Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
e yebo' vas vranjes vise, da vas yebo'.
hocemo li sad danima citati sra nja u vezi ovog shupka?
hocemo li sad danima citati sra nja u vezi ovog shupka?
Ognjen Vranjes ocito nije previse inteligentan momak i to mu je najveca mana.
Zna i on jako dobro kakva je situacija u BiH. Zna da trenutno reprezentaciju prate i podrzava Bosnjacko stanovnistvo iskljucivo. Glupo je prkositi tome, ako vec odlucis igrati za BiH. Pretpostaljvam da su ga prozivali i nazivali izdajnikom tamo odakle je radi toga i da je njegova reakcija bila "ko je izadjnik, e sad cete vidjeti da ja smijem sta hocu". I onda, popiisa se sam po sebi, pa prepravi tetovazu.
I sta je dobio sa tim?
Ovdje ga nece niko prihvatiti radi tetovaze, tamo ce ga ismijavati i smatrati za misa jer je prpravio i pogazio svoju rijec.
Povrh svega, ovo djetinjasto prepucavanje po drustvenim mrezama. Radi mira u kuci, Prosinecki ga treba malo ohladiti.
Navijaci bili u pravu ili ne, moraju se postovati.
Zna i on jako dobro kakva je situacija u BiH. Zna da trenutno reprezentaciju prate i podrzava Bosnjacko stanovnistvo iskljucivo. Glupo je prkositi tome, ako vec odlucis igrati za BiH. Pretpostaljvam da su ga prozivali i nazivali izdajnikom tamo odakle je radi toga i da je njegova reakcija bila "ko je izadjnik, e sad cete vidjeti da ja smijem sta hocu". I onda, popiisa se sam po sebi, pa prepravi tetovazu.
I sta je dobio sa tim?
Ovdje ga nece niko prihvatiti radi tetovaze, tamo ce ga ismijavati i smatrati za misa jer je prpravio i pogazio svoju rijec.
Povrh svega, ovo djetinjasto prepucavanje po drustvenim mrezama. Radi mira u kuci, Prosinecki ga treba malo ohladiti.
Navijaci bili u pravu ili ne, moraju se postovati.
E jel neko pita Ogija ,da li mu smetaju zastave sa ljiljanima na tribinama Bilinog Polja,koje ne prestavljaju zastavu ove zemlje,a najvise je sa sobom na utakmicu donose baustelci.Malo licemjerno,da li kome sta smeta,jel ovo nije samozemlja Bosnjaka,vec i Srba i Hrvata.Sto jel to mozda zabranjeno da Ogi kaze da voli Republiku Srpsku, gdje se rodio i odakle potice,koja je sastavni dio BIH,da bi zadovoljio nekog tamo,pa treba Ogi da dodje i u Banja Luku,pa jel treba onda neko da ga nalupa sto igra za BH reprezentaciju.TMmanija2012 je napisao/la:A sta cemo sto je tetovaza smetala nekim Bosnjacima igracima ( znam pricu 100% istina ).. igraci koji su dali mnogo vise nego ovaj papak .. jel to oni zasluzuju .. zato su pametni i povukli se .. i znam sto je ostao ovaj papak .. nije zbog zasluga sigurno
Preozbiljno shvatate Vranjesa, frajer je nahlađen, to se vidi i na terenu, a i ocigledno uziva u tim kontraverzama.
E sad', postoje granice preko kojih se ne prelazi, postoje stvari koje se ne bi smjele tolerisati u normalnom okruzenju, s tim se slazem. S druge strane ova drzava je nakaradna po milion pitanja, sport nije izuzetak, pa necemo valjda poceti da je ispravljamo od Vranjesa?
Igra dobro, trudi se i to je , zasada, dovoljno u ojruzenju u kakvom zivimo.
Razumijem i BHF, imaju svoje standarde ispod kojih ne idu i to treba postovati. Dobro je da postoji i takva organizacija.
Sve u svemu, treba spustiti loptu.
E sad', postoje granice preko kojih se ne prelazi, postoje stvari koje se ne bi smjele tolerisati u normalnom okruzenju, s tim se slazem. S druge strane ova drzava je nakaradna po milion pitanja, sport nije izuzetak, pa necemo valjda poceti da je ispravljamo od Vranjesa?
Igra dobro, trudi se i to je , zasada, dovoljno u ojruzenju u kakvom zivimo.
Razumijem i BHF, imaju svoje standarde ispod kojih ne idu i to treba postovati. Dobro je da postoji i takva organizacija.
Sve u svemu, treba spustiti loptu.
- samoposteno
- Kontakt:
Ako mu smetaju ljiljani neka prestane da igra neka ide igrat za srbiju a sto se tice baustelaca pa vecina tih momaka jado jadni su skolovaniji nego i ti i ovaj ceto zajedno......picic bio i osto sto nije ostavio tetovazu ako je facaplavobeli je napisao/la:E jel neko pita Ogija ,da li mu smetaju zastave sa ljiljanima na tribinama Bilinog Polja,koje ne prestavljaju zastavu ove zemlje,a najvise je sa sobom na utakmicu donose baustelci.Malo licemjerno,da li kome sta smeta,jel ovo nije samozemlja Bosnjaka,vec i Srba i Hrvata.Sto jel to mozda zabranjeno da Ogi kaze da voli Republiku Srpsku, gdje se rodio i odakle potice,koja je sastavni dio BIH,da bi zadovoljio nekog tamo,pa treba Ogi da dodje i u Banja Luku,pa jel treba onda neko da ga nalupa sto igra za BH reprezentaciju.TMmanija2012 je napisao/la:A sta cemo sto je tetovaza smetala nekim Bosnjacima igracima ( znam pricu 100% istina ).. igraci koji su dali mnogo vise nego ovaj papak .. jel to oni zasluzuju .. zato su pametni i povukli se .. i znam sto je ostao ovaj papak .. nije zbog zasluga sigurno
- TMmanija2012
- Kontakt:
Vidi druze njega i rs nikad niko nije prozivao sve dok nije se pojavila tetovaza i prica kako je nastala. Sad on mangup moze da radi sta hoce ,zato sto dolazi iz rs,nemojte njega on je Srbin. Nije on jedini sportista iz rs koji nastupa za BiH , ja neznam da li je iko prozivan zato sto dolazi iz manjeg eniteta,cak ti sportisti dobijali su vece simpatije nego Bosnjaci. Ovdje nije bit sto je Srbin, on se sluzi provokacijom na koju ce reagovati sigurno jedan narod u BiH, to je malo šabanski ,nije nikakav mangupluk. Nije on cetnik ,cetnik nikad ne bi obukao dres BiH taman igrao u Kozari cijeli zivot . Ognjen je ispao papak primitivac ništa vise.plavobeli je napisao/la:E jel neko pita Ogija ,da li mu smetaju zastave sa ljiljanima na tribinama Bilinog Polja,koje ne prestavljaju zastavu ove zemlje,a najvise je sa sobom na utakmicu donose baustelci.Malo licemjerno,da li kome sta smeta,jel ovo nije samozemlja Bosnjaka,vec i Srba i Hrvata.Sto jel to mozda zabranjeno da Ogi kaze da voli Republiku Srpsku, gdje se rodio i odakle potice,koja je sastavni dio BIH,da bi zadovoljio nekog tamo,pa treba Ogi da dodje i u Banja Luku,pa jel treba onda neko da ga nalupa sto igra za BH reprezentaciju.TMmanija2012 je napisao/la:A sta cemo sto je tetovaza smetala nekim Bosnjacima igracima ( znam pricu 100% istina ).. igraci koji su dali mnogo vise nego ovaj papak .. jel to oni zasluzuju .. zato su pametni i povukli se .. i znam sto je ostao ovaj papak .. nije zbog zasluga sigurno
- samoposteno
- Kontakt:
Mene ne cudi sto ga brani ovaj plavobeli jbg ceto cetu uvjek brani nego me cude ovi nasi al kad bolje skontam i u ratu je govana bilo tipa fikret pa moze i sada fujjjjjj naj nizi sloj ljudi
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ako mu smetaju ljiljani trebao je lepo da izabere srbiju i igra za orlove.....ah ,da.....tamo nema mjesta za njega pa daj sta das....i trebalo bi sad na hiljade ljudi da ne nosi ljiljane jer kao smetaju jednom nebitnom ,polupismenom panju koji se nafurao da je Maldini licno..... de ne budi smijesan ba....i ko je to ba rekao i kad da on treba da se stidi odakle je i da kao ne smije da ne voli RS....ne izvrci stvari,preofirno je....nit je jedini nit prvi srbin u repki i kako bas sa njim vazda neki cirkus...momak je jednostavno retard... crta entitete,brise,precrtava, svadja se sa navijacima po društvenim mrežama.... hahahhaha....kakav debil jbtplavobeli je napisao/la:E jel neko pita Ogija ,da li mu smetaju zastave sa ljiljanima na tribinama Bilinog Polja,koje ne prestavljaju zastavu ove zemlje,a najvise je sa sobom na utakmicu donose baustelci.Malo licemjerno,da li kome sta smeta,jel ovo nije samozemlja Bosnjaka,vec i Srba i Hrvata.Sto jel to mozda zabranjeno da Ogi kaze da voli Republiku Srpsku, gdje se rodio i odakle potice,koja je sastavni dio BIH,da bi zadovoljio nekog tamo,pa treba Ogi da dodje i u Banja Luku,pa jel treba onda neko da ga nalupa sto igra za BH reprezentaciju.TMmanija2012 je napisao/la:A sta cemo sto je tetovaza smetala nekim Bosnjacima igracima ( znam pricu 100% istina ).. igraci koji su dali mnogo vise nego ovaj papak .. jel to oni zasluzuju .. zato su pametni i povukli se .. i znam sto je ostao ovaj papak .. nije zbog zasluga sigurno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja samo pricam o licemjerju.Smeta im tetovaza,a npr. Seferovica koji igra za Svicu dizu u nebesa zbog tetovaze.I jos se neki i dalje pitaju sto reprezentacija ne igra u B.Luci ili Mostaru.samoposteno je napisao/la:Mene ne cudi sto ga brani ovaj plavobeli jbg ceto cetu uvjek brani nego me cude ovi nasi al kad bolje skontam i u ratu je govana bilo tipa fikret pa moze i sada fujjjjjj naj nizi sloj ljudi
Zbog tog se pitaš što ne igra u Mostaru, Banja Luci ili pak Širokom Brijegu? 
Bog te ****, ko sve piše ovdje.

Bog te ****, ko sve piše ovdje.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovom još gusle u ušima zuje
Cuj sto ne igramo u Mostaru i Banja Luci

Pricate o BHF-u,veze nemate ko su i sta su.Srecom pa ih znam vecinu.Zaboravljate da je borbu protiv saveza (2006-2011) pokrenuo BHF i pozvao ostale navijacke skupine koje su protestvovale protiv savez.Doduse pola vas tad nije ni pratilo reprezentaciju jer je bila ''neatraktivna''..Znam da su u tom periodu predstavnici BHF-a isli u krovne kuce fudbale da apeluju za ''spas'' BH nogometa,i da ukazu na sve probleme i nestrucne ljude koje vode.Pa je rezultiralo da je 2011te prijetila suspenzija fudbala racunajuci reprezentaciju jer su FIFA i UEFA naredile promjene.
Dijasporci bla bla ovakvi onakvi,ako su oni dijasporci svi tako i ja mogu reci za manijake da su ''siptari'' kako ih od ''milja'' zovu.GLupost..Mnogo BHF-a zivi u BIH,istina,ima i u dijaspori.Nedavno upoznao momke iz Zvornika i Srebrenice (jos zive u svojim gradovima),spomenu samo naziv svoj grada,tesko im bude,ne smijes ih ni pitati jesu li ostali bez koga u ratu..
Pobjegli od rata kako volite reci,s obzirom da je 80% izmedju 20-35 godina,bas su mogli drzati pusku u ratu.
Njemacka je protjerela zavrsetkom rata sve one koji nisu bili zrtve rata,dakle vecina tih dijasporaca koje mrzite je upravo u BIH.Sve borci,u ratu 220000 boraca bilo,poslije rata 550000 u podacima,al su svi branili BIH,jesu al u...Preko 300000 laznjaka .
Koliko je samo ljudi otislo poslije rata,to niko ne govori.Vise po pola mladih hoce da ''pobjegne''..Svi protiv dijaspore a svi hoce u dijaspori,bosanska logika jbga..
BHF je odradio mnogo humanitarnih akcija,prvi paketi pomoci kad su poplave bile poslali ti prokleti dijasporci.Nekoliko momaka je u GSS-u bilo,pa onda kasnije zahvalnice vise opcina u BIH udruzenju BHF u gradovima gdje su direktno pomagali izvlacenjem ljudi.Za sve mogu naci slike ako vam trebaju.
Od svih,rukometasi ih najvise cijene vecu nazad par godina.Na fudbalskoj utakmici pozivaju na rukomet.Podrska im uvijek bili,Prce u Skenderiji pred 1000 ljudi protiv Islanda govori ''ovo je pobjeda samo za one koji su dosli da podrze nas,ni za kog drugog''.Zadnju tekmu im pobacali dresove,sto nisu drugoj publici??
Ljudi koji generaliziraju ne mogu biti realni i ozbiljni.Nazvati sve ''baustelcima'' smijesno.Pa i da jesu,je li baustelac nepostena osoba koja vara?Posteno zarađuje za svoj zivot.Eto ti fudbaler pa pametan,nakon karijere lijep broj vas bankrotira..
Ljiljani su nacionalni simbol kroz historiju.To sto bi pola vas prodalo i sebe i familiju i drzavu,radi likova tipa Vranjesa,vasa stvar i karakter.Ja cu ih nositi uvijek,iako sam udaljen od Bilinog Polja kilometar a ne 2000km.
Vec utvrđeno da je istetovirao i Brcko Distrikt sto vole nacionalisti da urade ,da se ne bi prepolovilo na dva dijela,ne daj Boze..
Kakvi god da su navijaci,ne stede se 90 minuta,navijaju,kao i Legioni i jos par manjih grupa.Nisu svi navijaci isti,da onaj koji samo gleda bude bolji od onog koji navija 90 minuta,ne moze vala.Da nema njh,ljudi iz Krajine nikad se stadioni u BIH ne bi napunili.Kad bi se gradio nacionalni stadion,nek bude u BIhacu,ljudi koji najvise dolaze na utakmice i najvise vole BIH.
Nastavite,dijelite se na jos grupa,mrzite se međusobno,treba nam jos 100 podjela..
Za kraj,pozdravio vas Nemanja Supic,vas bivsi ''ljubimac navijaca''..Ognjenov haver.
Dijasporci bla bla ovakvi onakvi,ako su oni dijasporci svi tako i ja mogu reci za manijake da su ''siptari'' kako ih od ''milja'' zovu.GLupost..Mnogo BHF-a zivi u BIH,istina,ima i u dijaspori.Nedavno upoznao momke iz Zvornika i Srebrenice (jos zive u svojim gradovima),spomenu samo naziv svoj grada,tesko im bude,ne smijes ih ni pitati jesu li ostali bez koga u ratu..
Pobjegli od rata kako volite reci,s obzirom da je 80% izmedju 20-35 godina,bas su mogli drzati pusku u ratu.
Njemacka je protjerela zavrsetkom rata sve one koji nisu bili zrtve rata,dakle vecina tih dijasporaca koje mrzite je upravo u BIH.Sve borci,u ratu 220000 boraca bilo,poslije rata 550000 u podacima,al su svi branili BIH,jesu al u...Preko 300000 laznjaka .
Koliko je samo ljudi otislo poslije rata,to niko ne govori.Vise po pola mladih hoce da ''pobjegne''..Svi protiv dijaspore a svi hoce u dijaspori,bosanska logika jbga..
BHF je odradio mnogo humanitarnih akcija,prvi paketi pomoci kad su poplave bile poslali ti prokleti dijasporci.Nekoliko momaka je u GSS-u bilo,pa onda kasnije zahvalnice vise opcina u BIH udruzenju BHF u gradovima gdje su direktno pomagali izvlacenjem ljudi.Za sve mogu naci slike ako vam trebaju.
Od svih,rukometasi ih najvise cijene vecu nazad par godina.Na fudbalskoj utakmici pozivaju na rukomet.Podrska im uvijek bili,Prce u Skenderiji pred 1000 ljudi protiv Islanda govori ''ovo je pobjeda samo za one koji su dosli da podrze nas,ni za kog drugog''.Zadnju tekmu im pobacali dresove,sto nisu drugoj publici??
Ljudi koji generaliziraju ne mogu biti realni i ozbiljni.Nazvati sve ''baustelcima'' smijesno.Pa i da jesu,je li baustelac nepostena osoba koja vara?Posteno zarađuje za svoj zivot.Eto ti fudbaler pa pametan,nakon karijere lijep broj vas bankrotira..
Ljiljani su nacionalni simbol kroz historiju.To sto bi pola vas prodalo i sebe i familiju i drzavu,radi likova tipa Vranjesa,vasa stvar i karakter.Ja cu ih nositi uvijek,iako sam udaljen od Bilinog Polja kilometar a ne 2000km.
Vec utvrđeno da je istetovirao i Brcko Distrikt sto vole nacionalisti da urade ,da se ne bi prepolovilo na dva dijela,ne daj Boze..
Kakvi god da su navijaci,ne stede se 90 minuta,navijaju,kao i Legioni i jos par manjih grupa.Nisu svi navijaci isti,da onaj koji samo gleda bude bolji od onog koji navija 90 minuta,ne moze vala.Da nema njh,ljudi iz Krajine nikad se stadioni u BIH ne bi napunili.Kad bi se gradio nacionalni stadion,nek bude u BIhacu,ljudi koji najvise dolaze na utakmice i najvise vole BIH.
Nastavite,dijelite se na jos grupa,mrzite se međusobno,treba nam jos 100 podjela..
Za kraj,pozdravio vas Nemanja Supic,vas bivsi ''ljubimac navijaca''..Ognjenov haver.
Oko čega se oni prepiru kao da je u pitanju Alessandro Nesta.
Čovjek nosi tetovažu RS-a nastalu zna se kako i igra za A tim, u zemlji apsurda kao što je Bosna to je sasvim normalna stvar.
U RS-u veličaju osuđene ratne zločince a ovi drugi pale svijeće po Hercegovini i slave kolovođe UZP.
Kod nas načelnik jedne od sarajevskih opština ubije čovjeka autom i lik za 2 mjeseca se nađe na izbornoj listi.
I šta više može da te iznanedi u ovoj državi mene apsolutno ništa.
Čovjek nosi tetovažu RS-a nastalu zna se kako i igra za A tim, u zemlji apsurda kao što je Bosna to je sasvim normalna stvar.
U RS-u veličaju osuđene ratne zločince a ovi drugi pale svijeće po Hercegovini i slave kolovođe UZP.
Kod nas načelnik jedne od sarajevskih opština ubije čovjeka autom i lik za 2 mjeseca se nađe na izbornoj listi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
S strane BHF-a nema provokacija unazad par utakmica,on sam sada zapoceo,taman kad se sve smirilo,narusava atmosferu.Licno se nadam da BHF ce ovo presutjeti,kako ne bi bilo dodatnog napuhavanja situacije.Mediji su jedva docekali,oni su najvise doprinijeli svemu.Najvise sire negativne vijesti opcenito.Sportsport.ba je nekad bio kvalitetan medij,sada je samo mahalski.Ostali jos vise nisu vrijedni pomena..Novinarstvo je dno dna u BIH.Saurman je napisao/la:Oko čega se oni prepiru kao da je u pitanju Alessandro Nesta.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bitno je da on gine na terenu (zbog svoje koristi), a to sto pljuje po drzavi za koju igra, to Bosnju boli qrac, obraz vam kao djon u nekih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ma moHmak gine na terenu sve dok to radi nek je draza mihajlovic licno, ne smeta to bosnjiElCartel11 je napisao/la:Bitno je da on gine na terenu (zbog svoje koristi), a to sto pljuje po drzavi za koju igra, to Bosnju boli qrac, obraz vam kao djon u nekih.

Situacija je takva da se tu ne moze nista konstruktivno rijesiti, zato treba iskulirati.
Fakat smo glupi ako dozvolimo da jedan "intelektualac" Vranjes, manipulise atmosferom u i prema reprezentaciji.
On sada negdje gleda sve ovo, smije nam se i zna da mu ne mogu nista, sve dok igra dobro.
Smetaju i meni te stvari, ali to je valjda cijena zivota u ovakvoj drzavi.
Ne treba nasijedati na provokacije, njemu i slicnima je satisfakcija upravo kada gledaju kako se mi glozimo izmedju sebe.
Fakat smo glupi ako dozvolimo da jedan "intelektualac" Vranjes, manipulise atmosferom u i prema reprezentaciji.
On sada negdje gleda sve ovo, smije nam se i zna da mu ne mogu nista, sve dok igra dobro.
Smetaju i meni te stvari, ali to je valjda cijena zivota u ovakvoj drzavi.
Ne treba nasijedati na provokacije, njemu i slicnima je satisfakcija upravo kada gledaju kako se mi glozimo izmedju sebe.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 21 nov 2018, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Moggi je napisao/la:
ogi pregleda kako su mu bauštelci okrečili

Pa ja samo sudim po ovim zadnjim nekim utakmicama dobar je bio i ono sa Spahom kad je igrao. Nemisli da ga branim jer po meni onaj potez je da se izbaci iz repke ali ja se ne pitam. Samo mi je ga tesko razumijeti a jedini logicni razlog je da nezna ni on u sta vjeruje i mislim da je budala.JohnCleese je napisao/la:Sve su to stereotipicne pretpostavke (sbbkbb) koje niko ne moze garantovati naspram cinjenica i realnosti koje su potpuno suprotne.Virtu4l je napisao/la:Gine na terenu zbog svog dupeta, da je imao minimum šanse da zaigra za Srbiju, ne bi mu BiH pala na um.Adnan89 je napisao/la:Cudan lik. Tetovira RS a onda gine na terenu, iskreno mislim da nije sav tu u glavi i da je jednostavno budala pa kako drugacije objasniti sve sta se desava.
Uostalom, posljednje barem tri godine on nema pretjerane koristi od reprezentacije, pa zasto i dalje redovno "gine" za istu ?
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Istina, kao i pun ku?ac bosnjackih sportista koji cim dobiju sansu da nastupe za svoje nove "domovine" ne pada im vise BiH na um. Drkali na dopingovanu varalicu Felixa Sturma lika koji je osim sto je nastupao za Njemacku jos i promjenio ime i preizme u NjemackoVirtu4l je napisao/la:Gine na terenu zbog svog dupeta, da je imao minimum šanse da zaigra za Srbiju, ne bi mu BiH pala na um.Adnan89 je napisao/la:Cudan lik. Tetovira RS a onda gine na terenu, iskreno mislim da nije sav tu u glavi i da je jednostavno budala pa kako drugacije objasniti sve sta se desava.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.