agresije na području bivše Jugoslavije, Biden je bio pristaša aktivne, po potrebi i agresivne, vanjske politike SAD-a. Među prvima je Slobodana Miloševića nazvao ratnim zločincem.

Zalagao se za prekid sankcija na uvoz oružja prema srpskim protivnicima i za održavanje vojne obuke bosanskim Muslimanima. Njegov utjecaj na Billa Clintona i zalaganje za tu opciju bilo je odlučujuće za vojni angažman NATO-a u zračnim operacijama protiv Srbije i bosanskih Srba.
nisam u Holandiji :D
to je Bidenu zadnje jbg bitno u životu, napisao knjigu o tome, gura je, priča o tome, znam ja da je on za nas dobar bio i sve to ali Amere boli k. za Bosnom ili tadžikistanom(jer u njihovim očima nema razlike)
dospije do vijesti još jedino kao oni memes sa obamom i kad izjavi da hoće prebit trampa iza škole :D priča o obamacare, o unity, kako je bilo prije...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.